Hármat kapott a Szpari

Nyíregyháza Spartacus vs. Budaörs
Nyíregyháza Spartacus vs. Budaörs - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus itthon szaladt bele nagy verésbe az NB II. harmadik fordulójában.

Hazai győzelemmel és idegenben szerzett döntetlennel kezdte a szezont a Nyíregyháza Spartacus, amely a harmadik fordulóban az eddig szintén négy pontot szerzett, ám rendkívül jó erőkből álló Budaörsöt fogadta.

Az első negyed órában itt is, ott is akadt nagy lehetőség, ám a kapusok állták a sarat, a 26. percben azonban kiszolgáltatott helyzetbe került Jova Levente, tizenegyessel megszerezte a vezetést a vendégcsapat.

Csendesen indult a második félidő, a Budaörs mégis gyorsan eldöntötte a meccset: Bognár György csapata öt perc alatt háromra növelte előnyét.

A Spartacus az utolsó negyedórában gyújtotta be a rakétákat, ekkor több helyzetet is kidolgozott, ám Demjén Patrik kapus minden próbálkozást hárított, sőt, az utolsó másodpercekben a Budaörs még egy kapufát is lőtt. A Szpari gyorsan, és annál is fájóbb módon veszítette el a hazai veretlenségét.

KM, MK

Nyíregyháza Spartacus-Budaörs 0-3 (0-1)

Nyíregyháza Városi Stadion, 1352 néző, v.: Pillók (Medovarszki, Pápai)

Nyíregyháza Spartacus: Jova – Nagy J., Fodor F., Pejovic, Forró – Ötvös (Starosta, 75.), Kártik, Gulyás (Farkas, 84.) – Gyurján (Daru 59.), Rezes, Pekár. Vezetőedző: Bozsik Jószef.

Budaörs: Demjén – Menyhárt, Ódé, Kékesi, Tányéros, Fényes, Sajbán Máté, Kesztyűs, Fodor D.(Végh 63.), Lengyel, Medgyes (Sajbán Miklós, 78.). Vezetőedző: Bognár György.

Gól: Lengyel (26. – tizenegyesből, 59.), Medgyes (54.)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés