Harmincegy ponttal telelne a Szpari

Harmincegy ponttal telelne a Szpari
Nyíregyháza – Kétnapos lesz a csákvári túra, a héten műfüvön gyakorolt a csapat.

Arra készül a Szpari, ami az idei bajnokságban egyszer már megtörtént: zsinórban háromszor nyerni! Akkor Dorogon és Cegléden, közte itthon a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen sikerült begyűjteni a három pontokat.

Otthon veretlen a Csákvár

Most is két idegenbeli és egy hazai meccsen lehet hasonlót produkálni, hiszen a SZEOL ellen itthon nyert a piros-kék csapat, legutóbb pedig Cigándon. Vasárnap jön a csákvári megmérettetés az előrehozott tavaszi fordulóban.

A két együttes ősszel gól nélküli találkozót játszott Nyíregyházán. A csákváriak otthonukban háromszor nyertek és négyszer ikszeltek, és még nem kaptak ki. A tizenkettedik helyen állnak, a huszonkét pontból tizenhármat pályaválasztóként szereztek.

– A terveknek megfelelően dolgoztunk a héten, nehézséget annyi jelentett, hogy csak műfüvön tudtunk gyakorolni – kezdte az idei utolsó mérkőzés előtti beszélgetését Véber György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ez viszont jó is lehet, hiszen pörgősebbek voltak az edzések.

Focitudásban jobbak

– A hangulat jó, és nyerni szeretnénk, hiszen harmincegy ponttal már nyugodtabban telelhetnénk. Úgy vélem, focitudásban jobbak vagyunk az ellenfélnél, a vasárnapi körülmények okozhatnak esetleg gondot. Sajnos Heffler Norbi megbetegedett, így ő nem léphet majd pályára – tudatta Véber György.

Az évet kétnapos túrával zárja a nyíregyházi együttes. Szombaton délelőtt még itthon lesz edzés, aztán buszra száll a Szpari különítménye. A szállás Székesfehérváron lesz, vasárnap onnan indulnak a harminc kilométernyire található Csákvárra, a mintegy hatezres kisvárosba.

– KM-ML –
hirdetés