Helyi közélet

2016.03.09. 18:57

Bepillantás a tiszateleki általános iskola életébe

Tiszatelek - Szélesre tárja kapuját minden tavasszal a tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskola mindazok a helybeli és nem tiszateleki lakosok előtt, akik érdeklődnek az oktatási intézmény mindennapi munkája iránt.

Tiszatelek - Szélesre tárja kapuját minden tavasszal a tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskola mindazok a helybeli és nem tiszateleki lakosok előtt, akik érdeklődnek az oktatási intézmény mindennapi munkája iránt. A „nem tiszateleki lakosok” kifejezés nem elírás, ugyanis napjainkban is járnak a tiszateleki iskolába a környező településekről – Nagyhalászból, Újdombrádról, Dombrádról, Beszterecről, Ibrányból – ­fiatalok.

Az idén március 10-én (csütörtökön) és 11-én (pénteken) várják a diákok és a pedagógusok a vendégeket a nyílt ­tanítási napokra 8 órától 12.10-ig.

Az iskola életébe és oktató-nevelő munkájába nemcsak a most odajáró diákok szülei, hanem a leendő tanulók is bepillanthatnak az édesapjukkal és az édesanyjukkal együtt.

Mind a két napon először Molnár József, az intézmény igazgatója tájékoztatja az iskola képzési és tevékenységi rendszeréről az érdeklődőket, akik azt követően részt vehetnek az általuk leginkább áhított tanítási órákon csütörtökön és pénteken.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában