Debrecen hírei

2012.10.19. 15:27

Következik a Bajnokok Tornája Debrecenben

Labdarúgás - Nemrégiben befejeződött a 2012. évi szabadtéri kispályás labdarugó bajnokság Debrecenben, így az eddigi hagyományoknak megfelelően a bajnokság zárásaként idén is megrendezik a Bajnokok Tornáját.

Labdarúgás - Nemrégiben befejeződött a 2012. évi szabadtéri kispályás labdarugó bajnokság Debrecenben, így az eddigi hagyományoknak megfelelően a bajnokság zárásaként idén is megrendezik a Bajnokok Tornáját.A viadalt október 22-én, hétfőn 8.30-tól a DEAC műfüves pályáin tartják, ekkor lesznek a bajnokság osztályozó mérkőzései is, ahol az osztályok 13-14. helyezettjei játszanak az alsóbb osztály 3-4. helyezettjeivel a bennmaradásért, feljutásért. A csapatokat két négyes csoportba sorsolják, a csoportgyőztesek játszanak a Bajnokok Bajnoka címért és a Halász József vándorkupáért. A pontos műsor megtekinthető a Szövetség www.dvklsz.hu internetes oldalon.

 

A Bajnokok Tornáján a bajnokság csoportjainak győztesei vesznek részt:

1. osztály Hotel Délibáb

2. osztály Hatvan Non-Stop

3. osztály Nagy Épszer Kft.

4. osztály Deportivo Nyakonrúglak FC

5. osztály Old Boyz

6. osztály Club SCC Debrecen

7. osztály Paragh-Uay II.

8. öregfiúk osztály Uniqa Biztosító

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!