Három mesterhármas: erre még nem volt példa

Illusztráció
Illusztráció
Vaja - Nem mindennapi alakítást mutattak be a vajaiak. A megyei másodosztály Nyírerdő csoportban szereplő futballcsapattól már az is nagy durranásnak számít, hogy idegenben 10–2-re kalapálta el a Fényeslitkét, mindezt még megfejelték egy különleges ténnyel.

Kondrád Albert, Sándor András és Kiss Attila egyaránt mesterhármast szerzett, vagyis a tiró egyaránt három-három gólt szerzett. Csak a rend kedvéért, a tizedik „dugót” Winkler András jegyzezte. A Vaja így régen látott magasságba, a tabella negyedik helyére szállt.

Kár, hogy a szép győzelmet beárnyékolta az egyesületet is érintő gyász. Terjedelmi okok miatt ugyanis a hétfőn megjelent tudósításból kimaradt egy mondat, amiben a vendégek edzője, Molnár István egy tragikus esemény kapcsán nyilatkozott.

– A csapat őszinte részvétét fejezi ki Tisza Attila és családja részére. Nyugodj békében Ildikó! – üzent a vajai szakvezető.

Ugyanakkor az említett trió produkciója is megér egy misét, annál is inkább, mivel egészen biztosan beírták magukat a vajai focitörténelembe.

– Nem csak három mesterhármasra, hasonló különbségű idegenbeli győzelemre sem emlékszem – közölte Molnár István. Holott korábban tíz évig futballoztam a vajai csapatban, és mindig nyomon követtem a csapat szereplését.

KM-KT
hirdetés