Sport

2015.03.21. 08:51

Egy kellemetlen Mizse ellen

Nyíregyháza - Lajosmizsén lép pályára szombaton az NYKC, nyerni akarnak a rangadón.

Nyíregyháza - Lajosmizsén lép pályára szombaton az NYKC, nyerni akarnak a rangadón.Ez már kiérdemli a rangadó jelzőt. A férfi kézilabda NB I. B Kelet-csoportjában negyedik helyen tanyázó Mizse KC szombaton este a második Nyíregyházi KC együttesét fogadja. A két együttes őszi megmérettetését a házigazda nyíregyháziak nyerték 37–32-re.

– Aligha mondok újat azzal, hogy ismét nehéz mérkőzés elé nézünk – indította a beszélgetést Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. – A lajosmizsei csapat kellemetlen ellenfél, ősszel itthon is megszenvedtünk az öt gólos sikerért. Védekezésben szinte mindent alkalmaznak, ezek ellen igyekszünk majd hatékony támadójátékkal kirukkolni.

Koncentráltan kell védekezni

Varga János személyében egy igazi átlövőjük van, támadásban szeretnek hosszan játszani, így végig összpontosítva kell majd védekeznünk. Elszántak vagyunk és szeretnénk folytatni a nemrégiben megkezdett újabb győzelmi sorozatunkat – vélekedett Varga Zsolt.

Szerencsére a betegek már felgyógyultak, egyedül a bokaszalag-szakadást szenvedett Kőrizs Istvánra nem számíthat még egy ideig a szakvezetés.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!