Szabolcs-Szatmár-Bereg

2020.07.25. 09:35

Bűnmegelőzés: interaktív előadást tartottak a postai kézbesítőknek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembere ezúttal a petneházi és a ramocsaházi kézbesítőknek tartott előadást.

20200318 Szeged Kiürült a belváros koronavírus járvány idején. Képen: postás kerékpárral. Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Forrás: MW-archív

Fotó: Frank Yvette

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa július 22-én interaktív előadást tartott a petneházi és a ramocsaházi postahivatal kézbesítői állományának.

A bűnmegelőzési szakember felhívta a jelenlévők figyelmét a személyük és a szolgálatuk biztonságát szolgáló elővigyázatosságra, a jelzőrendszer jelentőségére, valamint az esetleg bekövetkező rendkívüli események kezelésének lehetőségeire. Tájékoztatta őket a napi munkájuk során felmerülő veszélyhelyzetekről, valamint a sérelmükre elkövethető bűncselekmények megelőzéséről – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrség tanácsai

Támadás esetén ne legyen ellenállás!

Hajtsa végre a támadó utasításait!

Amint van lehetősége, használja a személyes támadásjelzőt!

Ha lehetséges, változtassa meg néha az útirányt!

Telefonján állítsa be gyorshívásra a posta biztonsági szolgálat vagy a rendőrség 112-es segélyhívó számát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában