tündérszépek 2020

2020.01.02. 09:30

Tündérszépek: Béke Fridáért szoríthatunk

Elindult a Tündérszépek országos döntője, megyénkből Béke Frida esélyes a győzelemre.

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte több mint 700 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Őket három fordulóban olvasóink és szakmai zsűrik választották ki.

A megyei és a regionális megmérettetés, majd a regionális közönségdíjasok versenye után olvasóinknak most is nagy szerep jut.

Ők döntik el ugyanis január 23-án éjfélig leadható értékeléseikkel, hogy ki legyen a Tündérszépek 2020 országos közönségdíjasa, aki értékes okostelefonnal, wellnesshétvégével, valamint egy könnyűzenei fesztiválbérlettel lesz gazdagabb.

Indul az értékelés

Megyénkből Béke Frida vesz részt a döntőben, így ő esélyes erre a címre, ahogy természetesen arra is, hogy a január 27-i gálán őt válassza a szakmai zsűri királynőnek. A Kelet-Magyarországban és a Szabolcs Online címlapján mindennap más-más lányt mutatunk be, de IDE kattintva már a döntős mezőny összes versenyzőjét lehet értékelni.

Béke Frida
Fotó: MW

Ehhez az eddig megszokott módon Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.)

Az, hogy ki lesz a közönség kedvence és a szakmai zsűri választottja, január 27-én, a Tündérszépek 2020 szépségver­seny döntő gáláján derül ki.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában