Háromnapos „hokiünnep” Debrecenben

By Boros Norbert
Dhk U-20
Dhk U-20
Debrecen – Hoki drukkerek tölthetik meg a Debreceni Jégcsarnok lelátóit ezen a hétvégén, ugyanis a Debreceni Hokiklub három nap alatt háromszor is jégre lép.

A felnőtt csapat pénteken játszik az OB II-es bajnokság alapszakaszbeli utolsó mérkőzésén. A hajdúságiak a szegedi Tisza Volán csapatával vívnak rangadót a 18:15-kor kezdődő találkozón. A háromcsapatos pontvadászatot toronymagasan vezeti a DHK.

A juniorok a szlovák bajnokság keretein belül lépnek pályára szombaton és vasárnap. Az ellenfelek a HK 95 Pov. Bystrica és az MSHK Prievidza lesznek. A szombaton 14:30-kor kezdődő összecsapás különlegessége, hogy a besztercebányaiak jelenleg a dobogó legalsó fokán tanyáznak. A DHK fiataljai már az elsőt is elkapták hazai pályán, így ez a mérkőzés is kiélezett küzdelmet ígér. A másik ellenfél a privigyei csapat lesz, amely az utolsó előtti pozíciót foglalja el a tabellán. Ez a találkozó vasárnap 10:30-kor kezdődik. A DHK juniorjai jelenleg a hetedik helyen állnak azonos ponttal, ám rosszabb gólkülönbséggel a Ruzinov Bratislava csapatával. Sikerükkel tovább léphetnek előre a tabellán.
hirdetés