Sport

2012.12.29. 18:58

U18-as női jégkorong vb - Háromgólos magyar vereség a kanadaiaktól

Budapest/Vieruma:ki, 2012. december 29., szombat (MTI) - A magyar női jégkorong-válogatott 4-1-es vereséget szenvedett a kanadai csapattól a finnországi U18-as A csoportos világbajnokság szombati nyitányán.   A nyolccsapatos vb-n két négyes csoportban küzdenek a válogatottak, az első helyezettek automatikusan az elődöntőbe jutnak, míg a másodikok és harmadikok egymás ellen keresztbe játszanak a legjobb négy közé kerülésért. A két csoport utolsó helyezettje egymással küzd meg a bennmaradásért.

Budapest/Vieruma:ki, 2012. december 29., szombat (MTI) - A magyar női jégkorong-válogatott 4-1-es vereséget szenvedett a kanadai csapattól a finnországi U18-as A csoportos világbajnokság szombati nyitányán.

 

A nyolccsapatos vb-n két négyes csoportban küzdenek a válogatottak, az első helyezettek automatikusan az elődöntőbe jutnak, míg a másodikok és harmadikok egymás ellen keresztbe játszanak a legjobb négy közé kerülésért. A két csoport utolsó helyezettje egymással küzd meg a bennmaradásért.Magyar női jégkorongozók eddig semmilyen korosztályban nem szerepeltek a legmagasabb osztályban.

 

Eredmény:

A csoport, 1. forduló:

Kanada-Magyarország 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)

A magyarok gólját Horváth Tifani szerezte.

 

A további program:

vasárnap:

Magyarország-Németország

kedd:

Magyarország-Finnország

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!