Debrecen hírei

2013.04.05. 14:18

DVSC-Fórum: Csakis a győzelem

A Loki Békéscsaba elleni meccsével megkezdődik a csata az élvonalban maradásért.

A Loki Békéscsaba elleni meccsével megkezdődik a csata az élvonalban maradásért.A rájátszás alsóházában folytatja bajnoki szereplését a DVSC-Fórum, a végjáték első összecsapásán az örök rivális Békéscsaba látogat a Hódos Imre sportcsarnokba szombaton 18 órától. Az alsóházi négyesben a Loki a 3. helyen kezdi meg a csatározásokat, a Siófok és a viharsarkiak a debreceniek előtt állnak, míg a BSE az utolsó a kvartettben.

Tudják, mi az elvárás

– Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, valamennyi hazai mérkőzésünket meg kell nyernünk, és idegenben is szükséges legalább egy, de inkább két győzelmet aratnunk – tért a lényegre Karalyos Orsolya, a DVSC-Fórum irányító-átlövője. – Ennek megfelelően a felkészülés során a soron következő meccs, azaz a Békéscsaba elleni rangadó előtt csakis a győzelem került szóba, semmi más!

Átmenteni a formát

A Loki most végre kifejezetten jó előjelekkel várja a meccset, hiszen a legutóbbi, Győr elleni bajnokin igazán kitettek magukért a lányok.

– Bár kikaptunk, nem sokan számítottak arra, hogy csak hat góllal tud nyerni az ETO. De a gólkülönbségnél is fontosabb, hogy a mutatott játék is nagyon biztatónak tűnt. A jó szereplés kulcsa az volt, hogy higgadtak tudtunk maradni, és ellentétben nagyon sok mérkőzéssel, jól kezdtük a találkozót. Nem kell mást tennünk, mint ezeket a dolgokat átmenteni a rájátszásra – fogalmazott a debreceni kézilabdázó.

Karalyos kiemelte, a lila-fehérek ellen is szükség lesz az agresszív védekezésre, s muszáj kiiktatni a játékból a két remek átlövőt, Leposovát és Nyikolajenkót. A Loki erőssége hangsúlyozta, a Győr ellen nem volt gond az átlövésekkel, s ha ezt megismételnék a Csaba ellen, akkor nagyobb lehetőséghez jutna a beálló és a szélsők is, ami a sikerhez vezető egyik fontos tényező lenne.

Jó hír a debreceniek háza tájáról, hogy a régóta maródi Kazai Anitán kívül mindenkire számíthat bíró Imre vezetőedző a Békéscsaba elleni rangadón.

 

Élőben

A szombaton 18 óra­kor kez­dő­dő mér­kőzés­ről internetes por­tá­lun­kon,

a www.haon.hu ol­da­lon on-line köz­ve­tí­tés­ben szá­mo­lunk be.

 

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!