Hat gól egyenlő elosztásban

Akt.:
Nyíregyháza Spartacus vs. Nyírbátor
Nyíregyháza Spartacus vs. Nyírbátor - © Fotó: Mán László
Nyíregyháza, Nyírbátor – Nagy meleg, kemény edzések, dőreség lett volna sziporkázó játékos várni a Szpari első edzőmeccsén, amelyen a Nyírbátor volt az ellenfél.

Az örökösföldi pályára mintegy háromszázan volta kíváncsiak a két harmadik ligában szereplő együttes hétzáró programjára. Az első félidőben a nyíregyháziak több helyzetet is kidolgoztak, ám csak Rezes Lászlónak sikerült a kapuba találnia, igaz neki kétszer is.
Volt ivószünet, majd a második félidőre mindkét edző változtatott a kezdőn. A Szpari a fiatal Vámos fejesével ismét a kapuba talált, ám a győzelem mégis elmaradt. A bátoriak nem adták fel és nem csak szépíteniük, egalizálniuk is sikerült. A meccs valószínűleg mindkét fél számára hasznos volt, jöhet a hétvégi pihenő, hiszen hétfőn mindkét együttes folytatja a felkészülést.

Nyíregyháza Spartacus-Nyírbátor 3-3 (2-0)

Örökösföldi pálya, 300 néző, v. Karakó. Szpari: Ovszijenko (Perger) – Rubus, Szokol, Ötvös, Törtei, Zofcák (Lengyel), Abdouraman (Ramos ), Tóth, Kapacina (Kostic), Rezes (Vámos ) Pálinkás (Ács).

Nyírbátor: Tóth (Opre),- Lipcsei (Pálvölgyi), Gál, Benkő, Boros (Bagi), Ráti, Pálfi, Fabu (Tóth), Soós, Török (Terdik), Nagy D. (Baglyos).

Gól: Rezes (30., 42), Vámos (51.), illetve Pálvölgyi (76., Baglyos (77.), Soós (89.).Sporthírek


hirdetés