Hatvan legyen a huszonöt

Hatvan legyen a huszonöt
© Illusztráció
Nyíregyháza – A kupameccsen tapasztaltak biztatóak a bajnoki rangadóra.


Ahhoz képest, hogy az élvonalban kilencedik Cegléd volt az egyértelmű esélyes, az első félidő nagy részében remek játékkal rukkolt ki a Nyíregyházi SN. A férfi kézilabda NB I.B Keleti csoportjának harmadikja sokáig vezettet a Magyar Kupa harmadik körének meccsén, a vendégek az utolsó öt percben fordították meg az állást és el is döntötték a továbbjutást.

Vasárnap esti rangadó

– Huszonöt percig jól ment minden, aztán jöttek a fegyelmezetlenségek – kezdte visszapillantását a találkozóra Bécsi János, a Nyíregyházi SN vezetőedzője. – Hamar ellőtt labdák, kimaradt ziccereink, labdaeladások. A ceglédiek pedig éltek a lehetőségekkel és megfordították az eredményt. Szünet után csordogált a mérkőzés, már többet cseréltem, forgattam a csapatot. A második félidőt egy góllal buktuk el. Ami pozitívum: arra kényszerítettük őket, hogy az első sorukat tartsák fenn, tehát nem tekinthették eldőltnek a találkozót. Sajnos ekkor is maradtak ki helyzeteink amiből kontragólokat kaptunk.

Vasárnap este héttől jön a nagy derbi, hiszen az éllovas Békés lesz a vendég. A bajnokira van mit meríteni a kupameccsből.

– A keddi huszonöt percet kellene végig produkálnunk a békésiek ellen. A védekezés az első félidőben ült, a szünet utánit keményebbre kell venni. Támadásokban érvényesíteni kell a gyorsaságunkat – így Bécsi János.

Varga László bosszús volt kedden este, hiszen megsérült, és bár szeretett volna játszani, nem tudott. Meghúzódott a hátizma, remélhetőleg vasárnapra javul annyit az állapota, hogy pályára tud majd lépni.

KM-ML
hirdetés