Hazai sikerrel emlékeztek Bohács Sándorra

Akt.:
Hazai sikerrel emlékeztek
Hazai sikerrel emlékeztek - © Fotó: Hankó András
Tiszavasvári – Rekkenő hőségben, amikor országos szinten piros riadót rendelt el a Katasztrófavédelem, ebben az embert próbáló melegben rendezték a Bohács Sándor-emléktornát – Tiszavasváriban.

A két játéknapon, mint köztudott, azok a csapatok szerepeltek, melyekben a legendás bombázó játszott. Egy évvel ezelőtt, miként ezúttal is az Ibrány korábban jelezte, hogy nem tud részt venni az eseményen, mindkétszer Mándok ugrott be.

A Tiszalök miért, miért nem, az utolsó pillanatban lemondta az indulást (állítólag nem volt meg a szükséges létszám…), ezért a szombat délelőtt Sajószögeden edzőmérkőzést játszó Tiszavasvári II. vállalta a szereplést. Vasárnap a harmadik helyért a Mándok esélyeshez méltón nyert a regenerálódott Tiszavasvári II. ellen, míg a végső sikerért az előző napi győztesek mérkőztek: nagy küzdelemben a hazaiak bizonyultak jobbnak a szintén megye egyes Mándokkal szemben.

A becsületkasszában összegyűlt összeget Nácsa Balázs egyesületi elnök és László Zoltán szakosztályvezető adta át Bohács Sándor özvegyének.

Hankó András

Bohács Sándor-emléktorna

Tiszavasvári II–Rakamaz 0–6, Tiszavasvári–Mándok 4–13. helyért: Tiszavasvári II–Mándok 1–3
Döntő: Tiszavasvári–Rakamaz 1–0

Különdíj

Gólkirály: Fazekas Vikor (Tiszavasvári, 2 góllal). A torna legjobb kapusa: Nagy László (Tiszavasvári II).
hirdetés