Hazai tornák várnak a Bozsik Akadémia fiataljaira

Hazai tornák várnak a Bozsik Akadémia fiataljaira
Nyíregyháza – A karácsonyi ünnepség a Continental Arénában lesz.


A tréningek és a bajnokik mellett három nagy eseményre is készülnek a Bozsik Akadémiánál, amiről Németh Károly szakmai vezető számolt be a Szpari klubházában rendezett tájékoztatón.

– Immár hagyományosnak mondható a Bozsik Kupa, hiszen idén harmadszor rendezzük meg- kezdte Németh Károly. – Most szombaton a nyolc, vasárnap a kilenc, a következő hétvégén előbb a tíz és majd a tizenegy évese fiatalok kapnak lehetőséget a Filó Focicsarnokban. Szeretnénk szélesíteni az alapokat és két-két csapatot indítunk minden korosztályban, hogy minél többen játszhassanak, hiszen nem az eredményességen van a hangsúly.

– December második hétvégéjén a tizenkét és tizenhárom éveseknek rendezünk mini tornát az örökösföldi pályán és a Városi Stadionban. Komoly ellenfelekkel, úgy mint Vasas, Újpest, Debrecen, Csíkszereda. A nagypályára készülő tizenhárom évesek ezzel zárják az évet. Amennyiben még ilyenkor is van lehetőségünk játszani, akkor éljünk is vele.

A harmadik eseményünknek van a legnagyobb hagyománya, az idei karácsonyi ünnepségnek december huszadikán a Continental Aréna ad majd otthont. A csarnok technikai feltételi remek lehetőségeket tud biztosítani egy ilyen eseményre, amelyen több mint háromszáz fiatal lesz ott és mindenki kap majd ajándékot .

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés