Házibulit rendeztek, füvezgettek a gyilkos tinik, miközben az emeleten a nagyszülők holtteste már oszlásnak indult (18+)

Akt.:
Házibulit rendeztek, füvezgettek a gyilkos tinik, miközben az emeleten a nagyszülők holtteste már oszlásnak indult (18+)
USA – Egy fiatal pár, a 16 éves Cassie Bjorge és 3 évvel idősebb szerelme, Johnny Rider napokon át bulizott abban a házban, ahol a lány megölt nagyszüleinek hullái már oszlásnak indulak.

A fiatalok baseball ütővel végeztek a lány nagyszüleivel, de a biztonság kedvéért a torkukat is elvágták, sőt, kalapáccsal ütötték őket, és a henteskés is előkerült. Aztán napokon át maradtak az idős pár otthonában, ahol bulit rendeztek, és sokat füveztek, mondván, a füst tompítja a rohadó hullák szagát.

Végül úgy buktak le, hogy újabb támadást eszeltek ki: a lány nővérét és annak barátját is baseball ütővel akarták levadászni, de a támadás nem sikerült: a lány értesítette a rendőröket, akik elfogták a tiniket.

És hogy miért ölték meg az idős párt? Mint mondták: teljesen elegük lett belőlük.

Forrás: borsonline.hu


Túl szépnek találta 3 éves gyermekét, ezért felgyújtotta (18+)

Emberi ésszel fel sem lehet fogni, mit művelt a 43 éves apa – arra pedig végképp nehéz logikus magyarázatot találni, hogy miért is tette.

Címkék: , , ,hirdetés