Helebrandt Máté – Rióra készül, Tokióig támogatják

Verebélyi Tibor és Helebrandt Máté
Verebélyi Tibor és Helebrandt Máté - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Helebrandt Máté az utazásig hátralévő napokat már itthon tölti.

Máté lázas. Szerencsére nem beteg, csak olimpiai lázban ég megyénk egyetlen riói olimpikonja. Helebrandt Máté, a Nyíregyházi Sportcentrum válogatottja az ötkarikás felkészülését a hétvégi Honvéd Kupán 5 kilométeres, szabadtéri egyéni csúccsal zárta le. A riói olimpiáig már itthon csiszolja a finomítani valót Pokrovenszki József tanítványa. És ha kell, akkor vállalja a nyilvánosságot, miként kedden kora délután. Jókedvűen vett részt a sajtótájékoztatón, amely számára jó hírt jelentette.
– Örömteli számunkra, hogy egy ilyen sportolót támogathatunk mint Máté.- Kora reggelenként gyakorta találkozhatunk vele, ahogy gyalogol ,készül a soron következő megmérettetésre. Mint sportoló, egykori testnevelő jóleső érzés, hogy mi is részesei lehetünk a sikereinek- tudtuk meg Verebélyi Tibortól, a Diego 24 Kft. Vezetőjétől.

– Természetesen boldog vagyok, hogy újabb támogató segíti a felkészülésemet, hiszen egy olyan nagy versenyre mint az olimpia keményen dolgoztam, koptak a cipők, fogyott a vitamin. Nagyon remélem, hogy jó eredményekkel tudom majd meghálálni a segítséget – tudatta Helebrandt Máté.

Ezt követően az említettek mellett Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum utánpótlásért felelős igazgatója szignózta a szerződést, amely alapján a Diego 24 Kft. a tokiói olimpiáig segíteni a sportoló felkészülést.

KM-ML
hirdetés