SZON - PR cikk

2013.06.18. 07:37

Dübörög az Opel Csősz Haszongépjármű Roadshow-ja

Felejthetetlen 3 nap vár minden kedves érdeklődőt 2013.június 20-22. között Nyíregyházán, a Kosbor u. 2-4. sz. alatt lévő Opel Csősz Márkakereskedésben. 

Felejthetetlen 3 nap vár minden kedves érdeklődőt 2013.június 20-22. között Nyíregyházán, a Kosbor u. 2-4. sz. alatt lévő Opel Csősz Márkakereskedésben. 

A Roadshow szakmai és családi napjai fergeteges programokkal és lehetőségekkel kívánja élvezetessé tenni ezt a többnapos rendezvényt.

A program keretein belül találkozhatnak az Opel Combo kishaszon járműveitől, a Movano autómentőn keresztül az igazán exkluzív és ritkán látható Movano duplafülkés, dobozos modellel, melyek kényelméről és megbízhatóságáról a tesztelési lehetőség során az oda látogatók maguk győződhetnek meg.

Ezen felül megismerhetik a Webbase intelligens flottakövetési rendszert is, mellyel jelentősen csökkenthetik a cégek saját költségeiket, továbbá az elektronikus útdíjjal kapcsolatos tudnivalókról és tanácsokról is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Az Opel Csősz Értékesítési csapata flottakezelési tanácsadással, cégre szabott ajánlatokkal és szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket.

A haszonjárművek mellet természetesen teret kapnak a személygépkocsik is.

Minden bizonnyal nagy sikert arat majd az Opel különleges elektromos autója az Ampera, melyet akár egy tesztvezetés keretén belül, közelebbről is megismerhetnek az érdeklődők.

A Merkantil Bank jóvoltából lehetőség lesz megismerkedni a kis- és középvállalatok cégautó finanszírozási lehetőségeivel, többek közt az MNB által kommunikált államilag elindított kamattámogatási hitelről is, mellyel most a vállalkozók szinte kamatmentesen, 2,5 %-os kamattal juthatnak új és használt autóhoz.

Emellett ott lesznek a Generali Providencia biztosító szakemberei is, akikkel egyedi biztosítási ajánlatokat készíthetnek.

A záró, szombati napon, minden korosztály és mindkét nem képviselői megtalálhatják az érdeklődési körüknek megfelelő programokat.

A kisebbeket ugrálóvár, 3D film és autós szimulátor várja, míg a hölgyek a kreatív kuckóban megismerkedhetnek a szalvétatechnika alapjaival, szépségápolási tanácsadáson vehetnek részt a Derma-Art Szépségklinika jóvoltából.

A férfiak KRESZ-teszten és kerékcsere- versenyen mérettethetik meg magukat, különböző technikai fogásokat leshetnek el a jég okozta károk javításának modellezésén és polírozási bemutató alkalmával, valamint autós ügyességi akadálypályát is teljesíthetnek.

Továbbá ezen a napon 11:00 – kor szemtanúi lehetnek egy jeles eseménynek, ahol az Opel Magyarország és az Opel Csősz képviselői egy tanulmányi célra felajánlott vadonatúj Opel motort adnak át a Nyíregyházi Főiskolának.

Aki részt vesz a programokon, tombolaszelvényt kap, mellyel értékes ajándékokat nyerhet.

A regisztrálók között egy családi wellness hétvégét sorsolnak ki a Hotel Fenyves jóvoltából.

Ne feledje: június 20-22-ig az Opel Csősznél Opel Haszongépjármű Roadshow Szakmai és Családi Napok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában