Helyi érték társkereső kezdőknek, haladóknak

Nyíregyháza – A Labor Café új sorozatában havonta egyszer, minden hónap első péntekjén kívánjuk a közösség építésén túl a helyi gazdaság élénkítését segíteni. A találkozókon lehetőséget kapnak nonprofit és forprofit szervezetek képviselői, fiatal vállalkozók és bármely terület szolgáltatói, egyéb szereplői az ismerkedésre, partnerkeresésre, bemutatkozásra – tudtuk meg az adománykávézó vezetőjétől.

Díjtalan, de regisztrálni kell

Fekete Éva kifejtette: a rendezvény háromperces bemutatkozásai után többasztalos wordcafévá alakulva kezdeményeznek gondolatébresztő beszélgetést. Minden alkalommal készülnek rövid oktatással, előadással – például a marketing, szervezetfejlesztés, időgazdálkodás, adózás, pályázati forrásteremtés, szolgáltatás design, kommunikáció területéről – szakmai előadó bevonásával.

– A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, és természetesen az adományokat is jó szívvel fogadjuk. A kávézóba érkezőket kötetlen, de moderált, tartalmas szakmai ismerkedésre várjuk. A meghívás neked szól, ha vállalkozol, de friss ötletekre, kapcsolatokra vágysz, ha kezdő vagy és hálózatot építesz, ha nonprofit vagy és donátor után kutatsz, ha forprofit vagy és keresed az ügyet, ami mellé beállnál – sorolta Éva. A regisztrációs felületet hétfőn nyitották meg és egészen április 1-jéig várják a jelentkezőket, aki a tabulaplaza@gmail.com e-mail-címre megírhatják, hogy milyen, a helyi gazdaságot, a forprofit és nonprofit gazdaságot érintő témákról hallanának és beszélgetnének szívesen.

KM
hirdetés