Helyismereti foglalkozás Kisvárdán

Helyismereti foglalkozás Kisvárdán
© Fotó: katasztrófavédelem
Kisvárda – A Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs „A” szolgálati csoportja az éves gyakorlattervben meghatározottak alapján, helyismereti foglalkozáson vett részt Kisvárdán, a Felső-Szabolcsi Kórházban.

A helyismereti foglalkozás során a létesítmény szakembere tájékoztatta az állományt a kórház épületének tűzvédelmi sajátosságairól, a közművek és a műtők szakaszolásának, elzárásának helyeiről, mentési-menekülési útvonalak lehetőségeiről. Az állományt tájékoztatták a hő és füstelvezető, oltóberendezés, tűzjelző központ működéséről, továbbá az épület napelemes rendszerének ellátásáról, a szakaszolási lehetőségéről. A foglakozás során az állomány meggyőződött a szerek felállítási helyeinek lehetőségeiről, az oltóvíz ellátás biztosításáról.

A foglakozáson részt vett a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka, parancsnok-helyettese és a Szabolcs Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés