Helyismereti gyakorlat a dohányfeldolgozóban

Akt.:
Helyismereti gyakorlat a dohányfeldolgozóban
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Csütörtök délelőtt helyismereti gyakorlatot tartottak az ULT Magyarország Zrt. nyíregyházi dohányfeldolgozójában a város hivatásos tűzoltói, ahol megtekintették a termeléshez kapcsolódó veszélyforrásokat, az üzem sajátosságait, valamint ellenőrizték a tűzcsapokat és a hordozható tűzoltó készülékek érvényességi idejét is.

A helyi szakember röviden ismertette a telephelyen lévő csarnokrendszerű épületek sajátosságait, egy esetleges tűz során az oltást befolyásoló körülményeket.

Ezt követően megtekintették a gyártócsarnokokat, a raktárépületeket, a hőközpontot, a transzformátorállomást és a targoncák töltéséhez kialakított gáztöltő kutat is.

A Dugonics utcai létesítményben az állomány ellenőrizte a felvonulási területet, a menekülési útvonalak jelölését, azok szabad megközelíthetőségét, ellenőrizték a kézi tűzoltó készülékek érvényességét és a földalatti és feletti tűzcsapok működő képességét is.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés