Helyi közélet

2015.07.07. 11:22

Fotók: Bámulatos élményliget nyílt Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - Nem mese, valóság: mesés látványt nyújt a frissen átadott Szatmár-Beregi Élményliget.

Fehérgyarmat - Nem mese, valóság: mesés látványt nyújt a frissen átadott Szatmár-Beregi Élményliget. Két ütemben készült el a gyönyörű sport-, turisztikai és szálláshely-paradicsom. Első nekifutásra a squash-, a bowling-, a tenisz-, a minigolf- és a tollaslabda-pálya, valamint a konferenciaterem készült el. Tavalyelőtt pedig hozzáláttak a második, nagyobb lélegzetű beruházáshoz. Az ünnepélyes átadáson dr. Szántó István megjegyezte:

– Valóság lett az álomból. A Saliens Egészségügyi Zrt. volt a projektgazda, és immár elkészült a komplett beruházás. Megépült az egészségügyi- és szálláshely-szolgáltatásokat nyújtó komplexum. A második ütemben épült meg hat különálló, két szállodai szobát magában foglaló faház, egy természetgyógyászati rendelő, sóbarlang, csűr, gémeskút, gyógynövényt termesztő fóliasátor és parkoló.

A fehérgyarmati Szatmár-Beregi Élményliget a maga nemében unikumnak számít. Sokaknak ígér tartalmas perceket, órákat, napokat, heteket. Csak idő kérdése, amíg beleivódik a köztudatba.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában