Herczeg András: „Jobbak voltunk, mégis kikaptunk”

Herczeg András: „Jobbak voltunk, mégis kikaptunk”
Debrecen – Herczeg szerint ebben a szezonban még senki ellen nem voltak ekkora fölényben, ezért fájó az eredmény.

Hatalmas meglepetést hozott a Soproni Liga tizennegyedik fordulója, bár erről a Loki-hívek szívesen lemondtak volna: a Diósgyőr 2–1-es győzelmével mind a három pontot elvitte az Oláh Gábor utcából.

Bizony elképedten állt debreceni játékos, vezető és szurkoló egyaránt a meccs után, hiszen hatvanöt percen kersztül semmit sem tudtak hozzátenni a vendégek a találkozóhoz, majd fel borult a pálya a nyomasztó DVSC-fölény következtében.

Rudolf első félidőben szerzett gólján kívül is számtalan lehetőséget dolgoztak ki a hazaiak, de sorra kimaradtak és még egy jogosnak tűnő büntetőt is elfelejtettek megadni a javukra.

 Ellenben a másik oldalon megadtak egy büntetőt, amit gólra váltott a DVTK, majd öt percre rá egy szerencsétlenül lecsorgó labdát is a kapuba juttattak a vendégek.

A hirtelen jött fordulat sokkolta a vasutasokat, akik a hátralévő percekben csak futottak az eredmény után, hiába. Kérésünkre Herczeg András, a Loki klubmenedzsere értékelte a rossz emlékű meccset.

Óriási nyomás

– Nagyon fájó ez a vereség, hiszen olyan meccset vesztettünk el, ami már a kezünkben volt. Akkora nyomás alatt tudtuk tartani a DVTK-t, mint ebben a szezonban még egyik ellenfelünket sem, míg a vendégeknek helyzetük sem akadt.

Sajnos, egy buta szabálytalanságot befújtak ellenünk, gólra váltották a büntetőt, majd egy szerencsétlenül lecsorgó labdából a vezetést is megszerezték. Sokkolta csapatomat a két gól, mert annyival jobbak voltunk, hogy senki sem számított rá, hogy fordulat állhat be a mérkőzésen.

A folytatásban, ahogy ilyenkor lenni szokott, már semmi sem sikerült. Az utolsó fordulóban Paksra utazunk, eddig még sosem tudtunk ott győzni, most nagyon kellene – fejezte be a tréner.

  • DVSC-TEVA – DVTK 1-2 (1-0)
  •  DVSC-TEVA–DVTK 2008.11.08. Video Video
  • Csernyánszki Norbert távozik
  • DEAC-FTC 0-1  • hirdetés