Herr Dárdai! Jelentjük, hogy Forró Gyula a Szparinál van

Kezelés közben értük utol a játékost
Kezelés közben értük utol a játékost
Nyíregyháza – Rohamosan javul a rutinos védő edzőtáborozás alatt megsérült vádlija.


– A magyar ligát, amióta nem vagyok kapitány, nem igazán nézem. Valaha még kiszúrtam Forró Gyulát, behívtam a válogatottba, ma már nem tudom, hol játszik – nyilatkozta nemrégiben az Indexen megjelent interjújában Dárdai Pál, a Hertha BSC mestere, akinek egy évvel meghosszabbították szerződését a berlini klubnál.

– Én is olvastam, és persze jól esik, ha egy ilyen elismert szakember megemlít. Látszik, hogy ért a focihoz – kommentálta a fentieket mosolyogva Forró Gyula. – Tudatjuk tehát a volt kapitánnyal, hogy az általa a válogatottban kiszemelt focista a Nyíregyháza Spartacus játékosa. Sajnos most is Nyíregyházán van, pedig társai a törökországi edzőtáborban készülnek. Ő is ott kezdett, ám egy sérülés miatt a múlt hét vasárnapján haza kellett repülnie.

Gyógytorna és kezelés

– Egy edzésen gátaztunk, és amikor a földre értem, éreztem, hogy baj van. Nagyon fájt a vádlim. A vizsgálatok után kiderült, hogy szerencsére nem olyan nagy a baj, részleges izomszakadást szenvedtem. Itthon kezelésre járok, gyógytornázok és bízom benne, hogy mihamarabb felépülök. Az első két napon pesszimista voltam a nagy fájdalom miatt. Aztán rohamosan javulni kezdett a lábam, ami optimistává tett. A jövő héten lesz egy kontroll, egy teszt, annak az eredménye már többet mond majd arról, hogy mikor térhetek vissza – így a játékos, akit éppen kezelés közben hívtunk.

Társai még a törökországi táborozáson tréningeznek. A hírek szerint morcosra fordult odakinn az idő, esik, így a pályák talaja már korántsem olyan jó, mint volt. Ráadásul még csapadékosabb napokat ígér a meteorológia. A tervek alapján szombaton két mérkőzés vár a csapatra, vasárnap pedig irány haza.

ML



További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek






hirdetés