Hét évet kapott a drogdíler, aki zokniba csomagolva dobta ki kocsija ablakán az anyagot

Hét évet kapott a drogdíler, aki zokniba csomagolva dobta ki kocsija ablakán az anyagot
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Törvényszék 2018. október 10-én jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt 7 év fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte J. G. vádlottat.

A tényállás szerint a vádlott 2015. november 4-én személygépkocsival Budapestre utazott azért, hogy kábítószert vásároljon. A Kőbányai úti kínai piacon egyik ismerősétől 636 db kábítószer tartalmú tablettát vásárolt, melyekért 80.000 forint készpénzt, és egy mobiltelefont adott vételárként.

Hazafelé tartva látta, hogy az úton rendőri intézkedés folyik, ezért az útközben zokniba tekert kábítószert kidobta az autóból. A járőr észlelte a kidobott tárgyat, melyet a helyszínen lefoglaltak.

A fenti bűncselekmény elkövetését követően a vádlott 2016-ban öt személynek értékesített kábítószert.

Az ítélet jogerős.

– Nyíregyházi Törvényszék –


Baktalórántházi terjesztőket fogtak el
Baktalórántháza - A rendőrök az út melletti füves területen megtalálták a kábítószergyanús anyagokat, melyeket a gyanúsítottak egy zokniba csomagolva menet közben kidobtak a gépjárműből az igazoltatás előtt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói, a Ba...
hirdetés