Hétközben tanárnő, hétvégén prosti – de nem a pénzért szexel – 18+

Akt.:
Hétközben tanárnő, hétvégén prosti – de nem a pénzért szexel – 18+
© Fotók: getty images / metro.co.uk
Belgium – Medeline Belgiumban él, egy csinos, hétköznapi lány, aki a munkanapokon tanárnőként keresi a kenyerét, de mivel szerinte a munkája önmagában nem túl sok izgalmat tartogat a számára, a hétvégére érdekesebb programokat keres magának… A lány a brit Metronak mesélt kalandos életéről – a teljes nevét nem vállalta fel, és fényképet is csak hátulról engedett készíteni magáról.

“Sugar babe”, azaz “Cukor baba” – így nevezik azokat a hölgyeket, akiket egy-két férfi azért tart, hogy mindig rendelkezésére álljon, ha szüksége van rá.

Madeline szerint az emberek végletekben gondolkoznak, amikor meghallják, mivel foglalkozik hétvégénként: az egyik csoport szerint csak esti programokra kísérgetik az urakat, akik ezért pénzzel és ajándékokkal halmozzák el őket. Mások viszont egyből arra gondolnak, hogy 10 órán át ki se száll az ágyból.

És hogy mi az igazság? Madeline szerint pont a kettő között…

A nőnek jelenleg két “apucija” van: az egyik egy hét évvel idősebb “vicces srác”, aki csak úgy falja az életet. A pókerasztalnál és a yachtos bulikon érzi magát a legjobban. A másik pedig a 48 éves James, aki nyugodtabb, csendesebb figura, noha elég spontán.

“Amikor először meséltem neki arról, hogy mennyire szeretnék utazni, mert még szinte semmit nem láttam a világból, azonnal megszervezett egy New York-i utat.”

Madeline-t lenyűgözte, hogy milyen luxus életet élnek egyesek, akikkel az “apucik” miatt összehozta a sors.

Remekül érzem magam. Valósággal elkényeztetnek, és megkapom azt a kitüntető figyelmet, amire szükségem van. Olyan helyekre jutok el, amiről addig még csak nem is álmodhattam. Olyan aukciókon vettem részt, ahol eredeti Pablo Picasso-kat vettek az emberek. Olyan luxus yacht partikon veszek részt, amit máskülönben nem engedhetnék meg magamnak. Hála az “apuciknak” bármi megtörténhet egyetlen szívdobbanásnyi idő alatt.

Egy olyan világba csöppent hirtelen, amibe pedagógusként soha. Állítása szerint “Cukor babának” lenni még annál is sokkal izgalmasabb, mint ahogyan hangzik. De nem bánja vajon, hogy a kortárasai időközben családot alapítanak, és lehorgonyoznak? Állítása szerint cseppet sem: ő még mindig teljes erőből megy előre, még akkor is, ha a legtöbben csupán egy csinos általános iskolai tanárnőként ismerik, és nem tudnak semmit hétvégi, luxus “Cukor Baba” életéről.

Forrás: borsonline.hu / metro.co.uk
hirdetés