Hétről hétre araszolnak előre

Fel, minél magasabbra! A fehérgyarmatiak egyöntetűen mutatják a kijelölt irányt
Fel, minél magasabbra! A fehérgyarmatiak egyöntetűen mutatják a kijelölt irányt - © Fotó: Pusztai Sándor​
Fehérgyarmat – Bár az eredményes zárás a cél, annyi bizonyosnak tetszik, minden korábbinál fiatalabb csapat lesz Gyarmaton.

A hetes szám bűvöletében élnek a fehérgyarmatiak. A megyei első osztályú futballcsapat hét bajnoki összecsapást felölelő veretlenségi sorozatot ,,gyártott” és milyen meglelő, éppen a hetedik helyen tanyázik a tabellán. Persze, még mindkét mutatót lehet fényezni, a szatmáriak pedig ennek érdekében törik magukat az idény hajrájában. Ha olyan kunsztra lesznek képesek, mint legutóbb Nagyecseden, ahol az ezüstéremre hajtó házigazda ellen kétgólos hátrányt tüntettek el – nos, akkor még tényleg bármi megtörténhet.

– A minimális célunk az volt, hogy a középmezőnyben végezzünk, azt tudtuk, hogy a csapat erre a feladatra alkalmas, sőt, legvadabb álmainkban a dobogó elérése is szerepelt – közölte egy szuszra Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője. – Az ősz terveinknek megfelelően sikerült, mármint ha csak szerzett a pontszámot vesszük alapul, akár elégedett is lehetnék, Ugyanakkor, ha például azt nézzük, hogy a kieső Ibrány hat pontot vett el tőlünk, mindjárt más a kép. Arról nem beszélve, hogy a szintén búcsúzó Gyulaháza itthon győzött le minket. Ez három olyan meccs, amelyek megnyerésével nagyon felül lehetnénk a tabellán. Az élcsapatoknak viszont aligha mi vagyunk a kedvenc ellenfelei, mert a valószínűleg az első háromban záró riválisokat rendre sikerült megszorítani. A hátralévő két mérkőzésen természetesen nem szeretnénk kikapni, mert akkor elmondhatnánk, hogy zsinórban kilenc találkozót vészeltünk át veretlenül. A jövő? Jelenleg folynak a tárgyalások, annyit elárulhatok, minden eddiginél fiatal csapatunk lesz!

– KM-KT –

Címkék: ,hirdetés