“Hetven percig értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk”

“Hetven percig értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk”
© Illusztráció: KM-archív
Balkány, Tiszakanyár – A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság hetedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán Balkányban.

Balkány-Tiszakanyár 1-2 (1-0)

Balkány, 100 néző, v.: Major.

Balkány: Hegyes (Tóth D.) – Csehil, Csatári, Gelsi, Posta (Huszár), Vajda, Ohár, Molnár, Kállai, Bogdanovics, Hamar (Onyiszyko). Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Tiszakanyár: Takács – Tóth N., Csáki R. (Vicickó), Illés, Bodnár, Jánvári, Csáki P., Rézinger (Dobrai), Varga (Matisz), Nagy Á. (Pukis), Soós (Horváth). Edző: Csáki Róbert.

Gól: Ohár, illetve Vicickó, Csáki. Ifi: 3-2.

A hazai csapat rengeteg helyzetet hagyott kihasználatlanul, amit a vendégek megbüntettek.

Obsitos Norbert: Sorozatban jobban játszunk ellenfeleinknél, mégis kikapunk. Ez már több, mint bosszantó, hogy tíz helyzetből ma is csak egyet tudtunk értékesíteni, míg ellenfelünk két kapura tartó lövéssel elvitte a három pontot..

Csáki Róbert: – Hetven percig értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, de ez a nagy szélnek és a pálya talajának köszönhető. Igaz ezek a körülmények után sem változtak. Egy nullánál az hazaiaknak többször is lezárhatták volna a találkozót, de nem tették meg. Összességében szerencsés győzelmet arattunk, de ezt továbbra sem kell megmagyarázni.Sporthírek


hirdetés