Hetvenéves férfi sérült meg súlyosan a várdai meccsen

Akt.:
Az eltört háttámla okozta a bajt
Az eltört háttámla okozta a bajt - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A Kisvárda Master Good vasárnapi, Békéscsaba elleni 3–2-es győzelmét némileg beárnyékolta az a baleset, amely a mérkőzés 34. percében történt.

A kapu mögött lévő mobil lelátóról egyszer csak orvosért kiáltottak, mert annak felső szintjéről, mintegy két és félméteres magasságból többen leestek, miután eltört a háttámlaként felszerelt fakorlát, amire valószínűleg ráülhettek a szurkolók.

„A mobil lelátóról ismeretlen körülmények között öt személy leesett – áll Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének az esettel kapcsolatban kiadott közleményében. – A baleset során négy férfi könnyű sérülést, egy hetvenéves kisvárdai férfi pedig súlyos sérülést szenvedett. A Kisvárdai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.”


Kisvárda - Néhány percre a Békéscsaba elleni NB II-es mérkőzés is félbeszakadt Kisvárdán, amikor a 34. percben a hazai tábor tagjai közül négyen lezuhantak a négysoros mobillelátó tetejéről. Kiderült, ők a fakorláton foglaltak helyet, ami eltört alattuk, és így hátraestek. Közülük az egyik szurkoló ...Sporthírek


hirdetés