Hiába menekült a rendőrök elől – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Hiába menekült a rendőrök elől – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Reddit
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 23-án történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. november 23-án a megyeszékhelyen ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 20 éves paszabi lakost a járművezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének járőrei 2018. november 23-án Nagyecsed belterületén intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A járművezető a megállást követően a gépkocsit hátrahagyva megpróbált elmenekült a helyszínről, de a rendőrök utolérték és elfogták. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a 17 éves mátészalkai lakos vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint őt a Mátészalkai Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés