Hibátlanul „büntetett” a Szatmár Unio csapata

Ez a nagyecsedi helyzet kimaradt, Juhász Sándor védett, hozzájárulva a Szatmár Unio tornagyőzelméhez
Ez a nagyecsedi helyzet kimaradt, Juhász Sándor védett, hozzájárulva a Szatmár Unio tornagyőzelméhez - © Fotó: Bereczki Zoltán
Fehérgyarmat – A hazaiak győzelmével zárult a Vámosorosziban rendezett emléktorna.

Hazai sikerrel zárult a Ujj János-emléktorna – Fehérgyarmaton. A felkészülést is segítő hagyományos eseményen a papírformának megfelelően a két megyei első osztályú futballcsapat, a Szatmár Unio FC és a Nagyecsed vívta a döntőt. A finálé döntetlennel végződött, így tizenegyespárbajban kerekedett felül a házigazda. Az Unióból minden egyes labdarúgó, azaz Bodó Richárd, Balogh Árpád, Bartha Tibor, Veress László és Adrián Rus is belőtte a 11-est, míg a Nagyecsedből, Ricsei Ferenc, Ascsillán László, Dobos Zoltán betalált, Somlyai Gábor azonban fölé bombázott, így az utolsónak kijelölt rúgó játékosnak, már nem is kellett próbálkozni.

Mindeközben ugyancsak a vendéglátó győzelmével végződött a Nagy Sándor-emléktorna – Vámosorosziban. A Vasárnap lebonyolított meccsdömping során hat együttes lépett pályára, a változatosság kedvéért a döntőben itt is tizenegyespárbaj döntött az Oroszi javára.

Labdarúgás

Ujj János-emléktorna, Fehérgyarmat

Elődöntő: Nagyecsed–Tarpa 5–3 (2–0), Szatmár Unió FC–Cellspan-Balkány 2–1 (1–1)

3. helyért: Balkány–Tarpa 1–0 (0–0)

Döntő: Szatmár Unió FC–Nagyecsed 3–3 (0–0), tizenegyesekkel: 5–3

Különdíjak. Legjobb kapus Juhász Sándor (Szatmár Unió FC). Legjobb mezőnyjátékos: Ascsillán László (Nagyecsed). Legjobb hazai játékos: Adrian Rus (Szatmár Unió FC).

Nagy Sándor-emléktorna, Vámosoroszi

5. helyért: Vámosoroszi ifi–Nábrád 4–3

3. helyért: Tisztaberek–Szatmár Unio ifi 0–0, tizenegyesekkel: 4–2

Döntő: Vámosoroszi–Tiszakóród 0–0, tizenegyesekkel: 3–1

Különdíjak. Gólkirály: Riskó Tibor (Vámosoroszi, 4 gól). Legjobb kapus: Szaniszló Ádám (Vámosoroszi). Legjobb mezőnyjátékos: Sipos László (Tiszakóród). Legjobb hazai: Márton János.
hirdetés