Jó egészségben

2019.08.23. 09:46

Jubileumi koncertre és erdélyi turnéra készülnek Kordáék

Olyan sok fellépése van Korda Györgynek és Balázs Klárinak, hogy nincs idejük foglalkozni a rosszindulatú pletykákkal. Amúgy is mindenki látja rajtuk, hogy egészségesek, energikusak – fölösleges is lenne magyarázkodniuk.

Debrecen, 2019. július 20. Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A népszerű énekes házaspár ki sem lát a munkából. A fesztiválszezon miatt olyan sok a koncertjük, hogy komoly logisztikát igényel a fellépések megszervezése. Klárika és Gyuri bácsi azonban minden alkalommal elképesztően energikusan, fiatalos lendülettel állnak a közönség elé, egyszerűen fáradhatatlanok. Kicsattannak az egészségtől, hiszen az énekesnő mindennap rengeteg zöldséget és gyümölcsöt tesz az asztalra, és káros szenvedélyeik sincsenek. Nem csoda, hogy ilyen életerősek, hiszen a rajongóik szeretete is folyamatosan feltölti őket – írja a Hot! magazin nyomán a Vasárnap Reggel.

A rémhírekből egyetlen szó sem igaz

Mindezek ellenére mégis gyakran jelennek meg rémhírek az énekesről, ezeknek a híreszteléseknek azonban nincs semmi alapjuk. A házaspár igyekszik figyelmen kívül hagyni a gonoszkodó pletykákat, de az elmúlt hetekben betelt a pohár. Túl messzire mentek a rosszakaróik.

Körözték Korda Györgyöt!

1986-ban, amikor a házaspár a tengerentúlon turnézott, Boncz Géza és Nádas György fejéből kipattant a gondolat, hogy elterjesztenek egy gonosz pletykát a sztárpárról. Kitalálták, hogy Korda György egy szállodai szobában lefejezte Balázs Klárit! A dolog eleinte tréfának indult, de az egész ország komolyan vette. „Két rendőr jelent meg az otthonunknál, és engem kerestek. Anyám mondta, hogy külföldön vagyunk Klárival, mire ők közölték vele, hogy az nem lehet, mert én lefejeztem őt” – mondta az énekes az Esti Frizbiben.

– Nagyon feszes a programunk egész nyáron, sőt egész évben. Rengetegen vannak minden koncertünkön, és külön öröm számunkra, hogy a fiatalság is ennyire szeret bennünket. Ennyi munka és ennyi pozitív inger mellett be sem akarjuk engedni az életünkbe a romboló, beteges pletykákat. De azért van egy határ, amelyen túl már nem lehet szemet hunyni a butaságok felett. Unjuk már, hogy folyamatosan meg akarnak ölni bennünket, mintha el akarnának tenni miket láb alól. Legutóbb is az a hír kapott szárnyra, hogy Gyuri rosszul lett egy fellépésen. Ezekből az egészségünkkel kapcsolatos rémhírekből egyetlen szó sem igaz. Leszögezem: nagyon jól vagyunk mindketten, jobban nem is lehetnénk, és örömmel állunk minden fellépés elé. Fergeteges hangulat uralkodik a koncertjeinken, ami nagyon jó érzés, a rosszakaróinknak pedig üzenjük: még nagyon-nagyon sokáig élünk és virulunk – mondta Klárika.De nemcsak a nyári fellépésekkel foglalkoznak, hanem már gőzerővel készülnek a decemberi, 80 éves jubileumi koncertjükre is. A Tüskecsarnokban a TNT, Zoltán Erika és DJ Dominique is a vendégük lesz.

– Gondolatban már pontosan összeállítottuk a műsort, a táncosok is szervezés alatt vannak, lesz háttérvetítés is, és új dalokkal, sok meglepetéssel várjuk a kedves közönséget

- tette hozzá Klárika.

A fiatal zenekarok elkezdték feldolgozni a régi Korda-dalokat

Az énekes házaspár októberben 14 állomásos erdélyi turnéra indul. Ilyen nagyszabású határon túli fellépéssorozatra még nem volt példa a pályafutásuk során.

– A legszínvonalasabb színházakban és koncerttermekben lépünk majd fel, a legnagyobb városokban. Izgatottan várjuk, és gőzerővel készülünk rá! Boldogok

vagyunk, hogy végre ebben a térségben is megörvendeztethetjük a közönséget

– mondta lelkesen az énekesnő.

– Nem csak az tölt el büszkeséggel és jó érzéssel bennünket, hogy ilyen sok koncertünk van, az az igazi elismerés, hogy a fiatal zenekarok elkezdték feldolgozni a régi Korda-dalokat – vette át a szót Korda György. Ilyen a Holdviola, de a Nem vagyok ideges című, 1963-as dalomat is új köntösbe bújtatta a Carson Coma együttes – mondta lelkesen az énekes.

Csodaturmixszal fiatalodnak!

Klárika minden reggel egészséges koktélt készít. Ennek a turmixnak tulajdonítják a rendkívüli állóképességüket. – Idénygyümölcsök kerülnek a turmixgépbe, például alma, szilva vagy körte, azonkívül búzakorpa, lenmag és banán. A kedvencünk a sütőtök. Ősszel vagyunk a legfittebbek, mert akkor elképesztő mennyiségben fogyasztjuk ezt a zöldséget, turmixolva is – mondta az énekesnő.

Borítókép: Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában