Higiénikus, kényelmes és nagyon praktikus

A keresztpánt és klasszikus pánt között a mell stabilizálása szempontjából nincs különbség
A keresztpánt és klasszikus pánt között a mell stabilizálása szempontjából nincs különbség - © Illusztráció: Pexels
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A klasszikus méretezés szerinti B kosár felett nagyon fontos, hogy sportolás során speciális melltartót viseljenek a hölgyek, ugyanis a mellben lévő rugalmas rostok és szalagos rendszerek megnyúlhatnak.

Érdemes beszerezni egy minőségi sportmelltartót, hisz a megfelelő megtámasztásnak köszönhetően ki lehet védeni a fent említett problémát. A sportmelltartók különleges szövésüknek köszönhetően merevítők nélkül is erősen megtámasztják a mellet – írja az egészségkalauz.hu. Anyaguktól függően a verejtéket felszívják és/vagy elvezetik, így sokkal higiénikusabb és kellemesebb viseletet biztosítanak, ráadásul széles a pántjuk. A méret kiválasztásakor érdemes a termékek dobozán lévő erősségi skálát elolvasni – D kosárhoz már csak az extra erős tartást adó melltartó javasolt.

KM


6 melltartó trükk, amit minden nőnek tudnia kell

A melltartó az egyik legfontosabb ruhadarab egy nő gardróbjában. Akármilyen hihetetlen, a fehérnemű hatással van nem csak a hangulatra de még az önbizalomra is. De mi az, amit tudnunk kell a viseléséről?
hirdetés