Hihetetlen! 200 millió forintot ajánlott egy férfi a 28 éves szűz művésznő ártatlanságáért

Akt.:
Hihetetlen! 200 millió forintot ajánlott egy férfi a 28 éves szűz művésznő ártatlanságáért
© Forrás: borsonline.hu
Budapest – Nemrégiben a figyelem középpontjába került a 28 éves Bálint Emese, aki ugyan színésznő, ám mégsem ennek kapcsán ismerte meg a nevét az ország, hanem azért, mert néhány hete egy reggeli tévé műsorban bevallotta: még szűz, és az igazit keresi.

Amióta elárulta intim titkát, valósággal ostromolják a férfiak.

– Rengeteg a jelentkező, több mint 4800 levelet kaptam olyan férfiaktól, akik szeretnének velem megismerkedni. A levelek sokaságát a stábommal együtt folyamatosan szűrjük, de eddig még egyetlen olyan jelentkező sem akadt, akivel érdemes lenne randevúznom. Hamar leszűröm a stílusból és a szavaikból, hogy milyenek. Nagyon meglepődtem, hogy az udvarlók között akadtak szűz férfiak és házasemberek is – mondta a Blikknek a színésznő.

De aztán vasárnap, nem sokkal dél után, két kanál húsleves között érkezett egy hihetetlen ajánlat: egy férfi nem kevesebb, mint 200 millió forintot ajánlott a színésznő szüzességéért. A jelentkező egyébként nem akart gyűrűt húzni Emese ujjára, csak egy egyéjszakás kalandra gondolt.

– Nem fogadtam el az ajánlatot, de őszintén elgondolkodtam rajta. Megfontolandó, hiszen ahogy a férfi is írta levelében, lehet, hogy ha férjhez is megyek, el fogok válni, vagy élek egy rossz házasságban, amiben megcsalnak, akkor megint csak elpazaroltam a szüzességem. De rendkívül megtisztel, hogy ilyen nagyra becsül – mondta a Borsnak Emese.

Forrás: borsonline.hu


Forrás: Mirror
A 19 éves Giselle ártatlanságáért hatalmas összeget fizetett egy arab üzletember. A lány a pénzből utazgatni szeretne és finanszírozni a tanulmányait. A fiatal az interneten hirdette meg szüzességét, és ő maga is meglepődött, hogy 2,5 millió eurót hajlandó kifizetni egy üzletember. Az üzletre ...
hirdetés