Hihetetlen véget ért a nyíregyházi kutyaürülék ügy! Ilyet maximum orosz videókban láthatunk!

Hihetetlen véget ért a nyíregyházi kutyaürülék ügy! Ilyet maximum orosz videókban láthatunk!
Nyíregyháza – Na erre a végkifejletre nem számítottunk. Nyíregyházán úgy tűnik még a kutyasz*rt is lopják. Ez van.

Mint arról korábban beszámoltunk, 3 festékes dobozt tett valaki a nyíregyházi szelektív szemetes mellé, amiben valami nagyon gusztustalan dolog volt: nevezetesen teli volt kutyaürülékkel.

A felvételt akkor a szelektív kuka közelében lévő festék üzlet ügyvezetője küldte el a Levadászva Facebook csoportnak, és ment a találgatás, ki a fene gyűjtögethette a kutya kakit, és miért, no meg hogy végül miért hitte azt, hogy ez bizony szelektív szemétnek minősül.

Nos, váratlan fordulat történt az ügyben, az új felvételt szintén a festék üzlet ügyvezetője küldte be. No de mi történt?

A szemétszállítók pénteki érkezéséig az üzlet előtt hagyott festékesdobozok arra várakoztak, hogy “méltó” helyükre kerüljenek, amikor is a “hazai élelmesség” ismét olyan utat tört magának, amit egykönnyen nem felejtünk – írja a Levadászva. – A 3 festékesdobozt egy élelmes felfedező magával vitte. Kész.

Szóval nagyon úgy fest, Nyíregyen még a kutyaürüléket is lopják. A Levadászva szavaival élve: A nyíregyházi kutyák megkérdezhetnék ezek után, hogy “hova sz@.jak, hogy el ne lopják?

Forrás: Levadászva


Nyíregyháza - Egy festék üzletház ügyvezetője kereste meg a Levadászva Facebook csoportot, ugyanis csütörtök hajnalban valaki 3 doboz szemetet rakott ki az üzletük az üzlet előtt álló szelektív papírhulladékos szemetesük mellé, ám alig hitte el, mi van a három dobozban... A három festékesdoboz ug...
hirdetés