Hihetetlen videó: UFO vagy valami más? Megmagyarázhatatlan villódzások Oros fölött

Akt.:
Hihetetlen videó: UFO vagy valami más? Megmagyarázhatatlan villódzások Oros fölött
Nyíregyháza – UFO-k? Vagy őrült nagy meteorhullás? Különös videót posztoltak a Nyíregyen hallottam Facebook csoport oldalán, amire egyelőre még nincs magyarázat: a vad villódzás az éjszakában a felvétel feltöltője szerint legalább 5 percen át tartott.

Múlthéten egy különös éjszakai fényvillanás tartotta lázban a megyét, ám az a villanás elbújhat emögött a videó mögött – itt szinte már sortűz van az éjszakai égen. Íme a titokzatos felvétel:

Akadt, aki felhívta rá a figyelmet, hogy a hétvégre nagy meteoresőt jósoltak, és vélhetően ez látható a felvételen. Mások pedig megkérdőjelezték a videó hitelességét. A Levadászva Facebook csoport szerkesztői például ezt írták:

Igen sok észlelést, bejelentést kaptunk egy titokzatos Oroson készült videóról. Vizsgáljuk a valódiságát amit egyelőre sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudunk. Mindenesetre néhány mozzanat már első körben gyanús és életszerűtlen. Egyelőre a videót készítőn kívül senki sem látta , pedig 5 percig tartott a videós szerint. Kicsit furcsa a vezetés közbeni kamerázás is, ami mindig a témát mutatja. Egy szokatlan jelenséget tapasztalva mi például vagy megállunk és zommolunk, vagy az irányában fordulunk. De semmiképpen nem “szafarizunk” egy megmagyarázhatatlan jelenség mellett. Egyelőre vizsgáljuk!

Forrás: Nyíregyen hallottam / Levadászva


tuzgomb
Nyíregyháza, Rohod, Kisvárda - Mintha valami hirtelen felrobbant volna, hatalmas villanást észleltek Szabolcsban. Az esetet rögzítették a kisvárdai és rohodi térfigyelő kamerák is szerda éjjel, a felvételek reggelre bejárták a közösségi oldalakat. Mindenki azt találgatta, mi történhetett. A csillagá...


hirdetés