Nyíregyháza hírei

2013.01.10. 09:25

Tolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves mándoki, valamint egy 16 és egy 17 éves nyírtelki fiú ellen, akik 2013. január 9-én kora délután egy nyíregyházi nagyáruházból különböző értékeket tulajdonítottak el.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves mándoki, valamint egy 16 és egy 17 éves nyírtelki fiú ellen, akik 2013. január 9-én kora délután egy nyíregyházi nagyáruházból különböző értékeket tulajdonítottak el.A rendőrök a három elkövetőt elfogták, így lopással okozott kár megtérült.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 15 éves kéki fiú ellen, aki 2013. január 9-én kora délután egy kéki erdőből fát vágott ki és azt megkísérelte eltulajdonítani. A rendőrök a fiatal fiút, elfogását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást Gy. Benjámin László 40 éves komorói lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit, 2013. január 9-én este a rendőrök tetten értek, amikor egy Komoró külterületén található földterületről az általa már korábban kivágott és felaprított nagy mennyiségű fát kísérelte meg eltulajdonítani. A záhonyi rendőrök a tolvajt a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!