Az megvan, hogy lehet kapni Vlagyimir Putyin akciófigurát?

Az megvan, hogy lehet kapni Vlagyimir Putyin akciófigurát?

Az orosz miniszterelnök überkemény, félmeztelenül medvegel az orosz tájon. Ebből még Chuck Norris is rendelt egy raklappal.
tovább »
Így cseszi el a Facebook az életedet

Így cseszi el a Facebook az életedet

Mutatunk 10 ellenpéldát azoknak, akik szerint a Facebook még mindig jó dolog. Persze, hogy jó dolog, de jól esik szurkálni egy kicsit, mert nem mi találtuk ki.
tovább »

Megalakulása 25. évfordulóját ünnepelte a Romániai Magyar Demokrata Szövetség

Kolozsvár, 2015. január 31., szombat, (MTI) – A kolozsvári magyar operában tartott gálán ünnepelte megalapítása 25. évfordulóját a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ). A szövetség volt és jelenlegi vezetői azt hangsúlyozták a rendezvényen, hogy a romániai magyarságnak ma már van mit veszítenie. A magyar kormány üzenetét közvetítő Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kijelentette: nem engedhető meg, hogy az RMDSZ ne játsszon fontos szerepet a bukaresti törvényhozásban.
tovább »
Fotók: 80-as évek - Divat a sípályákon

Fotók: 80-as évek - Divat a sípályákon

A világ soha többet nem lesz képes olyan fantasztikus darabokat alkotni, mint amilyeneket a 80-as években hordtak a sípályákon. Két dolog számított: susogjon és élénk színű legyen.
tovább »
Erdélyi Magyar Néppárt - Toró: az önálló erdélyi magyar politika a tét

Erdélyi Magyar Néppárt - Toró: az önálló erdélyi magyar politika a tét

Marosvásárhely, 2015. január 31., szombat (MTI) - Az Erdélyi Magyar Néppártnak (EMNP) meg kell újulnia, mert a tét az, hogy sikeres lehet-e az önálló, a többségi hatalomtól független erdélyi magyar politika - mutatott rá Toró T. Tibor, a párt alapító elnöke az EMNP országos küldöttgyűlésén szombaton.
tovább »

Magyar nap lesz a török állami televízióban március 15-én

Budapest, 2015. január 31., szombat (MTI) - Tematikus napon mutatja be Magyarországot a török állami televízió (TRT) március 15-én, a műsorfolyamban a török nézők megismerkedhetnek a két nép közös hagyományai mellett a gazdasági és kulturális kapcsolatokkal, valamint Bartók Béla munkásságával is.
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról - A FAZ a Merkel-látogatásról

Berlin, 2015. január 31., szombat (MTI) - A Magyarországon tevékenykedő német cégek helyzetéről közölt írást szombaton a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap Angela Merkel német kancellár budapesti látogatásával kapcsolatban.
tovább »
Cseh autóbusz súlyos balesete Szlovákiában

Cseh autóbusz súlyos balesete Szlovákiában

Prága/Pozsony, 2015. január 31., szombat (MTI) - Két utas meghalt és 24 személy különböző sérüléseket szenvedett egy cseh busz balesetében szombat reggel Kelet-Szlovákiában - jelentette a CT24 cseh közszolgálati hírtelevízió.
tovább »

Elhunyt Richard von Weizsäcker volt német államfő

Berlin, 2015. január 31., szombat (MTI) - Elhunyt szombaton Richard von Weizsäcker volt német államfő - közölte Berlinben a szövetségi elnöki hivatal.
tovább »

RTL Csoport: vannak tárgyalások a kormánnyal a reklámadóról

Berlin, 2015. január 31., szombat (MTI) - Vannak tárgyalások az RTL Csoport és a magyar kormány között a reklámadóról - mondta a társaság egyik vezetője egy szombati német lapinterjúban.
tovább »
Mohamed próféta életét mutatja be Irán eddigi legnagyobb költségvetésű filmje

Mohamed próféta életét mutatja be Irán eddigi legnagyobb költségvetésű filmje

London, 2015. január 31., szombat (MTI) - A teheráni Fádzsr nemzetközi filmfesztiválon mutatják be vasárnap a Mohamed próféta életéről szóló alkotást, az iráni filmgyártás eddigi legnagyobb költségvetésű produkcióját.
tovább »
Szakadárok helyett minisztériumot ostromolt az Ajdar

Szakadárok helyett minisztériumot ostromolt az Ajdar

A kegyetlenségéről elhíresült Ajdar zászlóalj mintegy félezer dühös fegyverese ostrommal próbálta meg pénteken elfoglalni a Védelmi Minisztériumot.
tovább »

Iszlám Állam - Légicsapás végzett a terroristák egyik vegyifegyver-szakértőjével

Washington, 2015. január 31., szombat (MTI) - Koalíciós légicsapás végzett az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyik vegyifegyver-szakértőjével - közölte pénteken az Egyesült Államok haderejének közel-keleti és közép-ázsiai műveleteiért felelős parancsnoksága, a CENTCOM.
tovább »

Kanyaró elleni védőoltások beadatását sürgette az amerikai szülőknél a Fehér Ház

Washington, 2015. január 31., szombat (MTI) - Kanyaró elleni védőoltás beadatását sürgető felhívással fordult az amerikai szülőkhöz pénteken a Fehér Ház, miután a vírus Disneylandből kiindulva, hat államban legalább 90 embert betegített meg, főleg gyerekeket.
tovább »

Super Bowl - Drónmentes övezet lesz a Phoenixi Egyetem Stadionja

Washington, 2015. január 30., péntek (MTI) - Az amerikai légügyi hatóság (FAA) megerősítette, hogy drónmentes övezetté nyilvánította az amerikaifutball-liga (NFL) döntőjének, a Super Bowlnak otthont adó Phoenixi Egyetem Stadionját.
tovább »

Egymillió amerikai genetikai vizsgálatát kezdeményezte Obama elnök a "precíziós gyógyászat" előmozdítása érdekében

Washington, 2015. január 30., péntek (MTI) - Egymillió amerikai önkéntes genetikai információjának tanulmányozását indítványozta pénteken Barack Obama elnök az egyéni genetikai felépítésre alapozó "precíziós gyógyászat" előmozdítása érdekében.
tovább »

Görög kormányalakítás - Spiegel: Berlin szerint 20 milliárd eurós új hitelcsomagra lehet szükség

Berlin, 2015. január 30., péntek (MTI) - A német kormány szerint Görögországnak hamarosan 20 milliárd eurós mentőhitelre lehet szüksége a rendezetlen államcsőd veszélyének elhárítása céljából, és hajlandó is tárgyalni a radikális baloldali Alekszisz Ciprasz vezette görög kormánnyal az újabb támogatásról - írta a Der Spiegel. A német pénzügyminisztérium szóvivője pénteken spekulációnak minősítette a hírmagazin cikkét, és hangsúlyozta, hogy ilyen ügy "egyáltalán nincs napirenden".
tovább »

IMF: az MNB-nek fontolóra kellene vennie a további monetáris lazítást

Washington, 2015. január 30., péntek (MTI) - A Magyar Nemzeti Banknak a tartós dezinflációs nyomás miatt fontolóra kellene vennie a további óvatos monetáris lazítást - állapította meg a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországon tárgyaló delegációja az egyeztetések lezárásaként elkészített záró nyilatkozatában, amely pénteken jelent meg a valutaalap honlapján.
tovább »

Fazekas Sándor védnökségével kezdődött meg a sztánai farsang

Sztána, 2015. január 30., péntek, (MTI) – Háromnapos farsangi mulatság és rendezvénysorozat kezdődött a kalotaszegi Sztánán péntek este Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter védnökségével. A település farsangi mulatságainak sorozatát Kós Károly építész, író és grafikus indította 101 évvel ezelőtt, és Móricz Zsigmondot is egy sztánai farsang ihlette a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című regénye megírására.
tovább »

Ukrán válság - Kijev arra kéri az ENSZ-t, nyilvánítsa Moszkvát a terrorizmus támogatójának

New York, 2015. január 30., péntek (MTI/AP) - Ukrajna hamarosan kezdeményezni fogja az ENSZ-ben, hogy a világszervezet nyilvánítsa Oroszországot terrorizmust támogató országnak - közölte újságírókkal pénteken Jurij Szerhejev, Ukrajna ENSZ-nagykövete.
tovább »
Ukrán válság - Súlyos harcok dúlnak a Donyeck megyében

Ukrán válság - Súlyos harcok dúlnak a Donyeck megyében

Kijev, 2015. január 30., péntek (MTI) - Továbbra is súlyos harcok folynak Donyeck megyében, a Debalceve közelében lévő Vuhlehirszk településen, amelyet előző nap támadtak meg az oroszbarát szakadárok - derül ki a kijevi hadműveleti parancsnokság (ATO) péntek este kiadott közleményéből.
tovább »

Felfüggesztették tisztségéből az erdélyi Gyergyószentmiklós polgármesterét

Bukarest, 2015. január 30., péntek (MTI) - A marosvásárhelyi táblabíróság felfüggesztette tisztségéből pénteken Mezei Jánost, Gyergyószentmiklós polgármesterét, akit hivatali visszaéléssel és zsarolással gyanúsít a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) - közölte a Székelyhon.ro hírportál.
tovább »

Egyiptom - Szíszi megszakította etiópiai útját, hogy részt vehessen a terroráldozatok temetésén

Kairó, 2015. január 30., péntek (MTI) - Megszakította etiópiai útját Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi államfő pénteken, hogy részt tudjon venni az utóbbi évek egyik legpusztítóbb terrortámadásában meghaltak temetésén.
tovább »

Olasz-elnökválasztás - Eredménytelen lett a harmadik forduló is

Róma, 2015. január 30., péntek (MTI) - A parlamenti pártok többsége stratégiai megfontolásból üres szavazócédulát dobott az urnába Olaszországban az államfőválasztás pénteken tartott harmadik fordulójában is, amely így az új köztársasági elnök megválasztásához szükséges kétharmados többség nélkül zárult.
tovább »

Több mint 3 millió fontért kelt el John Constable festménye

London, 2015. január 30., péntek (MTI) - Korábbi értéke ezerszereséért, 3,4 millió fontért kelt el egy New York-i árverésen John Constable angol festő salisburyi katedrálist ábrázoló alkotása.
tovább »
Glenn Close Nobel-díjas író feleségét játssza

Glenn Close Nobel-díjas író feleségét játssza

London, 2015. január 30., péntek (MTI) - Glenn Close játssza a The Wife című film főszerepét, egy Nobel-díjas író feleségét - értesült a Variety.com filmes portál.
tovább »
Mitt Romney nem indul a 2016-os amerikai elnökválasztáson

Mitt Romney nem indul a 2016-os amerikai elnökválasztáson

Washington, 2016. január 30., péntek (MTI) - Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó, a Republikánus Párt 2012-es elnökjelöltje pénteken bejelentette, hogy nem indul a 2016-os amerikai elnökválasztáson.
tovább »

Eddig ismeretlen Szent Ferenc-életrajz került elő

Budapest, 2014. január 30., péntek (MTI) - Celanói Tamás eddig ismeretlen Szent Ferenc-életrajzát fedezte fel Jacques Dalarun, a ferences rendtörténet kutatója. A kis kódexet, amely eredetileg egy magángyűjtemény darabja volt, a párizsi Francia Nemzeti Könyvtár 60 ezer euróért (mintegy 18 millió forintért) vásárolta meg.
tovább »

Szabó László: tovább bővülhetnek a magyar-lengyel gazdasági kapcsolatok

Varsó, 2015. január 30., péntek (MTI) – Adottak a politikai keretek ahhoz, hogy tovább bővüljenek a magyar-lengyel kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok – mondta az MTI-nek Szabó László külgazdasági és külügyi államtitkár pénteken, miután a gazdasági együttműködés fejlesztési lehetőségeiről, az energiabiztonságról tárgyalt Varsóban és Krakkóban.
tovább »

Ukrán válság - Öt évre kitiltanak két orosz tévést Ukrajnából

Moszkva, 2015. január 30., péntek (MTI) - Kiutasítják és öt évre kitiltják Ukrajnából a Kreml-párti LifeNews orosz kereskedelmi hírszolgálat és televízió két munkatársát. Ezt erősítették meg az Interfax orosz hírügynökségnek pénteken az Ukrán Biztonsági Szolgálatnál (FSZB).
tovább »

Ukrán válság - Párizs és Varsó azonnali tűzszünetre int

Párizs, 2015. január 30., péntek (MTI) - Franciaország és Lengyelország "azonnali tűzszünetre" szólította fel az Ukrajnában harcoló feleket, valamint arra kérte Oroszországot, hogy hagyjon fel a "szeparatisták bármilyen formájú támogatásával".
tovább »
Matthew McConaughey nagyon sokat fut majd új filmjében

Matthew McConaughey nagyon sokat fut majd új filmjében

Los Angeles, 2015. január 30., péntek (MTI) - Matthew McConaughey elvállalta a Futni születtünk című bestsellerből készülő film főszerepét: egy újságírót játszik, aki a hosszútávfutó indiánok titkát kutatja.
tovább »

Ukrán válság - Tüzérségi támadásban több civil meghalt Donyeckben

Kijev/Donyeck, 2015. január 30., péntek (MTI) - Tüzérségi találat ért egy trolibuszt a kelet-ukrajnai Donyeckben, két ember meghalt, többen megsérültek - közölte pénteken a helyi hírügynökség az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki Népköztársaság rendkívüli helyzetek minisztériumának szóvivőjére hivatkozva.
tovább »
Az Agymenők sztárja Istent játssza a Broadwayn

Az Agymenők sztárja Istent játssza a Broadwayn

Los Angeles, 2015. január 30., péntek (MTI) - Jim Parsons, az Agymenők Emmy-díjas sztárja tavasszal Isten szerepében lép fel a Broadwayn az An Act of God című vígjátékban.
tovább »

Havazás - Kamionok nem hajthatnak be Szlovákiába Magyarországról

Tatabánya, 2015. január 30., péntek (MTI) - A szlovák hatóságok a havazás miatt nem engedélyezik a 7,5 tonna össztömegnél nagyobb járművek behajtását Szlovákiába - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.
tovább »

Versailles vetélytársa lenne a felújítás előtt álló fontainebleau-i kastély

Fontainebleau, 2015. január 30., péntek (MTI) - Versailles-jal készül felvenni a versenyt a nagyszabású felújítás előtt álló fontainebleau-i kastély, amelynek helyreállítási munkálatait 115 millió euróval támogatja a francia kormány.
tovább »
Moszkva szerint nem sértettek légteret a La Manche felett elrepülő orosz vadászbombázók

Moszkva szerint nem sértettek légteret a La Manche felett elrepülő orosz vadászbombázók

Moszkva, 2015. január 30., péntek (MTI) - Nem sértették meg egyetlen ország légterét sem, így nem jelentettek veszélyt a La Manche csatorna felett elrepülő orosz hadászati vadászbombázók - közölte Oroszország nagy-britanniai nagykövete, miután bekérették a londoni külügyminisztériumba.
tovább »

Csökkent a munkanélküliség az Európai Unióban

Budapest, 2015. január 30., péntek (MTI) - A munkanélküliség 2011 októbere óta tavaly decemberben először csökkent 10 százalék alá az Európai Unióban.
tovább »

Ukrán válság - Sojgu: Oroszország megerősíti csapatait és haderejét a stratégiai irányokban

Moszkva, 2015. január 30., péntek (MTI) - Oroszország megerősíti csapatait és haderejét a stratégiai irányokban - közölte Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter a tárca pénteki állománygyűlésén.
tovább »

NFM: elfogadható átmeneti megoldás a német minimálbér alkalmazásának felfüggesztése

Budapest, 2015. január 30., péntek (MTI) - Elfogadható átmeneti megoldásnak tartja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), hogy Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi fuvarozók esetében - közölte a tárca az MTI megkeresésére pénteken.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Saci, a nap szépe

A csinos Saci még nem hagyta el az iskolapadot, felszolgálónak tanul és szeretne a vendéglátóiparban elhelyezkedni. Fotók: Janics Attila
tovább »

További hírek a Nagyvilág kategóriából
Az megvan, hogy lehet kapni Vlagyimir Putyin akciófigurát?
Az orosz miniszterelnök überkemény, félmeztelenül medvegel az orosz tájon. Ebből még Chuck Norris is rendelt egy [...] tovább »
Megalakulása 25. évfordulóját ünnepelte a Romániai Magyar Demokrata Szövetség
Kolozsvár, 2015. január 31., szombat, (MTI) – A kolozsvári magyar operában tartott gálán ünnepelte [...] tovább »
Így cseszi el a Facebook az életedet
Mutatunk 10 ellenpéldát azoknak, akik szerint a Facebook még mindig jó dolog. Persze, hogy jó dolog, de jól esik [...] tovább »
Fotók: 80-as évek - Divat a sípályákon
A világ soha többet nem lesz képes olyan fantasztikus darabokat alkotni, mint amilyeneket a 80-as években hordtak a [...] tovább »
Erdélyi Magyar Néppárt - Toró: az önálló erdélyi magyar politika a tét
Marosvásárhely, 2015. január 31., szombat (MTI) - Az Erdélyi Magyar Néppártnak (EMNP) meg kell újulnia, mert a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása