Dehát én még nem is vagyok álmos

Dehát én még nem is vagyok álmos

Majd azt anyuci megmondja, mikor jött el minek az ideje, főleg, ha arról van szó, hogy ágyba kerüljön a picúr.
tovább »
Videó: Katalin és Vilmos a lemezjátszók mögött

Videó: Katalin és Vilmos a lemezjátszók mögött

A hercegi pár megérkezett Ausztráliába, ahol hivatalos látogatáson vesz részt. A protokoll után pedig egy klubban a lemezjátszók mögé álltak.
tovább »

Ukrán válság - A belügyi erők megtisztítottak egy donyeck megyei várost a fegyveres szakadároktól

Kijev, 2014. április 23., szerda (MTI) - Az ukrán belügyminisztérium irányítása alá tartozó különleges erők kiszorították a fegyveres szakadárokat a Donyeck megye északi részén lévő Szvjatohirszk városából - közölte szerdán a tárca.
tovább »

Izetbegovic: A NATO az "elit országok" szervezete, Boszniának csatlakoznia kell hozzá

Belgrád/Szarajevó, 2014. április 23., szerda (MTI) - A bosznia-hercegovinai államelnökség elnöke, a bosnyák Bakir Izetbegovic szerint országának mindenképpen csatlakoznia kell az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO), mert az az "elit országok" szervezete.
tovább »

Rugalmasabb és innovatívabb akar lenni a Dell

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - 2013 szeptemberében a Dell újra magánvállalat lett, és az átalakulás lezárulásával eltűnnek a rugalmasság és az innovációt akadályozó egyes korlátozások a Dell életéből - mondta el Dienes-Oehm Tivadar, a Dell Magyarországért, a Baltikumért és Izlandért felelős regionális értékesítési igazgatója a Dell szerdai sajtótájékoztatóján.
tovább »

Budapesten tartják jövőre az európai protestáns egyházak zsinati tagjainak találkozóját

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Jövőre Budapesten rendezik az európai protestáns egyházak zsinati tagjainak találkozóját, a január 30-án kezdődő háromnapos tanácskozás témája, hogy hogyan formálja a protestantizmus Európa jövőjét - jelentette be a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinatának szerdai budapesti ülésén Vad Zsigmond esperes, a zsinat tiszántúli lelkészi tagja.
tovább »

Londoni elemzők: az orosz adóskockázati mutatók romlottak a legnagyobb mértékben az első negyedévben

London, 2014. április 23., szerda (MTI) - Oroszország államadós-kockázati mérőszámai romlottak a legnagyobb mértékben globális összehasonlításban az idei első negyedévben a világ egyik legnagyobb pénzügyi adatszolgáltató cégének szerdán Londonban ismertetett országkockázati összesítése szerint.
tovább »

Blic - Leleményesek a szerb áramtolvajok

Belgrád, 2014. április 23., szerda (MTI) - Határtalan a szerbiai áramtolvajok leleményessége - írta szerdán a Blic című szerbiai napilap a szerbiai villanygazdasági (EPS) egyik szerelőjét idézve.
tovább »

A németek szerint még nincs vége az euróövezeti válságnak

Berlin, 2014. április 23., szerda (MTI) - Németországban a lakosság nagy többsége szerint még nincs vége az euróövezeti államadósság-válságnak.
tovább »

Folytatódik egy vélt tömegsír feltárása Szerbiában

Belgrád, 2014. április 23., szerda (MTI) - Folytatódik egy vélt tömegsír feltárása a dél-szerbiai Raska térségben fekvő Rudnicán - jelentette a szerb sajtó szerdán.
tovább »

Szolgálati autóval kirándulnak a szerb közalkalmazottak

Belgrád, 2014. április 23., szerda (MTI) - Nyaralásra és hétvégi utazásokra használták a leginkább a szolgálati gépkocsikat 2012-ben a szerbek - idézte Radoslav Sretenovicot, a szerb Állami Számvevőszék tanácsának elnökét szerdán a Blic című napilap.
tovább »

A craiovai nemzetközi Shakespeare-fesztiválon vendégszerepel a budapesti Nemzeti Színház

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - A 9. craiovai nemzetközi Shakespeare-fesztiválon vendégszerepel a Silviu Purcarete rendezte Ahogy tetszik című előadással a budapesti Nemzeti Színház csütörtökön.
tovább »

Szentté avatás - Szakértők: történelmi szerepet töltött be II. János Pál pápa a nemzetközi kapcsolatokban

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Történelmi jelentősége volt II. János Pál pápaságának a nemzetközi kapcsolatokban, abban az időszakban a Szentszék diplomáciai kapcsolatrendszere is nagy mértékben bővült - állapították meg szakértők a Magyar Külügyi Intézet szerdai budapesti rendezvényén.
tovább »

Veszélyben érzi titkait a kínai hadseregvezetés

Peking, 2014. április 23., szerda (MTI) - Józan ítélőképesség és szigorú titoktartás nélkül nem lehet háborút nyerni - erről cikkezett a kínai hadsereg napilapja szerdán, hivatkozva egy, a Központi Katonai Bizottság (KKB) által kiadott, Hszi Csin-ping elnök kézjegyével ellátott dokumentumra.
tovább »

Ukrán válság - A választók egyharmada látná szívesen Porosenkót az államfői poszton

Kijev, 2014. április 23., szerda (MTI) - Az ukrán választók 32,9 százaléka támogatja az elnöki posztra Petro Porosenko üzletember-politikust, a Vitalij Klicsko vezette Ütés párt jelöltjét a május 25-re kiírt államfőválasztáson - derült ki a legfrissebb, szerdán közzétett felmérés eredményéből, amelyet három közvélemény-kutató intézet, a Rejting, a Szocisz, és a Razumkov központ közösen végzett.
tovább »

Ukrán válság - Lengyelországban nagyszabású rendvédelmi és mentési gyakorlat kezdődött

Varsó/Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Lengyelországban 40 év óta nem látott méretű, háromnapos gyakorlat kezdődött szerdán a közrendért és biztonságért felelős szolgálatok mintegy 3 ezer tagjának részvételével a feszült ukrajnai helyzetre való tekintettel - jelentette a Rzeczpospolita című lengyel lap.
tovább »

Törvényi szinten is nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem Kínában

Peking, 2014. április 23., szerda (MTI) - Súlyosabb büntetésre számíthatnak a környezetszennyezők a kínai környezetvédelmi törvény ezekben a napokban tárgyalt módosításának elfogadása után - jelentette a kínai média szerdán.
tovább »

Feltételekhez kötné a termőföldvásárlást a szlovák kormány

Pozsony, 2014. április 23., szerda (MTI) - A helyi gazdákat és a legalább három éve gazdálkodókat előnyben részesítené, az Európai Unión (EU) kívüli külföldiek egy részét pedig kizárná a termőföldvásárlásból az a jogszabálytervezet, amelyet szerdai ülésén hagyott jóvá a szlovák kormány.
tovább »

Kissé csökkent az amerikai feldolgozóipari BMI

London, 2014. április 23., szerda (MTI) - Kissé csökkent az Egyesült Államokban a feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) a Markit Economics piackutató intézet legfrissebb adatai szerint, de a feldolgozóipar még mindig jó formában van.
tovább »

Moody's: a növekedés stabilizálja az adósságfolyamatokat Közép- és Kelet-Európában

London, 2014. április 23., szerda (MTI) - A lassan megszilárduló, bár továbbra is egyenetlen ütemű gazdasági növekedés segíti a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok adósságfolyamatainak stabilizálódását - állapítja meg szerdán Londonban ismertetett térségi tanulmányában a Moody's Investors Service.
tovább »

Épülhet a negyedik kolozsvári ipari park

Kolozsvár, 2014. április 23., szerda (MTI) - Kolozsvár szomszédságában elkezdődhet a negyedik ipari park építése. A létesítmény kivitelezési szerződését szerdán írta alá Horea Uioreanu, a Kolozs megyei önkormányzat elnöke.
tovább »

Ukrán válság - Berlin tartózkodóan fogadta az energiaunió lengyel gondolatát

Berlin, 2014. április 23., szerda (MTI) - Tartózkodóan fogadta a német kormány Donald Tusk lengyel miniszterelnök javaslatát, miszerint az európai energiaunió kialakításával kell megtörni az orosz gázmonopóliumot, az első reakciók szerint Berlin kételkedik abban, hogy az elképzelés összeegyeztethető a piacgazdaság elveivel.
tovább »

A költségvetési hiány csökkent, az államadósság nőtt az EU-ban

Luxembourg, 2014. április 23., szerda (MTI) - A költségvetési hiány csökkent, az államadósság viszont nőtt az Európai Unióban (EU) és az eurózónában is 2013-ban - szerepelt az EU statisztikai hivatalának, az Eurostatnak szerdai közleményében.
tovább »

Szentté avatás - Zarándokok, szervezés, költségek a kettős szentté avatáson

Róma, 2014. április 23., szerda (MTI) - Április 25-től várják a XXIII. János és II. János Pál pápa szentté avatására Rómába érkező zarándokok nagy részét, akiknek közel tízezer rendőr és önkéntes segít majd a Szent Péter térre eljutni - hangzott el az eseményről szerdán tartott római sajtótájékoztatón.
tovább »

Ukrán válság - Fitch: Európa nagyon nehezen tudná pótolni az orosz földgázt

Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: London, 2014. április 23., szerda (MTI) - Súlyos fennakadásokat okozna Európa gazdaságában, főleg az ipari szektorokban, ha az ukrajnai válság miatt leállna az Európai Unióba irányuló orosz földgázexport - állapítja meg szerdai helyzetértékelésében a Fitch Ratings.
tovább »

Háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróságot állít fel Koszovó

Belgrád/Pristina, 2014. április 23., szerda (MTI) – Megszavazta a pristinai parlament azt a javaslatot, amely szerint Koszovó egy háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróságot állít majd fel – számolt be róla szerdán a koszovói média.
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról - A WSJ és az EUobserver a Jobbikról, a Jurnalul National a felcsúti stadionról

Brüsszel, Bukarest, 2014. április 23., szerda (MTI) - A Jobbik romaellenességéről közölt cikket internetes kiadásában a The Wall Street Journal (WSJ) című, vezető amerikai üzleti-politikai napilap Európával foglalkozó rovata. A szélsőjobboldali pártok és a Kreml kapcsolatait boncolgatja szerdán közzétett, "Az uniós választás megerősítheti Putyin pozícióit Európában" című írásában az EUobserver uniós ügyekkel foglalkozó hírportál. A román Jurnalul National pedig a felcsúti stadion átadásáról közölt cikket.
tovább »

Jó tanácsokkal látja el Obamát a kínai sajtó az elnök ázsiai körútjának kezdetén

Sanghaj, 2014. április 23., szerda (MTI) - Japánt támadja és jó tanácsokkal látja el a kínai állami média Barack Obamát, az amerikai elnök négy országot felölelő ázsiai körútja szerdai kezdőnapján.
tovább »

Más országban szeretne élni a szlovákiai fiatalok csaknem háromnegyede

Pozsony, 2014. április 23., szerda (MTI) - Más országban szeretne élni a szlovákiai fiatalok több mint 70 százaléka, vagyis az ország összlakosságának több mint negyede - derült ki a szlovák kormány ifjúsági stratégiáját felvázoló dokumentumból, amelyet szerdai ülésén hagyott jóvá a pozsonyi kabinet.
tovább »
Videó: Nem érdemes szórakozni egy pitbullal

Videó: Nem érdemes szórakozni egy pitbullal

Ez a srác azt gondolta, hogy jó buli felhergelni egy láncra kötött kutyát. De mi van, ha elszakad a lánc?
tovább »

Shakespeare 450 - Koszorúzási ünnepség a drámaíró szobránál

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Koszorúzási ünnepséget tartottak William Shakespeare születésének 450. évfordulóján a költő, drámaíró Vigadó téri szobránál szerdán Budapesten.
tovább »

Erdő Péter is részt vesz XXIII. János és II. János Pál szentté avatásán Rómában

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke is részt vesz XXIII. János és II. János Pál pápák szenttéavatási ceremóniáján vasárnap Rómában - közölte az MKPK sajtószolgálata szerdán az MTI-vel.
tovább »

Rohamosan fogy a gleccserekkel borított terület a Mount Everesten

Peking, 2014. április 23., szerda (MTI) - A globális felmelegedés következtében az elmúlt 40 évben 10 százalékkal megfogyatkoztak a Csomolungma (Mount Everest) gleccserei - közölte szerdán a térség egyik kínai kutatója a Hszinhua hírügynökséggel.
tovább »

Basescu: Oroszország konfliktust és instabilitást gerjeszt a térségben

Bukarest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Bukarest fenntartja kapcsolatait Moszkvával, de nem tekinthet el attól, hogy Oroszország konfliktust és instabilitást gerjeszt a Fekete-tenger térségében - hangsúlyozta Traian Basescu román államfő szerdán az Adevarul portálnak adott, interneten közvetített interjújában.
tovább »

Könyvfesztivál - Dietrich Bonhoeffer teológusról írt könyvet mutatnak be

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - A nácik által kivégzett Dietrich Bonhoeffer evangélikus lelkész életéről szóló magyar nyelvű kötetet mutatja be az Immanuel Kiadó a csütörtökön kezdődő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.
tovább »

Netanjahu: Mahmúd Abbásznk választania kell a béke vagy a Hamásszal való kiegyezés között

Jeruzsálem, 2014. április 23., szerda (MTI) - Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a palesztin egységről született gázai megállapodásra reagálva felszólította Mahmúd Abbász palesztin elnököt, hogy válasszon az Izraellel kötött béke és a Hamásszal kötött megállapodás között.
tovább »

Akár folytatja, akár abbahagyja a palesztin tárgyalásokat, veszélyben Netanjahu kormánya - HÁTTÉR

Jeruzsálem, 2014. április 23., szerda (MTI) - Több minisztere is megfenyegette Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, hogy kilép kormányából. Van aki akkor, ha folytatja, van aki akkor, ha abbahagyja a palesztin tárgyalásokat.
tovább »

Peking: Washington ne foglaljon állást a régió területi vitáiban

Peking, 2014. április 23., szerda (MTI) - Kína szerdán Barack Obama amerikai elnöknek üzenve arra szólította fel az Egyesült Államokat, hogy korábbi ígéretéhez híven ne foglaljon állást vitás területi kérdésekben.
tovább »

A negyedik legmelegebb március volt az idei a feljegyzések kezdete óta

Washington, 2014. április 23., szerda (MTI) - A negyedik legmelegebb márciust mérték a világon a feljegyzések kezdete, 1880 óta - közölte az amerikai Nemzeti Óceáni és Légköri Hivatal (NOAA).
tovább »

Idén először magyarok vonulnak a lengyelországi Élet menete élén

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - A vasárnapi budapesti Élet menete után a megemlékezők Lengyelországba utaznak, ahol az Auschwitz és Birkenau közötti nemzetközi Élet menete élén idén először a magyar zarándokok vonulnak - mondta Gordon Gábor, Az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke a szervezet szerdai sajtótájékoztatóján.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vivi, a nap szépe

Vivi debreceni diáklány, aki rajong a szép autókért.
tovább »

További hírek a Nagyvilág kategóriából
Dehát én még nem is vagyok álmos
Majd azt anyuci megmondja, mikor jött el minek az ideje, főleg, ha arról van szó, hogy ágyba kerüljön a picúr. tovább »
Ukrán válság – A belügyi erők megtisztítottak egy donyeck megyei várost a fegyveres szakadároktól
Kijev, 2014. április 23., szerda (MTI) - Az ukrán belügyminisztérium irányítása alá tartozó különleges erők [...] tovább »
Izetbegovic: A NATO az “elit országok” szervezete, Boszniának csatlakoznia kell hozzá
Belgrád/Szarajevó, 2014. április 23., szerda (MTI) - A bosznia-hercegovinai államelnökség elnöke, a bosnyák [...] tovább »
Rugalmasabb és innovatívabb akar lenni a Dell
Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - 2013 szeptemberében a Dell újra magánvállalat lett, és az átalakulás [...] tovább »
Budapesten tartják jövőre az európai protestáns egyházak zsinati tagjainak találkozóját
Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Jövőre Budapesten rendezik az európai protestáns egyházak zsinati [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása