Kommerszant: sikerrel próbálták ki az új orosz hadászati rakétát

Kommerszant: sikerrel próbálták ki az új orosz hadászati rakétát

Moszkva, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Sikerrel zárultak a kísérleti indítások az új orosz RSZ-26-os (Rubezs) interkontinentális ballisztikus rakétával, amely amerikai szakértők szerint azonban sérti az 1987-es amerikai-orosz fegyverzetcsökkentési megállapodást - írta csütörtökön a Kommerszant című orosz napilap.
tovább »
Fegyvert kapnak a temesvári helyi tömegközlekedési eszközök jegyellenőrei

Fegyvert kapnak a temesvári helyi tömegközlekedési eszközök jegyellenőrei

Kolozsvár/Temesvár, 2015. március 26., csütörtök (MTI) – A temesvári helyi tömegközlekedési vállalat (RATT) a villamosokon, autóbuszokon dolgozó jegyellenőrök felfegyverzésére készül – közölte a Timis Online portál.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - Megérkeztek az áldozatok hozzátartozói a katasztrófa helyszínére

Párizs, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Megérkeztek az áldozatok hozzátartozói csütörtök délután a Germanwings német légitársaság 150 áldozatot követelő repülőgép-szerencsétlenségének helyszínére a francia Alpokba.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - Merkel: "szinte felfoghatatlan dimenziót" jelentenek a másodpilótáról szóló hírek

Berlin, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A német kancellár szerint "szinte felfoghatatlan dimenziót" ad a keddi repülőgép-szerencsétlenségnek az az új értesülés, amely szerint a másodpilóta tudatosan katasztrófába vezette a gépet.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - Fehér Ház: nem köthető a terrorizmushoz

Washington, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Jelenleg úgy tűnik, hogy "nem köthető a terrorizmushoz" a Franciaországban szerencsétlenül járt Germanwings-utasszállító tragédiája - jelentette ki csütörtökön a CNN amerikai hírtelevíziónak nyilatkozva Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivője.
tovább »

Ukrán válság - Putyin parancsot adott az ukrajnai határszakasz fokozott megfigyelésére

Moszkva, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Oroszország ukrajnai határának fokozott megfigyelésére adott parancsot Vlagyimir Putyin elnök az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) határellenőrző részlegének csütörtökön.
tovább »

Bűnvádi eljárás indult Marosvásárhely polgármestere ellen

Kolozsvár/Marosvásárhely, 2015. március 26., csütörtök (MTI) – Bűnvádi eljárás indult Marosvásárhely polgármestere, Dorin Florea ellen, akit a korrupcióellenes ügyészség (DNA) hivatali visszaéléssel gyanúsít.
tovább »

Lezuhant helikopterével egy kínai férfi, egy illegális repülőtér üzemeltetője

Peking, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Víztározóba zuhant helikopterével egy kínai vállalkozó, aki a jelek szerint illegálisan üzemeltetett egy 20 ezer négyzetméteres, három helikopter fogadására és indítására alkalmas magánrepülőteret is - számolt be az online média a kelet-kínai Hofej város külterületén történt balesetről és körülményeiről.
tovább »

Jemen - Szakértő: reális a veszélye annak, hogy a fegyveres konfliktus a térséget beláthatatlan erőszakspirálba taszítja

Budapest, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Jemenben polgárháborús helyzet van, és reális a feltételezés, hogy a fegyveres konfliktus a térséget beláthatatlan erőszakspirálba taszítja, amelyben a mostaninál is feszültebbé válnak a kapcsolatok - mondta N. Rózsa Erzsébet, a Külgazdasági és Külügyi Intézet vezető kutatója az MTI-nek.
tovább »

Iszlám Állam - Az olasz ügyészség szerint az emberkereskedelem az IÁ-t finanszírozza

Róma, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Nemzetközi körözést adott ki a szicíliai szervezett bűnözés elleni ügyészség egy etiópiai, egy szudáni és egy eritreai férfival szemben, akiket az Észak-Afrika és Olaszország közötti emberkereskedelem irányítóinak tartanak. A bevándorlók által fizetett összeg az Iszlám Államot (IÁ) finanszírozná.
tovább »
Franciaországi légikatasztrófa - Lufthansa: nem tudni a pilóta motivációját

Franciaországi légikatasztrófa - Lufthansa: nem tudni a pilóta motivációját

Budapest/Köln, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A Lufthansa szerint egyelőre csak találgatnak arról, hogy mi lehetett a Germanwings Airbus A320-asát az Alpoknak vezető másodpilóta tettének motivációja.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - Német szakértők szerint is lehetséges, hogy a másodpilóta szándékosan elpusztította a gépet

Berlin, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A Germanwings német légitársaság franciaországi repülőgép-szerencsétlenségének feltárásában közreműködő német szakértők megerősítik a francia hatóságok megállapítását, miszerint a másodpilóta vélhetően szándékosan pusztította el a gépet - mondta a német közlekedési miniszter csütörtökön Berlinben.
tovább »

Hollande az európai nagyvárosok fellépését kéri a párizsi klímakonferencia sikeressége érdekében

Párizs, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Közös fellépésre kérte csütörtökön Francois Hollande francia államfő az európai nagyvárosokat az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése céljából az év végi párizsi klímakonferencia sikeressége érdekében.
tovább »

Új szervezeti egységet hoz létre a Tesco

Budapest, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A Tesco új üzleti egységet hoz létre Tesco Európa néven; a jövőben Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország egységes vezetéssel működik tovább - közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt. sajtóosztálya az MTI érdeklődésére.
tovább »

Hazarepült Kassáról a pénteken ott landolt magyar Gripen

Pozsony, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Hazarepült a szlovákiai Kassáról csütörtökön a Magyar Honvédségnek az a Gripen vadászgépe, amely múlt pénteken biztonsági okokból a kassai repülőtéren szállt le - közölte a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a légikikötőre hivatkozva.
tovább »

Magyar kulturális napokat tartanak Oroszországban

Budapest, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Kulturális napokon mutatkozik be Magyarország az Oroszországi Föderáció területén: a programsorozat öt városban várja az érdeklődőket március 30. és június 30. között.
tovább »
Végső nyughelyére helyezték III. Richárdot

Végső nyughelyére helyezték III. Richárdot

London, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Több mint öt évszázaddal halála után, uralkodónak kijáró méltósággal helyezték végső nyughelyére csütörtökön III. Richárdot, Anglia utolsó Plantagenet-királyát, az angol-brit monarchia történetének egyik legvitatottabb személyiségű egykori uralkodóját.
tovább »
Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indított a földtörvény miatt

Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indított a földtörvény miatt

Brüsszel, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Kötelezettségszegési eljárást indított csütörtökön Magyarország ellen az Európai Bizottság a földtörvény tulajdonszerzési korlátozásai miatt.
tovább »
Tanárverés szerelmi háromszög miatt

Tanárverés szerelmi háromszög miatt

Huimanguillo, Mexikó - A nő azért verte meg a pedagógust a diákjai szeme láttára, mert viszonya van a férjével. Nem segített a többi tanár sem, inkább videóztak.
tovább »
Nem a Germanwingsé az első eset, hogy a pilóta okozta a tragédiát

Nem a Germanwingsé az első eset, hogy a pilóta okozta a tragédiát

A fekete doboz hanganyagának vizsgálata szerint a Germanwings másodpilótája direkt ütközött a géppel a hegynek. Viszont nem ez az első eset, hogy a pilóta hibájából történt katasztrófa.
tovább »

Négy egyiptomi hadihajó indult Jemen felé

Kairó, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Négy egyiptomi hadihajó kelt át a Szuezi-csatornán útban Jemen felé, hogy szavatolja az Ádeni-öböl biztonságát - közölték csütörtökön tengerészeti források.
tovább »

Vedomosztyi - Az OTP Bank orosz leányvállalata lejárt hiteleinek a felét vették meg a pénzbehajtók idén

Moszkva, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A pénzbehajtó cégek mintegy a felét vásárolták meg az idén az az OTP oroszországi leányvállalata - 32 milliárd rubelt (mintegy 154 milliárd forint) kitevő - lejárt hiteleinek - írta csütörtökön a Vedomosztyi című orosz napilap.
tovább »

Tunéziai merénylet - Mikola: féltjük a régiót

Budapest, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Magyarország a múlt heti tunéziai támadás után félti a régiót, és nyugalmat kíván a térségnek, hogy valóban demokráciát lehessen ott építeni - mondta Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) államtitkára csütörtökön az MTI-nek.
tovább »

Ukrán válság - Magyar EP-képviselők szerint fontos segítség az 1,8 milliárd eurós újabb uniós kölcsön

Brüsszel, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Nélkülözhetetlen segítségnek és egyben fontos gesztusnak nevezte csütörtökön kiadott közleményében Bocskor Andrea kárpátaljai, fideszes EP-képviselő, hogy az Európai Unió újabb 1,8 milliárd eurós kölcsönt folyósít Ukrajnának.
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról - A Financial Times Paksról és a magyar befektetési környezetről

London, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A paksi bővítésről és a magyarországi befektetési környezetről közölt írásokat csütörtökön a Financial Times.
tovább »

Döntött a horvát kormány a megszorításokról

Zágráb, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A szűkebb kormány megvitatta és elfogadta azokat a költségvetési intézkedéseket, amelyek 1 milliárd kunával (41 milliárd forinttal) csökkentik az állami kiadásokat, a tervezetet pedig az Európai Bizottságnak is elküldte – közölte a Poslovni Dnevnik horvát gazdasági napilap csütörtökön.
tovább »
Jegyzet: Félelem

Jegyzet: Félelem

Értem én, hogy az első reakciók sokaknál a teljes elhatárolódás, mármint a repüléstől. Valóban megrázó és sokkoló látvány a miszlikre szakadt gép, ami, mintha ledarálták volna, úgy szóródott szét a becsapódás helyén a hegyekben. Égerházi Péter jegyzete.
tovább »
Vin Diesel: a Halálos iramban 7 Oscar-díjat fog nyerni

Vin Diesel: a Halálos iramban 7 Oscar-díjat fog nyerni

Úgy tűnik, a színész nagyon bízik a legújabb Halálos iramban rész sikerében. Igazából annyira magabiztos, hogy ki merte jelenteni, bezsebeli a legjobb filmért járó Oscart. Csak aztán nehogy nagyon koppanjon.
tovább »
Brüsszel az Európai Bírósághoz fordult a magyarországi energiaszabályozás ügyében

Brüsszel az Európai Bírósághoz fordult a magyarországi energiaszabályozás ügyében

Brüsszel, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A luxembourgi Európai Bírósághoz fordult csütörtökön az Európai Bizottság, mert megítélése szerint Magyarország továbbra sem ültette át a belső jogba az energiahatékonyságról szóló uniós irányelvet.
tovább »

Brüsszeli ET-tanácskozás - Csökkent a Magyarországgal szemben Strasbourgban megítélt kártérítési összeg

Brüsszel, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Csökkent az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) által Magyarországgal szemben megítélt kártérítések összege 2013 és 2014 között - tűnik ki egy Brüsszelben közzétett terjedelmes statisztikai összeállításból.
tovább »
Szándékosan vezethette a hegynek a gépet a Germanwings másodpilótája

Szándékosan vezethette a hegynek a gépet a Germanwings másodpilótája

A fekete doboz hanganyaga szerint nem engedte be társát a vezetőfülkébe a másodpilóta.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - HUNALPA-vezető: a diszkont légitársaságok gyakran alkalmaznak kezdő pilótákat

Budapest, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A diszkont légitársaságok gyakran alkalmaznak kezdő pilótákat, mert költséghatékonyak - közölte Demeter Csaba, a Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének (HUNALPA) az elnöke az MTI megkeresésére csütörtökön.
tovább »
Kényszerleszállást hajtott végre egy Airbus A320-as Barcelonában

Kényszerleszállást hajtott végre egy Airbus A320-as Barcelonában

Madrid, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Kényszerleszállást hajtott végre a Vueling spanyol diszkont légitársaság Airbus A320-as utasszállító repülőgépe a barcelonai El Prat repülőtéren csütörtök délelőtt, ez ugyanaz a járműtípus, mint amelyik egyik gépe kedden lezuhant a francia Alpokban - közölte a spanyol sajtó.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - Felszállt az áldozatok hozzátartozóit szállító repülőgép

Madrid, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Délelőtt felszállt a barcelonai El Prat repülőtérről a Lufthansa légitársaság különjárata, amely a keddi szerencsétlenség spanyol áldozatainak hozzátartozóit viszi a baleset helyszínére - közölte csütörtökön a spanyol közszolgálati televízió.
tovább »

Erdélyi magyar pártelnökök: jogsértő közbiztonsági veszélyforrásnak tekinteni az autonómia követelését

Kolozsvár, 2015. március 26., csütörtök (MTI) – Az erdélyi magyar pártok vezetői egyöntetűen jogsértőnek és az európai értékekkel összeegyeztethetetlennek tarják, hogy a román belügyminisztérium által közzétett közrendvédelmi és közbiztonsági stratégia tervezete a közbiztonsági veszélyforrások közé sorolná az etnikai autonómia követelését.
tovább »
Korhatárjelzést kapnak a YouTube és a Vevo videoklipjei Nagy-Britanniában

Korhatárjelzést kapnak a YouTube és a Vevo videoklipjei Nagy-Britanniában

London, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A mozifilmekhez hasonlóan korhatárjelzéssel látják el csütörtöktől Nagy-Britanniában a YouTube és a Vevo közösségi videomegosztókra feltöltött zenés klipeket - jelentette a BBC News.
tovább »
Zárt osztályra tették, mert azt mondta, Obama követi őt

Zárt osztályra tették, mert azt mondta, Obama követi őt

Az a ciki, hogy kiderült: az amerikai elnök, Barack Obama tényleg követi őt Twitteren! A rendőrök igazoltatták, majd marihuána fogyasztás gyanújával bevitték a pszichiátriára.
tovább »
Nem vállalta A szürke ötven árnyalata folytatásainak forgatását az első epizód rendezője

Nem vállalta A szürke ötven árnyalata folytatásainak forgatását az első epizód rendezője

Los Angeles, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Sam Taylor-Johnson, A szürke ötven árnyalata című erotikus film rendezője nem vállalta a folytatások leforgatását - közölte a Deadline.com hollywoodi hírportál.
tovább »
Ebola - Gyakrabban okoz halált a vírus a gyerekeknél, mint a felnőtteknél

Ebola - Gyakrabban okoz halált a vírus a gyerekeknél, mint a felnőtteknél

Washington, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Az ebolavírus gyakrabban okoz halált a gyerekeknél, mint a felnőtteknél - állapította meg egy új tanulmány.
tovább »
Paris Hilton mélyen kivágott ruhát viselt a szállodamegnyitón

Paris Hilton mélyen kivágott ruhát viselt a szállodamegnyitón

A felújított Hotel South Beach grandiózus megnyitóval hirdette magát. Pillangókat eregettek, felgyújtották a színpadot és elhívták Paris Hiltont is.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Timi, a nap szépe

Timi, a debreceni eladólány a vőlegényét és a családját szeretné megörvendeztetni a képekkel. Fotók: Molnár Péter
tovább »

További hírek a Nagyvilág kategóriából
Franciaországi légikatasztrófa – Megérkeztek az áldozatok hozzátartozói a katasztrófa helyszínére
Párizs, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Megérkeztek az áldozatok hozzátartozói csütörtök délután a [...] tovább »
Franciaországi légikatasztrófa – Merkel: “szinte felfoghatatlan dimenziót” jelentenek a másodpilótáról szóló hírek
Berlin, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - A német kancellár szerint "szinte felfoghatatlan dimenziót" ad a [...] tovább »
Franciaországi légikatasztrófa – Fehér Ház: nem köthető a terrorizmushoz
Washington, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Jelenleg úgy tűnik, hogy "nem köthető a terrorizmushoz" a [...] tovább »
Ukrán válság – Putyin parancsot adott az ukrajnai határszakasz fokozott megfigyelésére
Moszkva, 2015. március 26., csütörtök (MTI) - Oroszország ukrajnai határának fokozott megfigyelésére adott [...] tovább »
Bűnvádi eljárás indult Marosvásárhely polgármestere ellen
Kolozsvár/Marosvásárhely, 2015. március 26., csütörtök (MTI) – Bűnvádi eljárás indult Marosvásárhely [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása