Videó: Ilyen lenne, ha a barátaink állatok volnának

Videó: Ilyen lenne, ha a barátaink állatok volnának

Ki piszkolt a szobába? Ki nem akar kiszállni a ruháskosárból? A videón három férfi bemutatja, milyen is lenne az élet, ha mi emberek macskaként, vagy kutyaként viselkednénk.  
tovább »
Értékes műkincsek elárverezésével enyhítene súlyos pénzügyi helyzetén Velence

Értékes műkincsek elárverezésével enyhítene súlyos pénzügyi helyzetén Velence

Velence, 2015. október 9., péntek (MTI) - Értékes műkincsek, köztük Gustav Klimt és Marc Chagall egy-egy művének elárverezésével enyhítene Velence nemrég hivatalba lépett polgármestere, Luigi Brugnaro az észak-olaszországi város súlyos pénzügyi helyzetén - írta pénteki számában az Il Sole 24 Ore című olasz lap.
tovább »

Leukémiás gyerekekről szóló dokumentum filmet rendez Penélope Cruz

Madrid, 2015. október 9., péntek (MTI) - Leukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az Oscar-díjas színésznő abban bízik, hogy alkotása révén nagyobb támogatást kaphatnak a betegség gyógyítására irányuló kutatások.
tovább »

Alig volt hatással a PC-piacra a Windows 10 operációs rendszer

Stamford/Framingham, 2015. október 9., péntek (MTI) - Nem állította meg a személyi számítógép piacon a forgalom csökkenését a Windows 10 operációs rendszer harmadik negyedévi bevezetése, elemzők azonban éves távlatban a forgalom szerény javulására számítanak - derül ki az IDC és a Gartner piackutató vállalatok honlapján közzétett harmadik negyedéves jelentésekből.
tovább »

Illegális bevándorlás - Az osztrákok 80 százaléka aggódik a menekülthullám miatt

Bécs, 2015. október 9., péntek (MTI) - Az osztrákok 80 százaléka aggódik az országot érintő menekülthullám miatt - derül ki a Marketagent piackutató intézet által végzett online felmérésből.
tovább »

Visszatér a politikába Traian Basescu volt román elnök

Bukarest, 2015. október 9., péntek (MTI) - Visszatér a politikába Traian Basescu volt román elnök, aki pénteken bejelentette, hogy belép a Népi Mozgalom Pártba (PMP).
tovább »

Illegális bevándorlás - Hétezren érkeztek Presevóba 24 óra alatt

Belgrád, 2015. október 9., péntek (MTI) - Huszonnégy óra alatt, péntek reggelig rekordnak számító, mintegy hétezer migráns érkezett a dél-szerbiai Presevóba Macedónia felől, és jelenleg is körülbelül négyezren várnak arra, hogy nyilvántartásba vegyék őket a helyi befogadóközpontban - számolt be péntek déli híradójában a szerbiai közszolgálati televízió (RTS).
tovább »
Illegális bevándorlás - A németek többsége szerint hazájuk nem tud megbirkózni a menekülthullámmal

Illegális bevándorlás - A németek többsége szerint hazájuk nem tud megbirkózni a menekülthullámmal

Berlin, 2015. október 9., péntek (MTI) - Németországban a lakosság többsége már nem gondolja, hogy az ország meg tud birkózni a menekülthullámmal - mutatta ki egy pénteken ismertetett felmérés. Két héttel korábban a többség még bizakodó volt.
tovább »

Migránsok halála - Egyelőre nem érkezett hivatalos megkeresés az eljárás átadásáról

Budapest, 2015. október 9., péntek (MTI) - Egyelőre nem érkezett hivatalos megkeresés az osztrák hatóságoktól arra vonatkozóan, hogy Ausztria átadná a magyar hatóságoknak az A4-es autópályán történt, 71 migráns halálával járó tragédiát vizsgáló eljárás lefolytatását - közölte a Legfőbb Ügyészség az MTI megkeresésére pénteken.
tovább »
Újabb véres leszámolás és gyújtogatás Munkácson

Újabb véres leszámolás és gyújtogatás Munkácson

Munkács - Gyilkosságba majd gyújtogatásba torkollott a kárpátaljai város roma közössége és az önjelölt cigánybárójuk családja között kirobbant konfliktus péntek hajnalban.
tovább »
Hipnotizált az igazgató, de meghaltak a diákok

Hipnotizált az igazgató, de meghaltak a diákok

Az iskola kártérítést fizet az elhunyt gyerekek szüleinek. 
tovább »
Kvíz: Felismered a videojáték klasszikusokat egyetlen kép alapján?

Kvíz: Felismered a videojáték klasszikusokat egyetlen kép alapján?

Most aztán kiderül, hogy valóban akkora játékos vagy-e, mint amilyennek hiszed magad! Felismered a videójáték klasszikusokat egyetlen kép alapján?
tovább »
Ikertestvérét hordta szervezetében egy kisfiú

Ikertestvérét hordta szervezetében egy kisfiú

Az orvosok tumorra gyanakodtak, és ők maguk is meglepődtek a diagnózison.
tovább »
Videó: Így változtak a férfi szemüvegek az elmúlt 85 évben

Videó: Így változtak a férfi szemüvegek az elmúlt 85 évben

Kerek, ovális, szögletes? Fémkeretes vagy műanyag? Megmutatjuk, hogyan változott a szemüveg-divat az elmúlt évtizedekben.
tovább »
Videó: A sofőr képtelen abbahagyni a röhögést a guruló tartály láttán

Videó: A sofőr képtelen abbahagyni a röhögést a guruló tartály láttán

Annyira nem tűnik viccesnek, ez a sofőr mégsem tud leállni a nevetéssel. 
tovább »

Lemondásra kényszerült Róma főpolgármestere

Róma, 2016. október 8., csütörtök (MTI) - Bár órákon át megtagadta a lemondást, az olasz fővárost hónapok óta sújtó botrányokat követően végül csütörtökön távozásra kényszerült Ignazio Marino római főpolgármester.
tovább »

Illegális bevándorlás - Szijjártó: már a jövő héttől megvalósulhat a V4-es határrendészeti együttműködés

Budapest/Luxembourg, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Már a jövő héttől lehetővé válhat a határrendészeti együttműködés visegrádi keretekben - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az M1 Híradójában csütörtökön.
tovább »
Videó: A fogsor is repül a gyertyafújásnál

Videó: A fogsor is repül a gyertyafújásnál

A 102. születésnapját ünneplő úgy tűnik, túl nagy erővel fújta a gyertyákat. 
tovább »

Illegális bevándorlás - Spiegel Online: a müncheni vezetés drasztikus lépéseket tehet a menekültáradat feltartóztatására

Berlin, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Németországban a bajor tartományi kormány drasztikus lépéseket mérlegel a szűnni nem akaró menekültáradat miatt, és előfordulhat, hogy pénteki ülésén a hatályos jogszabályokkal ellentétes lépéseket tesz a migrációs nyomás csökkentésére - írta csütörtökön a Spiegel Online hírportál.
tovább »

Dízelbotrány - Alvázszámkereső programokkal ellenőrizhetik autóik érintettségét az ügyfelek

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A dízelbotrányban érintett autómárkák vevői számára már elérhetőek az alvázszámkereső programok, illetve az aktuális szerviz-információk az Audi, a Volkswagen, a SEAT és a Skoda magyar nyelvű internetes oldalain - tájékoztatta a Volkswagen konszern járműveit Magyarországon forgalmazó Porsche Hungaria az MTI-t.
tovább »

Ukrajna ismét importál földgázt Magyarországról

Kijev, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Egyhónapos szünet után ismét megindult a földgázszállítás Magyarországról Ukrajnába - hozta nyilvánosságra az Ukrtranszhaz ukrán állami gázszállító vállalat.
tovább »
Stephenie Meyer "újragondolta" tízéves bestsellerét

Stephenie Meyer "újragondolta" tízéves bestsellerét

London, 2015. október 7., szerda (MTI) - Egy merész húzással felcserélte főhősei nemét Stephenie Meyer az Alkonyat című regénye tizedik évfordulója alkalmából megjelenő Life and Death: Twilight Reimagined című új könyvében, ezzel nemcsak rajongóit lepte meg, hanem a szelet is kifogta az őt szexizmussal vádoló kritikusok vitorlájából.
tovább »

NATO-tanácskozás - Stoltenberg: Magyarországon is parancsnoki központot hoz létre a NATO

Brüsszel, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A NATO új parancsnoki központokat hoz létre, mégpedig Magyarországon és Szlovákiában - jelentette be csütörtökön Brüsszelben Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.
tovább »

Illegális bevándorlás - Vegyes a "Merkel-nagyinterjú" fogadtatása Németországban

Berlin, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Németországban a sajtó és a közvélemény vegyesen fogadta Angela Merkel szerda esti televíziós interjúját, amelyben a kancellár egy órán keresztül ismertette és védelmezte a menekültválság ügyében elfoglalt álláspontját.
tovább »

Dízelbotrány - Házkutatást tartottak a Volkswagen székhelyén

Berlin, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Házkutatást tartottak csütörtökön a Volkswagen (VW) német autógyártó csoport wolfsburgi központjában és több más helyszínen a dízelbotrány miatt.
tovább »

Dízelbotrány - Románia legalább 30 millió euró kártérítést követel a Volkswagentől

Bukarest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Románia legalább 30 millió euró kártérítést követel a német Volkswagen gépkocsigyártótól, amiért 105 ezer, Romániában eladott gépkocsija a hivatalos értéknél nagyobb mértékben szennyezte a környezetet - jelentette ki csütörtökön Gratiela Gavrilescu román környezetvédelmi miniszter.
tovább »

Migránsok halála - Ausztria átadná Magyarországnak az eljárás lefolytatását

Bécs, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Ausztria átadná a magyar hatóságoknak az A4-es autópályán történt, 71 migráns halálával járó tragédiát vizsgáló eljárás lefolytatását - közölte a kismartoni (Eisenstadt) ügyészség csütörtökön.
tovább »

Iszapömlés - Az Európai Parlament állásfoglalása a kolontári vörösiszap-katasztrófa tanulságairól

Brüsszel, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Szigorítani kell a veszélyes hulladékot kezelő telepek ellenőrzését, meg kell alkotni a környezetvédelmi felelősséget megállapító uniós jogszabályt, és átláthatóságot kell teremteni a kártalanítás terén - ezek a főbb üzenetei az öt évvel ezelőtti magyarországi vörösiszap-katasztrófa kapcsán csütörtökön megszavazott európai parlamenti állásfoglalásnak.
tovább »

Illegális bevándorlás - A francia kormány megvonná a tartózkodási engedélyt a nem megfelelően viselkedő menekültektől

Párizs, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A francia kormány "nagyon szigorú intézkedéseket" tervez azon menekültekkel szemben, akiknek a magatartása nem felel meg Franciaország elveinek - közölte csütörtökön a francia belügyminisztérium.
tovább »

Illegális bevándorlás - Fidesz-CSU-találkozó: meg kell védeni a schengeni határokat

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Meg kell védeni Európa külső határait azoktól, akik illegálisan próbálják átlépni azt, és be kell tartani az unió előírásait - értett egyet Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese, valamint Tobias Zech, a bajor konzervatív CSU parlamenti képviselője, az Európa Tanács tagja csütörtöki budapesti tanácskozásán. A tárgyalás eredményeiről a két politikus sajtótájékoztatón számolt be.
tovább »

Illegális bevándorlás - Magyar Levente: a válság megoldása csakis az észak-afrikai országok részvételével lehetséges

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A migrációs válság megoldása kizárólag olyan átfogó politikai összefogás keretében lehetséges, amely magába foglalja a mediterrán térséget sújtó illegális bevándorlási hullám megfékezésében eddig kulcsszerepet játszó észak-afrikai államokat - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára az MTI-nek Rabatból telefonon adott csütörtöki nyilatkozatában.
tovább »

Illegális bevándorlás - Több pénzt ítélt meg az EU a migrációs válság kezelésére

Luxembourg, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Elfogadta csütörtökön az európai uniós tagországok belügyminisztereinek tanácsa azt a költségvetési módosító javaslatot, amelynek révén az unió idén mintegy 400 millió euróval több kötelezettséget vállalhat a migrációs válság kezelése érdekében.
tovább »

Illegális bevándorlás - Trzaskowski: végleges a menekültek befogadásáról szóló döntés

Varsó, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Végleges a menekültek lengyelországi befogadásáról szóló uniós döntés - jelentette ki csütörtökön Rafal Trzaskowski európai uniós ügyekért felelős lengyel külügyi államtitkár az RMF FM lengyel kereskedelmi rádiónak nyilatkozva. Az ellenzék kormányfőjelöltje ugyanakkor visszafogottan nyilatkozott a kvóták teljesítéséről.
tovább »

Dízelbotrány - Audi Hungaria: továbbra is a tervek szerint termel a győri gyár

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Továbbra is a termelési terv szerint folyik a munka az Audi Hungaria Motor Kft. győri gyárában - közölte az MTI érdeklődésére a társaság csütörtökön, jelezve: a Volkswagen-csoport körül kialakult helyzet jövőbeli hatásairól egyelőre nem tudnak nyilatkozni.
tovább »

Könnygáz a koszovói parlament ülésén, az ellenzék továbbra is akadályozza a törvényhozás munkáját

Belgrád/Pristina, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Könnygázas palackot dobott képviselőtársai közé Albin Kurti, a koszovói ellenzéki Önrendelkezés (Vetevendosje) nevű párt vezetője Pristinában, hogy ne folytatódhasson a csütörtökre tervezett ülés - számolt be honlapján a pristinai Koha Ditore című napilap.
tovább »

Az alacsony világpiaci élelmiszerárak trendje folytatódik

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A nemzetközi piacokon a mezőgazdasági termények ára folyamatos csökkenést mutat, emellett az árak volatilitása is mérséklődik az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) most megjelentetett előrejelzéséről, a Food Outlookról készült sajtóközlemény alapján.
tovább »

Illegális bevándorlás - EU- és NATO-tagállamok katonái is segíthetik a magyar határok védelmét

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Megjelent a Magyar Közlöny legfrissebb számában az a kormányhatározat, amely lehetővé teszi a részvételt a szövetséges államok fegyveres alakulatainak a déli határ védelmében.
tovább »

Dízelbotrány - A beszállítók kimerítették a finanszírozási lehetőségeiket

Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Az autóipari beszállítók nagyrészt kimerítették banki limitjeiket, így a dízelbotrány miatti diverzifikáció finanszírozására nem juthatnak hitelhez - mondta Tóth Viktor, a Budapest Bank vállalati üzletágvezetője egy sajtóbeszélgetésen csütörtökön Budapesten.
tovább »
Szvetlana Alekszijevics fehérorosz írónő kapja az irodalmi Nobel-díjat

Szvetlana Alekszijevics fehérorosz írónő kapja az irodalmi Nobel-díjat

Stockholm/Budapest, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - Szvetlana Alekszijevics fehérorosz ellenzéki írónak ítélte oda idén az irodalmi Nobel-díjat a Svéd Akadémia, amely csütörtökön Stockholmban jelentette be döntését.
tovább »

Ukrán válság - Kijev szerint a szakadárok megsértették a tűzszünetet

Kijev, 2015. október 8., csütörtök (MTI) - A Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadárok két páncéltörő rakétát lőttek ki szerdán Donyecktől nem messze északra az ukrán fegyveres erők egyik védelmi állására. A támadásban négy katona megsebesült - közölte csütörtökön a kijevi hadműveleti parancsnokság.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Karolina, a nap szépe

Karolina nagyon szereti az állatokat, hamarosan neki is vág az állatorvosi egyetemnek.
tovább »
További hírek a Nemzetkozi kategóriából
Leukémiás gyerekekről szóló dokumentum filmet rendez Penélope Cruz
Madrid, 2015. október 9., péntek (MTI) - Leukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az [...] tovább »
Alig volt hatással a PC-piacra a Windows 10 operációs rendszer
Stamford/Framingham, 2015. október 9., péntek (MTI) - Nem állította meg a személyi számítógép piacon a forgalom [...] tovább »
Illegális bevándorlás – Az osztrákok 80 százaléka aggódik a menekülthullám miatt
Bécs, 2015. október 9., péntek (MTI) - Az osztrákok 80 százaléka aggódik az országot érintő menekülthullám [...] tovább »
Visszatér a politikába Traian Basescu volt román elnök
Bukarest, 2015. október 9., péntek (MTI) - Visszatér a politikába Traian Basescu volt román elnök, aki pénteken [...] tovább »
Videó: Ilyen lenne, ha a barátaink állatok volnának
Ki piszkolt a szobába? Ki nem akar kiszállni a ruháskosárból? A videón három férfi bemutatja, milyen is lenne az [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálásahirdetés