Testvérvárosi delegációk vizitáltak Nyíregyházán

Testvérvárosi delegációk vizitáltak Nyíregyházán

Nyíregyháza - Nyíregyháza négy testvérvárosának delegációit fogadta a megyeszékhely polgármestere dr. Kovács Ferenc péntek délután a Városháza dísztermében.
tovább »
Két művészcsalád emlékei a kiállításon

Két művészcsalád emlékei a kiállításon

Nyíregyháza - Bő egy hónapon keresztül láthatják az érdeklődők az Ősz és a Spányi család művészeti kiállítását a Jósa András Múzeumban, amit pénteken dr. Matits Ferenc művészettörténész nyitott meg.
tovább »

Vonatok

Hogy mi minden jut eszébe az embernek az őt teljesen belepő migráns-híráradatról! Szeretné magát kivonni belőle, mert nem tesz jót a léleknek az állandó emberi készenlét, végre figyelne az élet egyszerű dolgaira is, melyek mostanában annyira jelentéktelennek tűnnek. Aztán újra és újra berobban egy lassan már soha el nem induló, ki tudja hová tartó vonat híre, s megint eljelentéktelenednek a hétköznapi dolgok. Égerházi Péter jegyzete.
tovább »

Illegális bevándorlás - Szigetvári: az Együtt "a józan középutat" javasolja a kormánynak

Nyíregyháza, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja "a józan középutat" javasolja a kormánynak a menekültkérdésben - mondta Szigetvári Viktor pártelnök pénteki nyíregyházi sajtótájékoztatóján.
tovább »

Súlyos allergiás reakciót válthat ki a forgalomból kivont csokoládé praliné

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Földimogyorót tartalmazó csokoládé pralinét kellett kivonni a kereskedelmi forgalomból több európai tagállamban, köztük Magyarországon is, mivel az súlyos allergiás reakciót válthat ki - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
tovább »

MNB: káreseményenként több mint 30 millió forintig kapnak kártalanítást az Astra-ügyfelek

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - A román garanciaalap az Astra fióktelep valamennyi ügyfelének, illetve károsultjának teljeskörű kártérítést fizet a román törvények által meghatározott összeghatárig, amely mintegy 100 ezer euró (több mint 30 millió forint) káreseményenként - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken az MTI-vel.
tovább »

NMHH: iskolák is jelentkezhetnek a Neumann-pályázatra

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Iskolák is jelentkezhetnek a médiatanács Neumann-pályázatára, mely a közszolgálati tartalmú online műsorszámok gyártását támogatja - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteki közleményében.
tovább »

Médiatanács: közel 75 milliós támogatás helyi médiumoknak

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Eheti ülésén 21 rádió 25 pályázatára ítélt meg összesen 74,6 millió forint támogatást a Magyar Média Mecenatúra programban keretében a médiatanács - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2015. szeptember 4.

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Jegyzet: Vissza

Elegük lett a Klikből, olvasom a hírekben. Tudják, a Klik 2013-tól az állami iskolák fenntartója. Először azt hittem újabb fenntartóváltás következik, de aztán kiderült, azoknak az önkormányzatoknak van elegük a Klikből, melyek az elmúlt években vállaltál iskolájuk működtetését. Hegyi Erika jegyzete.
tovább »

Együtt: Véget kell vetni a káosznak!

Nyíregyháza – A kormány intézkedései félelmet keltenek, de nem teremtenek az országban biztonságot, és nem segítenek a menekülteknek – mondta pénteken Nyíregyházán Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke és hozzátette: természetesen nem szavazták meg a parlamentben azt a tervezetet, ami a menekülteket bűnözővé minősítette volna.
tovább »
A leggyakoribb gyerekes viselkedések a munkahelyen

A leggyakoribb gyerekes viselkedések a munkahelyen

Gyerekként nem rendelkezünk azokkal a tulajdonságokkal, amelyek segítik a problémák megoldását, az érzelmek kezelését. Életünk során azonban megtapasztaljuk és megtanuljuk ezeket, mint például az érettség, a türelem, a különböző szituációk megfelelő kezelése.
tovább »

Adományvonalat indított és szolidaritásra szólít a Magyar Vöröskereszt menekültügyben

Budapest - Elindította 1359-es adományvonalát a Magyar Vöröskereszt, hogy növelni tudja menekültügyben kapacitásait.
tovább »

Robotok, meteoritok és innovációk a 10. Kutatók éjszakáján

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Sebészeti robotok, meteoritok feltérképezése és számos ismeretterjesztő, tudományos előadás várja az érdeklődőket a 10. Kutatók éjszakáján szeptember 25-én, amikor országszerte számos egyetem, kutatóintézet, ipari kutatóhely, tudományos ismeretterjesztéssel foglakozó intézmény nyitja meg kapuit a látogatók előtt szeptember 25-én.
tovább »
Augiász istállója

Augiász istállója

Jóformán hetente megfogalmazódik bennem, hogy leirtom magam a legnagyobb közösségi oldalról, hogy megszabaduljak attól az információs túltermeléstől, amely már jó ideje a másik végletbe csap át. Augiász istállója, minél inkább próbálsz benne rendet rakni, annál vastagabbra hízik a lekvár. Fábián György jegyzete.
tovább »

MÁV: változott a nemzetközi menetjegyek visszatérítésének szabálya

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - A MÁV-START Zrt. pénztári folyamatainak átalakításával pénteken 10 órától értékhatár nélkül lehetővé tette a fel nem használt nemzetközi menetjegyek azonnali visszatérítését.
tovább »
A XVII. Krasznai Napok eseményein Kisvárda is képviselteti magát

A XVII. Krasznai Napok eseményein Kisvárda is képviselteti magát

Kisvárda, Kraszna - A magyar folklór kulturális értékeinek bemutatása, ápolása, áthagyományozása az adott településeken élő ifjabb generációk bevonásával. A kultúra ágainak közös törzse az alkotó erő, a tehetség megnyilvánulásai egy tőről fakadóak, összetartoznak.
tovább »

Jogásznap az Alkotmánybíróság elnökével

Nyíregyháza - A Magyar Jogászegylet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete a Hotel Centrálban tartotta meg a XVIII. Nyíregyházi Jogásznapot.
tovább »
Eljött vidorozni a fogyasztóvédelem kamionja

Eljött vidorozni a fogyasztóvédelem kamionja

Nyíregyháza - Nyíregyházára érkezett egy kampány keretében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kamionja, amiben ajándékok (tusoló óra, dinamós lámpa stb.) mellett különböző játékokkal találkozhattak az érdeklődők, amiken keresztül a környezettudatos magatartásra hívták fel a figyelmet.
tovább »
Für Anikó mindig szívesen jön Nyíregyházára

Für Anikó mindig szívesen jön Nyíregyházára

Nyíregyháza - Für Anikó maximalista, még mosogatni is csak teljes erőbedobással tud.
tovább »

Szünetel az e-matrica értékesítés hétfő hajnalban

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Szünetel az e-matrica értékesítés szeptember 7-én hétfőn hajnali 0.30 és 4.30 között, várhatóan 2 óra időtartamban, a rendszer tervezett karbantartása miatt - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) pénteken az MTI-t.
tovább »
Megkérdeztük: Ön szerint nő a közúti balesetek száma iskolakezdéskor?

Megkérdeztük: Ön szerint nő a közúti balesetek száma iskolakezdéskor?

Nyíregyháza – Az első hetekben feszültebbek a szülők, a gyerekek nyűgösek, nehezen megy a felkelés, aztán kapkodnak, hogy időben beérjenek a suliba és a munkába. Gyakran elég egy kis figyelmetlenség, és kész a baj – válaszolta az apagyi Szkita Attila.
tovább »
Szeptember 12. - Az Elsősegélynyújtás Világnapja

Szeptember 12. - Az Elsősegélynyújtás Világnapja

Nyíregyháza, Záhony - Tizenhat európai ország vöröskereszt szervezetének 2000-es kezdeményezésére, szeptember második szombatján - az idén 12-én - rendezik meg az Elsősegélynyújtás Világnapját.
tovább »

Jobbik-sajtótájékoztató: A férfiak 40 százaléka nem éli meg a nyugdíjas éveit

Nyíregyháza – A Jobbik ismét aláírásgyűjtéssel támogatja a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulási lehetőségét – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Szilágyi Péter, a megyei közgyűlés Jobbik frakciójának tagja.
tovább »
Sportpálya felújítás a Május 1. téren

Sportpálya felújítás a Május 1. téren

Nyíregyháza - Új labdafogó hálót épít a NYÍRVV Nonprofit Kft. a Május 1. téri sportpályán.
tovább »
Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelkedett az üzemanyagok ára

Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
tovább »
Berki Krisztián kísérte őket iskolába

Berki Krisztián kísérte őket iskolába

Nyíregyháza - Péntek reggel Nyíregyházát és a Retro Rádió hallgatóit Berki Krisztián ébresztette. A népszerű műsorvezető egy játék kapcsán kisorsolt szerencsés kislányt és testvérét vitte iskolába, majd kilátogatott a nyíregyházi Búza téri piacra.
tovább »
Újabb karikatúrákkal lepett meg minket Marabu

Újabb karikatúrákkal lepett meg minket Marabu

Nyíregyháza - A Vidor Fesztivál újfent megihlette a karikaturistát.
tovább »

Baleset a Hősök terénél

Nyíregyháza - Baleset történt Nyíregyházán, a Hősök tere 12 helyszínen péntek délelőtt.
tovább »
Emléktábla a névadónak

Emléktábla a névadónak

Nyíregyháza - A II. világháborút követő áttelepítések alkalmával – 1946-ban, 1947-ben – a Felvidékről számos Czuczor nevű magyar családot is kényszerítettek arra, hogy a Nyírségbe költözzön. A Czuczorok minden megpróbáltatás ellenére igyekszenek összetartani, találkoztak már Czuczorok Érsekújváron és Nyíregyházán is.
tovább »
Együttműködési megállapodást kötött a főiskola

Együttműködési megállapodást kötött a főiskola

Nyíregyháza - Együttműködési megállapodást írt alá 2015. szeptember 2-án Budapesten a Nyíregyházi Főiskola a Príma Pék Finompékáru Kft-vel. A pékárukat készítő üzem termelési és üzlethálózati szakmai tapasztalatával a felsőoktatási intézmény gyakorlati oktatási munkáját segíti, míg a főiskola kutatói és innovációs tapasztalatával járul hozzá a cég technológia-fejlesztéséhez.
tovább »
Pénzért és öngyújtóért verték a rokonukat

Pénzért és öngyújtóért verték a rokonukat

Döge - Egy öngyújtóért és némi zsebpénzért verték a saját hozzátartozójukat Dögén.
tovább »
Európa

Európa

Orbán Viktor a jog nyelvén érvel, nem használva a diktátum kifejezést a Budapest–Brüsszel relációban. Európát védjük. Bujdos Attila írása.
tovább »
Ajak bekeményít: visszaveszi az iskoláját a Klik-től!

Ajak bekeményít: visszaveszi az iskoláját a Klik-től!

A mintegy 4 ezer lakosú Ajak polgármestere megdöbbenve hallotta, hogy a „klikkes” oktatási intézményekben tartozásra hivatkozva átmenetileg megszüntették valamelyik közműszolgáltatást. – Nálunk ez nem történhet meg – szögezi le a városvezető.
tovább »
Ütött a Quimby koncert, ma este jön a Supernem és a Hanggai!

Ütött a Quimby koncert, ma este jön a Supernem és a Hanggai!

Nyíregyháza - Még ki sem hevertük a fergeteges Quimby koncertet, már készülhetünk az esti Supernem bulira! Ejnye Vidor!
tovább »
Vitték a kisvasutat, vihetnék az átkelőket is akkor

Vitték a kisvasutat, vihetnék az átkelőket is akkor

Nyíregyháza - Olvasónk tegnapi kisvasutas cikkünk kapcsán keresett meg minket: "...ugye ez a dolog a kisvasúttal kapcsolatba hetek-évek óta zajlik. Ezek a fejlemények amik jelenleg vannak hogy elszállítják innen a kisvasút kocsijait azt sejtetik, hogy ennek a dolognak végleg vége, bár még nincs megerősítve a Máv részéről. De saját magam és szerintem autóstársaim nevében is beszélek, főleg akik sokat járnak a vasút egykori nyomvonalán, hogy egy nagyon nagy kérdésünk lenne még a Mávhoz..."
tovább »

Baleset Mátészalkán

Mátészalka - Baleset történt Mátészalkán, a Tompa Mihály utca 1 helyszínen.
tovább »
Anna, a nap lánya

Anna, a nap lánya

Nyíregyháza - Anna, aki szabadidejében szívesen sportol, nagyon jól érezte magát a fotózáson.
tovább »

Csipetnyit

Ugye van olyan bölcs, biztosan sok emberöltő tapasztalataira épülő mondásféle, hogy az ember bizonyos kor után már nem változik meg. Gondolom alapvetően és nagyon. Mert nyilván apróságokon, mint az ágyról csak jobb lábbal lelépés, az ajtón csak bal lábbal belépés – meg ilyen „babonák” – azért tudunk váltani. Mondjuk másik lábra. De én már tuti nem veszem fel a napi menübe a paradicsomlevest, és nem bővítem a ruhatáram atlétákkal. Pásztor Attila jegyzete.
tovább »
Illegális bevándorlás - MÁV: a biztonságos utazás érdekében szigorítottak az utazási feltételeken

Illegális bevándorlás - MÁV: a biztonságos utazás érdekében szigorítottak az utazási feltételeken

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - A vasúti közlekedés, az utasok és a személyzet biztonsága érdekében döntött a MÁV Zrt. a Budapestről induló közvetlen nyugat-európai járatok felfüggesztése mellett, a szolgáltatást megrendelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyetértésével - mondta Dávid Ilona, a vasúttársaság elnök-vezérigazgatója csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Gabi, a nap szépe

Gabi taktaharkányi diáklány. Szereti a sportos életmódot. Sokat mosolyog és másokat is erre buzdít. Képeit családjának küldi.
tovább »
További hírek a Szabolcs-Szatmár-Bereg kategóriából
Vonatok
Hogy mi minden jut eszébe az embernek az őt teljesen belepő migráns-híráradatról! Szeretné magát kivonni [...] tovább »
Testvérvárosi delegációk vizitáltak Nyíregyházán
Nyíregyháza - Nyíregyháza négy testvérvárosának delegációit fogadta a megyeszékhely polgármestere dr. [...] tovább »
Két művészcsalád emlékei a kiállításon
Nyíregyháza - Bő egy hónapon keresztül láthatják az érdeklődők az Ősz és a Spányi család művészeti [...] tovább »
Illegális bevándorlás – Szigetvári: az Együtt “a józan középutat” javasolja a kormánynak
Nyíregyháza, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja "a józan középutat" [...] tovább »
Súlyos allergiás reakciót válthat ki a forgalomból kivont csokoládé praliné
Budapest, 2015. szeptember 4., péntek (MTI) - Földimogyorót tartalmazó csokoládé pralinét kellett kivonni a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálásahirdetés