Önkormányzat 2014 - Az NVB döntött az országos nemzetiségi szavazólapok nyomtatásáról

Önkormányzat 2014 - Az NVB döntött az országos nemzetiségi szavazólapok nyomtatásáról

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén egyhangúlag jóváhagyta mind a 13 országos nemzetiségi listás szavazólap adattartalmát, azaz imprimálta, engedélyezte azok nyomtatását.
tovább »
NAV: 4 százalékkal nőtt a magánszemélyek jövedelme tavaly

NAV: 4 százalékkal nőtt a magánszemélyek jövedelme tavaly

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A magánszemélyek tavaly 4 százalékkal magasabb jövedelmet szereztek az szja-bevallások alapján, mint a megelőző évben, adókötelezettségük ugyanakkor csaknem 3 százalékkal csökkent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatai szerint.
tovább »

Az 1+1 százalékos szja-keretnek csak 52,2 százalékát ajánlották fel az adózók

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Az adózók nagy része továbbra sem nyilatkozik az szja 1+1 százalékáról, a 2013. évi szja-ból csupán az elvi keret mindössze 52,2 százalékát ajánlották fel - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adataiból.
tovább »

Orbán Viktor: jelentősen nő a magyar vállalkozásoknak jutó pénz

Baja, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A magyar kis- és közepes vállalkozásoknak jutó uniós forrásokról, a munkahelyteremtés támogatásáról, a külföldi munkavállalásról, valamint a tervezett infrastrukturális fejlesztésekről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Baján, a helyi televíziónak adott interjújában. Hangsúlyozta, hogy az uniós pénzek nagyobbik részét a vállalkozók kaphatják.
tovább »

Devizahitelek - Balog Ádám: a jegybank jelentős szerepet vállal a devizahitelek kivezetésében

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A Magyar Nemzeti Bank (MNB) aktívan közreműködik a devizahitelek elszámolásában, valamint a devizahitelek konverziójában - mondta Balog Ádám az MTI-nek. A jegybank alelnöke szerint van mód a devizahitelek egy lépésben történő konverziójára, ami az elszámolással együtt összességében 11-12 milliárd eurós devizaigényt jelenthet.
tovább »

Továbbra is a fővárosban a legmagasabbak a jövedelmek

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Tavaly is Budapesten volt a legmagasabb a magánszemélyek által bevallott átlagjövedelem, 228 941 forint, míg a legalacsonyabb Szabolcs-Szatmár-Beregben, 132 309 forint, 171 590 forintos országos átlag mellett - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adataiból.
tovább »

A gázkvóta felhasználási határidejének meghosszabbítását kezdeményezi az agrárkamara

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Meghosszabbíttatná a mezőgazdasági termelők kedvezményes árú gázkvótájának felhasználási határidejét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - közölte a köztestület kedden az MTI-vel.
tovább »

Devizahitelek - Első fokon elutasította a Credit House, a Porsche Bank és a Lombard Ingatlan keresetét a Fővárosi Törvényszék

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Első fokon, nem jogerősen elutasította a Lombard Ingatlan Zrt., a Credit House Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és a Porsche Bank Zrt. devizahitel-szerződések egyoldalú módosításával kapcsolatos kereseteit három perben a Fővárosi Törvényszék kedden.
tovább »

Devizahitelek - A Fővárosi Törvényszék elutasította az UniCredit Leasing keresetét

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A Fővárosi Törvényszék kedden első fokon elutasította az UniCredit Leasing Hungary Pénzügyi Szolgáltató Zrt. keresetét.
tovább »

Devizahitelek – További három pénzintézet keresetét utasította el a bíróság

Budapest, szeptember 16., kedd (MTI) - Elutasította az Aegon Magyarországi Hitel Zrt., a Budapest Autófinanszírozási Zrt. és az Örkényi Takarékszövetkezet magyar állam ellen benyújtott devizahitelekkel kapcsolatos keresetét a Fővárosi Törvényszék kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében.
tovább »

A magyar dal napja - Az eső ellenére 40 ezren voltak a programokon

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A sok helyen jelentkező felhőszakadás, özönvízszerű eső ellenére mintegy 40 ezren látogatták az idei magyar dal napja rendezvényeit - derül ki a keddre elkészült összesítésből.
tovább »

Devizahitelek - Az Erste Lakáslízing, a Lombard Pénzügyi és Lízing, valamint a Kinizsi Bank keresetét is elutasította a bíróság

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Elutasította az Erste Lakáslízing Zrt., a Lombard Pénzügyi és Lízing Zrt., valamint a Kinizsi Bank Zrt. devizahiteles szerződések egyoldalú módosításának tisztességességével kapcsolatos keresetét a Fővárosi Törvényszék kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében.
tovább »
Öt dolog, amit utazáskor otthon hagyunk

Öt dolog, amit utazáskor otthon hagyunk

Debrecen - Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy amikor elutazott, olyan érzése támadt, hogy valamit otthon hagyott. A szállodába érkezéskor pedig be is igazolódott a megérzés, és indulhattunk egy „bevásárló körútra”. Íme 5 dolog amelyekből biztosan otthon hagyunk legalább egyet.
tovább »
FM: a kormány azonnal segít az almatermelőkön

FM: a kormány azonnal segít az almatermelőkön

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A kormány azonnali anyagi segítséget nyújt az almatermelőknek; nem vár Brüsszelre, hanem 3,16 milliárd forint értékben indít programot a kialakult helyzet kezelése érdekében - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) kedden az MTI-vel.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. szeptember 16.

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

NAV: több a nyereséges vállalkozás, nyereségük azonban csökkent

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A társas vállalkozások 2013-ban 2713 milliárd forint adózás előtti eredményt értek el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatai szerint, 6,4 százalékkal - 184 milliárd forinttal - kevesebbet az előző évinél, az eredményt a pénzügyi műveletek veszteségének jelentős növekedése rontotta.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Emlékkártyát kapnak az először választók

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Emlékkártyát kapnak a Nemzeti Választási Irodától (NVI) azok a választók, akik a májusi európai parlamenti (EP-) választás óta váltak nagykorúvá, azaz választópolgárrá - közölte Listár Dániel, az NVI kommunikációs főosztályának vezetője az iroda keddi sajtótájékoztatóján.
tovább »

Nemzeti Színház - Színházak éjszakája és nyílt nap a hétvégén

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Hajókázás a Dunán a színház színészeivel, körhintázás, Udvaros Dorottya koncertje, beszélgetés Hobóval, gyerekprogramok, villámrandi és kiállítások várják a nézőket a Nemzeti Színházban a hétvégén.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Huszonegy településen függesztenek ki kinagyított szavazólapot

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Huszonegy településen olyan sok jelölt indul az október 12-ei önkormányzati választáson, hogy a Nemzeti Választási Iroda (NVI) a nyomdától az ő szavazólapjaikból kinagyítottat is kért. Ezeket kifüggesztik majd, hogy a választók szavazás előtt könnyebben megtalálhassák jelöltjüket.
tovább »
Játszótér felújítás Sóstón

Játszótér felújítás Sóstón

Nyíregyháza - Biriből érkezett szakemberek újítják fel Nyíregyházán, a Sóstón található játszóteret. A munkálatok végéig kis türelmet kell kérni a játszani vágyó gyermekektől.
tovább »
Kormányszóvivő: két hét múlva folytatódik a rezsicsökkentés

Kormányszóvivő: két hét múlva folytatódik a rezsicsökkentés

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Két hét múlva tovább csökkennek a családok terhei, a kormány - ahogy vállalta - folytatja a rezsicsökkentést: a tavalyi 20 százalékos csökkentések után szeptember elsejével az áram ára további 5,7 százalékkal lett olcsóbb, októbertől pedig az távhő ára csökken további 3,3 százalékkal - nyilatkozta Kurucz Éva kormányszóvivő kedden az MTI-nek.
tovább »
Hamarosan készen lesznek

Hamarosan készen lesznek

Nyíregyháza - Már a kopófelületet fektetik a Garibaldi utca egyik oldalában a szakemberek Nyíregyházán, a Jósavárosi útfelújítás során. Az erre közlekedőknek egy kis ideig még ügyelni kell az útszűkületre, de cserébe hamarosan kitűnő minőségű úton közlekedhetnek.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Kedden délután kezdik nyomtatni a szavazólapokat

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Várhatóan kedden délután megkezdődhet az október 12-i önkormányzati és nemzetiségi választás szavazólapjainak nyomtatása - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »

Tuzséri katonák a fronton

Tuzsér - Száz évvel ezelőtt tört ki az első világháború, amit a kortársak még csak „nagy háborúként" emlegettek. Az Osztrák-Magyar Monarchia részeként hazánk katonái is is közreműködői voltak a vérontásnak, sok magyar honvéd halt hősi halált a különböző frontokon.
tovább »

Devizahitelek - A Sberbank keresetét elutasította a törvényszék, a nagykátai takarék ügyében később lesz döntés

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A Fővárosi Törvényszék kedden elutasította a Sberbank Magyarország Zrt. magyar állam ellen benyújtott devizahiteles keresetét, míg a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet kontra magyar állam perben szeptember 30-ra halasztotta a döntést.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Jobbik sajtótájékoztató

Újfehértó – Újfehértó érdekérvényesítő képessége a rendszerváltás óta romlik, ideje megfékezni ezt a folyamatot, és talpra állítani a várost! – jelentette ki Szilágyi Péter, a Jobbik újfehértói polgármester-jelöltje, majd bemutatta a párt helyi képviselő-jelöltjeit: Ballai Attila, Káposznyák Sándorné, Szilágyi Norbert, Szilágyi Péter, Szabó Miklós, Dobrosi János, Bencze Istvánné, Légrádi Mihály.
tovább »
Mátészalkáért száll ringbe

Mátészalkáért száll ringbe

Mátészalka, Nyírcsaholy - A polgármester hálás a nyírcsaholyiak szeretetéért és megbecsüléséért.
tovább »
A biztosítók liberálisak a természeti károk kifizetésekor

A biztosítók liberálisak a természeti károk kifizetésekor

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A korábbi évek gyakorlata szerint az árvíz és belvíz károknál a biztosítók nem vették szó szerint a szerződési feltételeket és szinte kivétel nélkül megtérítették a károkat, ez minden valószínűség szerint most is így lesz - közölte a biztositas.hu online alkusz cég kedden az MTI-vel.
tovább »
Emlékszoba egy családnak

Emlékszoba egy családnak

Tiszadada - Újabb kulturális színtérrel lett gazdagabb Tiszadada.
tovább »
Önkormányzat 2014 - NVI: a polgármester-választások eredményei lesznek meg a leghamarabb

Önkormányzat 2014 - NVI: a polgármester-választások eredményei lesznek meg a leghamarabb

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A főpolgármester- és polgármester-választások szavazólapjait számolják össze először a szavazatszámláló bizottságok október 12-én este - mondta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »
Megismerik gyökereiket, örökségüket

Megismerik gyökereiket, örökségüket

Kék - A régi anyakönyvek bejegyzései, a lelkipásztorok levelezései nem nélkülözték a humort.
tovább »

Önkormányzat 2014 - NVI: közel ezer ajánlóívet nem vittek vissza a jelöltek

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A nem végleges adatok szerint 955 ajánlóívet nem vittek vissza az önkormányzati választáson induló jelöltek és jelölőszervezetek - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »

Lakásépítési javaslatcsomagot készítettek az építőanyag-iparosok

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A kormány által őszre tervezett lakásépítést ösztönző intézkedéseket megelőzendő, saját javaslatcsomagot készített a Magyar Építőanyagipari és Építési Termék Szövetsége (MÉASZ) - jelentette be Vidor Győző, a szakmai szervezet elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
tovább »
Éles helyzetben a helyi szociális munkások

Éles helyzetben a helyi szociális munkások

Nyíregyháza - Hajni és Barbi egyelőre azt próbálják meg elérni, hogy befogadják őket a bejárók.
tovább »
Szabálysértési őrizetben a garázdák

Szabálysértési őrizetben a garázdák

Nyíregyháza - A rendőrség terménylopások és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt 1 nap alatt 4 személyt vett szabálysértési őrizetbe.
tovább »
Kitörési pont a magyar párlat

Kitörési pont a magyar párlat

Panyola - Rekordmennyiségű gyümölcstermésről számolhatunk be az idei nyár értékelésekor, s mivel ez kiváló minőséggel párosult, a feldolgozó cégek elégedettek az üvegekbe, dobozokba zárt termékük zamatával.
tovább »
A benőtt köröm ellátása

A benőtt köröm ellátása

Nyíregyháza - A bőrsebészeti eltávolítás alapelve a panaszok mielőbbi megoldása, a lehető legszebb gyógyulási eredménnyel.
tovább »

Önkormányzat 2014 - MSZP sajtótájékoztató

Nyíregyháza – A szavazók bizalmának köszönhetően megyei listát állítottunk és október 12-én harcba szállunk, hogy leváltsuk a megye jelenlegi vezetőit, s megszüntessük a fideszes uralkodást – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Halmi József.
tovább »
Gepárdkölyköt fogadtak örökbe

Gepárdkölyköt fogadtak örökbe

Nyíregyháza - A nyíregyházi Diamond zenekar örökbefogadott egy gepárdkölyköt az állatparkban.
tovább »
Jegyzet:  A logika három nyila

Jegyzet: A logika három nyila

„Pistike, most nagyon figyelj oda! Ha gyorsan kiszámolod, hogy a 301-hez még mennyit kell dobnod, akkor kapsz egy piros pontot matematikából, ha pedig sikerül a nyilakkal éppen ennyit eltalálnod (és nem Lajoskát), akkor egy ötöst testnevelésből!” Bednárik Mónika jegyzete.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Lilla, a nap szépe

Lilla nádudvari diáklány. Imádja az irodalmat, szabadidejében legszívesebben olvas.
tovább »

További hírek a Szabolcs-Szatmár-Bereg kategóriából
Az 1+1 százalékos szja-keretnek csak 52,2 százalékát ajánlották fel az adózók
Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Az adózók nagy része továbbra sem nyilatkozik az szja 1+1 [...] tovább »
Orbán Viktor: jelentősen nő a magyar vállalkozásoknak jutó pénz
Baja, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A magyar kis- és közepes vállalkozásoknak jutó uniós forrásokról, a [...] tovább »
Önkormányzat 2014 – Az NVB döntött az országos nemzetiségi szavazólapok nyomtatásáról
Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén egyhangúlag [...] tovább »
Devizahitelek – Balog Ádám: a jegybank jelentős szerepet vállal a devizahitelek kivezetésében
Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - A Magyar Nemzeti Bank (MNB) aktívan közreműködik a devizahitelek [...] tovább »
Továbbra is a fővárosban a legmagasabbak a jövedelmek
Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Tavaly is Budapesten volt a legmagasabb a magánszemélyek által bevallott [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása