Fesztiválnapló: "A nagyszínpadi darab újabb közönségsiker"

Fesztiválnapló: "A nagyszínpadi darab újabb közönségsiker"

A szervezetem kezd hozzászokni ehhez a fajta „munkarendhez”. Reggel elégedetten ébredek, mert még hajnali egykor sorrendbe állítottam az eddig látottakat, és már akkor oda tudtam volna ítélni legalább két díjat a sokból – persze még előttünk a nagyja, de jobb gondolni a jövőre, ugye… Csáki Alexandra fesztiválnaplója a Vidor fesztiválról.
tovább »
Fesztiválnapló: "Hullámokban tör fel a nevetés"

Fesztiválnapló: "Hullámokban tör fel a nevetés"

Nehezen ülepednek le az első nap élményei, az ismerkedés, az új információk, a darab – helyet kell találni ezeknek a benyomásoknak. Csáki Alexandra fesztiválnaplója a Vidor fesztiválról.
tovább »
OMSZ: csapadékos és meleg volt az idei nyár, de egy "forró" nap sem volt

OMSZ: csapadékos és meleg volt az idei nyár, de egy "forró" nap sem volt

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az idei nyár csapadékos és meleg is volt egyben: egy augusztus havi csapadékmennyiséggel több hullott, mint a sokévi átlag, s mindeközben az átlagosnál fél fokkal melegebb volt az idei nyár, de országos átlagban egy "forró" napot sem regisztráltak. Az abszolút napi maximumhőmérséklet 36,5 Celsius-fok volt - közölte Lakatos Mónika, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője hétfőn az MTI érdeklődésére.
tovább »

Devizahitelek - További négy pénzintézet ügyében halasztotta el a határozathirdetést a bíróság

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Határozathirdetésre halasztott el négy újabb devizahiteles pert a Fővárosi Törvényszék hétfőn, melyeket a Lombard Ingatlan Zrt., az Örkényi Takarékszövetkezet, a Retail Prod Zrt. és a PSA Finance Hungary Zrt. indított a magyar állam ellen.
tovább »

Tanévkezdés - Idén is folytatódik az iskolagyümölcs-program

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Kizárólag magyar termelőktől származó, friss gyümölcsöt biztosít az általános iskolák 1-6. osztályos tanulóinak az új tanévben is folytatódó iskolagyümölcs-program. Az egészségmegőrző programhoz évről évre több iskola és termelő csatlakozik - közölte a program egyik beszállítója, a Matész-Fruct Kft. hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Devizahitelek - Szeptember 16-án lesz ítélet az Aegon Magyarország Hitel Zrt. perében

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-án hirdet ítéletet a bíróság az Aegon Magyarország Hitel Zrt. által a törvényi vélelem megdöntése végett a magyar állam ellen indított perben, amely hétfőn kezdődött el a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiumán.
tovább »

Elhalasztotta a döntést a bíróság a Savaria Takarékszövetkezet ügyében

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 15-ére halasztotta a határozat kihirdetését a Savaria Takarékszövetkezet magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »

Devizahitelek - Újabb három hitelintézet ügyében halasztotta el a döntést a Fővárosi Törvényszék

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-ára halasztotta az ítélethirdetést az Unicredit Leasing Hungary, az Unicredit Leasing ImmoTruck Pénzügyi Szolgáltató Zrt. és az Erste Lakáslízing Zrt., a magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »
Jegyzet: Jó államit!

Jegyzet: Jó államit!

Szerettem az iskolakezdést. Diákként és tanárként is. Iskolaillat, gyerekzsivaj, osztálytársak, tantestület, programok. Csuda jó volt! Immár közel két évtizede nem kell tanévnyitóra mennem, de mindig is nyomon követtem az oktatás helyzetét. Kovács Zsolt jegyzete.
tovább »

Ösztöndíjpályázat hátrányos helyzetű gyerekeknek

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Ösztöndíjpályázatot hirdet a 2014/2015-ös tanévre a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szociálisan hátrányos helyzetű kisiskolások támogatására.
tovább »
Tanévnyitó ünnepség a záhonyi tanodában

Tanévnyitó ünnepség a záhonyi tanodában

Záhony - Szeptember elsején, hétfő reggel rendezték meg a tanévnyitó ünnepséget a Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.
tovább »
A Kerekes Band koncertje a Vidoron

A Kerekes Band koncertje a Vidoron

Nyíregyháza - Harmadik alkalommal lépett fel a Kerekes Band a Vidor fesztiválon, ez alkalomból kétórás fergeteges koncertet adtak vasárnap este a Kossuth téren.
tovább »
Szaktanácsadás felsőfokon

Szaktanácsadás felsőfokon

Debrecen - A Debreceni Egyetem oktatási és kutatómunkájának eredményeit ismerhetik meg a szabolcsi gazdák a hétfőn átadott Szaktanácsadási Központban.
tovább »
Jubileumi tanévkezdés az ÉVISZ-ben

Jubileumi tanévkezdés az ÉVISZ-ben

Nyíregyháza - 45. tanévét kezdte hétfőn a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakközépiskola.
tovább »

Devizahitelek – Elhalasztották a Porsche Bank perét

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-ára halasztotta a döntést a Porsche Bank Zrt. által a magyar állam ellen indított devizahiteles perben a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »
Emelkedik az üzemanyagok ára

Emelkedik az üzemanyagok ára

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Emeli bruttó 2-2 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
tovább »

Utazok.hu: erősebb szezont zártak a szállásadók idén

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - A szállásadók összességében erősebbnek értékelték az idei szezont, mint a tavalyit az Utazok.hu szállásközvetítő felmérése szerint.
tovább »

Lakossági tájékoztató: Szirénák üzempróbája Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2014. szeptember 06-án 10.50- kor a Nyíregyháza Megyei Jogú városban található polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbájára kerül sor.
tovább »

Választás 2014 - Az ÁSZ megkezdte a mandátumhoz nem jutott pártok ellenőrzését

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az Állami Számvevőszék megkezdte az áprilisi országgyűlési választáson pártlistát állított, de parlamenti képviselethez nem jutott pártok ellenőrzését - közölte az Állami Számvevőszék hírportálján hétfőn.
tovább »

Repülőnap negyedik alkalommal Nyíregyházán

Nyíregyháza, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Helikopteres bemutatók, vitorlázó- és sárkányrepülő gépek, valamint ejtőernyősök színesítik a 4. Nyíregyházi Repülőnap programját vasárnap a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.
tovább »

Menekülő ukrán cigarettacsempészt tartóztattak fel a rendőrök Szabolcsban

Nyíregyháza, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Menekülő ukrán cigarettacsempészt tartóztattak fel a rendőrök Jándon, a mikrobusz csomagterében négymillió forint értékű cigarettát találtak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. szeptember 1.

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Devizahitelek - A Sberbank perében szeptember 16-án lesz az ítélethirdetés

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - A Fővárosi Törvényszék a hétfői tárgyalást követően szeptember 16-ára halasztotta a döntéshozatalt a Sberbank kontra magyar állam devizahiteles perben.
tovább »
Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés

Tanévkezdés - A magyar családok kétharmadának jelentős anyagi teher az iskolakezdés

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az iskoláskorú gyermeket nevelő magyar családok csaknem egyötöde számára vállalhatatlanul nagy anyagi terhet, 50 százalékuk számára pedig jelentős, nehezen megoldható kiadást jelent a szeptemberi iskolakezdés - hangzott el az Ökumenikus Segélyszervezet hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
tovább »

Már 2300 vállalkozás van a pozitív fogyasztóvédelmi listán

Nyíregyháza, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Már 2300 vállalkozás található a jogkövető vállalkozások munkáját elismerő pozitív listán - mondta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Nyíregyházán.
tovább »

Norvég alapok - Kiírták az új civil pályázatot

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Megjelent a Norvég Civil Támogatási Alap civil szervezeteket támogató harmadik pályázatának felhívása, az első forduló beadási határideje október 15. - közölte az Ökotárs Alapítvány a pályázatot lebonyolító konzorcium vezetőjeként hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Fesztiválnapló: "Nagyon fenn és nagyon lenn"

Fesztiválnapló: "Nagyon fenn és nagyon lenn"

Képzeljünk el egy egyre távolodó kamerát, amit a láthatatlan operatőr a bérelt lakásom nappalijában indít el pénteken délután. Hagyjuk ki a kényes részleteket, a ruhaválasztás, frizura és smink elkészítését, in medias res, csapó: állok a szoba közepén teljes glédában. Immáron háromnegyed órája. Csáki Alexandra fesztiválnaplója a Vidor fesztiválról.
tovább »
Ingyenes lesz a repülőnap

Ingyenes lesz a repülőnap

Nyíregyháza - Vasárnap kilenc órakor nyitják a kapukat, az idén nem kell fizetni belépődíjat a repülőtéren.
tovább »
MNB: megújulnak a bankjegyek

MNB: megújulnak a bankjegyek

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Megújítja a bankjegysorozatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB); először a tízezer forintos bankjegyek változnak, ezek keddtől ugyan már hivatalos fizetőeszköznek számítanak, de a gyakorlatban decembertől jelennek meg a forgalomban.
tovább »
Gépjárműfecskendőt adtak át Szatmárcsekén

Gépjárműfecskendőt adtak át Szatmárcsekén

Szatmárcseke - Ünnepélyes keretek között gépjárműfecskendőt adtak át a helyi önkéntes tűzoltók részére Szatmárcsekén.
tovább »
A Szabolcs Online augusztusi összefoglalója

A Szabolcs Online augusztusi összefoglalója

Nyíregyháza – Ez talán a legszomorúbb zárás: vége a nyárnak, kezdődik az iskola, hideg van. Ideje összegezni a hónapot, megtekintheti a legolvasottabb cikkek és a legnézettebb galériák listáját.
tovább »
Négymilliós cigarettafogás

Négymilliós cigarettafogás

Gulács - A jármű csomagtere 500 karton zárjegy nélküli cigarettát rejtett - adta hírül police.hu.
tovább »
Műfüves labdarúgó pálya is épül majd a nyírteleki iskolában

Műfüves labdarúgó pálya is épül majd a nyírteleki iskolában

Nyírtelek - „Csak az tudja, hogy meddig mentünk, aki látta, hogy honnan indultunk el.” Ezzel az idézettel nyitotta meg a 2014/2015-ös tanévet Urbinné Borbély Szilvia, a Nyírteleki Általános Iskola igazgatója, aki kiemelte a sikeres pályázatokat, egyre bővülő lehetőségeket.
tovább »
Diószegi Balázs festőművész jubileumi kiállítása Kisvárdán

Diószegi Balázs festőművész jubileumi kiállítása Kisvárdán

Kisvárda - A Rétközi Múzeum és Baráti Köre szeptember 4–én (csütörtökön) 15 órára Diószegi Balázs kiállításának megnyitójára invitálja a képzőművészet iránt érdeklődőket.
tovább »
„Első a fogyasztó!”

„Első a fogyasztó!”

Nyíregyháza - A fogyasztóvédelem aktualitásairól, az Európai Fogyasztói Központ feladatairól és hatásköréről is szóltak azon a hétfői sajtótájékoztatón, melyet a megyeházán tartottak a szakemberek.
tovább »

Önkormányzati választás 2014 |Nyugodt Hétköznapokért Egyesület

Nyíregyháza - A Jobbik volt országgyűlési képviselőjét, a pártból másfél hónapja kilépett dr. Kiss Sándort indítja Nyíregyházán polgármester-jelöltként a 2009-ben alakult Nyugodt Hétköznapokért Egyesület.
tovább »

Eltűnés miatt körözték a gyermekotthonból megszökött fiút

Debrecen - A Készenléti Rendőrség járőrei egy eltűnt fiatal fiút találtak meg Debrecenben.
tovább »
Szaktanácsadási központot avattak Nyíregyházán

Szaktanácsadási központot avattak Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Debreceni Egyetem kutatási eredményei egy hétfőn avatott központon keresztül juthatnak el a térség gazdálkodóihoz.
tovább »
Így készültek a fiatalok az iskolába

Így készültek a fiatalok az iskolába

Szétnéztünk egy kicsit az Instagramon, hogy milyen megnyilvánulásokkal indultak el a fiatalok ma iskolába. Szeptember van, becsengettek, nincs több móka.
tovább »
Tizenegy megyében és a fővárosban sok esőre figyelmeztet a meteorológia

Tizenegy megyében és a fővárosban sok esőre figyelmeztet a meteorológia

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Két nyugati megyében másod-, kilenc megyében és a fővárosban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a várható jelentős mennyiségű csapadék, illetve a felhőszakadás veszélye miatt hétfőn.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Anikó, a nap szépe

Anikó sárospataki diáklány. Nagyon várta már élete első fotózását, ami egyben tökéletes volt a nyár lezárására is. A képeit családjának küldi.
tovább »

További hírek a Szabolcs-Szatmár-Bereg kategóriából
Fesztiválnapló: “A nagyszínpadi darab újabb közönségsiker”
A szervezetem kezd hozzászokni ehhez a fajta „munkarendhez”. Reggel elégedetten ébredek, mert még hajnali egykor [...] tovább »
Fesztiválnapló: “Hullámokban tör fel a nevetés”
Nehezen ülepednek le az első nap élményei, az ismerkedés, az új információk, a darab – helyet kell találni [...] tovább »
OMSZ: csapadékos és meleg volt az idei nyár, de egy “forró” nap sem volt
Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Az idei nyár csapadékos és meleg is volt egyben: egy augusztus havi [...] tovább »
Devizahitelek – További négy pénzintézet ügyében halasztotta el a határozathirdetést a bíróság
Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Határozathirdetésre halasztott el négy újabb devizahiteles pert a [...] tovább »
Tanévkezdés – Idén is folytatódik az iskolagyümölcs-program
Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Kizárólag magyar termelőktől származó, friss gyümölcsöt [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása