Kihirdették a pálinkakiválóságainkat

Kihirdették a pálinkakiválóságainkat

Nyíregyháza - Pálinka Életműdíj a hungarikumunk eredetvédelmét kijáró egykori Várda-Drink-vezérnek.
A tetőmunkálatokat végzik a Görög Katolikus Plébánia Hivatal épületén

A tetőmunkálatokat végzik a Görög Katolikus Plébánia Hivatal épületén

Nyíregyháza - Már a tetőn dolgoznak a szakemberek a Görög Katolikus Plébánia Hivatal épületénél, akad, aki alpin technikával és akad, aki állványról serénykedve.

Három megyénkbeli a legjobbak között

Nyíregyháza - Egyszer volt, hol nem volt…, de tényleg volt egy meseszép történet. A szereplői szűkebb pátriánk lakói, szépkorú hölgyek, urak.

Időjárás-jelentés - 2017. június 26.

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.
Ezt írta a Kelet 70, 60, 50 és 40 éve - WC-t akart lopni a gyulatanyai férfi

Ezt írta a Kelet 70, 60, 50 és 40 éve - WC-t akart lopni a gyulatanyai férfi

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Előkaptuk az 1947-es, 1957-es, 1967-es és 1977-es június 26-i Kelet-Magyarországot, hogy nosztalgiázzunk kicsit.
Fejedelmi vonzerő: ott, ahol a csend és a nyugalom az úr

Fejedelmi vonzerő: ott, ahol a csend és a nyugalom az úr

Regéc - Regécen méltó módon ápolják II. Rákóczi Ferenc fejedelem emlékét.

Meleg van, meleg lesz

Van egy kedvenc könyvem, az „Olvad a jéghegyünk” című nagyszerű bestseller. Két amerikai közgazdász írta, és azt a problémát próbálták nagyon szórakoztató módon egy pingvincsapat történetével leírni, amit a vezetés és szervezéstudományban változásmenedzsmentnek hívnak. Kiss László írása.
Múzeumok éjszaka

Múzeumok éjszaka

Néhány éve elkezdett átállni a biológiai óránk. Éjjel sokkal inkább aktívak, lelkesebbek, kreatívabbak vagyunk, mint nappal. Ezért sokasodnak az éjszakai rendezvények, mint például a Múzeumok Éjszakája, ami most szombaton zajlott, s Debrecen kiemelt helyszínként szerepelt. Nem kellett mást tenni, mint elmenni valamelyik kiállító helyre és élvezni mindent, ami látható! A kiállított anyagot, a műsort, a programot. Réti János írása.

Családosítás

A liberális emberi jogokat védelmező jogászok, politikusok egyre erőteljesebben szorgalmazzák a migránsok családegyesítési kérelmeinek a teljesítését. Ez a tárgyalás egyre érdekesebb. Szántó István írása.
Halálos baleset Gávavencsellő és Tiszabercel között

Halálos baleset Gávavencsellő és Tiszabercel között

Gávavencsellő, Tiszabercel - Az útról lesodródott és fának csapódott egy személygépkocsi hétfőn, kora délután a 3821-es úton, a 16-os kilométernél Gávavencsellő és Tiszabercel között.

Egyharmadával nő a nagy melegben az ásványvíz, a gyümölcslé és az üdítőital fogyasztása

Budapest - A nagy meleg mindig kedvezően hat az alkoholmentes italok keresletére, ekkor a fogyasztás egyharmadával is megemelkedik - közölte a Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség titkára hétfőn az MTI megkeresésére.

Energiahivatal: két és félszeresére nőhet a megújuló energiaforrásból származó villamosenergia-termelés Magyarországon

Budapest - Feldolgozta a tavaly év végén rekordmennyiségben beérkező, a kötelező átvételi rendszerhez (KÁT) való csatlakozási kérelmet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH), és az adatok alapján a jövőben két és félszeresére nőhet a megújuló energiaforrásból származó villamosenergia-termelés Magyarországon - tájékoztatta a hivatal hétfőn az MTI-t.

Jobbik-sajtótájékoztató: Miért nem nyújtott be kárigényt Nyíregyháza polgármestere, miért voltak „vakok” és tétlenek a felügyelőbizottság tagjai?

Nyíregyháza – "Azzal, hogy Bocskai Pétert, a Nyíregyházi Városüzemeltetési Kft. ügyvezetőjét – nem jogerősen – 4 év letöltendő börtönre ítélte a bíróság, majd az elítélt benyújtotta lemondását, még közel sincs vége az ügynek."

Baloldali belharc Szabolcsban

Nyíregyháza - Nyíregyházán elképzelhetetlennek látszik a közös jelölt kiválasztása.

A Magyar Színházak XXIX. Kisvárdai Fesztiválja díjai

Kisvárda - Átadták szombat este a Magyar Színházak XXIX. Kisvárdai Fesztiválja díjait:

Vállalkozásoknak szóló új tájékoztatást indított honlapján a NAV

Budapest - Új rovatot indított honlapján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), minden hónapban közzéteszik azokat az eseteket, ahol az ellenőrzéseknél hibákat tapasztaltak, és amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak a szabályok betartásában - hívta fel a figyelmet Kiss Péter András, a NAV adószakmai szóvivője az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Lebomló

„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. […] ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba…” Körbejár az interneten mostanság ez a (többek szerint tévesen) Széchenyi­nek tulajdonított idézet – és hivatkoztak rá a 2010 előtti kormányok idején is. Bárkitől származzék, elgondolkodtató, minden időben. Fábián György írása.

Hangverseny Sóstón

Nyíregyháza, Sóstó - SóstóFúvósFeszt címmel idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nívó-díjas Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette csoport nyár esti könnyűzenei hangversenyét.
Van már versenytársa az egyeduralkodó Face­booknak

Van már versenytársa az egyeduralkodó Face­booknak

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ki utasítaná vissza a Facebookot, ha 800 milliárd forintnak megfelelő összeget ajánl a cégéért? Egyetlen ember van a Földön, aki ilyen ajánlatra nemet mondott: Evan Spiegel, a Snapchat vezére, aki úgy látta: a nem az új igen. Mark Zuckerberg pedig úgy döntött, ha három éve nem vásárolhatta fel, akkor lemásolja a most 27 éves Spiegel zseniális találmányát. De miért koppintja a Facebook? És mi az a Snapchat?
Víztározóba esett sutát mentettek a tűzoltók Nyíregyházán

Víztározóba esett sutát mentettek a tűzoltók Nyíregyházán

Nyíregyháza - Víztározó medencébe esett egy suta hétfőn reggel Nyíregyháza- Kőlaposon, ahonnan nem tudott kijönni.

DK Sajtótájékoztató: „Érthetetlen a polgármester töretlen bizalma”

Nyíregyháza - Hunyadi János szerint bebizonyosodott, hogy nem egy sértett dolgozó bosszújáról, alaptalan vádaskodásáról volt szó.
A befürdéstől óvják a turistákat

A befürdéstől óvják a turistákat

Nyíregyháza - Nem volt régen, amikor Szászrégen Lucian Blaga Szakközépiskolájának turizmus-vendéglátás szakos tanulói tapasztalatszerző portyára indultak Nyíregyházára. Az öt romániai diák a határon átnyúló programban gyűjtöttek hasznos idegenforgalmi élményeket. Ezt is felidézték hétfő délelőtt a sóstói víztorony tövében, a Tourist Police nyitórendezvényén.

Hétezer ingázó kisdiák: magasabb az átlagnál

Nyíregyháza - A bejáró diákok – a napi, heti rendszerességgel ingázó tanulók – mindennapjait veszi nagyító alá Tar Ferenc középiskolai tanár, PhD-hallgató. Megyénkben körülbelül ötvenezer általános iskolás tanul, közülük hétezer a bejáró, ez arányában magasabb az országos átlagnál. A szerző az okokat kutatja.
Küldjön hírt! - 50 éves érettségi találkozó a Zrínyiben

Küldjön hírt! - 50 éves érettségi találkozó a Zrínyiben

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Zrínyi Gimnázium 1967-ben végzett 4/b. osztály öreg diákjai június 24-én tartották 50 éves érettségi találkozójukat, melynek során délelőtt 11-től rövid sétát tettünk a gimnáziumban, beültünk a volt osztályunk kissé szűk asztalaihoz, az udvaron lévő emlékfalnál megemlékeztünk elhunyt tanárainkról és diáktársainkról, majd az emeleten megtekintettük volt osztályfőnökünk, Horváth Sándor tanár úr emlékvitrinjét.
Moldovai történeti fegyver kiállítás Nyírbátorban

Moldovai történeti fegyver kiállítás Nyírbátorban

Nyírbátor - Nyírbátorban a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) Báthori István Múzeuma a Múzeumok Éjszakája program fő eseményeként nyitotta meg Petru Costin gyűjteményéből rendezett "Moldovai történeti fegyver kiállítás" című tárlatát 2017. június 24-én.

Rendőrség: Magyarország élen jár a dizájnerdrog-fogyasztásban

Budapest - Magyarország élen jár a dizájnerdrog-fogyasztásban - mondta Csákó Ibolya alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályának kiemelt főreferense az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában, abból az alkalomból, hogy június 26-a a kábítószer-fogyasztás elleni küzdelem világnapja.
Csalók élnek vissza az Állatbarát Alapítvány nevével! Elaltatott kutyákkal próbálnak pénzt zsarolni

Csalók élnek vissza az Állatbarát Alapítvány nevével! Elaltatott kutyákkal próbálnak pénzt zsarolni

Nyíregyháza - Az Állatbarát Alapítvány a Facebook oldalán hívta fel rá a nyíregyházi emberek figyelmét, hogy csalók próbálnak pénzt kicsalni az emberektől a nevükben.

A nyáron sem fognak unatkozni a kórustagok

Nyíregyháza - A napokban megrendezett évadzáró hangversennyel sem zárulnak a Cantemus kórusok programjai, hiszen még számos utazás, CD-felvétel és koncert vár az énekesekre.

Nem válogatott, szinte mindent lopott Nyírbátorban

Nyírbátor - A nyírbátori rendőrök a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették.
Mutatjuk, hol mérnek hétfőn a megyében!

Mutatjuk, hol mérnek hétfőn a megyében!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A közúti közlekedésben résztvevő gépjárművezetők az alábbi helyszíneken számíthatnak sebességmérésre a mai napon.
 
Előző
123456  


hirdetés