Interjú: Dj Budai

Interjú: Dj Budai

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a legendás lemezlovas Dj Budai volt, aki hamarosan immáron 25 éve pakolja a lemezeket töretlen sikerrel.
tovább »
Reklámadó - Százmilliós adóalapig nulla, afölött 5,3 százalék lehet az adókulcs

Reklámadó - Százmilliós adóalapig nulla, afölött 5,3 százalék lehet az adókulcs

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A 100 millió forintot meg nem haladó adóalaprész után nulla százalék marad a reklámadó mértéke, az adóalap 100 millió forintot meghaladó része után pedig 5,3 százalék lesz valamennyi adóalany esetén a kormany.hu-n hétfőn közzétett módosító javaslat szerint.
tovább »

Barna medvét láttak Rudabánya térségében

Miskolc, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Barna medve kószál vasárnap óta az Aggteleki Nemzeti Park nyugati határánál, a Lengyelországban GPS jeladóval ellátott állat a nyomkövető jelzése alapján jelenleg Rudabánya közelében tartózkodik - közölte a nemzeti park igazgatósága az MTI-vel hétfőn.
tovább »

Hende: a lengyel alkotmány ünnepe minden szabadságot szerető embernek fontos

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A lengyel alkotmány megszületésének ünnepe nemcsak a lengyeleknek, hanem minden szabadságot szerető embernek fontos - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter hétfőn a Várkert Bazárban.
tovább »

Széll Kálmán tér - Robbanótest került elő a téren

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Robbanótest került elő hétfő kora este a Széll Kálmán tér felújítása közben, az azonosítás idejére 300 méter sugarú körben kiürítik és lezárják a környéket - mondta a honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje az MTI-nek.
tovább »

MTA-közgyűlés - Díjátadó és tudományos előadás az MTA 186. közgyűlésének első napján

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Rangos elismerések átadásával, a 21. század szupermikroszkópjáról szóló tudományos előadással, valamint a Külső Tagok Fórumával zajlott hétfőn a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) 186. közgyűlésének első napja.
tovább »
Mindhárom nagy mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását

Mindhárom nagy mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Mindhárom nagy magyarországi mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását: a Telekom hétfőn közölte, hogy új roaming-kedvezményeket, egyes csomagoknál díjmentes szolgáltatást vezetett be, a Vodafone már korábban bejelentette, hogy egyes csomagoknál eltörli a roaming-díjakat, és a Telenor is a roaming-díjszabásának átalakítását tervezi.
tovább »

MSZP: hallgassa meg a rendészeti bizottság az Országgyűlési Őrség parancsnokát!

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az MSZP kezdeményezi az Országgyűlési Őrség parancsnokának meghallgatását a rendészeti bizottságban, mert sajtóhírek szerint tízmillió forintért sokkolókat szereztek be.
tovább »

MTA-közgyűlés - Külhoni magyar tudósokat ismertek el

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Biológusok, történészek, vegyészek mellett nyelvész és orvoskutató díjazottja is van 2015-ben a külhoni magyar tudósok elismerésére szolgáló Arany János-díjnak és -éremnek.
tovább »
Megnyílhat a Tiszabecs-Tiszaújlak magyar-ukrán vízi határátkelő

Megnyílhat a Tiszabecs-Tiszaújlak magyar-ukrán vízi határátkelő

Tiszabecs, Tiszaújlak - A nagyszőlősi járási Tiszaújlaknél lévő határátkelő közelében rövidesen megnyílhat a szezonális vízi határátkelőt, ami az akadálytalanabb vízi túrázást lesz hivatott szolgálni.
tovább »

Varga Mihály: az áfacsalások elleni közös fellépést szorgalmaz Kelet-Közép-Európa öt országa

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az áfacsalások elleni közös fellépést, egyebek mellett a fordított áfa alkalmazásának kiterjesztését szorgalmazza öt kelet-közép-európai ország - nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek telefonon Bécsből, ahol a magyar mellett a cseh, a szlovák, az osztrák és a bolgár szakminiszter tárgyalt az áfacsalások visszaszorításának lehetőségeiről.
tovább »

Banki elszámolás - A Budapest Bank 32 milliárd forintot térített vissza deviza jelzáloghiteles ügyfeleinek

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Budapest Bank csoport a jogszabályi határidőt betartva elszámolt devizahiteles ügyfeleivel, és ennek keretében deviza jelzáloghiteles ügyfeleinek 32 milliárd forintot, míg deviza alapú autóhiteles ügyfeleinek 27 milliárd forintot térített vissza - közölte a pénzintézet hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Omega: szó sem volt Mihály Tamásról a felcsúti koncerten

Omega: szó sem volt Mihály Tamásról a felcsúti koncerten

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az Omega együttes visszautasítja Mihály Tamás "hangulatkeltő" állítását, miszerint ő a politikai érzékenysége miatt nem lesz ott az Omega Oratórium június 13-i koncertjén a felcsúti Pancho Arénában. A zenekar erről hétfőn közleményben tájékoztatta az MTI-t.
tovább »

Érettségi - A diákok szerint kevés volt az idő a szövegértési feladatra, többségük novellát elemzett

Budapest, Debrecen, Szeged, Sárospatak, Sopron, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A diákok szerint kevés volt az idő a hétfői magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi vizsga szövegértési feladatára, a szövegalkotási részből pedig legtöbben a novellaelemzést választották - erről számoltak be középiskolai vezetők az MTI-nek.
tovább »

Megalakultak a megyei egészségügyi irányító bizottságok

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Valamennyi megyében megalakultak az egészségügyi irányító bizottságok - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Érettségi - Magyartanárok Egyesülete: érdekes, igényes, de meglehetősen nehéz feladatok a magyar írásbelin

Érettségi - Magyartanárok Egyesülete: érdekes, igényes, de meglehetősen nehéz feladatok a magyar írásbelin

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Magyartanárok Egyesülete szerint az idei magyar érettségi feladatok érdekesek, igényesek, de az összehasonlító verselemzés kivételével meglehetősen nehezek voltak. Ezt a szervezet elnöke közölte hétfőn az MTI érdeklődésére.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2015. május 4.

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Újabb baleset történt a ferihegyi gyorsforgalmi úton

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Újabb baleset történt Budapesten a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő délután, a forgalmat a Gyömrői útra terelik - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.
tovább »

Fidesz: ha az MSZP-n múlik, már nyugdíj sem lenne

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Fidesz-frakció szerint "teljesen mindegy, miket ígérget Korózs Lajos a nyugdíjasoknak", mert ha rajta és a szocialistákon múlik, ma már nyugdíjuk sem lenne az időseknek.
tovább »
Hogyan emlékszel vissza az érettségidre?

Hogyan emlékszel vissza az érettségidre?

Remegő térdekkel indultál el otthonról? Könnyű volt, vagy éppen nehéz? Esetleg valami váratlan történt? Kíváncsian várjuk, te hogyan érettségiztél.
tovább »
Nézőpont: Pulykát tölts, tűz!

Nézőpont: Pulykát tölts, tűz!

Pulykát tölts, tűz! – adta ki utolsó parancsát a Nagy Levin, a mesterszakácsok mesterszakácsa, haldokolva a sivatagban, Rejtő Jenő örökbecsű művében. Ahogy Karinthy szerint a humorban soha nem ismert tréfát, így van ez a főzésben is. Kiss László írása.
tovább »
Fegyelmi eljárást indít a szövetség Csipes és Dombvári ügyében

Fegyelmi eljárást indít a szövetség Csipes és Dombvári ügyében

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi eljárást indít a kajakos Csipes Tamarával és Dombvári Bencével szemben; a fegyelmi tárgyalásra legkorábban jövő hétfőn kerülhet sor. Az MKKSZ hétfői közleménye szerint a szövetséget a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ma (hétfő) délután tájékoztatta hivatalosan arról, hogy az érintett sportolók szervezetében kokain nyomaira bukkantak.
tovább »
A dal, amire egész évben vártál: VV Zsu - Itt vagyok én

A dal, amire egész évben vártál: VV Zsu - Itt vagyok én

Nem kisebb nevet rántott maga mellé a Való Világ anyukája, mint L. Miki. Közösen adják elő a zenei műfajok szégyenének, a mulatós popnak a szégyenét. Szégyen.
tovább »

Brókerbotrány - Fidesz: a DK és az MSZP gátolja a parlamenti albizottság munkáját

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Fidesz-frakció szerint folyamatos időhúzással és kifogásokkal a DK a szocialistákkal együtt összehangoltan gátolja a brókerbotrányok politikai felelősségének feltárását és az ezzel foglalkozó parlamenti albizottság munkáját.
tovább »
Videó: Ismét barna medve lépte át az országhatárt az Aggteleki Nemzeti Park területénél

Videó: Ismét barna medve lépte át az országhatárt az Aggteleki Nemzeti Park területénél

Rudabánya, Ormosbánya - 2015. május 3-án egy Lengyelországban GPS jeladóval ellátott barna medve jött át az Aggteleki Nemzeti Park nyugati határánál. A nyomkövetős állat jelenleg is a térségben tartózkodik Rudabánya közelében.
tovább »

Érettségi - Köznevelési államtitkárság: Seneca, Tóth Árpád és az irodalomról szóló könyvek a tételek között

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az irodalomról szóló könyvek világába vezetett az idei középszintű magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi első része, a 40 pontos, 60 perces szövegértési feladatsor Grendel Lajos művén keresztül - közölte a köznevelési államtitkárság hétfőn az MTI-vel. Az ezt követő szövegalkotási feladatnál egy Seneca-idézet, Bodor Ádám Állatkert című elbeszélése és Tóth Árpád és Jékely Zoltán egy-egy versének összehasonlítása szerepelt.
tovább »
OGY - Balog: az együtt-tanulás fontos eszköz a felzárkózásban

OGY - Balog: az együtt-tanulás fontos eszköz a felzárkózásban

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az emberi erőforrások minisztere szerint a különböző etnikai, kulturális, szociális csoportok együtt-tanulása fontos eszköz a felzárkózásban, de aki erre felkészít, az nem szegregál, hanem a felzárkózást segíti.
tovább »

Jobbik: elrendelték a nyomozás folytatását az SZDSZ kölcsönszerződéseinek ügyében

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Jobbik úgy tudja, elrendelték a nyomozás folytatását az SZDSZ kölcsönszerződéseinek ügyében.
tovább »

MSZP: emeljék 40 ezer forintra az öregségi nyugdíjminimumot!

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A többi között az öregségi nyugdíjminimum 28 500 forintról 40 ezer forintra való emelését javasolja a szocialista Korózs Lajos.
tovább »

Brókerbotrány - Együtt: sajnálatos, hogy elnapolták a vizsgálóbizottság felállítását

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az Együtt sajnálatosnak tartja, hogy az igazságügyi bizottság hétfőn elnapolta a Quaestor- és a Buda-Cash-ügyet kivizsgáló bizottság felállításáról szóló ellenzéki kezdeményezés tárgyalását.
tovább »

Lövöldözés volt Kőbányán, két férfit még keresnek

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Lövöldözés volt hétfő reggel a fővárosban, a X. kerületi Hős utcában, a rendőrség az ügyben még két férfit keres.
tovább »

Árvízvédelmi töltés épül Kisvarsány ófalui részén

Nyíregyháza, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az Európai Unió csaknem 900 millió forint összegű pályázati támogatásából árvízvédelmi töltés épül Kisvarsány ófalui részén - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település polgármestere hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Illatos út - Tarnai: május végéig elszállítják a legveszélyesebb anyagokat

Illatos út - Tarnai: május végéig elszállítják a legveszélyesebb anyagokat

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyéről május 31-ig kell elszállítani azt a 991 hordót, amely a legveszélyesebb anyagokat tartalmazza - közölte a Pest megyei kormánymegbízott hétfőn a helyszínen újságírókkal.
tovább »

PM: ne kapjon sokkolókat az Országgyűlési Őrség!

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A Párbeszéd Magyarországért arra szólítja fel Kövér László házelnököt, hogy ne fegyverezze fel sokkolókkal a "magánhadseregét".
tovább »

Több mint száz évre szól az atomerőművi hulladék elhelyezésére szolgáló program

Paks, 2015. május 4., hétfő (MTI) – Több mint száz évre tervezi előre a munkát a Radioaktív Hulladékokat Kezelő (RHK) Közhasznú Nonprofit Kft., amelynél jelenleg is zajlanak a kutatások, hogy hol épüljön meg a nagyaktivitású hulladékokat befogadó tároló.
tovább »
Nepáli földrengés - Hazaérkezett a Baptista Szeretetszolgálat mentőcsapata

Nepáli földrengés - Hazaérkezett a Baptista Szeretetszolgálat mentőcsapata

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Hazaérkezett Nepálból hétfőn a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 nevű mentőcsapata, amelynek tagjai csaknem egy héten keresztül segítettek a földrengés áldozatainak orvosi ellátásában.
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról – A Rzeczpospolita a magyar kormány gazdaságpolitikáját méltatja

Varsó, 2015. május 4., hétfő (MTI) – A magyar gazdaság meglepően jól teljesít, és ezt már a nagy nemzetközi pénzügyi intézmények is elismerik – írta hétfőn a Rzeczpospolita című lengyel napilap.
tovább »

Érettségi - LMP: tévúton jár az oktatáspolitika

Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Az LMP szerint tévúton jár a kormány oktatáspolitikája, amely a köz- és a felsőoktatás átalakításával szűkítette a diákok továbbtanulási lehetőségeit, és el is vette a kedvüket a felsőfokú tanulmányoktól.
tovább »

Nemzetközi körözést adott ki a román rendőrség Markó Attila volt RMDSZ-képviselő ellen

Bukarest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Nemzetközi körözést adott ki a román rendőrség Markó Attila, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) korrupcióval gyanúsított, Magyarországon tartózkodó volt parlamenti képviselője ellen, akinek az előzetes letartóztatását múlt héten rendelte el a román legfelső bíróság - közölte hétfőn az Evenimentul Zilei című lap internetes oldalán.
tovább »
Növekedési hitel: bővül a pénzt felvevők köre

Növekedési hitel: bővül a pénzt felvevők köre

Debrecen - A hitelezési kockázatot ezek után is a finanszírozó pénzintézet állja.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Betti, a nap szépe

Bettinek nem ez volt élete első fotózása, így nagyon magabiztosan mozgott a fényképezőgép előtt.
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Interjú: Dj Budai
Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a legendás lemezlovas Dj Budai volt, aki hamarosan immáron 25 [...] tovább »
Reklámadó – Százmilliós adóalapig nulla, afölött 5,3 százalék lehet az adókulcs
Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A 100 millió forintot meg nem haladó adóalaprész után nulla százalék [...] tovább »
Barna medvét láttak Rudabánya térségében
Miskolc, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Barna medve kószál vasárnap óta az Aggteleki Nemzeti Park nyugati [...] tovább »
Hende: a lengyel alkotmány ünnepe minden szabadságot szerető embernek fontos
Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - A lengyel alkotmány megszületésének ünnepe nemcsak a lengyeleknek, hanem [...] tovább »
Széll Kálmán tér – Robbanótest került elő a téren
Budapest, 2015. május 4., hétfő (MTI) - Robbanótest került elő hétfő kora este a Széll Kálmán tér [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása