Orbán a Handelsblattnak: nem közeledünk Oroszországhoz

Orbán a Handelsblattnak: nem közeledünk Oroszországhoz

Berlin, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnökkel közölt interjút a Handelsblatt című német üzleti lap a hétfői számában "Nem közeledünk Oroszországhoz" címmel.
tovább »
Alpolgármester lett Rokker Zsolttiból

Alpolgármester lett Rokker Zsolttiból

Miskolc - Szanticska a szíve csücske, népszerűsítése érdekében még a „politika mocsarában” is megmártózott. Interjú Erdei Sándorral, Rokker Zsoltti és a Nagymutter megszemélyesítőjével.
tovább »

Fának ütközött egy autó a 11-esen Budakalásznál, a sofőr meghalt

Budakalász, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Halálos baleset történt a 11-es főút budakalászi szakaszán hétfő délelőtt, az utat lezárták, nagy a torlódás - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Karas: több lábon áll az NMHH kiskorúak védelmében kifejtett tevékenysége

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Több lábon áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiskorúak védelmében kifejtett tevékenysége – mondta a hatóság elnöke hétfőn Budapesten, a Decoding Media – Jó gyakorlatok az európai médiaértés-oktatásban című konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón.
tovább »

Mol-INA-ügy - Új bizonyítékok miatt elhalasztották a meghallgatást Hernádi Zsolt ügyében

Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Elhalasztották az előzetes meghallgatást Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának ügyében hétfőn Zágrábban, miután új bizonyítékokat nyújtott be a horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK).
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról - Orosz tévé kommentárja a magyarországi tüntetésekről

Moszkva, Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - A magyarországi tüntetéseket kommentálta vasárnap késő esti politikai magazinműsorában a Pervij kanal orosz állami televíziós csatorna.
tovább »

Mol-INA-ügy - Előzetes meghallgatás kezdődött Zágrábban Hernádi Zsolt ügyében

Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Megkezdődött az előzetes meghallgatás hétfőn Zágrábban Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatója ügyében - jelentette honlapján a horvát állami televízió (HRT).
tovább »

OGY - Potápi: átalakulhat a Kőrösi Csoma Sándor Program

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - A nemzetpolitikai államtitkárság megfontolja azokat a javaslatokat, amelyek a Kőrösi Csoma Sándor Program átalakítására érkeztek a diaszpóra szervezeteitől - mondta Potápi Árpád János az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága hétfői budapesti ülésén.
tovább »

Devizahitelek - Decemberben lesz ítélet az Eger takarékszövetkezet perében

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - December 8-án hirdet ítéletet az első fokú bíróság abban a perben, amelyet az Eger és Környéke Takarékszövetkezet indított a magyar állam ellen a devizahitel-szerződések ügyében.
tovább »

MNB: csökkent a háztartások tőketartozása

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Csökkent a háztartások hitelintézetekkel szemben fennálló tőketartozása az idei harmadik negyedévben - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján megjelent tájékoztatóból.
tovább »

Az Orosz Nemzeti Zenekar Pécsen és Budapesten ad koncertet

Pécs, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Magyarországon koncertezik az Orosz Nemzeti Zenekar: a komolyzenében a világ legjobbjai közé sorolt együttes január 23-án a pécsi Kodály Központban, 24-én a budapesti Erkel Színházban lép fel.
tovább »

Több mint hétszáz határsértőt fogtak el a hét végén Csongrád megyében

Szeged, 2014. november 24., hétfő (MTI) – Száz csoportban összesen 762 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén pénteken, szombaton és vasárnap, volt olyan afgán férfi, aki az autópályán kerékpározva próbált az ország belsejébe jutni – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
tovább »

Takarékszövetkezetek - Újabb huszonhét taggal bővült a garanciaközösség

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Újabb huszonhét taggal bővült a takarékszövetkezetek garanciaközössége, ezzel a Takarékbank, a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) és immár 76 hitelintézet ezentúl egyetemlegesen felel egymás kötelezettségeiért - közölte a Takarékbank hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Varga: ezen a héten szavaz a forintosításról az Országgyűlés

Varga: ezen a héten szavaz a forintosításról az Országgyűlés

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - A parlament ezen a héten szavazhat a devizahiteles mentőcsomaghoz benyújtott módosító javaslatokról, egy új elem került a rendszerbe, az árfolyamgátasokat érintő forintosítási lehetőség, így ezzel együtt fogják a képviselők megszavazni a devizahitelek forintosítását szabályozó törvényt - mondta Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter az M1 Ma reggel című műsorában hétfőn.
tovább »

Hende: minden mutató szerint az első helyen végeztek a magyar katonák a litván hadgyakorlaton

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Minden mutató szerint az első helyen végeztek a magyar katonák a Litvániában megrendezett nemzetközi hadgyakorlaton - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter hétfőn az M1 Ma reggel című műsorában.
tovább »

SE-rektor: az egyetem jó együttműködésre törekszik az intézményhez kinevezett kancellárral

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - A kezdeti bizonytalanságok, kételyek után jónak bizonyul a kancellári rendszer a Semmelweis Egyetemen (SE), az intézmény hasznát látja az együttműködésnek - erről Szél Ágoston, a SE rektora beszélt szakújságíróknak egy háttérbeszélgetésen.
tovább »

OGY - Szavazásokat készít elő az Országgyűlés

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Az Országgyűlés mai ülésén tárgyalja utoljára a kedden elfogadni tervezett előterjesztéseket, köztük a devizahitelek forintosításáról és a kormány fair bankokról szóló kormányzati javaslatokat.
tovább »
Rising Star: Dráma, dráma, dráma

Rising Star: Dráma, dráma, dráma

Ennyi drámát egy estébe sűríteni sok. És már megint egy újabb csavar következett, lassan követhetetlen, hogy éppen hol tart a műsor.
tovább »
Pedagógus-tüntetés szabolcsi résztvevőkkel

Pedagógus-tüntetés szabolcsi résztvevőkkel

Nyíregyháza - Követelik a megszorító költségvetési tervezet visszavonását, az ígért béremelések teljesítését.
tovább »

GKI: a fogyasztói várakozások romlottak, az üzletiek nem változtak novemberben

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Novemberben kissé csökkent a GKI-Erste konjunktúra-index az októberi, igen magas értékéhez képest; az üzleti várakozások nem változtak, a fogyasztóiak viszont romlottak - közölte a GKI az MTI-vel.
tovább »

Edmund Stoiber: fontos, hogy Magyarország is hallassa a hangját Brüsszelben

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Edmund Stoiber volt bajor tartományi miniszterelnök szerint fontos, hogy Magyarország is hallassa a hangját Brüsszelben. A politikus a közmédiának adott interjút, amelyből A Lényeg című műsor részleteket közölt vasárnap este.
tovább »

Időközi választás Újpesten - MSZP: legyőzhető a Fidesz

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint bebizonyosodott, hogy demokratikus keretek között is legyőzhető a Fidesz. Tóbiás József vasárnap este, a választási eredmények ismeretében azt mondta, az újpesti választók tiltakozásukat fejezték ki, hogy nem mehet tovább a kormányzás ebben a formában.
tovább »

Beutazási tilalom - Szijjártó: minél előbb le kell zárni a nyitott kérdéseket az Egyesült Államokkal

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Magyarország minél előbb szeretné lezárni az amerikai-magyar politikai kapcsolatokat terhelő nyitott kérdéseket - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában.
tovább »

Időközi választás Újpesten - Fidesz: a várakozásoknak megfelelően minden maradt a régiben

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - A várakozásoknak megfelelően minden maradt a régiben az újpesti időközi országgyűlési választáson - reagált a Fidesz-frakció szóvivője vasárnap este az MTI-hez eljuttatott közleményében a Magyar Szocialista Párt (MSZP) jelöltje, Horváth Imre választási győzelmére.
tovább »
Nézőpont:  Az igazságok tengere

Nézőpont: Az igazságok tengere

Az egész oktatási reformálásról, nem a mostaniról, az egészről, ami húsz éve zajlik folyamatosan, mindig egy régi vicc jut eszembe. Elmegy a csodarabbihoz tanácsot kérni két vitás fél. Előadják, amit akarnak, majd a rabbi így szól az egyikhez: igazad van, fiam. A másik méltatlankodik, de neki is ezt mondja: igazad van. Megjegyzi a bóher, hogy micsoda tanács ez, erre rabbi: neked is igazad van, fiam. Kiss László jegyzete.
tovább »

Feloldották az útlezárást a 4-es főúton

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Befejeződött a helyszínelés, megszűnt az útlezárás a 4-es főúton Záhony és Tiszabezdéd között, ahol vasárnap este két autó ütközött össze - közölte a rendőrség a honlapján hétfő hajnalban.
tovább »

Egy ember meghalt a 4-es főúton történt balesetben

Nyíregyháza, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Egy ember meghalt, amikor két személyautó összeütközött a 4-es főút Tiszabezdéd és Záhony közötti szakaszán vasárnap késő este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Baleset miatt lezárták a 4-es főút Tiszabezdéd és Záhony közötti szakaszát

Nyíregyháza, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Két személyautó karambolja miatt teljesen lezárták a 4-es főutat Tiszabezdéd és Záhony között vasárnap este - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság.
tovább »

Időközi választás Újpesten - A külképviseleteken 88 százalékos volt a részvétel

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - A külképviseleti névjegyzékben szereplők 88 százaléka szavazott is a vasárnapi újpesti időközi országgyűlési képviselő-választáson; összesen 15 voksot várnak a külképviseletekről - derül ki a Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldalának adataiból.
tovább »

Időközi választás Újpesten - Horváth Imre, az MSZP jelöltje nyerte a mandátumot

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt jelöltje nyerte az újpesti időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 98,79 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint. A nem végleges összesítés szerint valamivel több mint 26 ezren voksoltak.
tovább »
Simon Sándorné kapta a Szent Erzsébet rózsája-díjat

Simon Sándorné kapta a Szent Erzsébet rózsája-díjat

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Simon Sándorné, a Ferences Világi Rend tagja kapta idén a Szent Erzsébet rózsája-díjat, amelyet Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke adott át vasárnap este Budapesten.
tovább »

Kútban találták meg egy román állampolgár holttestét Jánoshalma mellett

Kecskemét, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Jánoshalma közelében, egy tanya elhagyott kútjában találták meg egy két hete eltűnt román állampolgár holttestét, a gyilkossággal gyanúsított két férfit elfogták - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-t.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Betti, a nap szépe

Betti hajdúnánási diáklány, akinek komoly modellambíciói vannak. Fotók: Janics Attila
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Fának ütközött egy autó a 11-esen Budakalásznál, a sofőr meghalt
Budakalász, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Halálos baleset történt a 11-es főút budakalászi szakaszán [...] tovább »
Karas: több lábon áll az NMHH kiskorúak védelmében kifejtett tevékenysége
Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Több lábon áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) [...] tovább »
Mol-INA-ügy – Új bizonyítékok miatt elhalasztották a meghallgatást Hernádi Zsolt ügyében
Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Elhalasztották az előzetes meghallgatást Hernádi Zsoltnak, a [...] tovább »
Külföldi sajtó Magyarországról – Orosz tévé kommentárja a magyarországi tüntetésekről
Moszkva, Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - A magyarországi tüntetéseket kommentálta vasárnap késő [...] tovább »
Mol-INA-ügy – Előzetes meghallgatás kezdődött Zágrábban Hernádi Zsolt ügyében
Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Megkezdődött az előzetes meghallgatás hétfőn Zágrábban [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása