Csökken az üzemanyagok ára

Csökken az üzemanyagok ára

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát hétfőn a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI pénteken.
tovább »
Végső búcsút vettek Bajor Imre színművésztől

Végső búcsút vettek Bajor Imre színművésztől

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Sok száz tisztelője, barátja, pályatársa kísérte utolsó útjára Bajor Imre színművészt pénteken, a Farkasréti temetőben.
tovább »

Felrobbant egy házi pálinkafőző

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Felrobbant egy házilag készített pálinkafőző a Veszprém megyei Csöglén, három ember súlyos égési sérülést szenvedett - közölte a katasztrófavédelem péntek este.
tovább »

Az egészséges termékek megismerését segíti a nemzetközi konyhakerti nap

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Magyarországon másodszor rendeznek programokat a nemzetközi konyhakerti naphoz kapcsolódva: a Városi Kertek Egyesület mind a négy kertje megnyitja kapuit és érdekes programokkal várja az érdeklődőket a hétvégén.
tovább »

Devizahitelek - Újabb keresetek érkeztek a Fővárosi Törvényszékre

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Egy újabb bank és 18 pénzintézet nyújtott be keresetet a Fővárosi Törvényszékre pénteken a devizahiteles szerződések egyoldalú módosításának tisztességtelenségét vélelmező törvénnyel kapcsolatban.
tovább »

Állatkertek Éjszakája augusztus 29-én, pénteken

Miskolc - Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája, ezúttal tizenhárom magyarországi helyszínen.
tovább »

Vadászpuskákat hív vissza javításra a Remington

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - A honlapján közzétett bejelentés szerint jelentős volumenű nemzetközi termék-visszahívási akciót indított az amerikai Remington Arms Company, LLC lőfegyvergyártó vállalat. Az akció a Magyarországon forgalomba hozott Remington vadászfegyvereket is érintheti.
tovább »

Hárman pályáztak az Operettszínház vezetésére

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Hárman nyújtottak be pályázatot a Budapesti Operettszínház vezetésére; az MTI értesülései szerint a teátrum igazgatói posztjára Lőrinczy György művészeti menedzser, Bozsó József színész, rendező, kulturális menedzser és Tokody Ilona operaénekes pályázott.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Tizenkét jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az NVB

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Tizenkét jelölőszervezetet vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteki ülésén, ezek között ötöt a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, hetet pedig a nemzetiségi választásra.
tovább »

Kazah üzleti lehetőségekről tárgyaltak magyar kkv-k

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Mintegy 60 vállalkozás vett részt a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) által szervezett kazah-magyar üzletember-találkozón, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a másik ország gazdasági helyzetével, a helyi lehetőségekkel és konkrét üzletekről is tárgyalhattak - tájékoztatott a kereskedőház pénteken.
tovább »

MNB: céltartalékképzés miatt veszteséges a magyarországi bankszektor

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Komoly veszteséget mutatott az idén a második negyedévben a magyarországi bankszektor elsősorban a céltartalékképzés miatt - derült ki a Magyar Nemzeti Bank pénteken közzétett friss adataiból.
tovább »

Hende: elfekvő készletekből küld hadfelszerelést Magyarország a kurdoknak

Szombathely, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Elfekvő készleteiből küld lőszereket és más hadfelszerelést a kurdok támogatására a Magyar Honvédség Irakba - jelentette ki a honvédelmi miniszter újságírói kérdésre válaszolva pénteken Szombathelyen.
tovább »

Tőzsdére megy a Norbi Update

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Nyilvános részvényértékesítést tart szeptemberben Schobert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb Nyrt., amely a sikeres kibocsátás után kérvényezi részvényeinek a tőzsdei bevezetését.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. augusztus 22.

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Festékkel öntötték le Károlyi István fóti szobrát

Fót, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) – Festékkel öntötték le péntekre virradóra a fóti katolikus templom előtt augusztus 20-án felavatott Károlyi István-szobrot, az ügyben rongálás miatt vizsgálat indult – tudta meg az MTI helyi és rendőrségi forrásból.
tovább »

Savaria Történelmi Karnevál - Honvédségi toborzópont és katonatörténeti kiállítás nyílt

Szombathely, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Hende Csaba honvédelmi miniszter tartott seregszemlét pénteken a római kori hagyományőrző csapatok összecsapása előtt a Savaria Történelmi Karneválon, majd egy honvédségi toborzópontot és egy katonatörténeti kiállítást is megnyitott.
tovább »

Devizahitelek - Együtt-PM: a kormánynak lenne lehetősége megoldani a devizahitelesek ügyét

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Az Együtt-PM véleménye szerint a kormánynak lenne módja és lehetősége, hogy megoldja a lakossági devizahitelezés összeomlása nyomán kialakult válságot, de ezt nem teszi meg, ehelyett csak az időt húzza, hárít, és ujjal mutogat másokra - írta a szövetség az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
tovább »

Devizahitelek - Répássy: a kormány felkészült a devizahitelesek védelmére

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - A kormány felkészült a devizahitelesek védelmére - mondta Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek. A kormányszóvivő pedig azt közölte, hogy a mai nap megmutatta, hogy sikerrel meg tudják védeni a devizahiteleseket a bankokkal szemben.
tovább »

Devizahitelek - MLP: ne utasítsa el formai okok miatt a bankok kereseteit a törvényszék!

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - A Magyar Liberális Párt véleménye szerint a Fővárosi Törvényszéknek nem lenne szabad informatikai formai okok miatt elutasítani a pénzintézetek devizahiteles ügyben bemutatott keresetleveleit - mondta pénteki sajtótájékoztatóját követően az MTI-nek a Liberálisok főpolgármester-jelöltje.
tovább »
Búvár expedíció indul a Dél-Kárpátokba

Búvár expedíció indul a Dél-Kárpátokba

Debrecen, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Retyezát 2014 néven búvár expedíció indul a Dél-Kárpátok legmagasabb tavának, a romániai Bukura-tónak a kutatására, melynek során a búvárok merüléseket hajtanak végre, s különböző vizsgálati anyagokat gyűjtenek.
tovább »
Online vásárolni kényelmes

Online vásárolni kényelmes

Debrecen - A valóságos üzletek és e-kereskedelem szoros együttélését igazolta a felmérés.
tovább »
Videó: Miskolc, kicsit másképp

Videó: Miskolc, kicsit másképp

Miskolc - Két fiatal srác rögtönzött turisztikai filmet forgatott a megyeszékhelyünkről. Van itt break, bobpálya, biciklizés és persze a nevezetességek. Reméljük ettől mindenkinek kedve támad a hétvégét Miskolcon eltölteni.
tovább »
Devizahitelek - Elutasította a bíróság az első banki keresetet

Devizahitelek - Elutasította a bíróság az első banki keresetet

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Elutasította az első devizahiteles banki keresetet a Fővárosi Törvényszék a Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet kontra magyar állam perben pénteken kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében, a kereshetőségi jog hiányára hivatkozva. Így tisztességtelennek minősülnek a takarékszövetkezet egyoldalú hitelszerződés-módosításai.
tovább »

Robbantással fenyegetőzőt fogtak el Miskolcon

Miskolc, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Robbantással fenyegetőzött egy férfi Miskolcon, elfogták, a rendőrség pedig a lefolytatott nyomozás után bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az iratokat a Miskolci Járási Ügyészségnek - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t pénteken.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Jobbik: a miskolci Fidesz újabb gettókat hoz létre

Miskolc, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - A Jobbik szerint újabb miskolci városrészeket fenyeget a fideszes "gettóexport" - mondta Jakab Péter, a párt miskolci polgármesterjelöltje pénteki sajtótájékoztatóján.
tovább »

Védik a kerékpárokat Tiszaújvárosban

Tiszaújváros, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Speciális megjelölést kaphat kerékpárjára ingyen minden tiszaújvárosi, így a rendőrség könnyebben megtalálhatja az ellopott járműveket. Az egyedülálló programról pénteken tartottak bemutatót a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Mintegy hatvan polgármesterjelöltet indít az LMP

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Mintegy hatvan polgármesterjelöltet állít az önkormányzati választáson az LMP: jelen állás szerint minden megyeszékhelyen, több megyei jogú városban, minden fővárosi kerületben és legalább 13 tízezer fő feletti településen indítanak saját jelöltet - közölte az ellenzéki párt pénteki sajtótájékoztatóján Szél Bernadett társelnök.
tovább »

A magyar kommunista vezetőket bemutató online kiadványt tett közzé a Kommunizmuskutató Intézet

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Az egykori magyar kommunista vezetőket bemutató online kiadványt tett közzé a Kommunizmuskutató Intézet a Totalitárius Diktatúrák Áldozatainak Európai Emléknapja alkalmából.
tovább »

NGM: az RTL csoportnak felelős vállalati magatartást kell tanúsítania Magyarországon is

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Az RTL csoportnak felelős vállalati magatartást kell tanúsítania Magyarországon is; az RTL megalapozatlan, a valóságtól elrugaszkodott kijelentésekre ragadtatta magát, hogy rossz színben tüntesse fel a magyar kormányt, és elriassza a magyarországi befektetőket - fogalmazott a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
tovább »

Sok a fiatal munkanélküli és a betöltetlen állás Ausztriában

Bécs, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) – Magas a fiatal munkanélküliek száma Ausztriában, ugyanakkor sok a betöltetlen, szakképesítést igénylő pályakezdő pozíció is – derül ki az osztrák szociális minisztérium felméréséből.
tovább »

MSZP: a kereseti statisztikák nem a valóságot tükrözik

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Az MSZP szerint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közölt átlagkereseti adatok nem a valóságot tükrözik, a közfoglalkoztatás pedig nem más, mint egy szociális segélyprogram.
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról - Frankfurter Allgemeine Zeitung, The Washington Post

Berlin/Budapest/Washington, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap a reklámadóval kapcsolatban közölt kommentárt pénteki számában.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Szombaton kezdődik a kampány

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Szombaton kezdődik a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásának kampánya.
tovább »

Átadták a Díj a sikeres vállalkozásokért júliusi elismeréseit

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Átadta a Díj a sikeres vállalkozásokért júliusi elismeréseit Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten; a hónap beruházója a Czigle-Flamingó Hotel Kft., a hónap kis- és középvállalkozása a Hantech Gépgyártó és Forgalmazó Zrt., a hónap induló vállalkozása az Aximit Pro Kft. lett.
tovább »
Devizahitelek - Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes a bíróságon

Devizahitelek - Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes a bíróságon

Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Az eljárás felfüggesztését kérte a felperes Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezet az első bankok által indított devizahiteles perben pénteken a Fővárosi Törvényszéken és azt indítványozta, forduljanak az Alkotmánybírósághoz (Ab). A bíróság várhatóan már kora délután ítéletet hirdet pénteken.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Brigitta, a nap szépe

Brigitta 21 éves nyíregyházi diáklány, több szépségversenyen is dobogós helyezést ért már el.
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Felrobbant egy házi pálinkafőző
Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Felrobbant egy házilag készített pálinkafőző a Veszprém megyei [...] tovább »
Az egészséges termékek megismerését segíti a nemzetközi konyhakerti nap
Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Magyarországon másodszor rendeznek programokat a nemzetközi [...] tovább »
Devizahitelek – Újabb keresetek érkeztek a Fővárosi Törvényszékre
Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Egy újabb bank és 18 pénzintézet nyújtott be keresetet a Fővárosi [...] tovább »
Csökken az üzemanyagok ára
Budapest, 2014. augusztus 22., péntek (MTI) - Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin [...] tovább »
Állatkertek Éjszakája augusztus 29-én, pénteken
Miskolc - Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája, ezúttal tizenhárom magyarországi [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása