A Tebész szerint problémás a Norbi Update kommunikációja, a társaság cáfol

A Tebész szerint problémás a Norbi Update kommunikációja, a társaság cáfol

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (Tebész) szerint megkérdőjelezhető a Norbi Update Lowcarb Nyrt. jelenleg folyó részvényértékesítésének jogszerűsége, ezért a szövetség kéri a Magyar Nemzeti Bankot (MNB), mint felügyeleti hatóságot a nyilvános részvényértékesítés azonnali felfüggesztésére. A cég visszautasítja a Tebész vádjait, amelyek szerinte valótlan állításokat tartalmaznak.
tovább »
Az Apollo Tyres Magyarországon valósítja meg első európai zöldmezős beruházását

Az Apollo Tyres Magyarországon valósítja meg első európai zöldmezős beruházását

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az indiai Apollo Tyres Magyarországon valósítja meg első európai zöldmezős beruházását: mintegy 146 milliárd forintos befektetéssel Gyöngyöshalász közelében épül fel az Apollo gumigyár, amely 975 új munkahelyet teremt.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Kövér: erkölcsi kötelesség a választási részvétel

Balatonkenese, 2014. szeptember 17 szerda (MTI) - Mindenki számára erkölcsi kötelesség a választási részvétel - mondta az Országgyűlés elnöke a Fidesz balatonkenesei lakossági fórumán szerdán.
tovább »

Emmi: a Városliget megújul és nem lepusztul

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerint a Városliget megújul és nem lepusztul, mint korábban, a baloldal nemtörődöm kormányzása miatt.
tovább »

Több budapesti rendőrt is elítéltek egy vesztegetési ügyben Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Több budapesti rendőrt is elítélt egy tizennégy vádlottat felvonultató vesztegetési ügyben nem jogerősen a Zalaegerszegi Törvényszék szerdán, ketten közülük letöltendő börtönbüntetést kaptak.
tovább »

Már egymillió autóban van magyar fejlesztésű elektromos kormánymű

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Már egymillió autóba szerelték be világszerte azt az elektromos kormányművet, amit a ThyssenKrupp budapesti kompetenciaközpontjában fejlesztenek - közölte a ThyssenKrupp Presta Hungary Kft. szerdán az MTI-vel.
tovább »

Alba takarék - Indul a felszámolás és a betétkifizetés

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az MNB kezdeményezése alapján a Fővárosi Törvényszék elrendelte az Alba Takarékszövetkezet felszámolását, így húsz munkanapon belül megtörténik a betétesek kártalanítása - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az MTI-vel szerdán.
tovább »

KOGART kiállítás nyílt Sanghajban

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) mintegy 500 darabot számláló Szalay Lajos-gyűjteményének válogatásából nyílt szerdán kiállítás Szalay Lajos, Az európai grafika mestere címmel a sanghaji Liu Haisu Múzeumban.
tovább »

Kis Miklós Zsolt: több pénz és több munkahely lesz a magyar mezőgazdaságban

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A munkahelyteremtés áll a vidékfejlesztési politika középpontjában, ezt a célt szolgálja az agrártámogatási rendszer átalakítása is - mondta az MTI-nek Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár.
tovább »

Svédországban a legmagasabb, Bulgáriában a legalacsonyabb szintű a cukorbetegek ellátása Európában

Bécs/Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Svédországban a legmagasabb szintű, Bulgáriában a legfejletlenebb a cukorbetegek ellátása Európában - derül ki a Bécsben folyó Európai Diabétesz Kongresszuson szerdán közzétett európai diabétesz-mutató adataiból. A vizsgált harminc európai állam ellátórendszerének rangsorában Magyarország a 17. helyen áll.
tovább »

Átadták az ország első 3D-s technológiával felszerelt általános iskolai oktató laboratóriumát Szombathelyen

Szombathely, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. anyagi támogatásával szerdán a Suli Művek Program részeként átadták az ország első 3D-s technológiával felszerelt általános iskolai oktató laboratórimát Szombathelyen, a Paragvári Utcai Általános Iskolában.
tovább »

Devizahitelek - Elutasította az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. keresetét a Fővárosi Törvényszék

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Elutasította az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. devizahitelekkel kapcsolatban a magyar állam ellen benyújtott keresetét a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében.
tovább »

Világkiállítás - Megkezdődik a 2015-ös milánói expo magyar pavilonjának kivitelezése

Budapest, 2014. szeptember 17.,szerda (MTI) - Aláírták a 2015-ös milánói világkiállítás (Expo Milano 2015) magyar pavilonjának föld- és alapozási munkálataira vonatkozó szerződést szerdán Milánóban, így megkezdődhet az Életkert Pavilon elnevezésű épület kivitelezése.
tovább »

Árvíz - Tizenhat útszakasz van lezárva az országban

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az árvízi és a belvízi helyzet miatt öt megyében tizenhat útszakasz van teljesen lezárva: a 74-es főút Nagykanizsát elkerülő szakasza Zala megyében és tizenöt mellékút - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délután az MTI-t. Elzárt település nincs az országban.
tovább »

A Hamupipőke két változatban a miskolci teátrumban

Miskolc, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Két változatban állítja színre a Miskolci Nemzeti Színház a Prokofjev zenéjére írt Hamupipőke című balettet, a premiert szeptember 26-án tartják a teátrum Kamaraszínházában - mondta Kozma Attila, a Miskolci Balett vezetője, a darab rendező-koreográfusa sajtótájékoztatón, szerdán.
tovább »
Önkormányzat 2014 - Élőlánccal védenék meg a baloldali pártok a Városligetet

Önkormányzat 2014 - Élőlánccal védenék meg a baloldali pártok a Városligetet

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A baloldali ellenzéki pártok arra kérik a budapestieket, hogy október 10-én élőlánccal védjék meg a Városligetet.
tovább »

Önkormányzat 2014 – Öt helyettessel dolgozna az LMP főpolgármester-jelöltje

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) – Az LMP készen áll arra, hogy átvegye Budapest vezetését, és új irányt szabjon a fővárosnak - mondta szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján a párt főpolgármester-jelöltje, aki az eseményen bemutatta azt az öt embert, akik megválasztása esetén helyetteseiként segítenék munkáját.
tovább »
Czunyiné: A közösségi szolgálat érzékenyebbé teszi a gyerekeket a társadalmi problémákra

Czunyiné: A közösségi szolgálat érzékenyebbé teszi a gyerekeket a társadalmi problémákra

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár szerint azok a gyerekek, akik részt vesznek a közösségi szolgálat programjain, sokkal érzékenyebbé válnak a társadalmi problémákra. Az államtitkár erről a MOL Új Európa Alapítvány KÖSZ! elnevezésű programjának nyitó rendezvényén beszélt szerdán, a Menhely Alapítvány budapesti nappali melegedőjében.
tovább »
Plakát vita

Plakát vita

Nyíregyháza - Rendőrt hívtak egy nagy méretű plakát bontása miatt a nyíregyházi belvárosba.
tovább »

Az MSZP szerint tömeges lehetett a korrupció az állampolgársági eljárásokban

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Tömeges korrupciót feltételez az MSZP az állampolgársági eljárásokban, ezért a párt vizsgálatot sürget az ügyben az Országgyűlés bizottságaiban.
tovább »
A három „legforróbb” adat, amit máris tudnak rólad!

A három „legforróbb” adat, amit máris tudnak rólad!

Debrecen - A pénztárcát már szinte össze sem lehet zárni a rengeteg törzsvásárlói, klub és pontgyűjtő plasztikok miatt, amelyeket szép szorgosan begyűjtöttünk. Pedig ezzel elsősorban az üzlet nyer, nem pedig a vásárló. A három „legforróbb” adat, amit máris tudnak rólad!
tovább »

Fidesz: a baloldal már megint a külhoni magyarok ellen kampányol

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy hagyja abba a külhoni magyarok elleni hangulatkeltést.
tovább »

Életfogytiglanra ítélték a huszonöt éves battonyai nő gyilkosait

Gyula, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Gyulai Törvényszék szerdán első fokon két férfit és egy asszonyt, akik a vád szerint 2010 nyarán halálra kínoztak egy 25 éves battonyai nőt.
tovább »

Bamosz: tovább gyarapodott a befektetési alapok vagyona augusztusban

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Folytatódott a vagyon gyarapodása a befektetési alapok piacán augusztusban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) szerdán az MTI-vel.
tovább »

Romániai elnökválasztás - Az RMDSZ befejezte a támogatói aláírások gyűjtését

Bukarest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) befejezte a novemberi elnökválasztáson való részvételhez szükséges támogatói aláírások gyűjtését: Kelemen Hunor szövetségi elnök államfőjelöltségét közel 270 ezren támogatták - derült ki az RMDSZ szerdai hírleveléből.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. szeptember 17.

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »
A Tebész az MNB-hez fordult a Norbi Update részvényértékesítése miatt

A Tebész az MNB-hez fordult a Norbi Update részvényértékesítése miatt

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (Tebész) szerint megkérdőjelezhető a Norbi Update Lowcarb Nyrt. jelenleg folyó részvényértékesítésének jogszerűsége, ezért a szövetség kéri a Magyar Nemzeti Bankot (MNB), mint felügyeleti hatóságot a nyilvános részvényértékesítés azonnali felfüggesztésére.
tovább »
Nézőpont: A front innenső oldalán

Nézőpont: A front innenső oldalán

Szinte hetek óta tart az ország kettéosztottsága, és most nem politizálok: míg a nyugati részen frontok jönnek-mennek, esőt, lehűlést, ha úgy tetszik, felfrissülést hozva, errefelé még néhány napja is védte pozícióit a nyár, majd’ 30 fokos meleggel, kvázi strandidővel, allergiásokat próbára tevő extrém rossz pollenhelyzettel. Szőke Tímea írása.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Tünde, a nap szépe

Tünde 19 éves alsóvadászi lány. Reméli még visszatér a nyárias idő és nem kell elrakni a minirucit és rövidnacit. A képeit barátainak küldi.
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Emmi: a Városliget megújul és nem lepusztul
Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerint a Városliget [...] tovább »
Több budapesti rendőrt is elítéltek egy vesztegetési ügyben Zalaegerszegen
Zalaegerszeg, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Több budapesti rendőrt is elítélt egy tizennégy vádlottat [...] tovább »
Már egymillió autóban van magyar fejlesztésű elektromos kormánymű
Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Már egymillió autóba szerelték be világszerte azt az elektromos [...] tovább »
Alba takarék – Indul a felszámolás és a betétkifizetés
Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az MNB kezdeményezése alapján a Fővárosi Törvényszék elrendelte [...] tovább »
KOGART kiállítás nyílt Sanghajban
Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) mintegy 500 darabot [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása