Rendőrségi felhívás - Kazincbarcikai lopás ügyében keresnek tanúkat

Rendőrségi felhívás - Kazincbarcikai lopás ügyében keresnek tanúkat

Kazincbarcika - A rendőrség egy Kazincbarcikán történt lopás ügyében várja tanúk jelentkezését.
tovább »
Üzleti központ épült az egykori debreceni dohánygyár területén

Üzleti központ épült az egykori debreceni dohánygyár területén

Debrecen, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Új irodaépülettel bővült az egykori debreceni dohánygyár területén kialakított Lion termelő és innovációs üzleti központ, az 1,2 milliárd forintos beruházást kedden adta át a város fideszes polgármestere.
tovább »

Lázár: Angela Merkel 2015 első negyedévében látogathat Magyarországra

Berlin, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Angela Merkel német kancellár 2015 első negyedévében látogathat Magyarországra – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az MTI-nek kedden Berlinben, a német kancelláriaminiszterrel folytatott megbeszélése után.
tovább »

Önkormányzat 2014 - NVB: nem érvénytelen a nemzetiségi szavazólap, ha nem teszik borítékba

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Nem lesz érvénytelen a szavazat, ha a nemzetiségi választópolgár a területi és országos választás szavazólapját nem teszi borítékba, vagy borítékba teszi, de azt nem zárja le - erről a Nemzeti Választási Bizottság keddi ülésén adott ki iránymutatást.
tovább »

A Magyar Posta megvette az FHB Kereskedelmi Bank 49 százalékát

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az FHB Jelzálogbank Nyrt. eladta a 100 százalékos tulajdonában lévő FHB Kereskedelmi Bank Zrt. 49 százalékát a Magyar Postának 28,5 milliárd forintért - közölte az FHB Jelzálogbank kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
tovább »

Időközi választás Újpesten - Már öt jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az NVB

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén jelölőszervezetként nyilvántartásba vette a Magyar Szocialista Pártot és a Magyar Demokráciáért és Hazáért Pártot a november 23-i újpesti időközi országgyűlési képviselő-választásra.
tovább »

Falus visszalépése - Elemzők: Tarlós maradt a favorit, régi hibáival küzd a baloldal

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Falus Ferenc visszalépése nem módosította érdemben az önkormányzati választások esélyeit, de megmutatta, hogy a baloldal nem tud úrrá lenni korábbi hibáin - állapították meg az MTI által kedden megkérdezett elemzők. Továbbra is szinte biztosra veszik Tarlós István jelenlegi főpolgármester újraválasztását, valamint azt valószínűsítik, hogy az átlagosnál kisebb lesz fővárosi részvétel az október 12-i önkormányzati választáson.
tovább »

Reuters konferencia - Devizahitelek - MNB igazgató: növeli a versenyt a bankok között a forintosítás

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI/Reuters) - A devizahitelek forintosítása versenyt idéz elő a bankok között, és felgyorsíthatja az egyesüléseket és a felvásárlásokat a bankszektorban - vélte a Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója a Reuters hírügynökség kelet-európai befektetési konferenciáján.
tovább »

Vidéki városok felé nyit a 40 éves Korunk Zenéje Fesztivál

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Idén először a budapesti mellett a vidéki közönségnek is színvonalas kortárs zenei koncerteket kínál a negyvenéves Korunk Zenéje Fesztivál október 1. és 18. között.
tovább »

Az SZNT szükségesnek tartja Magyarország támogatását a székelyföldi autonómia megvalósításához

Kolozsvár, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) közleményben nyomatékosította kedden, hogy továbbra is szükségesnek tartja Magyarország támogatását a Székelyföld területi autonómiájának a megvalósításához.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Szigetvári Viktor: tiszteletreméltó Falus Ferenc döntése

Gyula, 2014., szeptember 30., kedd (MTI) - Tiszteletreméltónak nevezte Falus Ferenc döntését, hogy visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Szigetvári Viktor, az Együtt - A Korszakváltók Pártjának ügyvezető társelnöke kedden Gyulán, hangsúlyozva, "ettől kezdve minden erőnkkel támogatjuk Bokros Lajost".
tovább »

Ebola - Civil szervezetek felajánlásait juttatják el a járvány sújtotta térségbe

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Civil és egyházi szervezetekkel fogott össze a kormány, hogy enyhítsen az Ebola-járvány fenyegette nyugat-afrikai országok gondjain. Az összegyűlt felajánlásokat Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára kedden vette át a szervezetektől.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Az Európai Unió csalás elleni hivatalához fordul Ujhelyi István

Brüsszel, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az Európai Unió csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak a véleményét kéri Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője, a párt alelnöke arról, hogy - mint az EP brüsszeli épületében kedden tartott sajtóértekezletén szóvá tette - egyes fideszes politikusok összefüggésbe hozzák az önkormányzatoknak az elkövetkező évekre juttatott uniós fejlesztési források mértékét az októberi választások nyomán megalakuló önkormányzatok politikai összetételével.
tovább »

MSZP: a kormány másra költötte a parlagfű-mentesítésre felajánlott pénzt

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy pótolja a költségvetés tartalékából azt a 600 millió forintot, amit parlagfű-mentesítés helyett másra használt fel. A párt ezt "társadalmi hűtlen kezelésnek tartja".
tovább »

Devizahitelek - A bíróság elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet keresetét

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A bíróság kedden elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet devizahiteles keresetét a magyar állam ellen indított perben.
tovább »

A V4-ek nem támogatnak aránytalan gazdasági terheket jelentő uniós klíma- és energiapolitikát

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A Visegrádi Négyek (V4) nem támogatnak aránytalan gazdasági terheket jelentő uniós klíma- és energiapolitikát - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.
tovább »

Videópályázatot hirdetnek diákoknak a divatról

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Én és a divat címmel videópályázatot hirdetnek 14 év feletti, budapesti középiskolákban és felsőoktatási intézményekben tanuló diákok számára.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Az MSZP megállapodást szeretne a debreceni fejlesztésekről

Debrecen, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A ciklusokon átívelő debreceni fejlesztésekről szeretne megállapodást kötni az önkormányzati választások után a közgyűlésbe kerül
tovább »
Csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára szerdán

Csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára szerdán

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Október elsejével csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára: 178 készítmény drágább, több mint 300 gyógyszer viszont olcsóbb lesz szerdától - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) kedden az MTI-vel.
tovább »

Kendertermesztőket fogtak el Borsodban

Miskolc, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Kábítószer alapanyagának minősülő indiai kendert termesztett Füzérkomlós külterületén két férfi, kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellenük - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.
tovább »

Arraiolos-csoport: fokozni kell az uniós összefogást az energiaellátás, a menekültügy és a gazdaságösztönző innováció területén

Braga, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az energiafüggőség csökkentése, a kontinenst szorongató menekülthullám korlátozása és a gazdasági növekedést ösztönző innovatív tevékenység fokozásának érdekében egységesebben kell fellépniük az európai uniós tagállamoknak - állapította meg kilenc EU-tagország államfője, köztük Áder János a portugáliai Bragában kedden befejeződött kétnapos találkozóján.
tovább »

Négyszáznál is többen neveztek ParaSzuperSztár versenyre

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Négyszáznál is többen jelentkeztek a fogyatékossággal élők számára tavasszal meghirdetett ParaSzuperSztár című kulturális tehetségkutató versenyre, amelynek döntőjét december 5-én tartják.
tovább »
Birtokba vették Kemény János báró leszármazottai a marosvécsi kastélyt

Birtokba vették Kemény János báró leszármazottai a marosvécsi kastélyt

Kolozsvár, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Kemény János báró leszármazottai kedden birtokba vették a marosvécsi (Brancovenesti) kastélyt, amelyben az erdélyi helikoni írói közösség alakult és tartotta éves találkozóit - közölte a maszol.ro portál.
tovább »

LMP: az MNB továbbra is szórja a pénzt

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az LMP véleménye szerint a Magyar Nemzeti Bank továbbra is szórja a pénzt és a párt elfogadhatatlan tartja, hogy az MNB egy 1,7 milliárd forintért vásárolt épületben kívánja elindítani felsőoktatási képzését - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében Schmuck Erzsébet országgyűlési képviselő és Róna Péter az LMP programtanácsának elnöke.
tovább »

Önkormányzat 2014 - DK: legyen közös polgármesterjelöltjük a debreceni baloldali pártoknak!

Debrecen, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Közös debreceni polgármesterjelölt állítására szólította fel a Demokratikus Koalíció (DK) kedden az MSZP-t, az Együtt - a Korszakváltók Pártját, a DISZ-t és a Munkáspártot, amelyek külön jelölttel készülnek megszerezni Kósa Lajos helyét a cívisvárosban - jelentette be a DK debreceni elnöke, polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón.
tovább »

NGM: bíztatóak az Eurostat friss magyarországi munkanélküliségi adatai

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Bíztató folyamatokat mutatnak az Eurostat kedden közzétett munkanélküliségi adatai: a 28 uniós tagállam közül Magyarországon csökkent legnagyobb mértékben a munkanélküliség az elmúlt évben, így augusztusban 7,8 százalék volt - hívja fel a figyelmet az uniós statisztikai hivatal adataira reagálva a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
tovább »

Önkormányzat 2014 - A Jobbik vizet oszt Budapesten

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Több budapesti helyszínen is vizet oszt a Jobbik Magyarországért Mozgalom az önkormányzati választási kampány részeként.
tovább »

Közös nyilatkozatot írtak alá Pozsonyban a visegrádi négyek környezetvédelmi politikusai

Pozsony, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Közös érdekvédelmi platformot kialakító nyilatkozatot írtak alá a visegrádi négyek (V4), illetve Bulgária és Románia környezetvédelmi szakpolitikusai Pozsonyban kedden.
tovább »
Jelentős kockázatokat rejthet egy újfajta online átutalási szolgáltatás

Jelentős kockázatokat rejthet egy újfajta online átutalási szolgáltatás

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Egy olyan új, online átutalási szolgáltatás jelentős kockázataira figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank, amelynél a fizetéshez a fogyasztónak át kell adnia internetbanki azonosítóit egy harmadik félnek, egy szolgáltatónak.
tovább »

Magyarország az Európai Űrügynökség teljes jogú tagjává válhat

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Magyarország lezárta azt a tárgyalási folyamatot, amelynek eredményeként az ország az Európai Űrügynökség (ESA) teljes jogú tagjává válhat - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.
tovább »
Megalakult a Kulturális Alapellátás Kerekasztala

Megalakult a Kulturális Alapellátás Kerekasztala

Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Megalakult a Kulturális Alapellátás Kerekasztala húsz szervezet képviselőinek részvételével kedden Budapesten azzal a céllal, hogy a minőségi kultúra minél szélesebb rétegeket érjen el Magyarországon.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Renáta, a nap szépe

Renáta sajnálja, hogy vége a strandszezonnak, de reméli, hogy legalább a vénasszonyok nyara sokáig elhúzódik.
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Rendőrségi felhívás – Kazincbarcikai lopás ügyében keresnek tanúkat
Kazincbarcika - A rendőrség egy Kazincbarcikán történt lopás ügyében várja tanúk jelentkezését. tovább »
Lázár: Angela Merkel 2015 első negyedévében látogathat Magyarországra
Berlin, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Angela Merkel német kancellár 2015 első negyedévében látogathat [...] tovább »
Önkormányzat 2014 – NVB: nem érvénytelen a nemzetiségi szavazólap, ha nem teszik borítékba
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Nem lesz érvénytelen a szavazat, ha a nemzetiségi választópolgár a [...] tovább »
A Magyar Posta megvette az FHB Kereskedelmi Bank 49 százalékát
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az FHB Jelzálogbank Nyrt. eladta a 100 százalékos tulajdonában lévő [...] tovább »
Időközi választás Újpesten – Már öt jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az NVB
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása