Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei - 40. hét

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei - 40. hét

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 40. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.
tovább »
ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a migráció globális probléma, amely globális választ igényel

ENSZ-közgyűlés - Szijjártó: a migráció globális probléma, amely globális választ igényel

New York, 2015. október 3., szombat (MTI) - A migráció globális probléma, amelyre globális választ kell adni, a megoldásban az ENSZ-nek vezető szerepet kell játszania és abból ki kell venniük részüket a világpolitika és világgazdaság kulcsszereplőinek - hangoztatta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton az ENSZ-közgyűlés általános vitáján elmondott felszólalásában.
tovább »

A Luxor nyerőszámai és nyereményei - 40. hét

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 40. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők.
tovább »

Átadták az Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak

Békéscsaba, 2015. október 3., szombat (MTI) - Átadták az Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak, a Dél-Alföld - Európai Unió Egyesület elnökének, a gyomaendrődi Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium igazgatójának szombaton Békéscsabán.
tovább »

Kun Szabó: a nemzeti és a tartalékos haderő együtt adja az ország teljes védelmét

Szentendre, 2015. október 3., szombat (MTI) - A nemzeti és a tartalékos haderő együtt, keretbe foglalva adja az ország teljes védelmét - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szombaton a szentendrei altiszti akadémián, a magyar tartalékosok napja alkalmából tartott ünnepségen.
tovább »

Balesetben súlyosan megsérült egy nő Ózdnál

Miskolc, 2015. október 3., szombat (MTI) - Súlyosan megsérült egy nő abban a közlekedési balesetben, amely Ózd és Hangony között történt szombaton délután, amikor személyautó ütközött frontálisan egy kisteherautóval - közölte honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
tovább »
Balesetben meghalt egy motoros Budapesten

Balesetben meghalt egy motoros Budapesten

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Balesetben meghalt egy motoros szombat délután Budapesten a IV. kerületben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

LMP: azonnali energiapolitikai fordulatra van szükség

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az LMP szerint azonnali energiapolitikai fordulatra van szükség, ellenkező esetben tartóssá válik az az állapot, hogy a jövedelmükhöz képest a magyarok fizetnek a legtöbbet az otthoni energiafelhasználásért.
tovább »
Fazekas Sándor: a turisztikai fejlesztésekre is koncentrál a kormány

Fazekas Sándor: a turisztikai fejlesztésekre is koncentrál a kormány

Harsány, 2015. október 3., szombat (MTI) - A kormány településfejlesztési, vidékfejlesztési politikájának jó példája az a helyi termékekre alapozó, átgondolt turisztikai fejlesztés, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Harsányban megvalósult - mondta Fazekas Sándor a harsányi sópince előtt tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
tovább »
A 2007-es év madara sokkal hasznosabb, mint gondolnánk

A 2007-es év madara sokkal hasznosabb, mint gondolnánk

Debrecen - Terepszemle Stúdió: 2007-ben az év madarának választották hazánkban.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2015. október 3.

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Két autó ütközött a 41-es főúton Nyíregyháza közelében

Nyíregyháza, 2015. október 3., szombat (MTI) - Ketten megsérültek, amikor két személyautó összeütközött a 41-es főút Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszán szombat délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Illegális bevándorlás - M1 - Gördülékeny a migránsok elszállítása Zákányból és Magyarbólyból

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Gördülékenyen, feszültség nélkül halad a migránsok elszállítása Zákányból és Magyarbólyból - hangzott el az M1 aktuális csatornán szombaton.
tovább »

Halálos baleset történt Jászárokszállás külterületén

Szolnok, 2015. október 3., szombat (MTI) - Két ember meghalt, amikor egy motorkerékpár összeütközött egy nyergesvontatóval Jászárokszállás és Jászberény között szombaton - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa az MTI-vel.
tovább »
InfoRádió - Az internet áfájának 18 százalékra csökkentésére tesz javaslatot Deutsch Tamás

InfoRádió - Az internet áfájának 18 százalékra csökkentésére tesz javaslatot Deutsch Tamás

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az internethasználat áfájának 27 százalékról 18 százalékra történő csökkentésére tervez javaslatot tenni egyebek közt Deutsch Tamás az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) eredményei alapján.
tovább »

Halálos baleset történt Kőbányán

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A helyszínen életét vesztette az az idős férfi, akit a 3-as villamos szombaton elütött Budapesten, a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor úton.
tovább »

Mezőgazdasági vontatóval ütközött egy vonat

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Egy mezőgazdasági vontatóval ütközött a Sopronból Pécsre tartó személyvonat Szigetvár és Szentlőrinc között, a balesetben a mozdonyvezető megsérült - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.
tovább »

Egyre több európai országból keresik a minőségi magyar káposztaféléket

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Egyre több európai országból keresik a minőségi magyar káposztaféléket, a szakemberek a belföldi - egészségtudatosabb - fogyasztás élénkülésére és a támogatási rendszer ösztönző hatására is számítanak a jövőben, ami új lehetőséget teremt a magyar gazdaságok számára - hangzott el a növényvédőszer- és vetőmag-értékesítő Syngenta Magyarország ócsai szakmai rendezvényén szombaton a cég közleménye szerint.
tovább »
Interjú: Metzker Viktória

Interjú: Metzker Viktória

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Music Killers egyetlen női lemezlovasa Metzker Viktória volt, aki minden érdekeset elmesélt a miskolci hallgatók számára.
tovább »
Peti, a PET palack

Peti, a PET palack

Egyszer volt, hol nem volt, a szelektív szigeteken is túl, élt egyszer egy PET palack, úgy hívták, hogy Peti. Miután legördült a futószalagról, felkerült egy nagyáruház keskeny polcára, mindvégig tartalmas életben reménykedett. PET palack lévén igyekezett – még ha nem is volt neki – két lábbal a földön maradni, s abban bízni, hogy legalább jó kezekbe kerül. Tarnavölgyi Gergely jegyzete.
tovább »
Sminktrendek az őszre is

Sminktrendek az őszre is

Budapest - Az ajkakon kísérletezzünk nyugodtan sötét árnyalatokkal.
tovább »
Édes hagyományok az esküvőn

Édes hagyományok az esküvőn

Debrecen - Az esküvői tortához sok szokás és hagyomány kapcsolódik.
tovább »

A PM az ombudsmanhoz fordul az állami földek privatizációja miatt

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A Párbeszéd Magyarországért (PM) az alapvető jogok biztosától kéri, hogy kezdeményezzen alkotmánybírósági felülvizsgálatot az állami termőföldek tervezett privatizációjáról.
tovább »

A DK Goebbels minisztériumához hasonlítja a Miniszterelnöki Kabinetirodát

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A Demokratikus Koalíció szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda Európa második propagandaminisztériuma lesz Joseph Goebbels, Adolf Hitler volt propagandaminiszterének tárcáját követően.
tovább »

A veszélyeztetett fajok állnak az állatok világnapja fókuszában idén

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A kevésbé szem előtt lévő, veszélyeztetett fajokra és a természetes élőhelyek megóvásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Természetvédelmi Világalap (WWF) az állatok világnapja alkalmából.
tovább »

Sukoró-ügy - Répássy Róbert: az igazságügyi tárca visszautasítja a volt miniszterelnök fenyegetéseit

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az Igazságügyi Minisztérium a leghatározottabban visszautasítja a volt miniszterelnök igazságszolgáltatásnak címzett fenyegetését - mondta Répássy Róbert, a tárca államtitkára szombaton az MTI-nek Gyurcsány Ferenc pénteki sajtótájékoztatóján a Sukoró-ügyben elhangzott szavaira reagálva.
tovább »

Magyar Idők - Ónodi-Szűcs Zoltán lesz az új egészségügyi államtitkár

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Ónodi-Szűcs Zoltán, az állami egészségügyi ellátórendszer fenntartásáért felelős intézet jelenlegi főigazgatója lesz az új egészségügyi államtitkár - értesült a Magyar Idők.
tovább »

Emmi: a tanodai pályázatnak köszönhetően bővül a pedagógiai szolgáltatással támogatottak száma

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A tanodák számára október 30-ától megnyíló 5 milliárd forintos támogatásnak köszönhetően bővül a pedagógiai szolgáltatással támogatottak száma, Köpeczi-Bócz Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériuma európai uniós fejlesztésért felelős államtitkára az M1 csatornán szombaton elmondta, hogy az újabb lehetőséggel legalább 6000 gyereket érnek el az eddigi 3000-4000-zel szemben.
tovább »

Illegális bevándorlás - Az Emmi uniós támogatást kért a kísérő nélküli kiskorúak elhelyezésére

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) 3,6 millió eurós támogatásra nyújtott be igényt az Európai Unióhoz a kísérő nélküli kiskorúak megfelelő színvonalú elhelyezése és ellátása érdekében; a pályázat keretében további 144 állami férőhelyet lehet létrehozni - tájékoztatta a minisztérium szombaton az MTI-t.
tovább »
Iskolapélda

Iskolapélda

Komádiban a közoktatás terén valami nem kerek – akinek efelől kétsége van, olvassa el a következő sorokat. Ebben persze semmi rendkívüli nincs, hiszen Magyarországon ez sok területre igaz. Az iskolaügy kapcsán senki nem mondja ki az igazságot. Szabó Zsolt László jegyzete.
tovább »

Sokszereplős közoktatás Komádiban

Komádi - A bihari város esete a legkomolyabb társadalmi kihívásra mutat rá, de válaszokat nem ad.
tovább »
Iskola a szegregálódás határán

Iskola a szegregálódás határán

Komádi, Magyarhomorog - Komádiban nem az történik, amit az „emberminisztérium” és az Európai Unió elvár.
tovább »
Interneten árulta elhunyt nagymamája gyógyszereit Miskolcon

Interneten árulta elhunyt nagymamája gyógyszereit Miskolcon

Miskolc - Vény köteles antidepresszánsokat és hangulatjavító gyógyszereket árult interneten egy miskolci nő, aki ellen gyógyszerrendészeti szabálysértés miatt indított ellene eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
tovább »
Súlyos baleset a hármas főúton

Súlyos baleset a hármas főúton

Miskolc - Négyen sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami a hármas számú főúton történt szombaton reggel a kistokaji elágazás közelében.
tovább »
Bárki lehet gasztroblogger?

Bárki lehet gasztroblogger?

Nyíregyháza - A kezdő háziasszonyoknak azt is el kell magyarázni, hogy mennyi például egy csipet.
tovább »
Trópusi láz(álmok)

Trópusi láz(álmok)

Sok mindent el tudtunk képzelni jövőbelátás gyanánt régebben is, de az, hogy a Tócó partján, mondjuk Debrecen magasságában, esetleg nyugat-nílusi láztól kapjunk súlyos betegséget, az még másfél-két évtizeddel előtt is alighanem meghaladta volna képzeletünk határait.  T. Szűcs József jegyzete.
tovább »
Kvíz: Te tudod, hol dohányozhatsz?

Kvíz: Te tudod, hol dohányozhatsz?

Biztos vagy benne, hogy rágyújthatsz ott, ahol jelenleg vagy? Rögtön kiderül. 
tovább »

Illegális bevándorlás - Idén már 300 ezernél több migránssal szemben intézkedtek

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Pénteken 4897 embert fogtak el tiltott határátlépés miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata szombaton a police.hu oldalon. Így idén már több mint 300 ezer illegális migránssal szemben intézkedtek a hatóságok.
tovább »

Árokba szorult egy pótkocsi Kaba és Püspökladány között

Kaba, Püspökladány - Kaba és Püspökladány között, az előbbitől egy kilométerre a 4-es főút 188-as kilométerszelvényében egy kukoricahéjat szállító teherautó pótkocsija az árokba borult.
tovább »
Szijjártó munkahelyteremtő kapacitásbővítő megállapodásokat kötött Chicagóban

Szijjártó munkahelyteremtő kapacitásbővítő megállapodásokat kötött Chicagóban

New York, 2015. október 3., szombat (MTI) - Magyarországon munkahelyeket teremtő kapacitásbővítő megállapodásokat kötött amerikai cégekkel pénteken Chicagóban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Csilla, a nap szépe

Csilla 18 éves tarcali diáklány. Magabiztos lány, aki mindig kiáll az igazáért. Mottója: “Aki keres, az talál!” Fotók: Vega
tovább »
További hírek a magyarorszag kategóriából
A Luxor nyerőszámai és nyereményei – 40. hét
Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 40. heti [...] tovább »
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei – 40. hét
Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 40. héten megtartott [...] tovább »
Átadták az Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak
Békéscsaba, 2015. október 3., szombat (MTI) - Átadták az Európai Polgári Díjat Davidovics Lászlónak, a [...] tovább »
Fazekas Sándor: a turisztikai fejlesztésekre is koncentrál a kormány
Harsány, 2015. október 3., szombat (MTI) - A kormány településfejlesztési, vidékfejlesztési politikájának jó [...] tovább »
Kun Szabó: a nemzeti és a tartalékos haderő együtt adja az ország teljes védelmét
Szentendre, 2015. október 3., szombat (MTI) - A nemzeti és a tartalékos haderő együtt, keretbe foglalva adja az [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálásahirdetés