Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban

Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban

Nyíregyháza, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Törpevíziló (Hexaprotodon liberiensis) született vasárnap éjjel a Nyíregyházi Állatparkban.
tovább »
Halálos baleset történt a 471-es úton Nyíradonynál

Halálos baleset történt a 471-es úton Nyíradonynál

Nyíradony - Egy ember életét vesztette, további kettő pedig megsérült abban a balesetben, ahol egy kamion több járművel ütközött egy vasúti átjárónál Nyíradony mellett.
tovább »

A Mol a TVK százszázalékos tulajdonosává vált

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Sikeresen lezárult a Tiszai Vegyi Kombinát (TVK) Nyrt. törzsrészvényeire tett nyilvános vételi ajánlattételt követő kiszorítási folyamat, aminek következtében a Mol Nyrt. a TVK 100 százalékos tulajdonosává vált - jelentette be az olajtársaság hétfőn a BÉT honlapján.
tovább »

OGY - A kistelepülési polgármestereknek fizetésének emelését javasolja egy fideszes képviselő

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A kistelepülési polgármestereknek fizetésének emelésére tett javaslatot a fideszes Boldog István hétfőn az Országgyűlésnek.
tovább »

Az ország teljes területén szolgáltathat a Főgáz

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) megadta a Főgáz Zrt.-nek az ország teljes területére szóló földgáz egyetemes szolgáltatói engedélyt, ezzel a cég szolgáltatása a teljes lakosság számára elérhetővé válik.
tovább »

Franciaországi légikatasztrófa - Közlekedési hatóság: kockázata van a hirtelen szabályváltoztatásnak

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) szerint kockázatos a légiközlekedés szabályain hirtelen, "indulatból" változtatni, mert újabb biztonsági kérdéseket vethet fel egy esetleges módosítás.
tovább »

Hét bor viselheti egy éven keresztül "Az MTA Bora 2015" címet

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Negyvenöt hazai pincészet és borászat 110 bora vett részt a Magyar Tudományos Akadémia által idén 6. alkalommal meghirdetett bormustrán, közülük hét viselheti egy éven keresztül "Az MTA Bora" címet.
tovább »

Eurostat - Akár tízszeres különbség is lehet az uniós munkaerő-költségek között

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Akár tízszeres különbség is lehet az óránként számított munkaerő-költségek között, amelyek tavaly 3,8 és 40,3 euró között mozogtak az Európai Unióban (EU) - derült ki az Eurostat, az EU statisztikai hivatalának hétfőn közzétett adataiból.
tovább »
Közúti baleset miatt késnek a vonatok a Debrecen-Nyírbátor vonalon

Közúti baleset miatt késnek a vonatok a Debrecen-Nyírbátor vonalon

Debrecen, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Egy ember meghalt abban a közúti balesetben, amely miatt késnek a vonatok a Debrecen-Nyírbátor vasútvonalon hétfő délután.
tovább »

Tóban rejtettek el egy lopott autót Borsodban

Miskolc, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Ellopott egy autót három fiatal Sályról, a járművet később - a vallomásuk szerint - egy tóban rejtették el. A tolvajokat a rendőrök hat órán belül elfogták - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-nek.
tovább »

Quaestor - Az MSZP várja a kormánypárti nyilatkozatokat

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Az MSZP várja a kormánypárti képviselők nyilatkozatait arról, hogy nem rendelkeztek bennfentes információval a bedőlt brókercégekkel kapcsolatban, és nem tartottak pénzt ezeknél a cégeknél.
tovább »

OGY - Buda-Cash/Quaestor - Orbán: csütörtökön közlik, mely állami intézmények érintettek

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Csütörtökre ígérte Orbán Viktor miniszterelnök a közvélemény tájékoztatását arról, mely állami háttérintézményeknek volt pénzügyi kapcsolata brókercégekkel. A kormányfő ezt hétfőn mondta el a parlamentben, az azonnali kérdések és válaszok órájában. Orbán Viktort emellett a hortobágyi földpályázatokról és az ügynökvádról is faggatták ellenzéki képviselők.
tovább »

Németh Lászlóné: elindulhat április elsején a nemzeti közműszolgáltató

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Április elsején megkezdheti működését az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. a gázüzletágban, miután a cég hétfőn megkapta az ehhez szükséges energiahivatali engedélyt - jelentette be Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.
tovább »

OGY - Szigorítaná a színesfém lopások büntethetőségét a Fidesz

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A közérdekű üzem működését megzavaró színesfém lopás szigorúbb büntetőjogi szankcionálására tett javaslatot a fideszes Boldog István.
tovább »

Női kézilabda Bajnokok Ligája - Idén is az MVM a budapesti négyes döntő főszponzora

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Idén is az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének főszponzora.
tovább »

EU-munkavállalás - Brit felmérés: a régi EU-tagországokból nő, Kelet-Európából csökken a bevándorlás

London, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A hétfőn zárult brit parlamenti időszakban a közhiedelemmel ellentétben jelentősen csökkent a munkavállalás céljából Nagy-Britanniába települők száma, az összességében csökkenő migráción belül viszont nőtt a bevándorlás a "régi" EU-tagállamokból, a közép- és kelet-európai uniós társállamokból érkezők száma pedig az átlagnál is nagyobb mértékben visszaesett az Oxfordi Egyetem hétfőn ismertetett átfogó felmérése szerint.
tovább »
Magyar-görög - Két görög futballista elhagyhatta a kórházat

Magyar-görög - Két görög futballista elhagyhatta a kórházat

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Elhagyhatta a kórházat a görög labdarúgó-válogatott két játékosa, akik hétfő reggel sérültek meg egy halálos áldozattal is járó balesetben a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton. Harmadik társuk még kórházban van, de a nap folyamán őt is kiengedik - mondta a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI megkeresésére délután.
tovább »

Tapolcai választás - Feljelentést tesz a Fidesz lejárató kiadványok miatt

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Fidesz büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a Tapolcán és környékén terjesztett lejárató kiadványok ügyében - közölte a párt hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Késik a DiPerTe oltóanyag szállítása

Késik a DiPerTe oltóanyag szállítása

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A gyártó nem tudja a szerződés szerinti határidőre szállítani a torokgyík, a szamárköhögés, a merevgörcs, a járványos gyermekbénulás, valamint a Haemophilus influenzae b (Hib) elleni ötkomponensű védőoltást - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) hétfőn az MTI-vel az Országos Tisztifőorvosi Hivatalhoz érkezett gyártói jelzésre hivatkozva.
tovább »
Szijjártó Péter: huszonegy új átkelő nyílik a szlovák-magyar határon

Szijjártó Péter: huszonegy új átkelő nyílik a szlovák-magyar határon

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) – Huszonegy új határátkelő nyílik Magyarország és Szlovákia között egy ősszel induló projekt keretében – jelentette be a magyar külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, miután tárgyalt szlovák kollégájával.
tovább »

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Szeged, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a csődör, amely a gondozóitól a Szulejmán nevet kapta, hamar lábra állt, és a látogatók is megfigyelhetik – közölte Veprik Róbert igazgató.
tovább »

Húsvéti fesztivál Hollókőn

Salgótarján, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Gazdag folklórprogrammal, palóc gasztronómiával és népszokásokkal, locsolkodással, koncertekkel várják a vendégeket a Hollókői Húsvéti Fesztiválra szombattól hétfőig - tájékoztatta az MTI-t a szervező Hollókői Világörökség-kezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn.
tovább »

Április 10. és 27. között rendezik az Egri Tavaszi Fesztivált

Eger, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Wahorn Andrással, Halász Judittal, Rúzsa Magdival és Palya Beával is találkozhatnak az érdeklődők a tizenöt törzsprogramot és számos kísérőrendezvényt tartalmazó 15. Egri Tavaszi Fesztiválon április 10. és 27. között - hangzott el a szervezők hétfői sajtótájékoztatóján Egerben.
tovább »

Bemutatták a 12. VeszprémFest programját

Veszprém, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Két új helyszínnel bővül idén a VeszprémFest, amelyet július 15. és 18. között rendeznek meg Veszprémben - jelentette be Mészáros Zoltán, a rendezvény főszervezője hétfőn a helyi városházán.
tovább »
Jegyzet: Hárman párban

Jegyzet: Hárman párban

Mindahányszor azzal szembesülök jártamban-keltemben, hogy sárga mellényes emberek hárman állják körül a maroknyi szemetet (az egyik összesepri, a másik a lapátot tolja alá, a harmadik pedig a zsák száját tárja ki, hogy a második belelapátolhassa az első által összesepert szemetet), óhatatlanul a pártállam egyik különös ismertetőjele, az úgynevezett kapun belüli munkanélküliség képe ötlik fel bennem. Petneházi Attila jegyzete.
tovább »
Folytatódik a kártérítési per

Folytatódik a kártérítési per

Debrecen - Hétfőn folytatódott a Balla Irma meggyilkolásával megvádolt, elítélt, majd végül felmentett ifjabb Schönstein Sándor kártérítési pere a Debreceni Járásbíróságon. A tárgyaláson többek közt azt próbálták tisztázni, mennyit kereshetett volna szakmájában a felperes, illetve tanúként meghallgatták az édesapját is.
tovább »
Külföldi sajtó Magyarországról - A FAZ helyreigazítása

Külföldi sajtó Magyarországról - A FAZ helyreigazítása

Berlin, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap helyreigazítást közölt hétfői számában a miskolci számozott utcákból álló negyed felszámolásával kapcsolatban szombaton közölt riporthoz.
tovább »

Közlemény - Köztartozást is behajthat a NAV

Miskolc - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal végrehajtási tevékenysége nem kizárólag az államot megillető adótartozás beszedésére, hanem külső szervek megkeresése alapján indít végrehajtásra is kiterjed.
tovább »

Quaestor - Rogán: parlamenti albizottság vizsgálhatja a Quaestor MFB-hitelét

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Parlamenti albizottságban vizsgálná a Fidesz, milyen kár érte a költségvetést azzal, hogy a Gyurcsány-kormány idején csaknem 17 milliárd forint összegű, fedezet nélküli hitelt kapott a Quaestor a Magyar Fejlesztési Banktól (MFB) - közölte Rogán Antal hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »
Jogszabályváltozás - Hétfőtől módosul néhány agrártámogatási szabály

Jogszabályváltozás - Hétfőtől módosul néhány agrártámogatási szabály

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Egyes agrártámogatásoknál a beadott dokumentumok hiányosságait csak egyszer lehet pótolni, ettől többszöri hiánypótlást a miniszter sem engedélyezhet rendeletben - egyebek mellett ezt tartalmazza, az az agrártámogatásokat módosító törvény, amelyet hétfőtől kell alkalmazni.
tovább »

Banki elszámolás - Az AXA Bank megkezdte az értesítők postázását

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Az AXA Bank megkezdte a devizaalapú kölcsönügyletek elszámolásáról szóló értesítőlevelek postázását ügyfeleinek, az első pénzügyi teljesítések már megtörténtek, és a továbbiakban a levelek kiküldésével párhuzamosan zajlanak - közölte a hitelintézet.
tovább »
Lezárt ügy: indiai vadkendert termesztettek Nyíregyházán

Lezárt ügy: indiai vadkendert termesztettek Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást D. Zoltán János 48 éves és Z. Liza 43 éves nyíregyházi lakosok ellen.
tovább »

Quaestor - A Jobbik képviselői nyilatkoztak, hogy nem vettek részt bennfentes kereskedelemben

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Jobbik parlamenti képviselői hétfőn nyilatkoztak arról, hogy nem vettek részt a Quaestor-ügyet érintő bennfentes kereskedelemben. Erről az ellenzéki párt sajtóosztálya tájékoztatta az MTI-t.
tovább »

Ősszel újra Magyarországon koncertezik a 2Cellos

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Október 10-én újra Magyarországon koncertezik a Luka Sulic és Stjepan Hauser alkotta horvát csellista duó, a 2Cellos, akik a Papp László Budapest Sportarénában lépnek színpadra egy alkalommal.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2015. március 30.

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Újra járható a 84-es főút Sárvárnál

Szombathely, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Feloldották a délelőtti halálos baleset miatt elrendelt útzárat Vas megyében, a 84-es főút sárvári szakaszán - közölte az MTI-vel Magyar Csaba, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője hétfő délután.
tovább »
A diósgyőri ultrák jótékonysági akciója az állatok javára

A diósgyőri ultrák jótékonysági akciója az állatok javára

Edelény, Kazincbarcika, Miskolc - A diósgyőri szervezett szurkolói csoportok gyűjtést szerveznek állatmentő alapítványok számára április 11-12. között Miskolcon, Kazincbarcikán és Edelényben.
tovább »

Kábítószert csempészett be értékesítésre egy kisvárdai pár

Nyíregyháza, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Kábítószert csempészett be külföldről magyarországi értékesítésre egy kisvárdai pár, az autójukban több mint két kilogramm drogot találtak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Quaestor - Szijjártó: a KKM és intézményei nem rendelkeztek törvénytelen információval

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a tárca intézményei a miniszterelnök utasításának megfelelően jártak el, amikor megszüntették számláikat a Quaestor brókercégnél, ennek köszönhetően az adófizetőket nem érte kár; a folyamat során pedig nem rendelkeztek semmilyen törvénytelen információval - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
tovább »

Oltóanyag - Sanofi Pasteur: minőségellenőrzési vizsgálat miatt késik a szállítmány

Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Időben megtörtént a szükséges mennyiségű, ötkomponensű kötelező védőoltás gyártása, a késedelem a legyártott oltóanyag szállítási engedélyezése előtti, rutin minőségellenőrzési vizsgálatok során észlelt kisebb eltérés miatt van, ugyanis emiatt az összes legyártott vakcinát újraellenőrzik - közölte az oltóanyag gyártója, a Sanofi Pasteur az MTI megkeresésére hétfőn.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vivi, a nap szépe

Vivi, a csinos diáklány imádja a különleges ruhákat.
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
A Mol a TVK százszázalékos tulajdonosává vált
Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Sikeresen lezárult a Tiszai Vegyi Kombinát (TVK) Nyrt. [...] tovább »
OGY – A kistelepülési polgármestereknek fizetésének emelését javasolja egy fideszes képviselő
Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A kistelepülési polgármestereknek fizetésének emelésére tett [...] tovább »
Az ország teljes területén szolgáltathat a Főgáz
Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) megadta a [...] tovább »
Franciaországi légikatasztrófa – Közlekedési hatóság: kockázata van a hirtelen szabályváltoztatásnak
Budapest, 2015. március 30., hétfő (MTI) - A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) szerint kockázatos a [...] tovább »
Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban
Nyíregyháza, 2015. március 30., hétfő (MTI) - Törpevíziló (Hexaprotodon liberiensis) született vasárnap éjjel [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása