Szögek, kátyúk és defektek

Szögek, kátyúk és defektek

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A biztonságra veszélyes abroncssérülések ötöde lakott területen kívül következett be.
Ezért egyre nehezebb jogosítványt szerezni

Ezért egyre nehezebb jogosítványt szerezni

Budapest - Magyarországon egyre csak fogynak az autósiskolák, és az autóvezetést oktatók is.
15 fotó amely megmutatja, mi történik, ha magára hagyják a gyereket a kedvenccel

15 fotó amely megmutatja, mi történik, ha magára hagyják a gyereket a kedvenccel

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elég csak néhány percre egyedül hagyni a gyereket a kutyával vagy a macskával és máris egy kisebb katasztrófa történik. 
Kürtőskalács: végre akkor bejegyzik már?

Kürtőskalács: végre akkor bejegyzik már?

Budapest - Elkezdődött a finom édesség magyar termékként való bejegyzési folyamata.
Vascsővel verte agyon a 86 éves nőt, életfogytiglant kaphat a nyéstai gyilkos

Vascsővel verte agyon a 86 éves nőt, életfogytiglant kaphat a nyéstai gyilkos

Miskolc, Nyésta - Előzetes letartóztatásba helyezték a nyéstai emberölés gyanúsítottjait.
Ki az a Soros György?

Ki az a Soros György?

Budapest - A vidéki kis településen élők inkább néznek sorozatokat és filmeket a tévében, mint híradót. Éppen ezért keveset tudnak az aktuálpolitikáról, de nem is érdekli őket, hogy ki az a Soros György, mit csinál Orbán Viktor az országgal, mert szerintük változtatni úgysem tudnak rajta. Azt viszont minden tévét kapcsolgató leszűrte a kormány erőszakos propagandájából, hogy a migránsokat utálni kell. Fődi Kitti cikke az Abcúgon.

Második világháborús csontmaradványokat találtak a Városligetben

Budapest - Három, a második világháborúban elesett német katona csontmaradványaira bukkantak a Városliget felújítási munkálatai közben - közölte a Hadtörténeti Intézet és Múzeum pénteken az MTI-vel.

Új pályázatokat ír ki , 90 milliós keretösszeggel az Agrármarketing Centrum

Budapest - Az Agrármarketing Centrum (AMC) új pályázatokat ír ki rendezvények szervezésének és kommunikációjának támogatására; első körben 90 millió forintos keretösszeggel 3 pályázat jelenik meg a jövő héten.
Öt intézményt ürítettek ki a bombariadó miatt Nyíregyházán

Öt intézményt ürítettek ki a bombariadó miatt Nyíregyházán

Nyíregyháza - Öt nyíregyházi intézményt kellett kiüríteni nem sokkal 8 óra után bombariadó miatt.
Tizedik állomásához érkezett a Mobil Digitális Iskola-program

Tizedik állomásához érkezett a Mobil Digitális Iskola-program

Nyíregyháza - Tizedik állomásához érkezett a Mobil Digitális Iskola-program (Mobidik), a modern számítástechnikai eszközökkel felszerelt mobil tantermet ezen a héten a nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai használhatták.

Időjárás-jelentés - 2017. április 28.

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.

Holtan találtak egy nőt Tolnán

Budapest - Holtan találtak egy nőt tolnai otthonában, felmerült az idegenkezűség gyanúja - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.
Interjú: Wellhello

Interjú: Wellhello

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a méltán népszerű Wellhello oszlopos tagja Diaz volt, aki többek között mesélt hamarosan megjelenő két új zenéjükről is az olvasóknak.

Rádiókat bírságolt és frekvencia-pályázatokról hozott döntéseket a médiatanács

Budapest - Helyi rádiókat bírságolt meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, valamint döntést hozott helyi frekvenciákra kiírt pályázatokról is.

Külföldi sajtó Magyarországról - Német és brüsszeli sajtókommentárok

Brüsszel - A Handelsblatt című német üzleti lap, a La Libre Belgique belga napilap, valamint a Politico című brüsszeli hírportál is Magyarországgal foglalkozott több pénteki cikkben.

Freedom House - Tizenhárom éves mélyponton van a sajtószabadság a világban

New York - Tizenhárom éves mélypontra zuhant tavaly a világ a sajtószabadság érvényesítése terén, miközben soha nem tapasztalt fenyegetésekkel szembesültek az újságírók és sajtóorgánumok a legdemokratikusabb országokban is, a tekintélyelvű államokban pedig új, esetenként a határokon átnyúló intézkedésekkel próbálják megszerezni a média feletti ellenőrzést - állapítja meg pénteken nyilvánosságra hozott jelentésében a Freedom House (FH) amerikai központú emberi jogi szervezet a sajtószabadság tavalyi helyzetéről szóló jelentésében.

Négyszáz millió forintos technológiafejlesztés a nyíregyházi Szuro-Trade Kft.-nél

Nyíregyháza - Fejlesztette terményszárítási technológiáját a mezőgazdasági szolgáltatásokkal és kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó Szuro-Trade Kft., a 403 millió forint értékű, részben a Norvég Finanszírozási Mechanizmus támogatásával megvalósult beruházást pénteken adták át Nyíregyházán.

Ingyen?

A fiatalok számára van egy jó meg egy rossz hírem. Most nem kérdezhetem meg, melyikkel kezdjem, ezért kezdem a jóval: a kormány jövő évtől ingyenessé teszi az első nyelvvizsga megszerzését 35 éves korig. Hegyi Erika jegyzete.
Jön a MÁV nagy dobása! Emeletes vonat gördül Nyíregyházára!

Jön a MÁV nagy dobása! Emeletes vonat gördül Nyíregyházára!

Nyíregyháza - Sínen a megállapodás: a magyar vasút életében kiemelt jelentőségű keretmegállapodást írt alá a MÁV-START Zrt. és a Stadler Bussnang AG. Egyelőre még csak ízlelgethetjük, hogy immár látótávolságon belül van az első kétszintes személyszállító jármű, amely 2019 tavaszán állhat forgalomba, és utána nemsokára a nyíregyházi állomásra is begördülhet.
Ingyen lesz az első nyelvvizsga

Ingyen lesz az első nyelvvizsga

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Visszakapják az első nyelvvizsga díját azok, akik sikeresen teljesítették a feladatokat. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára jelentette be, hogy az első nyelvvizsgát ingyenessé teszik 35 éves korig.
Ingatlanközvetítővel, vagy anélkül? Íme a tapasztalatok!

Ingatlanközvetítővel, vagy anélkül? Íme a tapasztalatok!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sem az idő, sem pedig a költségek szempontjából nem mellékes, hogy ingatlanügyekben kérünk-e segítséget.

Novák Katalin: a fejlesztések nyomán megduplázódik az Erzsébet-táborok kapacitása

Budapest - A kormány a következő három évben 26 milliárd forintot fordít a zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborok fejlesztésére, így 2019-re megduplázódik a táborok kapacitása - mondta Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
Illegális bevándorlás - Elkészült a második kerítés a magyar-szerb határon

Illegális bevándorlás - Elkészült a második kerítés a magyar-szerb határon

Röszke - Elkészült a kétsoros kerítésrendszer második kerítése a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán.
Riasztották a magyar Gripeneket egy utasszállító gép miatt

Riasztották a magyar Gripeneket egy utasszállító gép miatt

Budapest - Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit pénteken délelőtt egy Münchenből Nagyszebenbe tartó repülőgép miatt, mert az nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium az MTI-t.
A hely, az ár

A hely, az ár

Költözni mindig ráfizetés. Haszon legfeljebb annyi származik belőle, hogy az ember megszabadul pár „féltve őrzött”, amúgy értéktelen, elavult kacattól. Pláne akkor kész leégés a költözés, ha az ember fia olcsó helyről, vidékről hurcolkodik át drágábbra. Györke László jegyzete.

Everest-expedíció - Klein Dávid és Suhajda Szilárd túl van a második akklimatizációs körön

Budapest - Túl van a második akklimatizációs körön Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászó, akik a Magyar Everest Expedíció keretében készülnek a világ legmagasabb csúcsának megmászására.
4 munkahelyi szabály, ami mindenkit az őrületbe kerget

4 munkahelyi szabály, ami mindenkit az őrületbe kerget

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Valószínűleg mindannyian találkoztunk már olyan munkahelyi szabályzattal, amitől a falra másztunk volna. Sokszor pont ezek nehezítik meg a munkavégzést, hatással vannak a dolgozók kedvére és motiváltságára. Végső esetben pedig a dolgozó távozásához vezethetnek.
Videó: Plüsskacsába rejtett kábítószer Ongán

Videó: Plüsskacsába rejtett kábítószer Ongán

Onga - A rendőrök Ongán fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szerzett meg és adott tovább. A díler egy játék plüsskacsa hasában rejtette el a „kristályt”.
A nap receptje: tormás sonkaleves

A nap receptje: tormás sonkaleves

Debrecen, Karcsa, Miskolc, Nyíregyháza - A húsvétnak már vége, de az ünnep ízeit egyszerűen nem akarjuk elengedni.

Nagy Futam - Ötödször rendezik meg a technikai sportok fesztiválját

Budapest - Ötödször rendezik meg a Nagy Futam elnevezésű autó- és motorsport-bemutatót Budapest belvárosában hétfőn.
 
Előző
123456  


hirdetés