Mi lesz itt kilenc hónap múlva?

Mi lesz itt kilenc hónap múlva?

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Minél többet sportol valaki, annál fontosabbnak tartja, hogy vonzó társat találjon.
Ki fog itt termelni?

Ki fog itt termelni?

Egyfajta kettősség uralkodik a kívülállókban, ha a mezőgazdaságról van szó. Egyrészt, van egy ki nem mondott irigység a gazdálkodókkal szemben a komoly támogatások, a pályázati lehetőségek, az óriási beruházások, a lenyűgöző gépek láttán. Nem véletlen, hogy ma már milliókban mérik a föld hektáronkénti árát. Dankó Mihály írása.

Visszavonták az Óbudai Egyetem kancellárjának megbízatását

Budapest - Orbán Viktor miniszterelnök visszavonta az Óbudai Egyetem kancellárja, Monszpart Zsolt György megbízatását.

Az MSZP tudomásul veszi a Kúria döntését

Budapest - Az MSZP tudomásul veszi a Kúria döntését, amelyben elutasította a Gőgös Zoltán által kezdeményezett népszavazás aláírásainak ellenőrzése miatt benyújtott jogorvoslati beadványt.

Az NVB nem tesz panaszt a nyomozás megszüntetése miatt

Budapest - Nem tesz panaszt a Nemzeti Választási Iroda épületében február 23-án történtek után indult nyomozás megszüntetése miatt a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) - döntött a testület pénteki ülésén.
Felújították egy Gerle 12-es repülőgép mását

Felújították egy Gerle 12-es repülőgép mását

Budapest - Felújította a Goldtimer Alapítvány az eredetileg 1932-ben épült Gerle 12-es duplafedeles repülőgép replikáját, amelyet pénteken mutattak be a budaörsi repülőtéren.

Több mint 4300 közlekedési jogsértést tárt fel a rendőrség három nap alatt

Budapest - Több mint 4300 közlekedési jogsértést tárt fel a rendőrség három nap alatt, a keddtől csütörtökig tartó országos sebességmérő akciója során - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon pénteken.

Dubrovniki Fórum - Szijjártó: Magyarországnak az az érdeke, hogy minél előbb béke és stabilitás uralkodjon a Nyugat-Balkánon

Dubrovnik - Magyarországnak az az érdeke, hogy minél előbb béke és stabilitás legyen a Nyugat-Balkánon - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek Horvátországban, a Dubrovniki Fórum elnevezésű nemzetközi kül- és biztonságpolitikai tanácskozáson pénteken, miután megbeszéléseket folytatott Miro Kovac horvát, Igor Crnadak boszniai és Enver Hoxhaj koszovói külügyminiszterekkel.
Dubrovniki Fórum - Szijjártó újabb autópálya-összeköttetésről állapodott meg a román közlekedési miniszterrel

Dubrovniki Fórum - Szijjártó újabb autópálya-összeköttetésről állapodott meg a román közlekedési miniszterrel

Budapest - Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Petru Sorin Buse román közlekedési miniszter találkozóján megegyezés született arról, hogy 2018-tól újabb autópálya-összeköttetés jön létre Magyarország és Románia között, ezúttal az M4-es és az A3-as autópályák összekötésével.

Időjárás-jelentés - 2016. augusztus 26.

Budapest - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti.

A hajtató paprikakertészek nagyon jó, a szabadföldi termesztők közepes évet zárnak

Kecskemét - Az idei, nem túl nagy hőség a hajtató paprikakertészeknek kedvezett, nagyon jó évet zárnak, a szabadföldi paprikatermesztők azonban csak közepeset az esőzések miatt - mondta az MTI-nek Ledó Ferenc, a FruitVeB elnöke pénteken a Magyar Paprika Napja nevű konferencián, Kecskeméten.

Külföldi sajtó Magyarországról - Német riport a varsói találkozóról, francia lap Trumpról és Orbánról

Berlin - Németországban a ZDF országos köztelevízió Angela Merkel kancellár és a V4 csoport (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) kormányfőinek pénteki varsói találkozójával kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal. A Le Monde szerint Orbán Viktor azon kevesek egyike, aki Donald Trumpot támogatják Európában.
Elavultnak számít a 8 órás munkarend, új foglalkoztatási módra van szükség

Elavultnak számít a 8 órás munkarend, új foglalkoztatási módra van szükség

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Külföldön egyre elterjedtebbnek számít, hogy a cégek rugalmas munkaidőben foglalkoztatják a munkavállalóikat, hiszen több kutatás is kimutatta, hogy egyre fontosabbá válik az emberek számára a szabadidő. Ráadásul a 4 vagy 6 órában foglalkoztatottak esetében előfordul, hogy hatékonyabban dolgoznak, valamint a Y generáció megváltozott igényeihez is jobban illik az atipikus munkarend - olvasható a Cvonline.hu oldalán.

NGM: megalakult az autóbusz beszerzési bizottság

Budapest - Megalakult a nemzeti autóbusz beszerzési bizottság (nabb), amelynek feladata, hogy a regionális közlekedési központokkal és a flottakezelő társaságokkal közösen előkészítse az iparpolitikai céloknak megfelelő autóbusz-beszerzéseket, és egységesítse a magyar autóbuszipar fejlődését elősegítő beszerzési szempontokat - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.

A Kúria elutasította földügyi népszavazás aláírásainak ellenőrzése ügyében benyújtott jogorvoslatot

Budapest - A Kúria elutasította a Gőgös Zoltán MSZP-s országgyűlési képviselő által a földügyben kezdeményezett népszavazás aláírásainak ellenőrzése miatt benyújtott jogorvoslati kérelmet - derül ki a bíróság internetes oldalán pénteken nyilvánosságra hozott végzésből.

Füzi-Rozsnyai Krisztinát, Schanda Balázst és Tallódi Zoltánt jelölte a kormány a strasbourgi bíróságba

Budapest - A kormány Füzi-Rozsnyai Krisztinát, Schanda Balázst és Tallódi Zoltánt jelölte az Európa Tanácsban Magyarország következő strasbourgi bírájának; ezzel egyidejűleg az igazságügyi miniszter kezdeményezte a jelölteknek az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága előtti meghallgatását - áll az igazságügyi tárca által az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.

Sikkasztás miatt vádat emeltek Gömöri Zsolt ellen

Budapest - Sikkasztás miatt vádat emeltek Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) korábbi elnöke ellen, a hűtlen kezelés miatt folytatott nyomozást azonban bizonyítottság hiányában megszüntették.

Százmillió forintra bírságolta a Tigázt a MEKH

Budapest - Százmillió forintra bírságolta a Tigáz Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt.-t a késedelmes fizetés esetén alkalmazott gyakorlata miatt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) - közölte a szervezet pénteken.

Előzetes letartóztatásba került a rendőrök elől menekülő taxis

Budapest - A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki kedden Budapesten az általa vezetett taxival menekült az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől - közölte a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.
V4-csúcs - Orbán Viktor négy javaslatot tett Varsóban az Európai Unió jövőjéről

V4-csúcs - Orbán Viktor négy javaslatot tett Varsóban az Európai Unió jövőjéről

Varsó - Az európai uniós gazdaságpolitika, az intézményrendszer, a közös biztonságpolitika és az uniós szakpolitikák terén négy javaslatot tett Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió jövőjére vonatkozóan a visegrádi négyek (Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Csehország) kormányfőinek pénteki varsói találkozóján, amelyen részt vett Angela Merkel német kancellár is.
„Az én olimpiám” - 2017. szeptember 15., Lima

„Az én olimpiám” - 2017. szeptember 15., Lima

Ha magyar győzelem születne, akkor 2024-ig szinte biztos, hogy eltartana a sport felfutása. Berecz Csaba írása.
Előtérbe a hátteret!

Előtérbe a hátteret!

Teli tüdőből fújhatjuk a pozitív változást: egészséges bérfejlesztéssel lehelnek életet az egészségügybe. Üdvözlendő, hogy az ápolók bére 2019-re átlagosan hatvanöt százalékkal nő, a szakorvosok és a kórházi szakgyógyszerészek bére két év alatt 207 ezer forinttal emelkedik. Ladányi Tóth Lajos jegyzete.
Mit tegyünk szívroham gyanúja esetén?

Mit tegyünk szívroham gyanúja esetén?

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legfontosabb tennivaló, hogy a beteg mielőbb kórházba kerüljön.

Levélben nyilvánított részvétet Kövér László Tamás Ilonka lányának

Budapest - Példaértékűnek nevezte Tamás Ilonka évtizedeken átívelő, generációkat összekötő munkásságát Kövér László, aki az Országgyűlés nevében együttérzését fejezte ki a felvidéki tanító halála miatt Tamás Ilonka lányának.

OGY - Mobilalkalmazáson az Országgyűlés munkája

Budapest - Mobilalkalmazáson keresztül is nyomon lehet követni a parlament munkáját.

A Tigáz fellebbez az energiahivatal bírsága ellen

Budapest - Fellebbez a Tigáz Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) határozata ellen, a hivatal 100 millió forintra büntette a szolgáltatót.

Visszahívtak a piacról egy veszélyes pirotechnikai terméket

Budapest - Visszahívtak a piacról egy pirotechnikai terméket, mert veszélyesnek bizonyult - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon pénteken.

Másfél milliárd forintból fejleszti hajdúszoboszlói üzemét a Leier

Győr - A már meglévő üzeme mellé új csarnokot épít Hajdúszoboszlón az építőanyag gyártással foglalkozó Leier Hungária Kft. másfél milliárd forintból, a beruházást 2017 tavaszára fejezhetik be - tájékoztatta a győri székhelyű vállalat az MTI-t.

Szakértő: a pedofilok sokszor hálózatokba szerveződnek

Budapest - A pedofilok sokszor hálózatokba szerveződnek, és egymást segítik, hogy rejtve maradhassanak - közölte Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Novák: idén minden eddiginél több gyerek üdülhetett Erzsébet-táborokban

Fonyódliget - Idén minden eddiginél több, 90 ezer gyerek üdülhetett az Erzsébet-táborokban - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a pénteken záruló fonyódligeti Erzsébet-táborban.
Királyi szerelmek éjszakája a Diósgyőri várban

Királyi szerelmek éjszakája a Diósgyőri várban

Miskolc - Középkori titkos szerelmekről, udvari intrikákról és hódítási tippekről is képet kaphatnak az érdeklődők a Diósgyőri várban a Királyi szerelmek éjszakáján szombaton.
Külföldön sincs kolbászból a kerítés - Nyílt levél egy emigrált tollából

Külföldön sincs kolbászból a kerítés - Nyílt levél egy emigrált tollából

Miskolc - Lehet érvelni a többszörös fizetésekkel külföldön, de nem lehet összehasonlításként szembe állítani egymással a kettőt, ahogy a megélhetési mérleg nyelve sem lesz egyenlő. Ezzel vajon tisztában vannak a fiatalok, vagy csak a jól csengő történetek kápráztatják el őket? - írja olvasónk a 20 éves miskolci lány, Dalma történetére reagálva, melyet múlt héten tettünk közzé. Dalma nyílt levélben írta meg nemrégiben, hogy miért látja kilátástalannak a helyzetét Magyarországon, és kényszerül külföldre menni dolgozni. Válaszlevél a nyílt levélre, egy emigrált lány tollából. 
Van, akire százmilliókat költ a magyar egészségügy

Van, akire százmilliókat költ a magyar egészségügy

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Négymillió emberre szinte semmit, 22-re viszont több százmillió forintot költött tavaly a társadalombiztosító. Több mint egymillióan egyáltalán nem jártak orvosnál, de volt olyan is, akinek ötven különböző betegsége volt egyidőben. A cukorbetegség rengeteg pénzt visz el, minden harmadik magyarnak pedig magas a vérnyomása. Íme, erre költi a pénzét az OEP. Albert Ákos cikke az Abcúgon.
Orbán: demográfiai megoldás kell a munkaerőhiányra

Orbán: demográfiai megoldás kell a munkaerőhiányra

Budapest - Hosszabb távon demográfiai, családpolitikai megoldásokkal kezelné a munkaerőhiányt Orbán Viktor miniszterelnök.
Illegális bevándorlás - Orbán: újabb kerítés épül a magyar-szerb határra

Illegális bevándorlás - Orbán: újabb kerítés épül a magyar-szerb határra

Budapest - Meg kell erősíteni a magyar-szerb határzárat, ezért egy újabb kerítéssor létesül a határszakaszon a legmodernebb technikai eszközökkel - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Pénteken rendezik az Állatkertek éjszakáját

Budapest - Ma este rendezik meg az ország 11 településének 12 állatkertjében az Állatkertek éjszakája elnevezésű programot, amelynek során szakvezetéssel, látványetetéssel és interaktív programokkal várják a látogatókat.

Rétvári: kormányzati intézkedések a fogyatékkal élők helyzetének javítására

Budapest - Több olyan kormányzati intézkedés előkészítése zajlik, amely a fogyatékkal élő emberek helyzetét pozitívan hivatott befolyásolni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a jobbikos Sneider Tamás kérdésére.
Emelkedett a gázolaj ára

Emelkedett a gázolaj ára

Budapest - Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.
Lovagi torna

Lovagi torna

Hö, azta: mennyi lovag! – hökken meg az egyszerű bámészkodó a közepesen friss hír hallatán, miszerint a kereszttel kitüntetett, „ékesszólásáról” elhíresült tollforgatót lovaggá „ütötték”. A művelet – szigorúan a lovagiasság szabálya szerint – a többi keresztes által történt a saját plecsni visszaadásával párhuzamosan. Pap Gyula jegyzete.
Minden idők 31 legjobb állati fotóbombája

Minden idők 31 legjobb állati fotóbombája

Állatok, akik rosszkor voltak rossz helyen. Vagy inkább épp ellenkezőleg: a lehető legjobbkor, a legjobb helyen néztek bele a fényképező objektívjébe, hiszen ha tönkre is tettek egy fotót, egy másik állati jól sikerült!
 
Előző
123456  

Klaudia, a nap szépe

Klaudia egy vidám, színes egyéniség, ami általában az öltözködésén is meglátszik.
tovább »


hirdetés