Csökken az üzemanyagok ára

Csökken az üzemanyagok ára

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.
tovább »
A Crescendo Nyári Akadémia új otthona: Tokaj

A Crescendo Nyári Akadémia új otthona: Tokaj

Tokaj - A hét végéig vendégeskednek Tokajban a zenészek.
tovább »

Seszták: a júliusi 8-ai vihar idején nem hibáztak a vasutasok

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Mintegy hét óra alatt több mint harminc eseményt rögzítettek a MÁV Start Zrt.-nél a július 8-ai vihar idején. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter szerdán a parlament honlapján közzétett írásbeli válaszában kiemelte: az elővárosi vonatok késéseit nem emberi mulasztás, hanem az időjárási körülmények befolyásolták.
tovább »

Brókerbotrány - Fidesz: a bankok akadályozzák a kártalanítást

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Fidesz szerint a bankok akadályozzák a brókerbotrányok áldozatainak kártalanítását, az ellenzéki pártok pedig félrevezetik a közvéleményt.
tovább »

Jobbik: a kormány segítse az új emigráció identitásának megőrzését!

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Jobbik felszólította a kormányt, hogy kezdjen párbeszédet és segítse a közelmúltban kivándorolt több százezer magyar identitásának megőrzését.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2015. július 29.

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Módosult a határidő: augusztus 15-ig lehet befizetni a kamarai tagdíjat

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) országos elnökségének döntése értelmében július 31-e helyett augusztus 15-ig lehet befizetni az idei kamarai tagdíjat - közölte a NAK szerdán az MTI-vel.
tovább »

FM: a parlagfű-mentesítés minden földtulajdonos kötelessége

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A parlagfű-mentesítés, a parlagfű virágzásának megakadályozása minden földtulajdonos és földhasználó kötelessége, aki eddig elmulasztotta, végezze el, ellenőrizze területét, még a hatóságok megérkezése előtt - mondta Szalkai Gábor, a Földművelésügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese az M1 aktuális csatornán szerdán.
tovább »

Lovagi tornák tere épül a diósgyőri vár mellett

Miskolc, 2015. július 29., szerda (MTI) - Új látványossággal gyarapodik a közelmúltban megújult diósgyőri vár, az ódon falak közelében épül meg a Lovagi tornák tere, a beruházás része a Diósgyőr-Lillafüred komplex kulturális és ökoturisztikai fejlesztési projektnek, a létesítményt augusztus 20-án adják át - hangzott el a projektet bemutató sajtótájékoztatón szerdán.
tovább »
Megtalálták a nyolc éves egri kisfiút

Megtalálták a nyolc éves egri kisfiút

Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Tiszaújváros - A kora délutáni órákban megtalálták azt az eltűnt egri kisfiút, aki táborozó társaival Poroszlóra indult.
tovább »
A Szeleta-barlangban 4 évesen eldőlt minden

A Szeleta-barlangban 4 évesen eldőlt minden

Miskolc, Szentlélek - Szerda reggel 9 órától egészen délig látogathatták a szentléleki pálos kolostornál az ásatást az érdeklődők.
tovább »
Elhelyezték a Diósgyőri VTK labdarúgó-edzőközpont alapkövét

Elhelyezték a Diósgyőri VTK labdarúgó-edzőközpont alapkövét

Miskolc, 2015. július 29., szerda (MTI) - Ünnepélyes keretek között elhelyezték a Diósgyőri VTK utánpótlás labdarúgó-edzőközpontjának alapkövét szerdán Miskolcon.
tovább »

Brókerbotrány - LMP: a jegybank adjon kölcsön a Befektető-védelmi Alapnak

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az LMP szerint a Magyar Nemzeti Banknak kellene kölcsönt adnia a Befektető-védelmi Alapnak (Beva) a brókerbotrányok áldozatainak mielőbbi kártalanítása érdekében, a jegybanknak emellett egy kárrendezési alapot is létre kellene hoznia éves árfolyamnyereségének tíz százalékából.
tovább »

Együtt: Papcsák vizsgálja ki az MNB költekezéseit!

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az Együtt - a Korszakváltók Pártja felszólítja fel Papcsák Ferencet, a jegybank felügyelőbizottságának elnökét, hogy azonnal kezdeményezzen eljárást a Magyar Nemzeti Bank "felelőtlen" költekezéseinek kivizsgálására az utóbbi másfél évre vonatkozóan - ezt a párt alelnöke mondta szerdán az MTI-nek.
tovább »

OBH: emelkedik a mediációs eljárások száma a bíróságokon

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Olcsóbbak, gyorsabbak és megnyugtatóbb megoldást eredményeznek a pereskedésnél a medációs eljárások, amelyek száma évről évre emelkedik - erről Tolnai Kata, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) munkatársa beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
tovább »

Árvízi kockázati térkép: a becsültnél olcsóbb pályázat nyert a közbeszerzésen

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az eredetileg becsült nettó 765 millió forint helyett nettó 757 millió forinttal a három tagú AKK 2015 Konzorcium nyerte az árvízi kockázati térképezésre és a stratégiai kockázatkezelési terv készítésére kiírt tendert - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
tovább »

KSH: április-júniusban 126 ezerrel dolgoztak többen, mint egy éve

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A foglalkoztatottak száma április-május-júniusban meghaladta a 4 millió 201 ezret, ezzel 126 ezerrel többen dolgoztak, mint egy évvel ezelőtt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
tovább »

KSH: 6,9 százalékra csökkent a munkanélküliség április-júniusban

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Idén április-júniusban 310 ezer volt a munkanélküliek száma, 49 ezerrel kevesebb, mint egy évvel korábban, a munkanélküliségi ráta 1,2 százalékponttal, 6,9 százalékra csökkent - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
tovább »
"Az órákon figyeltem, nem a telefonomat nyomkodtam"

"Az órákon figyeltem, nem a telefonomat nyomkodtam"

Miskolc - Anett a maximális 500 felvételi pontból 494-et szerzett. Maga is meglepődött a fantasztikus eredményen. Interjú: Mészáros Anett, leendő egyetemi hallgatóval.
tovább »

Illegális bevándorlás - Naponta 1000-1100 menekültet szállít a MÁV-Start

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Egy átlagos napon mintegy ezer illegális bevándorlót szállít a magyarországi menekülttáborok felé a MÁV-Start - tájékoztatta a vasúttársaság szerdán az MTI-t.
tovább »

A Liberálisok kikérik az MNB műkincsleltárát

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Közérdekű adatigénylést nyújt be a Magyar Liberális Párt, kikéri a Magyar Nemzeti Bank által 1990 óta vásárolt műkincsek leltárát - közölte az MTI-vel szerdán Bodnár Zoltán.
tovább »

LMP: a valóságban nem működik a kormány foglalkoztatási sikerpropagandája

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az LMP szerint attól, hogy a kormány sikerpropagandát folytat a foglalkoztatással kapcsolatban, a magyar emberek még nem találnak itthon megélhetést és perspektívát. Az ellenzéki párt az elvándorlás megfékezése érdekében béremelést és valós munkahelyteremtést sürget.
tovább »

Fidesz: veszélyes lenne a férfiak negyven év munka utáni nyugdíjba vonulása

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Fidesz képviselőcsoportja hiteltelennek és az egész nyugdíjrendszert veszélyeztetőnek tartja azt a szocialisták által is támogatott kezdeményezést, amely a férfiaknak is lehetővé tenné a nyugdíjba vonulást negyven év munkaviszony után.
tovább »

MSZP: átverés a foglalkoztatottsági sikerkommunikáció

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az MSZP a kormány eddigi legnagyobb átverésének tartja a Fidesz-kormány 7 százalék alatti munkanélküliségről szóló "sikerkommunikációját".
tovább »

Tárki: nem változtak a pártpreferenciák tavasz óta

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az elmúlt negyedévben egyetlen parlamenti párt támogatottsága sem mozdult el számottevően, egyedül a bizonytalan szavazók aránya növekedett - tartalmazza a Tárki legfrissebb, júliusi pártpreferencia-kutatásának eredménye, amelyet a társadalomkutatási intézet szerdán juttatott el az MTI-hez.
tovább »

Illegális bevándorlás - A népegészségügyi szakemberek továbbra is kint vannak a Nyugati pályaudvaron

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A népegészségügyi szakemberek továbbra is kint vannak a fővárosi Nyugati pályaudvarnál, ahonnan kedd éjjel több mint ötven külföldi állampolgárt vittek kórházba megbetegedés gyanújával. A fővárosi és Pest megyei tisztifőorvos az M1 aktuális csatorna szerda déli Híradójában azt mondta: még az éjszaka elvégezték a fertőtlenítést, de továbbra is a helyszínen vannak, felügyelik a további takarítási munkálatokat, és higiénés felvilágosítást tartanak a menekülteknek, valamint a környék vendéglátóhelyein is.
tovább »
Debrecenben fertőtlenítették a fertőzésgyanús bevándorlókat szállító kocsikat

Debrecenben fertőtlenítették a fertőzésgyanús bevándorlókat szállító kocsikat

Budapest, 2015. július 29. – Fertőzés gyanúja miatt több mint ötven menedékkérőt szállított le a rendőrség és vitt kórházba kedden éjszaka a Nyugati pályaudvaron indulásra várakozó szerelvényről. A vasúttársaság azonnal intézkedett a vonat fertőtlenítéséről. Ez a feladat a takarítási előírásokban egyébként is szerepel.
tovább »
Magyarország felé tartó, rekordméretű heroinszállítmányt lepleztek le a román hatóságok

Magyarország felé tartó, rekordméretű heroinszállítmányt lepleztek le a román hatóságok

Bukarest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Románia eddigi legnagyobb drogfogását jelentették be szerdán a bukaresti hatóságok: a nyomozók 330 kilogramm, több mint hatvanszázalékos tisztaságú heroint foglaltak le előző nap a Pete (Petea) - Csengersima közúti határátkelőnél.
tovább »

Czomba: súlyos következményei lehetnek a nyugdíjrendszer átalakításának

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) – Foglalkoztatási szempontból súlyos következményei lehetnek annak, ha a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazása miatt átalakítják a nyugdíjrendszert – hangsúlyozta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre válaszolva.
tovább »

DK: a kormány maffiamódszerekkel támogatja az önkormányzatokat

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a kormány aljas maffiamódszerekkel osztja ki az önkormányzati támogatásokat és kizárólag a kormánypárti vezetésű településeknek biztosít többlettámogatást.
tovább »

KEK KH: ellenőrizzék időben útlevelük érvényességét a külföldre utazók!

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Külföldi utazás tervezésekor fontos időben ellenőrizni az útlevél érvényességét, de pótdíj megfizetése esetén akár már 24 órán belül kiállítják az új okmányt - közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEK KH) sajtóirodája szerdán az MTI-vel.
tovább »

Czomba: 23 éves csúcson a foglalkoztatottság

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mérésének kezdete, 1992 óta nem dolgoztak annyian mint most, több mint 4 millió 200 ezren Magyarországon, a munkanélküliség pedig tíz éve nem volt ilyen alacsony - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón a KSH munkaerő-piaci adataira reagálva.
tovább »

MSZP: mindenki támogassa a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásáról szóló népszavazást!

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az MSZP arra biztatja szimpatizánsait, aktivistáit, hogy támogassák a férfiak negyven év munkaviszony után történő nyugdíjba vonulásáról szóló népszavazási kezdeményezést.
tovább »

Fidesz: segély helyett munka kell

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Fidesz célja a teljes foglalkoztatás, a kormánypárt politikájában ezért a munkahelyteremtés továbbra is az első, mert a munka működik, de a segély nem - közölte a kormánypárt szerdán az MTI-vel.
tovább »
Az egész világon elérhetővé válik a Windows 10

Az egész világon elérhetővé válik a Windows 10

Redmond, 2015. július 29., szerda (MTI) - Szerdától elérhetővé válik a Windows 10 operációs rendszer a világ 190 országában, a Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkezik, a személyi számítógépekre (PC) és tabletekre pedig előre telepítve - közölte a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata az MTI-hez eljuttatott közleményében.
tovább »
Az internetezők egyharmada használja profi módon a világhálót

Az internetezők egyharmada használja profi módon a világhálót

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A felnőtt netezők 20 százaléka alacsony, 43 százaléka közepes, 37 százaléka pedig magas digitális kompetenciával rendelkezik a világháló használata terén - derül ki az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. által a Magyar Telekom támogatásával készített felmérésből.
tovább »
Új utakon

Új utakon

Mintegy két hete született meg a megállapodás az ENSZ öt állandó tagja – Németország képviselőjével kiegészülve – és Irán között arról, hogy a perzsa államot sújtó gazdasági szankciók feloldása ellenében Teherán a nukleáris programját nem használja katonai célokra. Ez is jelzi, az egyezség mellett bábáskodó Egyesült Államok külpolitikájában – már ami a Közép- és Közel-Keletet illeti – markáns változás rajzolódik ki. Szabó Zsolt László írása.
tovább »

Vádat emeltek a halálos balesetet okozó rendőrtiszt ellen

Miskolc, 2015. július 29., szerda (MTI) - Vádat emelt a Miskolci Nyomozó Ügyészség egy rendőrtiszt ellen, aki ittasan vezette terepjáróját, az autó felborult, és az abban utazó barátja meghalt - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.
tovább »

Két menedékkérőt kezelnek a Szent László Kórházban

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A kedd éjjel a budapesti Egyesített Szent László és Szent István Kórházba vitt ötven külföldi állampolgár közül kettőt kezelnek, állapotuk nem súlyos - közölte az intézmény orvos igazgatója szerdán az MTI megkeresésére.
tovább »
Befejeződött az aratás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Befejeződött az aratás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nyíregyháza, 2015. július 29., szerda (MTI) - Befejeződött az aratás Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol az idén a közepesnél jobb termést takaríthattak be a gazdálkodók - közölte a térségi agrárkamara elnöke szerdán az MTI-vel.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Zsana, a nap szépe

Zsana Nyírmadán él, pultosként dolgozik és nagyon szereti a munkahelyét.
tovább »
További hírek a Magyarország kategóriából
Csökken az üzemanyagok ára
Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj [...] tovább »
Seszták: a júliusi 8-ai vihar idején nem hibáztak a vasutasok
Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Mintegy hét óra alatt több mint harminc eseményt rögzítettek a MÁV [...] tovább »
Brókerbotrány – Fidesz: a bankok akadályozzák a kártalanítást
Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Fidesz szerint a bankok akadályozzák a brókerbotrányok áldozatainak [...] tovább »
Jobbik: a kormány segítse az új emigráció identitásának megőrzését!
Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - A Jobbik felszólította a kormányt, hogy kezdjen párbeszédet és [...] tovább »
Időjárás-jelentés – 2015. július 29.
Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálásahirdetés