Artisjus: jövőre tovább csökkennek az üres adathordozói díjak

Artisjus: jövőre tovább csökkennek az üres adathordozói díjak

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Január elsejétől 5-12 százalékkal csökkennek egyes üres adathordozók, például a pendrive, a memóriakártya, a mobiltelefon vagy a tablet árába beépített jogdíjak - közölte az Artisjus hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Ismét csökken az üzemanyagok ára

Ismét csökken az üzemanyagok ára

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Bruttó 2-2 forinttal csökkenti december 29-én a Mol Nyrt. a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
tovább »

Beutazási tilalom - Szijjártó Péter kedden levelet küld Washingtonba André Goodfriend diplomáciai mentessége ügyében

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden levelet küld az Egyesült Államok külügyminisztériumához André Goodfriend, a budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivője diplomáciai mentességének felfüggesztéséről - tájékoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) hétfőn az MTI-t.
tovább »

Déli Áramlat - Szijjártó Péter az orosz energiaügyi miniszterrel tárgyalt Moszkvában

Moszkva, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A Déli Áramlat gázvezeték építésének lemondását követő helyzet megoldásáról, az orosz gáz Közép-Európába juttatásáról, valamint a Mol Nyrt. oroszországi jelenlétének megerősítéséről is tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Alekszandr Novak orosz energiaügyi miniszterrel hétfőn Moszkvában.
tovább »

Ismét járható a 33-as út Kismacsnál

Debrecen, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Vége az útzárnak a 33-as úton - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.
tovább »

Megölte az édesanyját egy férfi Hercegszántón

Kecskemét, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Elfogtak hétfőn egy 31 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy Hercegszántón megölte 53 éves édesanyját - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
tovább »

A DK összeférhetetlenségi törvényt javasol

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) összeférhetetlenségi törvény megalkotását javasolja az Országgyűlésnek.
tovább »

Több mint 260 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Máltai Szeretetszolgálat

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Folyamatosan kézbesíti a rászorulóknak összeállított ajándékcsomagokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amely minden eddiginél több, 261,5 tonna tartós élelmiszert gyűjtött idei karácsonyi akciója során.
tovább »

Több határozatot is hozott idei utolsó ülésén a médiatanács

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A médiatanács ez évi utolsó ülésén a közönség érdekeinek védelmét és az átlátható piaci viszonyok teljesülését szem előtt tartva számos médiatörvényi előírás megsértése kapcsán hozott határozatot - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az MTI-vel hétfőn.
tovább »

Elemzők lassuló növekedéssel, egy százalék alatti inflációval számolnak 2015-ben

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A gazdasági növekedés dinamikájának lassulásával, és egy százalék alatti inflációval számol jövőre a K&H és a Buda-Cash makroelemzője, akik szerint 2015-ben sem drasztikus forintgyengülés, sem jelentősebb erősödés nem várható.
tovább »

Beutazási tilalom - Az Együtt felháborítónak tartja az ügyészség lépését

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Az Együtt - A Korszakváltók Pártja felháborítónak tartja, hogy az ügyészség kezdeményezte André Goodfriend amerikai ügyvivő diplomáciai mentességének felfüggesztését.
tovább »

Az idén is 59 milliárd forintot fizetett ki az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség

Debrecen, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Az idén is 59 milliárd forintot fizetett ki az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség (ÉARFÜ) vállalkozásfejlesztésre, turisztikai beruházásokra, útépítésekre, városfejlesztésekre, bel- és csapadékvíz védelemre a 2007 és 2013 között kapott európai uniós támogatásból - közölte az ügynökség ügyvezetője hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Másfél millió forintért keltek el a Punnany Massif "óriáshangszerei"

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Csaknem másfél millió forint plusz adományhoz jutott a mélyszegénységben élő gyerekek felzárkóztatását segítő Szimfónia zenei program annak a jótékonysági licitnek köszönhetően, amelyen a Punnany Massif "óriáshangszerei" kerültek kalapács alá.
tovább »

Baleset miatt lezárták a 33-as utat Kismacsnál

Debrecen, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Motorkerékpár és személygépkocsi ütközött össze Debrecen-Kismacsnál, a 33-as úton - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2014. december 22.

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

Czibere: tovább erősíti a kormány a nevelőszülői szolgálatot

Tápiószele, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Jövőre tovább erősíti a kormány a nevelőszülői szolgálatot - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára egy tápiószelei nevelőszülői családnál tartott sajtótájékoztatón hétfőn.
tovább »

Az Együtt a pályázat nélkül kapott földek visszaadását követeli

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Az Együtt - A Korszakváltók Pártja követeli, hogy az érintett fideszes politikusok adják vissza pályázat nélkül szerzett állami földbérleteiket. A Földművelésügyi Minisztériumot pedig felszólítják, hogy hagyja abba a pályáztatás nélküli földosztást.
tovább »

Egyre több a fogyatékos-barát munkahely

A legutolsó népszámlálási adatok szerint a fogyatékossággal élők száma Magyarországon meghaladja a 490 ezer főt. A majd félmillió embernek csak körülbelül 16,5%-a, valamivel több, mint 81 ezer fogyatékos ember gazdaságilag aktív, míg a maradék több, mint 400 ezer ember gazdasági értelemben inaktívnak számít.
tovább »

Jobbik: a kormány minden kitiltási ügyben lépjen fel!

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A Jobbik arra szólította fel a kormányt, hogy valamennyi kitiltási ügyben határozottan lépjen fel.
tovább »

Fidesz: a baloldal volt az, amely idén háromszor is megbukott

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A Fidesz szerint úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke elfelejtette, hogy a baloldal az, amely megbukott idén háromszor is.
tovább »

EY: gazdasági stabilitással és bővüléssel számol jövőre a magyar cégvezetők többsége

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Gazdasági stabilitással és bővüléssel számol a magyar cégvezetők kétharmada - derül ki az EY legfrissebb Tőkebizalmi Barométeréből, amelynek eredményeit hétfőn juttatta el az MTI-nek.
tovább »

Magyar feliratot is ki kell tenni 2015 végéig a romániai magyar vonatkozású műemlékekre

Kolozsvár, 2014. december 22., hétfő (MTI) – A romániai kulturális minisztérium rendelete értelmében 2015 végéig a kisebbségek nyelvén is feliratozni kell azokat a műemlékeket, amelyek az érintett kisebbség kulturális örökségéhez tartoznak.
tovább »
Gyurcsány: megroppant a Fidesz kormányzóképessége

Gyurcsány: megroppant a Fidesz kormányzóképessége

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke példátlannak nevezte, hogy a Fidesz néhány hónap alatt csaknem egymillió szavazót veszített, aminek eredményeként szerinte megroppant a párt kormányzóképessége.
tovább »

Paksi Erőmű - A Jobbik elutasítja a nemzetközi tanácsadó testület létrehozását

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A Jobbik elutasítja, hogy a kormány nemzetközi tanácsadó testületet hozzon létre a Paksi Atomerőmű bővítésével kapcsolatban.
tovább »

Csaknem százezren látták eddig a Szépművészeti Rembrandt-kiállítását

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Csaknem százezren látták eddig a Szépművészeti Múzeum október végén nyílt Rembrandt és a holland arany évszázad festészete című kiállítását, amely a két ünnep között és január első hétvégéjén meghosszabbított nyitva tartással várja látogatóit - közölte a múzeum az MTI-vel hétfőn.
tovább »
Tippek a stresszmentes(ebb) ünnepért

Tippek a stresszmentes(ebb) ünnepért

Debrecen - Kilenc jó tanácsot adunk ahhoz, hogy a karácsony valóban a szeretet ünnepe lehessen.
tovább »

ÖS: Eddig 10 millió forinttal adakoztak többet a vásárlók mint tavaly

Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Még több mint egy hétig tart, de már most 10 millió forinttal meghaladta a tavalyi összeget az Ökumenikus Segélyszervezet december 31-ig tartó adománykuponos gyűjtése.
tovább »
Torokfájás: mindenkit érint, mégse ismerjük

Torokfájás: mindenkit érint, mégse ismerjük

Debrecen - A válaszadók negyede tévesen vélekedik az antibiotikumok használatáról.
tovább »
Komoly "madarat" fogtak a borsodi rendőrök

Komoly "madarat" fogtak a borsodi rendőrök

Miskolc - A Miskolcon járt rabló korábban 22 pénzintézetet rámolt ki az eltelt hat évben.
tovább »

Rablásban megsérült egy férfi Gyarmaton

Győr, 2014. december 22., hétfő (MTI) – Rablásban megsérült egy idős férfi Gyarmaton hétfő reggel - közölte Takács József, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Dorina, a nap szépe

A mai nap lánya Dorina, aki elmondása szerint szívesen sportol. Fotók: Janics Attila
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Beutazási tilalom - Szijjártó Péter kedden levelet küld Washingtonba André Goodfriend diplomáciai mentessége ügyében
Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden levelet [...] tovább »
Déli Áramlat - Szijjártó Péter az orosz energiaügyi miniszterrel tárgyalt Moszkvában
Moszkva, 2014. december 22., hétfő (MTI) - A Déli Áramlat gázvezeték építésének lemondását követő helyzet [...] tovább »
Ismét járható a 33-as út Kismacsnál
Debrecen, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Vége az útzárnak a 33-as úton - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei [...] tovább »
Artisjus: jövőre tovább csökkennek az üres adathordozói díjak
Budapest, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Január elsejétől 5-12 százalékkal csökkennek egyes üres [...] tovább »
Megölte az édesanyját egy férfi Hercegszántón
Kecskemét, 2014. december 22., hétfő (MTI) - Elfogtak hétfőn egy 31 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása