Havazás – Hétfőn már csak négy dunántúli megyében lehet gyenge hófúvás

Havazás – Hétfőn már csak négy dunántúli megyében lehet gyenge hófúvás

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Hófúvás veszélye miatt hétfőre már csak elsőfokú figyelmeztetést adott ki négy dunántúli megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat.
tovább »
Nézőpont: Szezonban

Nézőpont: Szezonban

Imádják a népek Miskolctapolcát. Hurrá! Legalábbis a 2014-es turizmusösszesítőben a leglátogatottabb helyek 10-es listájára felkerült Miskolctapolca. Mindez a Barlangfürdőnek szól és valószínűleg nem a csónakázótónak és környezetének. Tegye fel a kezét, aki mostanában járt arra, és körbe tudta sétálni úgy a gyerekkel, hogy nem lett nyakig sáros? A Barlang felőli hídnál megvan, hogy be van szakadva a deszka? Például. És a tóban a szemét? Jó, hogy legalább a kacsákat nem ették még meg... Juhász-Léhi István jegyzete.
tovább »
Auschwitzi évforduló - A koncentrációs tábor felszabadítására emlékeztek a budapesti Holokauszt Emlékközpontban

Auschwitzi évforduló - A koncentrációs tábor felszabadítására emlékeztek a budapesti Holokauszt Emlékközpontban

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Az auschwitzi náci koncentrációs tábor felszabadításának 70. évfordulója alkalmából megemlékezést tartottak vasárnap a budapesti Holokauszt Emlékközpontban.
tovább »
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei - 4. hét

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei - 4. hét

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
tovább »

Emmi: a kormány elutasítja és elítéli a jogellenes elkülönítést

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - A kormány elutasítja és elítéli a jogellenes elkülönítést, elkötelezett a minőségi, esélyteremtő oktatás feltételrendszerének fejlesztése mellett - közölte a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben.
tovább »

Gabonatermesztők: tízévente egyszer van ilyen jó termés

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Tízévenként egyszer van olyan jó gabonatermés, mint a tavalyi, de még ennél is ritkábban fordul elő, hogy egyszerre kiemelkedő az őszi búza és a kukorica terméseredménye - mondta Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének (GOSZ) elnöke az MTI-nek.
tovább »

Emléktáblát avattak az első világháborúban elesett debreceni zsidó katonákna.

Debrecen, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Emléktáblát avattak az első világháborúban elesett debreceni zsidó katonák emlékére vasárnap délután a helyi Kápolnási utcai zsinagóga falán.
tovább »
A természet adta gyógyító növények

A természet adta gyógyító növények

Debrecen - Orrdugulás, köhögés, tüsszögés, levertség, esetleg láz. Ezen betegségeket vírusok okozzák. Készítsük fel szervezetünket erre a kritikus időszakra, s ha esetleg már megtörtént a baj és náthásak vagyunk, próbáljuk inkább erősíteni védekezőren­dszerünket és a természet csodaszereit hívjuk segítségül!
tovább »
A jövő héten mínusz 10 fok körüli hidegre is készülni kell

A jövő héten mínusz 10 fok körüli hidegre is készülni kell

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - A jövő héten folytatódik a télies időjárás. Esőre, hózáporra, havazásra és lehűlésre is készülni kell. Több helyen az éjszakai órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.
tovább »

LMP: nonszensz felvetés a menekültügyi eljárások lerövidítése

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Nonszensznek tartja a menekültügyi eljárások határidejének lerövidítését az LMP. Schiffer András szerint ez csak tovább növelheti azt a valós biztonsági kockázatot, hogy nincs pénz a magyar menekültügyi, idegenrendészeti szabályok érvényesítésére, a rendszer fenntartására.
tovább »

Cseh Tamás emlékére rendeztek versenyt nem hivatásos előadók, alkotók részére

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Mintegy hatvanan jelentkeztek a 2009-ben elhunyt Cseh Tamás énekes-dalszerző emlékére rendezett, amatőröknek meghirdetett versenyre, amelynek döntőjét szombaton este tartották a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.
tovább »

Havazás – Forgalomkorlátozást vezettek be több útszakaszon a nagy össztömegű járművekre Veszprém megyében

Veszprém, 2015. január 25., vasárnap (MTI) – A 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek nem közlekedhetnek a 77-es, a 82-es és a 83-as főút egy-egy szakaszán – tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese vasárnap délután az MTI-t.
tovább »

Havazás - Az 1-es főút már járható

Tatabánya, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Az 1-es főutat a 97-es kilométernél megtisztították a hótól, az útvonalat megnyitották a forgalom előtt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap az MTI-vel.
tovább »
Társadalmi párbeszédet, új jövőképet akar a Demokratikus Kerekasztal

Társadalmi párbeszédet, új jövőképet akar a Demokratikus Kerekasztal

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) – Demokratikus Kerekasztal (DEKA) elnevezéssel társadalmi, szakpolitikai párbeszéden alapuló fórumot hoztak létre ismert baloldali közéleti szereplők vasárnap Budapesten. Céljuk, hogy más hasonló, nemzeti minimumokat kidolgozó kerekasztalokkal együtt közös jövőképet alakítsanak ki Magyarországról.
tovább »
Jegyzet: Ha Paks, akkor ez nem Dánia

Jegyzet: Ha Paks, akkor ez nem Dánia

A kutyaugatás akkor sem hallatszik az égig, ha több tíz-, vagy százezer eb csahol, vakkangat, morgolódik magában. Ennyien pedig bizonyosan lehetünk magyarok hazánk falain belül és kívül, akik nem teljesen vagy egyáltalán nem értünk egyet azzal, hogy hazánk jövőbeni energiaellátásának jó részét egyetlen, s már csak emiatt is igencsak sebezhető nagy centrumra alapozzuk. Különösen, ha az ráadásul egy atomerőmű. T. Szűcs József jegyzete.
tovább »
Influenza - Lendüljünk ellentámadásba!

Influenza - Lendüljünk ellentámadásba!

Miskolc - Olvasóink az influenzáról kérdezték telefonos szakértőnket, dr. Győri Csilla orvos-természetgyógyászt pénteken.
tovább »

Időjárás-jelentés - 2015. január 25.

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
tovább »

A dolgozói szegénység megszüntetésére dolgoz ki törvénycsomagot az LMP

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - A dolgozói szegénység megszüntetésére komplex törvénycsomagot dolgoz ki az LMP - közölte Szél Bernadett, a párt társelnöke vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
tovább »

Rövidebb eljárást javasol menekültügyekben a Fidesz

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - A Fidesz azt kezdeményezi, hogy jelentősen gyorsabban, akár néhány napos határidővel lehessen lefolytatni egyes menekültügyi eljárásokat - közölte Kósa Lajos, a kormánypárt ügyvezető alelnöke vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »

MSZP: Orbán Viktor számoljon el vagyonával!

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy számoljon el vagyonával az ország nyilvánossága előtt - hangoztatta Bangóné Borbély Ildikó, a párt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten.
tovább »

Őrizetben a csernelyi emberölés gyanúsítottja

Miskolc, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Huszonnégy órán belül elfogták a rendőrök, majd őrizetbe vették azt a férfit, aki a Borsod megyei Csernelyen történt emberöléssel gyanúsítható – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
tovább »
Havazás - OKF: a Dunántúlon téli útviszonyokra kell számítani

Havazás - OKF: a Dunántúlon téli útviszonyokra kell számítani

Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - A dunántúli megyékben havazás és helyenként hófúvás nehezíti a közlekedést, az érintett területek útjain lassú a haladás, folyamatosak a balesetek, az árokba csúszások - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap délelőtt az MTI-t.
tovább »

Megindult a forgalom Komló és Mánfa között

Pécs, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Félpályán megindult a forgalom Komló és Mánfa között, ahol vasárnap reggel két autó karambolja miatt lezárták az útszakaszt.
tovább »

Havazás - Győr-Moson-Sopron megye - Elzárt település nincs, de több helyen korlátozták a forgalmat

Sopron, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Győr-Moson-Sopron megyében nincs elzárt település, de a hóátfúvások miatt több helyen korlátozta a forgalmat a rendőrség.
tovább »

Négyen megsérültek egy balesetben Kaposvár közelében, az utat lezárták

Kaposvár, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Négyen megsérültek két személyautó ütközésekor Kaposvár és Juta között vasárnap délelőtt, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.
tovább »

Baleset miatt lezárták az utat Komló és Mánfa között

Pécs, 2015. január 25., vasárnap (MTI)- Két személyautó ütközött vasárnap reggel Komló és Mánfa között, a balesetben hárman megsérültek, az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Barbi, a nap szépe

Barbi nyíregyházi diáklány, aki nagyon felszabadultan érzi magát a kamera előtt. Fotók: Racskó Tibor
tovább »

További hírek a Magyarország kategóriából
Havazás – Hétfőn már csak négy dunántúli megyében lehet gyenge hófúvás
Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Hófúvás veszélye miatt hétfőre már csak elsőfokú [...] tovább »
Nézőpont: Szezonban
Imádják a népek Miskolctapolcát. Hurrá! Legalábbis a 2014-es turizmusösszesítőben a leglátogatottabb helyek [...] tovább »
Auschwitzi évforduló - A koncentrációs tábor felszabadítására emlékeztek a budapesti Holokauszt Emlékközpontban
Budapest, 2015. január 25., vasárnap (MTI) - Az auschwitzi náci koncentrációs tábor felszabadításának 70. [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása