A Szilicium-völgyben jó magyarnak lenni

A Szilicium-völgyben jó magyarnak lenni

San Jose - A számítógépipar bemutatására kialakulóban van az idegenforgalom Kaliforniában.
tovább »
Hogyan tudtunk eddig szelfis pirítós nélkül élni?

Hogyan tudtunk eddig szelfis pirítós nélkül élni?

A pirítós alapvetően egy piszok unalmas dolog, minden reggel ugyanaz. Csak a mérete változik néha, esetleg alkalomadtán odaégetjük.
tovább »

A magyar lakosság alig harmada vásárol interneten

Budapest, 2014. július 22., kedd (MTI) - A magyar lakosság 86 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel, ám mindössze 28 százalékuk vásárol rendszeresen termékeket a világhálón keresztül - derül ki az eMAG online kereskedő felméréséből.
tovább »

Kínaiak győztek a világ legmagasabb összdíjazású videojáték-versenyén

Peking, 2014. július 22., kedd (MTI) - Két kínai csapat között dőlt el a világ messze legmagasabb, átszámítva 2,5 milliárd forint összdíjazású videojáték-versenye az amerikai Seattle-ben.
tovább »

Egyre többen kezdik már hat éves koruk előtt az internetezést Kínában

Peking, 2014. július 21., hétfő (MTI) - A kínai kiskorúak többsége már 10 éves kora előtt internetezik, csaknem egynegyede pedig 6 éves kora előtt megismerkedik a számítógéppel és benne a világhálóval - állapította meg egy, a tavalyi adatokat elemző friss kutatás.
tovább »

Gátat szabna az EU a véletlen appon belül vásárlásoknak

Brüsszel, 2014. július 18., péntek (MTI) - Közös állásfoglalást küldtek az Apple-nek, a Google-nek és az Európai Interaktív Szoftver Szövetségnek az Európai Unió és annak tagállamai annak érdekében, hogy gátat szabjanak a véletlen appon belüli vásárlásoknak - közölte pénteken az Európai Bizottság.
tovább »

A FOX egyes sorozatai már a Telekom videótéka moziklub előfizetői számára is elérhető

A Fox International Channels és a Telekom együttműködésének köszönhetően a FOX csatorna egyes sorozatai a Telekom TV Moziklub szolgáltatásával is elérhetők. A csatorna olyan világhírű tartalmakat biztosít a szolgáltatás előfizetőinek az év során, mint a Da Vinci démonai, A híd, a Hetedik érzék és a Légy férfi!.
tovább »

A Facebook helyett saját aktív közösség kiépítését javasolja a cégeknek egy szakértő

Budapest, 2014. július 17., csütörtök (MTI) - A hosszú távú, hatékonyabb működés érdekében a magyar vállalatoknak tanácsos egy saját, a Facebook-tól független, aktív közösséget, például egy céges blogot létrehozniuk - mondta Gombos Zsolt Facebook-szakértő, az Online Marketing Akadémia (OMA) alapítója csütörtökön Budapesten, sajtóbeszélgetésen.
tovább »

Nokia - Önkormányzat: a város minden segítséget megad a dolgozóknak

Budapest, 2014. július 17., csütörtök (MTI) - Komárom városa minden tőle telhető segítséget megad a Microsoft cégcsoport komáromi gyárának bezárásban érintett munkavállalóknak - közölte az önkormányzat csütörtökön honlapján.
tovább »
A DVTK appban élőben követheti a Litex elleni mérkőzést

A DVTK appban élőben követheti a Litex elleni mérkőzést

Most mindenen eddiginél jobban megéri letölteni a DVTK appot, hiszen a TV nem közvetíti a mai EL meccset. Az appot használók semmiről sem maradnak le!
tovább »

Profession.hu: egyre többen keresnek munkát az interneten

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Jóllehet a júniusi statisztikai adatok szerint a munkanélküliek száma egy év alatt 104 ezerrel csökkent, a Profession.hu 18 százalékkal több álláskeresőt regisztrált, mivel nő azoknak a száma, akik az interneten keresztül keresnek munkát - közölte a portál szerdán az MTI-vel.
tovább »
A technológia egyre inkább szerves része a magyar lakosság mindennapjainak egy kutatás szerint

A technológia egyre inkább szerves része a magyar lakosság mindennapjainak egy kutatás szerint

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Egy átlagos háztartásban 15 elektronikai készülék található, amelyeket munkaidőn kívül átlagosan 10-11 órát használnak, és amelyekre átlagosan 55 ezer forint körüli összeget költöttek az elmúlt negyedévben - derül ki a Samsung Techonomic Index szerdán közzétett kutatásából.
tovább »

Együttműködési megállapodást köt az Apple és az IBM

Cupertino, 2014. július 16., szerda (MTI) - Együttműködési megállapodást köt az amerikai Apple és az IBM, amelynek keretében az IBM üzleti cégeknek szánt applikációkat gyárt az Apple iPhone okostelefonjaira és iPad táblagépeire.
tovább »

Még az internetező társadalom is inkább készpénzzel fizet

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Az innovatív fizetési eszközök terjedése ellenére még a hetente internetező magyar felnőttek is készpénzzel fedezik havi kiadásaik 62 százalékát - derül ki az NRC piackutató vállalat kedden közölt tanulmányából.
tovább »

Ukrán válság - Ukrán spamüzenetek tízezreit kapta Merkel a Putyinnal való tárgyalása miatt

Kijev, 2014. július 15., kedd (MTI) - Felháborodott ukrán netezők több tízezer spambejegyzéssel árasztották el Angela Merkel német kancellár Facebook-oldalát, így fejezve ki tiltakozásukat azzal szemben, amit a politikus Vlagyimir Putyin elnökkel folytatott minapi megbeszélésén mondott.
tovább »

Hamarosan piacra dobják Kínában az iPhone 6-os hamisítványokat

Sanghaj, 2014. július 15., kedd (MTI) - Hónapokkal a hivatalos piaci bevezetés előtt, várhatóan heteken belül megvásárolható lesz az iPhone 6-os telefonok használható másolata Kínában ugyanúgy, ahogy a telefon előző típusainak a hamisítványaival is történt.
tovább »
Októbertől új telefonszámon lesz elérhető a belföldi tudakozó

Októbertől új telefonszámon lesz elérhető a belföldi tudakozó

Budapest, 2014. július 14., hétfő (MTI) - Október elsejétől új szolgáltatónál, új telefonszámon, a 11-800-on lesz elérhető az országos belföldi tudakozó szolgáltatása - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Újabb közösségi oldalakat és programokat blokkolnak Kínában

Sanghaj, 2014. július 14., hétfő (MTI) - Az elmúlt hetekben több külföldi fenntartású közösségi oldal és csevegőprogram felhasználói is problémákat jelentettek ezekkel a hálózatokkal Kínában, ami megfigyelők szerint a cenzúra fokozódását jelzi az ázsiai országban.
tovább »

Tagadja az Apple, hogy az iPhone nemzetbiztonsági kockázatot jelentene Kínában

Sanghaj, 2014. július 14., hétfő (MTI) - Tagadta az Apple amerikai információs technológiai óriáscég a kínai központi televízióban ellene felhozott vádat, miszerint telefonjainak helyzetmeghatározó- és rögzítő funkciója nemzetbiztonsági kockázatot jelentene Kína számára.
tovább »

A kínai állami televízió potenciális nemzetbiztonsági veszélynek tartja az iPhone-okat

Sanghaj, 2014. július 12., szombat (MTI) - Helyzetmeghatározó és -rögzítő funkciója miatt lehetséges nemzetbiztonsági fenyegetésnek nevezte az amerikai Apple gyártotta iPhone mobilkészülékeket a kínai állami televízió, a CCTV hétvégi riportjában.
tovább »

A szállodák nem használják ki a médiaszolgáltatások kínálta lehetőségeket

Budapest, 2014. július 12., szombat (MTI) - A hazai szállodák nem használják ki a médiaszolgáltatások kínálta előnyöket: a budapesti szállodák 47 százalékában, a vidéki szállodák 62 százalékában csak egyszerű, analóg TV- szolgáltatást nyújtanak - derül ki a Bdonline.hu és a Turizmus.com idei átfogó, online szállodapiaci felméréséből.
tovább »

Turisztikai szolgáltatásokról tájékoztat egy új böngésző rendszer

Budapest, 2014. július 12., szombat (MTI) - Turisztikai szolgáltatásokról nyújt multimédiás tájékoztatást a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. vezette konzorcium által mintegy 620 millió forintos fejlesztéssel létrehozott böngésző rendszer - közölte a konzorciumot vezető vállalat az MTI-vel.
tovább »
Jöhet egy gyors hallucináció?

Jöhet egy gyors hallucináció?

Nézze két percig a "The Illusion Lab" legújabb videóját és nem fog csalódni. Epilepsziás beteg, és villogó fényre érzékenyek NE kattintsanak!
tovább »

Még gyorsabb lesz a világ leggyorsabb szuperszámítógépe

Sanghaj, 2014. július 11., péntek (MTI) - Korszerűsítik Kínában a világelső szuperszámítógépet, amely így a korábbinál is gyorsabb lesz - jelentette be a Nemzeti Szuperszámítógép Központ.
tovább »

Vodafone: rohamosan terjed a gépek közötti kommunikáció

Budapest, 2014. július 10., csütörtök (MTI) - Egy év alatt 80 százalékkal, 4,4 milliárdra nőtt az egymással hálózatba kötött gépek és egyéb berendezések száma, s az előrejelzések szerint 2018-ra már mintegy 10,8 milliárd berendezés kommunikál majd más gépekkel világszerte - derül ki a Vodafone által csütörtökön közzétett felmérésből.
tovább »

Olvasási igényeket felismerő rendszert fejlesztenek magyar vállalatok

Budapest, 2014. július 9., szerda (MTI) - Négytagú magyar konzorcium fejleszti annak a komplex webes ajánlórendszernek a prototípusát, amely egy weboldal látogatójának kevés személyes adatából is képes érvényes, személyre szabott ajánlást adni új olvasnivalóra vagy a felhasználót érdeklő szabadidős programra.
tovább »

Gázai konfliktus - A Fatah a Hamásszal és az Iszlám Dzsiháddal közös célokat hirdet Facebook-oldalán

Jeruzsálem, 2014. július 9., szerda (MTI) - A Hamász és Iszlám Dzsihád radikális iszlamista palesztin mozgalmakkal közös célokat hirdet a Fatah párt a Facebook-oldalán.
tovább »
Vb-2014 - Az internet még egyet rúg a földön fekvő brazilokba

Vb-2014 - Az internet még egyet rúg a földön fekvő brazilokba

Ha nem lett volna elég a pályán elszenvedett vereség, az internet sorra gyártja a brazil válogatottat megszégyenítő mémeket. Itt a sikersorozat vége.
tovább »
"Távirányítású" fogamzásgátló chip született Bill Gates támogatásával

"Távirányítású" fogamzásgátló chip született Bill Gates támogatásával

London, 2014. július 9., szerda (MTI) - A bőr alá beültethető és 16 évig működőképes távirányítású fogamzásgátló chip készült Bill Gates támogatásával - írta a The Daily Telegraph.
tovább »
Elektronikus eszközeik teljes feltöltését kéri a Nagy-Britanniába repülőgépen utazóktól a brit kormány

Elektronikus eszközeik teljes feltöltését kéri a Nagy-Britanniába repülőgépen utazóktól a brit kormány

London, 2014. július 9., szerda (MTI) - A fedélzetre felvitt elektronikus eszközeik - elsősorban a laptopok és a mobiltelefonok - teljes feltöltését kéri a brit kormány mindazoktól, akik repülőgéppel utaznak Nagy-Britanniába, illetve onnan külföldre.
tovább »
Gemius: a lakosság 61 százaléka internetezik

Gemius: a lakosság 61 százaléka internetezik

Budapest, 2014. július 9., szerda (MTI) - Az idén nyáron már 5,15 millió magyar használja a világhálót, azaz a 15 évnél idősebb lakosság 60,68 százaléka internetezik - derül ki a Gemius üzleti tanácsadó cég szerdán közölt negyedéves jelentéséből.
tovább »

Európa Liga - A visszavágókat is közvetíti a közmédia

Budapest, 2014. július 9., szerda (MTI) - A Diósgyőr és a Ferencváros labdarúgócsapatának csütörtöki Európa Liga-találkozóit is élőben közvetíti a közmédia.
tovább »
Brazíliában robotol a robot

Brazíliában robotol a robot

Nyírbogdány - Hetek óta Brazíliával foglalkozik, erről az országról álmodik három nyírbogdányi diáklány.
tovább »

Összesen 14 közösségi tévé és rádió műszaki fejlesztését támogatja a médiatanács

Budapest, 2014. július 7., kedd (MTI) - Mintegy 45 millió forinttal támogatja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 14 közösségi rádió és televízió műszaki fejlesztését - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
tovább »

Olasz startup nyerte a Telekom 2014. évi nemzetközi innovációs versenyét

Az olaszországi Atooma 39 ország 325 csapatát megelőzve aratott győzelmet a nemzetközi ötletek versenyén. A legígéretesebb hazai ötletek gazdáival a Magyar Telekom döntéshozói egyeztetnek a továbbfejlesztés lehetőségeiről.
tovább »

Először számoltak fel Bitcoin-kereskedést Európában

Párizs, 2014. július 7., hétfő (MTI) - A francia rendőrök múlt héten felszámoltak egy Bitcoin-kereskedéssel foglalkozó csoportot, amire a pénzügyi hatóságok körében egyre nagyobb aggodalmat kiváltó virtuális fizetőeszköz esetében ez az első példa Európában.
tovább »
Még unalmasabb lesz kamionozni

Még unalmasabb lesz kamionozni

A Mercedes-Benz 2025-re jósolja az önjáró kamionok eljövetelét. A gond, hogy ez már nem pusztán kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést, hanem állásokat is veszélyeztet.
tovább »
Fedezd fel és mutasd be a várost az új Insta City Guide-al!

Fedezd fel és mutasd be a várost az új Insta City Guide-al!

A Kirowski Isobar és a Telekom közösen kifejlesztett, új oldala az Insta City Guide, melynek segítségével Budapest legnépszerűbb helyeiről, valamint július 2. és 6. között a VOLT fesztivál legizgalmasabb pillanatairól kaphatunk hiteles képet – a szó szoros értelemben!
tovább »

Négyre bővül ősztől a mobilszolgáltatók száma Szlovákiában

Pozsony, 2014. július 4., péntek (MTI) - Már az idén ősszel elindítja a lakosságnak szánt szolgáltatásait a negyedik szlovákiai mobilszolgáltató a Swan, amely 4G-s szolgáltatásának beindításával lép a piacra - közölte pénteken a Hospodárské Noviny (HN) szlovák gazdasági-közéleti lap.
tovább »
Vizsgálat indul Nagy-Britanniában a Facebook vitatott lélektani kísérlete ügyében

Vizsgálat indul Nagy-Britanniában a Facebook vitatott lélektani kísérlete ügyében

London, 2014. július 2., szerda (MTI) - Vizsgálatot indít az ICO brit adatvédelmi hivatal annak kiderítésére, hogy a Facebook megsértette-e az adatvédelmi törvényeket, amikor 2012-ben egy héten át manipulálta a hírfolyamot egy vitatott pszichológiai kísérlet keretében, amelynek majdnem 700 ezer felhasználó volt tudtán kívül a részese.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Adrienn, a nap szépe

Adrienn, a csinos nagykállói diáklány imádja az őszi napsütést. Ilyenkor mindig szívesen sétál barátaival a szabadban.
tovább »

További hírek a Multimédia kategóriából
A magyar lakosság alig harmada vásárol interneten
Budapest, 2014. július 22., kedd (MTI) - A magyar lakosság 86 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel, ám [...] tovább »
A Szilicium-völgyben jó magyarnak lenni
San Jose - A számítógépipar bemutatására kialakulóban van az idegenforgalom Kaliforniában. tovább »
Kínaiak győztek a világ legmagasabb összdíjazású videojáték-versenyén
Peking, 2014. július 22., kedd (MTI) - Két kínai csapat között dőlt el a világ messze legmagasabb, átszámítva [...] tovább »
Egyre többen kezdik már hat éves koruk előtt az internetezést Kínában
Peking, 2014. július 21., hétfő (MTI) - A kínai kiskorúak többsége már 10 éves kora előtt internetezik, [...] tovább »
Gátat szabna az EU a véletlen appon belül vásárlásoknak
Brüsszel, 2014. július 18., péntek (MTI) - Közös állásfoglalást küldtek az Apple-nek, a Google-nek és az [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása