Egy számítógép jobban ismer, mint az anyánk?

Egy számítógép jobban ismer, mint az anyánk?

Elég 250 like ahhoz, hogy bárkinél jobban kiismerjenek minket…
tovább »
Feltekerhető képernyő egyszerűsítheti le a tévézést

Feltekerhető képernyő egyszerűsítheti le a tévézést

Különleges tévékészülékkel készül az LG, amit a hírek szerint januárban, a Las Vegas-i CES technológiai vásáron mutatnak majd be.
tovább »
InfoRádió - Az internet áfájának 18 százalékra csökkentésére tesz javaslatot Deutsch Tamás

InfoRádió - Az internet áfájának 18 százalékra csökkentésére tesz javaslatot Deutsch Tamás

Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az internethasználat áfájának 27 százalékról 18 százalékra történő csökkentésére tervez javaslatot tenni egyebek közt Deutsch Tamás az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) eredményei alapján.
tovább »

InternetKon - Deutsch: több mint 31 ezren nyilvánítottak véleményt a konzultáció során

Budapest, 2015. október 2., péntek (MTI) - Összesen 31 ezer 674-en töltötték ki az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) húsz pontból álló kérdéssorát; a polgárok a legfontosabbnak azt tartották, hogy mindenki számára hozzáférhető és megfizethető legyen a szolgáltatás, a digitális fejlesztések eljussanak a felnövekvő nemzedékekhez, és minél hatékonyabb legyen a gyerekekre leselkedő veszélyekkel szembeni fellépés - mondta el pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás.
tovább »

Egyre többen keresnek ügyvédet az interneten

Budapest, 2015. október 1., csütörtök (MTI) - Az online keresések egyre jobban dominálnak a szolgáltatások piacán, és nemzetközi felmérések alapján ez a tendencia érvényesül a jogi ügyekben is, így ma már az ügyvédek számára is alapvető fontosságú a megfelelő online jelenlét - állapítja meg a Pro/Lawyer Consulting elemzése.
tovább »
Videó: Az állatpark lakói a GoPro kamerával ismerkednek

Videó: Az állatpark lakói a GoPro kamerával ismerkednek

Nyíregyháza, Sóstó - A Nyíregyházi Állatpark lakói megvizsgálták a GoPro kamerát. A víziló meglepődött, a cápa sem látott még ilyet, volt, aki meg is kóstolta.
tovább »

Október 1-jén hatályba lépnek az online kaszinójáték szervezésére vonatkozó szabályok

Budapest, 2015. szeptember 30., szerda (MTI) - Október 1-jén hatályba lépnek az online kaszinójáték szervezésére vonatkozó szabályok, amelyek szerint online kaszinójátékot csak Magyarországon lévő játékkaszinó üzemeltetési koncessziójának jogosultja szervezhet, az adóhatóságnak játékosvédelmi nyilvántartást kell vezetnie, a játékszervező pedig köteles biztosítani, hogy a játékosok önkorlátozó intézkedéseket tehessenek.
tovább »
Mark Zuckerberg 11 év alatt lett az egyik leggazdagabb amerikai

Mark Zuckerberg 11 év alatt lett az egyik leggazdagabb amerikai

Washington, 2015. szeptember 30., szerda (MTI) - Mark Zuckerbergnek mindössze tizenegy év kellett ahhoz, hogy bekerüljön az Egyesült Államok tíz leggazdagabb embere közé - derült ki a Forbes magazin 400-as listájából, amelynek első helyét immár huszonkettedszerre is Bill Gates szerezte meg.
tovább »

InternetKon - Éjfélig lehet válaszolni a kérdéssorra, pénteken ismertetik az eredményeket

Budapest, 2015. szeptember 30., szerda (MTI) - Éjfélig lehet választ adni az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) kérdéssorára; az eredményeket pénteken ismertetik - írta szerda délutáni közleményében az InternetKon titkársága.
tovább »

GfK: gyorsan terjed a mobilnetezés

Budapest, 2015. szeptember 30., szerda (MTI) - A telefonról vagy táblagépről történő internethasználat egyre jobban eltolódik a mobilinternetes technológia felé; tavaly a felhasználók 23 százaléka használta többségében ezt a módozatot, és népszerűbb volt a helyhez kötött wifi-elérés, idén viszont már tízből hét internetező használ mobilinternetet, és többségbe kerültek a jellemzően mobilinternetezők - derül ki a GfK kutatásából.
tovább »
Állást keresel? Írj blogot!

Állást keresel? Írj blogot!

Biztosan Te is hallottad már, hogy a jól kiépített online jelenlét létfontosságú az álláskereséshez. Számos hazai és nemzetközi sikertörténetet ismerünk, hogy miként használta ugródeszkaként internetes naplóját néhány blogger.
tovább »

Internet Hungary - Deutsch: az InternetKon legfőbb következtetései már megállapíthatóak

Siófok, 2015. szeptember 29., kedd (MTI) - Az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) véleménynyilvánítási fázisa csak szerdán zárul, de már megállapíthatóak a legfőbb következtetései - jelentette ki kedden Siófokon, az Internet Hungary konferencián az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos.
tovább »

A 65 év fölötti magyarok a közösségi hálók legaktívabb használói az EU-tagállamok idősebb korosztályában

Luxemburg, 2015. szeptember 29., kedd (MTI) - Az Európai Unió lakossága 65 és 74 év közötti korosztályának kevesebb mint fele - 42 százalék - használta az internetet 2014-ben, Magyarországon ez az arány 28 százalék, ám a magyar 65 év fölöttiek a közösségi hálók legaktívabb használói az uniós tagállamok idős korosztályában - derül ki az Eurostat által kedden Luxemburgban közzétett adatokból.
tovább »
„Okosvárossá” fejlődik Debrecen

„Okosvárossá” fejlődik Debrecen

Debrecen - A város élhetőbb és gazdagabb lehet, ha mindenki kapcsolódik mindenkivel.
tovább »
Itt a vég! Betör a telefonunkra Hillary Clinton?!

Itt a vég! Betör a telefonunkra Hillary Clinton?!

Na, mielőtt kitörne a pánik, mindenkit megnyugtatunk, Hillary Clinton kevés eséllyel jelenik meg a telefonunkon, bár előfordulhat, ha ismerőseink között vannak Amerikában élők, akik a demokratikus elnökjelöltet támogatják.
tovább »
Már 400 millió aktív felhasználó van az Instagramon

Már 400 millió aktív felhasználó van az Instagramon

A közösség tagjainak 75 százaléka az Egyesült Államokon kívül él.
tovább »

Kaspersky: viszonylag alacsony az internetezők biztonsági tudatossága

Budapest, 2015. szeptember 29., kedd (MTI) - Viszonylag alacsony az internet-felhasználók veszélyérzete és biztonsági tudatossága, illetve nem kellő szintű találati aránnyal ismerik fel a kibertérben leselkedő veszélyforrásokat - tájékoztatta kedden online felmérésének eredményéről az MTI-t a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat.
tovább »

Internet Hungary - Az egységes digitális piac megteremtésén dolgozik az Európai Bizottság

Siófok, 2015. szeptember 29. kedd (MTI) - A Juncker-bizottság egyik fő feladata az egységes digitális piac megteremtése, ezzel az akadálymentes e-kereskedelemhez szükséges rendszer kialakítása, illetve az egyenlő versenyfeltételek biztosítása és a fogyasztói bizalom erősítése - mondta Nagy-Rothengass Márta, az Európai Bizottság osztályvezetője kedden Siófokon, a 16. Internet Hungary rendezvényen.
tovább »

Internet Hungary - Karas Monika: a fiatalok már az internetet értik média alatt

Siófok, 2015. szeptember 29., kedd (MTI) - Egy, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által támogatott kutatás eredményei szerint a felnövekvő nemzedékek már nem a nyomtatott sajtót, a rádiót vagy a televíziót értik média alatt, hanem elsősorban a hálózati kommunikációt - jelentette ki Karas Monika, az NMHH elnöke kedden Siófokon, a tizenhatodszorra megrendezett Internet Hungary konferencia megnyitóján.
tovább »
A Föld népességének több mint fele offline

A Föld népességének több mint fele offline

Gondolták volna, hogy még Amerikában sem mindenki netfüggő?
tovább »
Miért nem lesz soha „nem tetszik” gomb a Facebookon?

Miért nem lesz soha „nem tetszik” gomb a Facebookon?

Chris Taylor kiváló példákkal illusztrálja, mi történne, ha lenne, avagy megmagyarázza, miért nem lesz.
tovább »

Magyar fejlesztésű szolgáltatás segíti a fogyatékossággal élők internethasználatát

Budapest, 2015. szeptember 28., hétfő (MTI) - A látássérültek és más fogyatékossággal élők (mozgássérültek, színtévesztők, epilepsziások) internethasználatát segítő szolgáltatást fejlesztett a Chemium Kft. mintegy 800 millió forint felhasználásával - közölte Báthory György, a társaság képviselője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
tovább »

Három nap alatt 13 millió kelt el az új iPhone modellekből

Cupertino, 2015. szeptember 28., hétfő (MTI) - Piaci bemutatását követően három nap alatt több mint 13 millió darab iPhone 6s és iPhone 6s Plus okostelefont adott el az Apple, ami új rekord - jelentette be hétfőn közleményben az Apple Inc.
tovább »
Közel kétszáz kilót fogyott egy férfi egy internetes csoportnak köszönhetően

Közel kétszáz kilót fogyott egy férfi egy internetes csoportnak köszönhetően

Korábban nyolc csirkét evett meg vacsorára, ma már csak hetet. 
tovább »
Így változtak a népszerű weboldalak az évek alatt

Így változtak a népszerű weboldalak az évek alatt

Ha visszagondolunk a több évvel ezelőtti internetezési szokásainkra, azt gondoljuk, minden megváltozott. És így is van, de nem csak az változott, hanem az oldalak kinézete is. 
tovább »
Troll az utastársad? Fotózd le!

Troll az utastársad? Fotózd le!

Nyíregyháza - A turistaosztályon megsokszorozódik az egy légtérre jutó tahók száma. A kulturáltabbak összeszorított foggal próbálják átvészelni azt a néhány órát, amit a levegőben töltenek, ám mint azt mindannyian tudjuk, mindenhol vannak önző suttyók, akik csak a saját érdekeiket tartják szem előtt, akkor is, ha ezzel másoknak okoznak kellemet perceket. Őket veszi górcső alá a Passenger Shaming nevű Instagram-, Facebook- és Twitter-oldal.
tovább »

Mintegy 65 százalékkal nőtt a Ki Mit Tube nézettsége

Budapest, 2015. szeptember 24., csütörtök (MTI) - Csaknem 65 százalékkal többen, 12 millióan tekintették meg az idén második alkalommal megrendezett Ki Mit Tube interaktív tehetségkutató online versenyre feltöltött videókat - tájékoztatta a főtámogató, a Vodafone telekommunikációs cég az MTI-t.
tovább »
Mobiltelefonos csalássorozatra figyelmeztet a bankszövetség

Mobiltelefonos csalássorozatra figyelmeztet a bankszövetség

Budapest, 2015. szeptember 24., csütörtök (MTI) - Több mint tíz magyarországi bankhoz érkezett bejelentés az elmúlt napokban több tucat, sikeresen megvalósított csalásról, az elkövetők mobiltelefon társaságok ügyintézőinek kiadva magukat nyereményjáték hamis ígéretével tévesztik meg az ügyfeleket - figyelmeztet a Magyar Bankszövetség csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében.
tovább »

Luxembourgi főtanácsnok: felfüggeszthető az európai Facebook-felhasználók adatainak továbbítása az amerikai szerverekre

Brüsszel, 2015. szeptember 23., szerda (MTI) - Felfüggeszthető az európai Facebook-felhasználók adatainak továbbítása az Egyesült Államokban található szerverekre, és ezt nem akadályozza az az európai bizottsági határozat sem, amely megfelelőnek minősíti a személyes adatok amerikai védelmét - vélekedett szerdán közzétett jogi állásfoglalásában Yves Bot, a luxembourgi székhelyű Európai Bizottság főtanácsnoka.
tovább »

Az Apple 2019-re felkészül az elektromos autók gyártására

Washington, 2015. szeptember 22., kedd (MTI) - Az Apple-nek az a célja, hogy 2019-re képes legyen elektromos autót gyártani, s ezért felgyorsította az erre irányuló erőfeszítéseit - közölte keddi számában a The Wall Street Journal.
tovább »
Önnek van már saját weboldala?

Önnek van már saját weboldala?

Ma már bárkinek lehet, az elképzeléseinknek csak a pénztárcánk szabhat határt.
tovább »
Lefényképezi a pornót nézőket az Adult Player

Lefényképezi a pornót nézőket az Adult Player

Az Adult Player nevű, a Google hivatalos áruházában nem kapható alkalmazás elsőre egy videólejátszónak tűnik, mellyel felnőtt tartalmakhoz lehet hozzáférni. De valójában ransomware, vagyis olyan szoftver, mely valamilyen módon lehetővé teszi a felhasználók zsarolását.
tovább »
CineFest - iPhone-nal forgatták. Kultfilm lesz belőle?

CineFest - iPhone-nal forgatták. Kultfilm lesz belőle?

Miskolc - Az amerikai alkotás már sok díjat besöpört a fesztiválokon.
tovább »

Deutsch: a digitális iparág a következő évek gazdasági fejlődésének motorja lesz

Kecskemét, 2015. szeptember 17., csütörtök (MTI) - Nincs még egy szektor, mely olyan jelentős szerepet töltene be a magyar gazdaságban, miközben olyan kevés szó esne róla, mint az elkövetkező évtized fejlődésében meghatározó digitális iparág - mondta Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos csütörtökön az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) Menta 2015 Konferenciáján, Kecskeméten.
tovább »
A világ kétszáz legjobb szuperszámítógépe között a debreceni

A világ kétszáz legjobb szuperszámítógépe között a debreceni

Debrecen - A kétszeresére bővítik a Szilárd Leóról elnevezett gépet. 
tovább »
Elférne még pár gomb a diszlájk mellett

Elférne még pár gomb a diszlájk mellett

A reakciók sokkal szélesebb skálán mozognak az egyszerű "tetszik - nem tetszik"-nél. A Facebook tett egy apró lépést, de lenne még néhány javaslatunk. 
tovább »
Jön a "nem tetszik" gomb a Facebookon

Jön a "nem tetszik" gomb a Facebookon

Washington, 2015. szeptember 15., kedd (MTI) - Hamarosan megjelenik a "nem teszik" gomb a Facebook közösségi hálózat felületén - közölte kedden a cég alapítója a kaliforniai Menlo Parkban.
tovább »

Tartós növekedés előtt a magyar IT-biztonságtechnikai piac egy felmérés szerint

Budapest, 2015. szeptember 15., kedd (MTI) - A magyar IT-biztonságtechnikai piac tartós növekedés előtt áll a következő években a technológiai fejlődés, az egyre fejlettebb és összetettebb fenyegetettségek, valamint a biztonsági előírásoknak való megfelelés kényszere miatt - hangzott el az IDC Hungary és a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselete keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »

OECD: a rendszeres iskolai számítógép-használat nem javítja a diákok teljesítményét

London, 2015. szeptember 15., kedd (MTI) - A rendszeres iskolai számítógép-használat nem javítja a diákok teljesítményét és általában rosszabb iskolai eredményekkel van összefüggésben - derült ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) globális jelentéséből.
tovább »
Sodrásban

Sodrásban

Furcsák a netező magyarok: olyan, mintha a gyűlölködés tartaná őket életben. Nem voltak illúzióim, de a menekült-ügy okozta komment-cunami a maradék reményeimet is elsodorta. Száraz Ancsa jegyzete.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Csilla, a nap szépe

Csilla 18 éves tarcali diáklány. Magabiztos lány, aki mindig kiáll az igazáért. Mottója: “Aki keres, az talál!” Fotók: Vega
tovább »
További hírek a multimedia kategóriából
Egy számítógép jobban ismer, mint az anyánk?
Elég 250 like ahhoz, hogy bárkinél jobban kiismerjenek minket… tovább »
Feltekerhető képernyő egyszerűsítheti le a tévézést
Különleges tévékészülékkel készül az LG, amit a hírek szerint januárban, a Las Vegas-i CES technológiai [...] tovább »
InfoRádió – Az internet áfájának 18 százalékra csökkentésére tesz javaslatot Deutsch Tamás
Budapest, 2015. október 3., szombat (MTI) - Az internethasználat áfájának 27 százalékról 18 százalékra [...] tovább »
InternetKon – Deutsch: több mint 31 ezren nyilvánítottak véleményt a konzultáció során
Budapest, 2015. október 2., péntek (MTI) - Összesen 31 ezer 674-en töltötték ki az internetről szóló nemzeti [...] tovább »
Egyre többen keresnek ügyvédet az interneten
Budapest, 2015. október 1., csütörtök (MTI) - Az online keresések egyre jobban dominálnak a szolgáltatások [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálásahirdetés