A világ egyik legnagyobb videós platformjának szolgáltat mostantól egy magyar startup

A világ egyik legnagyobb videós platformjának szolgáltat mostantól egy magyar startup

Budapest, 2014. július 31., csütörtök (MTI) - Az online ajánlórendszerek fejlesztésével és értékesítésével foglalkozó magyar Gravity R&D partnerségi megállapodást kötött a világ egyik legnagyobb Youtube klónjaként ismertté vált Dailymotionnel - tájékoztatta a cég közleményében csütörtökön az MTI-t.
tovább »
Ez a kütyü 15 perc alatt feltölti a mobilt

Ez a kütyü 15 perc alatt feltölti a mobilt

Ráadásul bárhol, bármikor. Ha beszerzünk egy ilyet, akkor tényleg nem kell többet aggódnunk a töltöttségi állapot miatt.
tovább »

Feltörési kísérletet észleltek a Tor hálózaton

Budapest, 2014. július 30., szerda (MTI) - A felhasználók megfigyelésére tett kísérletet észlelt a kibertérben névtelenséget biztosító Tor hálózaton annak fejlesztője, a Tor Project.
tovább »
Játékosok a DVTK appban

Játékosok a DVTK appban

Új menüponttal bővült a DVTK app: a játékosok adataival és fotóival bővítettünk.
tovább »

Közel kétharmadával növelte okostelefon eladásait a Huawei

Budapest, 2014. július 29., kedd (MTI) - Közel kétharmadával növelte okostelefon eladásait az idén az első hat hónapban a kínai Huawei Technologies Co. Ltd. mobil távközlési technológiai konszern - tájékoztatta kedden az MTI-t a Huawei Technologies Hungary Kft.
tovább »

Monopóliumellenes vizsgálat folyik a Microsoft ellen Kínában

Peking, 2014. július 29., kedd (MTI) - Monopóliumellenes vizsgálat indult az amerikai Microsoft Corp. szoftveróriás kínai üzleti vállalkozásai ellen - jelentették be hivatalosan kedden Pekingben.
tovább »

Kutatópont: leginkább ismerősökkel tartunk kapcsolatot a közösségi oldalakon

Budapest, 2014. július 29., kedd (MTI) - Magyarországon a felnőttek leginkább az ismerőseikkel, családtagjaikkal tartják a kapcsolatot a közösségi oldalakon, az üzleti kapcsolattartás vagy a munkakeresés viszont legtöbbjük számára nem itt zajlik - derül ki a Kutatópont legfrissebb elemzéséből, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.
tovább »

Behatolt egy amerikai hacker kínai szállodája számítógépes rendszerébe

Peking, 2014. július 29., kedd (MTI) - Meghackelte a dél-kínai Sencsen város St. Regis nevű ötcsillagos szállodájának számítógépes irányítórendszerét egy amerikai komputer szakember, aki néhány napot töltött ott vendégként - számolt be az esetről a hongkongi média.
tovább »
Napi 40 perc a Facebookon – sok vagy kevés?

Napi 40 perc a Facebookon – sok vagy kevés?

Elképesztően magas számok röpködnek a Facebook második negyedévre vonatkozó jelentésében, a legdöbbenetesebb mégis az, hogy a tavalyi 17 perccel szemben most naponta átlagosan 40 percet töltenek el az amerikaiak a közösségi oldalon.
tovább »

Rajtaütésszerű ellenőrzés a Microsoft kínai irodáiban

Peking, 2014. július 28., hétfő (MTI) - Megszállták a Microsoft Corp. irodáit Kína négy városában a hatóságok emberei; az amerikai vállalatóriás illetékesei megerősítették, hogy nyomozás van folyamatban a cégnél - jelentette a kínai média hétfőn.
tovább »
Korlátlan zenehallgatás és beszélgetés egy csomagban a Telekomtól!

Korlátlan zenehallgatás és beszélgetés egy csomagban a Telekomtól!

Már elérhetők a Telekom új díjcsomagjai, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A legnagyobb díjcsomag korlátlan belföldi alapdíjas beszélgetést és korlátlan minőségi zenehallgatást kínál azoknak, akik zenében és telefonálásban nem ismernek határokat.
tovább »

Jelentősen bővül a Telekom TV GO csatornakínálata

További 18 tévécsatornával bővíti augusztus folyamán a „többképernyős” tévézés élményét nyújtó TV GO szolgáltatását Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója.
tovább »

A foci VB a tévénézési szokásainkat is megváltoztatta

A szolgáltatásban rejlő „többképernyős” tévézés élményének köszönhetően a TV GO-ra regisztrálók száma dinamikus növekedést követően mára – a bevezetése után két hónappal – meghaladta a 70 ezret.
tovább »

Világháborús centenárium - Internetes naptár indul a hőstettekről

Budapest, 2014. július 27., vasárnap (MTI) - Az első világháború kitörésének 100. évfordulóján, hétfőn "A Nagy Háború kisembereinek hőstettei" címmel elindítják a hősök naptárának internetes oldalát - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.
tovább »

Vandalizmus miatt megtiltották a Wikipedia szerkesztését az amerikai képviselőház gépeiről

Budapest/Washington, 2014. július 25., péntek (MTI) - A Wikipedia üzemeltetői megtiltották pénteken, hogy az amerikai képviselőház gépeiről szerkesszék az online enciklopédiát, miután a napokban a törvényhozáshoz köthető IP-címekről számos bejegyzést erősen kifogásolható tartalommal egészítettek ki.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Elindult az NVI új internetes oldala

Budapest, 2014. július 25., péntek (MTI) - Elindult a Nemzeti Választási Iroda új, az önkormányzati választás információival feltöltött internetes oldala pénteken.
tovább »

Megijedtek az internetezők a kínai kormány pletykaellenes kampányától

Sanghaj, 2014. július 25., péntek (MTI) - Jelentős mértékben csökkent a szociális médiát használók száma az első félévben Kínában a kormány által az internetes pletykák letörésére indított kampány nyomán - derül ki friss adatokból és elemzésekből.
tovább »
FC Krasznodar infók a DVTK appban

FC Krasznodar infók a DVTK appban

Ahogy a Litex Lovecs ellen, most is külön menüpontot hoztunk létre a következő EL ellenfélnek, benne az összes fontos tudnivalóval.
tovább »
Megbírságolták a világ első légipizzás cégét

Megbírságolták a világ első légipizzás cégét

Az orosz hatóságok 200 ezer rubelre bírságolták a világ első olyan pizzasütödéjét, amelyik motoros futárok helyett drónokkal szállítja házhoz a termékeit.
tovább »

Hackertámadás érte az Európai Központi Bankot

Berlin, 2014. július 24., csütörtök (MTI) - Hackertámadás érte az Európai Központi Bankot (EKB), érzékeny adatok nem kerültek veszélybe - közölte csütörtökön a frankfurti intézmény.
tovább »
A Magyar Telekom 1700 dolgozójától válik meg

A Magyar Telekom 1700 dolgozójától válik meg

Budapest, 2014. július 24., csütörtök (MTI) - A Magyar Telekom mintegy 1700 munkavállalójától válik meg a következő két év során - jelentette be a társaság csütörtökön.
tovább »

KEKKH: zavartalanul működik az elektronikus anyakönyvi nyilvántartás

Budapest, 2014. július 24., csütörtök (MTI) - Telefonos támogatóközpont segítségével és kisebb programhibák folyamatos javítása mellett zavartalanul működik a július 1-jén bevezetett elektronikus anyakönyvi nyilvántartási rendszer – számolt be csütörtöki sajtótájékoztatóján a Közigazgatási Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) elnöke.
tovább »

GKI: az online vásárlók egyre kevésbé veszik igénybe a futárszolgálatot

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) - A magyar nyelvű webáruházak 88 százaléka kínál vásárlóinak legalább egy szerződött futárszolgálatot, azonban a tranzakciókból való részesedés az elmúlt 4 évben folyamatos csökken, a megkérdezettek 42 százaléka csupán akkor választja a futárszolgáltatást, ha nincs megfelelőbb átvételi lehetőség, illetve a terméket nem tudja beszerezni egy konkurens webáruházban.
tovább »
Egyetemi e-mail cím minden hallgatónak

Egyetemi e-mail cím minden hallgatónak

Debrecen - E-mail, online tárhely és Office is van abban a digitális oktatási alapcsomagban, amely immár a Debreceni Egyetem valamennyi hallgatója számára elérhető.
tovább »
"Okos biztonsági öv" ellenőrzi a szívritmust, nehogy elaludjon a sofőr

"Okos biztonsági öv" ellenőrzi a szívritmust, nehogy elaludjon a sofőr

Valencia, 2014. július 23., szerda (MTI) - "Okos biztonsági övet" fejlesztenek spanyol mérnökök. A készülék figyeli a szívritmust, és vészjelet bocsát ki, ha az elalvás veszélye fenyegeti a kormány mögött ülőt.
tovább »

Jövő nyárra befejeződik a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat fejlesztése

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) - Várhatóan 2015. nyár elejére befejeződik a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat (NTG) fejlesztése, amelynek révén hatékonyabbá válhat az elektronikus közigazgatási szolgáltatás.
tovább »

Növekvő árbevétel a Telenor Magyarországnál

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) - A Telenor Magyarország második negyedévi árbevétele meghaladta a 38,8 milliárd forintot, ami mintegy 700 millió forinttal több az egy évvel korábbinál, a növekedésben az okostelefon-értékesítés mellett néhány egyszeri pozitív tétel is szerepet játszott - tájékoztatott a társaság szerdán.
tovább »

Az amerikai Waters felvásárolta a MediMass "Intelligens Kés" technológiáját

Budapest, 2014. július 22., kedd (MTI) - A massachusetts-i központú Waters Corporation megvásárolta a magyar MediMass Kft. fejlesztés alatt álló "Intelligens Késének" REIMS nevezetű, lényegi technológiáját - jelentette be az onkokést fejlesztő MediMass Kft. kedden.
tovább »

A magyar lakosság alig harmada vásárol interneten

Budapest, 2014. július 22., kedd (MTI) - A magyar lakosság 86 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel, ám mindössze 28 százalékuk vásárol rendszeresen termékeket a világhálón keresztül - derül ki az eMAG online kereskedő felméréséből.
tovább »
A Szilicium-völgyben jó magyarnak lenni

A Szilicium-völgyben jó magyarnak lenni

San Jose - A számítógépipar bemutatására kialakulóban van az idegenforgalom Kaliforniában.
tovább »

Kínaiak győztek a világ legmagasabb összdíjazású videojáték-versenyén

Peking, 2014. július 22., kedd (MTI) - Két kínai csapat között dőlt el a világ messze legmagasabb, átszámítva 2,5 milliárd forint összdíjazású videojáték-versenye az amerikai Seattle-ben.
tovább »

Egyre többen kezdik már hat éves koruk előtt az internetezést Kínában

Peking, 2014. július 21., hétfő (MTI) - A kínai kiskorúak többsége már 10 éves kora előtt internetezik, csaknem egynegyede pedig 6 éves kora előtt megismerkedik a számítógéppel és benne a világhálóval - állapította meg egy, a tavalyi adatokat elemző friss kutatás.
tovább »

Gátat szabna az EU a véletlen appon belül vásárlásoknak

Brüsszel, 2014. július 18., péntek (MTI) - Közös állásfoglalást küldtek az Apple-nek, a Google-nek és az Európai Interaktív Szoftver Szövetségnek az Európai Unió és annak tagállamai annak érdekében, hogy gátat szabjanak a véletlen appon belüli vásárlásoknak - közölte pénteken az Európai Bizottság.
tovább »

A FOX egyes sorozatai már a Telekom videótéka moziklub előfizetői számára is elérhető

A Fox International Channels és a Telekom együttműködésének köszönhetően a FOX csatorna egyes sorozatai a Telekom TV Moziklub szolgáltatásával is elérhetők. A csatorna olyan világhírű tartalmakat biztosít a szolgáltatás előfizetőinek az év során, mint a Da Vinci démonai, A híd, a Hetedik érzék és a Légy férfi!.
tovább »

A Facebook helyett saját aktív közösség kiépítését javasolja a cégeknek egy szakértő

Budapest, 2014. július 17., csütörtök (MTI) - A hosszú távú, hatékonyabb működés érdekében a magyar vállalatoknak tanácsos egy saját, a Facebook-tól független, aktív közösséget, például egy céges blogot létrehozniuk - mondta Gombos Zsolt Facebook-szakértő, az Online Marketing Akadémia (OMA) alapítója csütörtökön Budapesten, sajtóbeszélgetésen.
tovább »

Nokia - Önkormányzat: a város minden segítséget megad a dolgozóknak

Budapest, 2014. július 17., csütörtök (MTI) - Komárom városa minden tőle telhető segítséget megad a Microsoft cégcsoport komáromi gyárának bezárásban érintett munkavállalóknak - közölte az önkormányzat csütörtökön honlapján.
tovább »
Hogyan tudtunk eddig szelfis pirítós nélkül élni?

Hogyan tudtunk eddig szelfis pirítós nélkül élni?

A pirítós alapvetően egy piszok unalmas dolog, minden reggel ugyanaz. Csak a mérete változik néha, esetleg alkalomadtán odaégetjük.
tovább »
A DVTK appban élőben követheti a Litex elleni mérkőzést

A DVTK appban élőben követheti a Litex elleni mérkőzést

Most mindenen eddiginél jobban megéri letölteni a DVTK appot, hiszen a TV nem közvetíti a mai EL meccset. Az appot használók semmiről sem maradnak le!
tovább »

Profession.hu: egyre többen keresnek munkát az interneten

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Jóllehet a júniusi statisztikai adatok szerint a munkanélküliek száma egy év alatt 104 ezerrel csökkent, a Profession.hu 18 százalékkal több álláskeresőt regisztrált, mivel nő azoknak a száma, akik az interneten keresztül keresnek munkát - közölte a portál szerdán az MTI-vel.
tovább »
A technológia egyre inkább szerves része a magyar lakosság mindennapjainak egy kutatás szerint

A technológia egyre inkább szerves része a magyar lakosság mindennapjainak egy kutatás szerint

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Egy átlagos háztartásban 15 elektronikai készülék található, amelyeket munkaidőn kívül átlagosan 10-11 órát használnak, és amelyekre átlagosan 55 ezer forint körüli összeget költöttek az elmúlt negyedévben - derül ki a Samsung Techonomic Index szerdán közzétett kutatásából.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Mercédesz, a nap szépe

Mercédesz debreceni lány, tele van álmokkal és tervekkel, de mindennapjait most a hastánc tölti ki.
tovább »

További hírek a Multimédia kategóriából
A világ egyik legnagyobb videós platformjának szolgáltat mostantól egy magyar startup
Budapest, 2014. július 31., csütörtök (MTI) - Az online ajánlórendszerek fejlesztésével és értékesítésével [...] tovább »
Ez a kütyü 15 perc alatt feltölti a mobilt
Ráadásul bárhol, bármikor. Ha beszerzünk egy ilyet, akkor tényleg nem kell többet aggódnunk a töltöttségi [...] tovább »
Feltörési kísérletet észleltek a Tor hálózaton
Budapest, 2014. július 30., szerda (MTI) - A felhasználók megfigyelésére tett kísérletet észlelt a kibertérben [...] tovább »
Játékosok a DVTK appban
Új menüponttal bővült a DVTK app: a játékosok adataival és fotóival bővítettünk. tovább »
Közel kétharmadával növelte okostelefon eladásait a Huawei
Budapest, 2014. július 29., kedd (MTI) - Közel kétharmadával növelte okostelefon eladásait az idén az első hat [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása