Videó: Egy új T-Modell született

Videó: Egy új T-Modell született

Egy teljes új közlekedési kategória van születőben, a hoverboard, vagyis lebegő deszka. Ha ez bejön, akkor nem lesz több dugó, gumicsere és sokkal murisabb lesz az utazás.
tovább »
Internetadó: beindult a mémgyár

Internetadó: beindult a mémgyár

Az internetezők csalódottságukon humorral próbálnak felülkerekedni. Megkockáztatjuk, hogy ennél mémdúsabb nap még nem volt a magyar internet történetében.
tovább »

Internetadó - A kábeltelevíziós szövetség tiltakozik az adó bevezetése ellen

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Tiltakozik az internetadó bevezetése ellen a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ), amelynek tagjai jellemzően az ország kistelepülésein végeznek internet, kábeltelevízió, és telefonszolgáltatást.
tovább »

Internetadó - Jobbik: vonják vissza a javaslatot!

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Jobbik a tervezett internetadó visszavonására szólította fel a kormányt.
tovább »

Internetadó - MSZP: az internetadó ellen minden eszközzel fel kell lépni

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Az MSZP költségvetési értelemben indokolatlannak tartja az internetadót, szakmailag pedig elhibázottnak, ezért közlésük szerint minden eszközzel fel kell lépni az ellen.
tovább »

Internetadó - A Fidesz felső korlátot vezetne be az adó fizetésénél

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Fidesz-frakció szerint a tervezett "internetadó" megfizetésénél is meg kellene határozni egy felső korlátot. A képviselőcsoport emellett ragaszkodik ahhoz, hogy ezt az adót is a szolgáltatók fizessék meg.
tovább »

Internetadó - A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács a javaslat visszavonását sürgeti

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A magyarországi hírközlési szolgáltatókat tömörítő Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) álláspontja szerint az internetadó ellehetetlenítené a magyarországi digitális fejlődést, ezért a tervezet visszavonását kérik a kormányzattól - közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.
tovább »

Internetadó - LMP: az internetezők helyett az áfa-csalókat büntesse a kormány!

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Az LMP elfogadhatatlannak tartja, hogy miközben a kormány arról beszél: nincs szükség megszorításokra, aközben elviselhetetlen mértékű adót jelent be az internethasználatra.
tovább »

Adótörvények - A Liga tiltakozik a cafeteria közterheinek emelése és az internetadó ellen

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Liga Szakszervezetek tiltakozik a béren kívüli juttatások közterheinek jelentős mértékű emelése ellen, és az internetadó bevezetésének terve ellen - közölte a szervezet az MTI-vel szerdán.
tovább »

Internetadó - A vegyipari szakszervezet tiltakozik a javaslat ellen

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A vegyipari szakszervezet a tájékozódáshoz és a tudáshoz való hozzáférés korlátozásaként értékeli a kormány internetadóra vonatkozó javaslatát. A szakszervezet támogat minden tiltakozó megmozdulást, amely ennek a tervnek a bevezetése ellen szerveződik - közölte a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szerdán az MTI-vel.
tovább »
Facebook csoport alakult az internetadó ellen - 100.000 követő a cél

Facebook csoport alakult az internetadó ellen - 100.000 követő a cél

A neve: "Százezren az internetadó ellen". Ez össze is fog jönni, hiszen egy nap alatt több, mint 8.000 lájkoló gyűlt össze.
tovább »
Adjon adóötleteket a kormánynak!

Adjon adóötleteket a kormánynak!

Terv szerint a gigabájtok sem folytathatják az eddigi adómentes életet. A nagy felzúdulást kiváltó törvénytervezet helyett viszont muszáj lenne valami más alternatívával előjönni.
tovább »
Adótörvények - Gigabájtonként 150 forint lesz az internetszolgáltatás adója

Adótörvények - Gigabájtonként 150 forint lesz az internetszolgáltatás adója

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Jövőre az internetszolgáltatásra is kiterjesztik a távközlési adót, amelyet eddig a hanghívások, SMS-ek és MMS-ek után fizettek a távközlési szolgáltatók. Az adó mértéke minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forint lesz a parlamentnek kedden benyújtott 2015. évi adótörvény-javaslat alapján.
tovább »

NFM: közös nyilatkozatot fogadtak el infokommunikációs tárcavezetők a szélessáv elterjesztéséről

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Az infokommunikációs és távközlési miniszterek éves találkozóján résztvevő 52 ország szakterületi miniszterei a szektor globális jövőképét rögzítő közös nyilatkozatot fogadtak el, a dél-koreai Busanban elfogadott dokumentum szerint senki nem maradhat ki a Szélessáv mindenkinek vízió nemzetközi megvalósításából - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel kedden.
tovább »

Monica Lewinsky az online terrorizálás ellen harcol

Washington, 2014. október 21., kedd (MTI) - Az emberek online terrorizálásának beszűntetését nevezte hétfőn élete új küldetésének Monica Lewinsky, aki amiatt vált világszerte ismertté, mert 1995-ban, fehér házi gyakornokként intim viszonyt folytatott az akkori elnökkel, Bill Clintonnal.
tovább »

Peking új kedvencei a francia óriásrobotok

Peking, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Két hatalmas robottal, egy pókkal és egy sárkánylóval, illetve kettejük küzdelmével szórakoztatták a hétvégén az összegyűlt tömegeket a pekingi olimpiai parkban, a Madárfészek stadion szomszédságában - számolt be hétfőn a nagy visszhangot kiváltott eseményről a kínai média.
tovább »

Emmi: létfontosságú az informatikai eszközök tudatos használatának elsajátítása

Budapest, 2014. október 20., hétfő (MTI) – A digitális forradalom időszakában diákoknak és tanároknak egyaránt létfontosságú az informatikai eszközök tudatos használata – hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára hétfőn, a CodeWeek (Európai Programozási Hét) budapesti zárórendezvényén.
tovább »
Egyre többen használják a MÁV wifi szolgáltatását

Egyre többen használják a MÁV wifi szolgáltatását

Budapest, 2014. október 18., szombat (MTI) - Egyre többen használják a MÁV ingyenes wifi szolgáltatását a vonatokon és a vasútállomásokon.
tovább »
Magyar fejlesztők játéka a topon

Magyar fejlesztők játéka a topon

Debrecen - Ki mondta, hogy nem lehet sikert elérni földönkívüliekkel és bogarakkal?!
tovább »
Telekom: szombattól 73 százalékosra nő a vállalat 4G lefedettsége

Telekom: szombattól 73 százalékosra nő a vállalat 4G lefedettsége

Budapest, 2014. október 17., péntek (MTI) - A Magyar Telekom 4G lefedettsége a jelenlegi 53-ról 73 százalékosra nő szombattól, miután használatba veszi a tenderen elnyert frekvenciákat - jelentette be Christopher Mattheisen, a Telekom vezérigazgatója sajtótájékoztatón pénteken.
tovább »
Katasztrófa esetén is segíthet a Facebook

Katasztrófa esetén is segíthet a Facebook

Az új fejlesztés segítségével gyorsan hírt adhatunk szeretteinknek: „jól vagyok”.
tovább »

Ma zárul a szavazás hazánk első közösségi e-könyvének történetéről!

Már csak két nap, és elkészül hazánk első közösségi e-könyve! Az olvasók iránymutatásával formálódó online regény története először az Olvasás Éjszakája eseményen lesz hallható a szerzők, Ungvári Tamás és Kelecsényi László előadásában. A regény utolsó fejezetéről, a történet kimeneteléről ma még lehet szavazni.
tovább »

Adományokkal segítik a rászorulókat a kenyér világnapján

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A pékek munkájára és a kenyér jelentőségére hívják fel a figyelmet csütörtökön, a kenyér világnapján, amelynek alkalmából a pékek kenyéradományokkal segítik a rászorulókat és elindították a Magyar Pékségkereső portált is.
tovább »
Christian Bale játszhatja Steve Jobs szerepét egy új életrajzi filmben

Christian Bale játszhatja Steve Jobs szerepét egy új életrajzi filmben

Los Angeles, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - Christian Bale, aki Batmant és Mózest is eljátszotta már, most az Apple-alapító Steve Jobs szerepére készül egy új életrajzi filmben.
tovább »
Tudományos ínyencségeket kínál a Bonhams októberi aukciója

Tudományos ínyencségeket kínál a Bonhams októberi aukciója

Washington, 2014. október 15., szerda (MTI) - Egy működő Apple I számítógép, az atombomba megvalósítását célul kitűző Manhattan-terv helyszínéről származó védőablak és Charles Darwin egy - a kacsakagylók szexuális szokásairól értekező - levele is kalapács alá kerül a Bonhams aukciósház tudományos ínyencségeket kínáló október 22-i árverésén.
tovább »
OGY - Bemutatták a kémszoftvert az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának

OGY - Bemutatták a kémszoftvert az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának

Budapest, 2014. október 15., szerda (MTI) - Szerdán bemutatták az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat által használt kémszoftvert. Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke az MTI-nek azt mondta: megerősítették, hogy a kémszoftver csak egyedi ügyben használható, széles körű alkalmazása sem jogilag, sem technológiailag nem lehetséges.
tovább »
Kétpercenként válik valaki online bűnözés áldozatává

Kétpercenként válik valaki online bűnözés áldozatává

Nagy-Britannia - Ez nagyon durva szám. Két, azaz kettő percenként valaki online bűnözés áldozatává válik a szigetországban. Jobb esetben marad valami a számlán, de az is lehet, hogy mindent visznek.
tovább »

Az iPhone 6 okostelefonok október 31-étől kaphatók Magyarországon

Budapest, 2014. október 14., kedd (MTI) - A három nagy magyarországi mobilszolgáltató október 31-én kezdi árusítani az Apple iPhone 6 és iPhone 6 Plus okostelefonjait.
tovább »

Ingyenes webalkalmazás a kkv-k energiahatékonyságának javítására

Budapest, 2014. október 14., kedd (MTI) - Még 24 magyar kis- és középvállalkozás (kkv) jelentkezhet annak a webalkalmazásnak az ingyenes kipróbálására, amellyel felmérhetik, illetve optimalizálhatják energia- és nyersanyag-felhasználásukat.
tovább »

Both Zoltán: az internet a jövő és a jelen hajtóereje

Siófok, 2014. október 14., kedd (MTI) - A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) arra törekszik, hogy a szélessávú mobilinternet-hálózat kiépítésével a magyar lakosság minden tagja egyenlő esélyekkel férhessen hozzá az információhoz és a kulturális javakhoz, valamint a hátrányos helyzetben lévő települések lakói is az információs társadalom aktív részévé váljanak - mondta Both Zoltán, a hatóság hírközlési igazgatója kedden Siófokon, a 15. Internet Hungary rendezvényen.
tovább »

Magyar nyelvű mobilalkalmazás segíti követni Ferenc pápa megnyilatkozásait

Budapest, 2014. október 14., kedd (MTI) - Pápa-mobil néven már elérhető az első magyar nyelvű, okostelefonokra és táblagépekre letölthető alkalmazás, amellyel szinte percről perce nyomon lehet követni Ferenc pápa megnyilatkozásait, valamint a Magyar Katolikus Egyház híreit.
tovább »
Bugs vs. Aliens - Világsikert aratott a debreceni fejlesztők játéka

Bugs vs. Aliens - Világsikert aratott a debreceni fejlesztők játéka

Debrecen - A gond csak az, hogy a bevételek az alkotók helyett a kalózok „zsebét” dagasztják.
tovább »

Az internethasználók jogait védő uniós charta vázlatát ismertették Olaszországban

Róma, 2014. október 13., hétfő (MTI) - Az internethasználók alapvető jogait, valamint személyes adataik kiemelt védelmét fekteti le az a tizennégy pontos charta, amelynek vázlatát hétfőn mutatták be az Európai Uniónak a római parlamentben az alapvető jogokról tartott tanácskozásán.
tovább »

Az MVM NET csatlakozott a DE-CIX internet-forgalom cserélő ponthoz

Budapest, 2014. október 13., hétfő (MTI) - A MVM NET Zrt., az MVM Csoport távközlési szolgáltatásokat nyújtó leányvállalata a világ vezető internet-forgalom cserélője, a frankfurti DE-CIX (Deutscher Commercial Internet Exchange) teljes jogú tagjává vált - közölte az MVM NET hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Az év végére 115 országban lesz kapható az iPhone 6 okostelefon

Cupertino, 2014. október 13., hétfő (MTI) - Az amerikai Apple cég hétfői közleménye szerint 2014 végére 115 országban lesz kapható az új iPhone 6 és iPhone 6 Plus okostelefon. Magyarországon október 31-től lesznek elérhetők a legújabb modellek.
tovább »

Megkezdődött a programozást népszerűsítő EUCodeweek

Budapest, 2014. október 13., hétfő (MTI) - Megkezdődött az EUCodeweek rendezvénysorozat, amelynek célja a számítógépes programozás népszerűsítése Magyarországon is.
tovább »
A Google felcsapott orvosnak

A Google felcsapott orvosnak

Eddig is rákerestünk különböző tünetekre, de egy egyszerű torokfájásra a kereső mindent kidobott, a pár napon magától elmúló kis semmiségektől, egészen a halálig. A Google-nek ebből most elege lett.
tovább »

Kínai kormányzati oldalakat támad az Anonymous hackercsoport a hongkongi tüntetések melletti kiállásként

Sanghaj, 2014. október 13., hétfő (MTI) - Hongkongi hivatalos portálok után szárazföldi kínai kormányzati portálokat támad az Anonymous hackercsoport a három hete tartó hongkongi tüntetések melletti támogatásának kifejezésére.
tovább »
Videó: Drónok harca

Videó: Drónok harca

Ez pont olyan, mint a Csillagok Háborúja. Nem csak azért, mert drónok repkednek villámgyorsan az erdőben, hanem mert egyesek még LED-et is szereltek rá.
tovább »
Európa legjobb szakemberei a debreceni informatikusok

Európa legjobb szakemberei a debreceni informatikusok

Debrecen - Elismeréssel jutalmazta a város az informatikusok sikerét.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Klaudia, a nap szépe

A mai nap lánya Klaudia, aki elárulta nekünk, hogy a hosszú hétvégét kirándulással és pihenéssel fogja tölteni.
tovább »

További hírek a Multimédia kategóriából
Internetadó – A kábeltelevíziós szövetség tiltakozik az adó bevezetése ellen
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Tiltakozik az internetadó bevezetése ellen a Magyar Kábeltelevíziós [...] tovább »
Internetadó – Jobbik: vonják vissza a javaslatot!
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Jobbik a tervezett internetadó visszavonására szólította fel a kormányt. tovább »
Internetadó – MSZP: az internetadó ellen minden eszközzel fel kell lépni
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Az MSZP költségvetési értelemben indokolatlannak tartja az [...] tovább »
Videó: Egy új T-Modell született
Egy teljes új közlekedési kategória van születőben, a hoverboard, vagyis lebegő deszka. Ha ez bejön, akkor nem [...] tovább »
Internetadó – A Fidesz felső korlátot vezetne be az adó fizetésénél
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Fidesz-frakció szerint a tervezett "internetadó" megfizetésénél is [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása