Videó: Hyperloop - 2018-ban már kezdik a tesztelést?

Videó: Hyperloop - 2018-ban már kezdik a tesztelést?

Amikor bemutatták a koncepciót, mindenki csak legyintett. Most viszont úgy néz ki, hogy 2018-ban már egy 5 mérföldes tesztpályán fog száguldozni a jövő közlekedését alapjaiban megváltoztató Hyperloop.
tovább »
Videojátékokat mesteri szinten űző programot fejlesztett a Google

Videojátékokat mesteri szinten űző programot fejlesztett a Google

London, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - Emberi agy ihlette számítógépes algoritmust fejlesztett a Google, amely "önmagát tanítva" képes 49 különböző videojátékot magas szinten űzni - írja a BBC.
tovább »

Ericsson: a mobil-előfizetők többsége már az LTE technológiát választja

Budapest, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - Az új mobil-előfizetők többsége már az LTE technológiát választja: 2014 negyedik negyedévében először fordult elő, hogy ez a technológia volt a legnépszerűbb valamennyi szabvány közül, világszerte 110 millióan vásároltak LTE előfizetést - derül ki az Ericsson csütörtökön közzétett Mobilitási Jelentéséből.
tovább »
Ez a 15 éves lány 133 milliót keres évente

Ez a 15 éves lány 133 milliót keres évente

Noa Mintz mindössze 15 éves. Beszállt a bébiszitter bizniszbe, ami most évente 500 000 dollárt, vagyis átszámítva 133 millió forintot hoz neki évente. Sikersztori a köbön!
tovább »
Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságot a médiatanács a HírTV-re

Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságot a médiatanács a HírTV-re

Budapest, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - A médiatanács határozata szerint a Hír TV szilveszteri Paletta című műsorában elhangzottak - a szexuális erőszakkal kapcsolatban - nem sértették meg az emberi méltóságot, de a műsorszám korhatár-besorolása túl alacsony volt, ezért 100 ezer forint bírságot szabott ki a médiaszolgáltatóra. A Való Világ 7 adásai miatt új eljárásokat indítottak - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Nem sérült a SIM-kártyák biztonsága a gyártó szerint

Amszterdam, 2015. február 25., szerda (MTI) - Talált ugyan "kifinomult módszerekkel" végzett behatolási próbálkozásokra utaló nyomokat vállalati rendszerében a holland Gemalto, az általa gyártott SIM-kártyák kódjának állítólagos kikerülése miatt indított vizsgálata során, ezek azonban nem kompromittálták biztonsági rendszerét - áll a vállalat honlapján szerdán közzétett közleményben.
tovább »

A Magyar Telekom 42 millió euróért megveszi a GTS Hungaryt

Budapest, 2015. február 25., szerda (MTI) - A Magyar Telekom mintegy 42 millió euróért (körülbelül 13 milliárd forintért) vásárolja meg a GTS Hungary alternatív infokommunikációs szolgáltatót a Deutsche Telekomtól - közölte szerdán az MTI-vel a Magyar Telekom, amelynek igazgatósága jóváhagyta a vásárlásról szóló döntést.
tovább »

A GVH vizsgálja a Telekom és a Telenor közötti együttműködést

Budapest, 2015. február 25., szerda (MTI) - A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárás keretében versenyjogi szempontból értékeli és vizsgálja a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. és a Telenor Magyarország Zrt. szerdán bejelentett együttműködését - közölte a GVH szerdán az MTI-vel.
tovább »

A Magyar Telekom és a Telenor közösen üzemelteti 4G mobilhálózatát

Budapest, 2015. február 25., szerda (MTI) - A Magyar Telekom és a Telenor Magyarország közösen üzemelteti és fejleszti 800 MHz-es 4G mobilhálózatát Budapest kivételével az egész országban - közölte a két cég az MTI-vel, miután szerdán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is jóváhagyta a Magyar Telekom és a Telenor hálózati összekapcsolódását a 800 MHz-s frekvenciasávon.
tovább »

Az Android és az iOS uralja a mobil készülékek piacát

Framingham, 2015. február 25., szerda (MTI) - Az Android és az iOS tavaly szinte teljesen kiszorította a többi szereplőt a mobil operációs rendszerek piacáról - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) piackutató vállalat negyedéves felméréséből.
tovább »

Az NMHH jóváhagyta a Magyar Telekom és a Telenor hálózati összekapcsolódását

Budapest, 2015. február 25., szerda (MTI) - A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jóváhagyta a Magyar Telekom és a Telenor hálózati összekapcsolódását a 800 megahertzes (MHz) frekvenciasávon - tájékoztatta az NMHH szerdán az MTI-t.
tovább »
Robotszerelem az ágyban?

Robotszerelem az ágyban?

Debrecen - Rocky és RoxxxyGold még nagyon kezdetlegesek, de Róma sem egy nap alatt épült.
tovább »

Az ügyfelek az igazi nyertesei a Magyar Telekom és a Telenor Magyarország által kötött 4G hálózat-megosztási megállapodásnak

Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók ügyfeleiknek a 800 MHz-es 4G hálózaton a jövőben fokozatosan kétszer nagyobb kínált sebességet tudnak biztosítani az összevont 20 MHz-es sávszélességű frekvenciablokkon, mint a külön-külön rendelkezésükre álló 10-10 MHz-es frekvenciablokkokon.
tovább »
Biztonságosabbak a közösségi oldalak

Biztonságosabbak a közösségi oldalak

Debrecen - A hónap elején jelentette be a Facebook az új platformot.
tovább »

Hárommillió dollárt ajánl az FBI egy orosz hacker kézre kerítéséért

Washington, 2015. február 24., kedd (MTI) - Hárommillió dollárt ajánlott föl kedden az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) olyan információkért, amelyek egy orosz hacker, Jevgenyij Bogacsov letartóztatásához vagy elítéltetéséhez vezethetnek.
tovább »

Magyarország az EU-mezőny alsó harmadában van digitalizáltság szempontjából

Brüsszel, 2015. február 24., kedd (MTI) - Magyarország a 20. helyet foglalja el a 28 EU-tagország mezőnyében a digitalizáltság foka szempontjából - derül ki az Európai Bizottság által kedden közzétett statisztikai adatokból.
tovább »

Több múzeum kitiltotta a „veszélyes” szelfibotot

Debrecen - A vaku használata szinte mindig is tilos volt, azonban a fényképezők és az okostelefonok segítségével már majdnem bárhol megörökíthetjük a világ leghíresebb festményeit és egyéb műtárgyait.
tovább »

A francia elnök az antiszemitizmus elleni küzdelemre kérte a nagy internetes szolgáltatókat

Párizs, 2015. február 24., kedd (MTI) - Francois Hollande francia államfő a nagy internetes szolgáltatókat is felszólította a rasszizmus, az antiszemitizmus és a holokauszttagadás elleni küzdelemre, annak a nemzeti programnak a részeként, amelyet a következő napokban jelent be a kormány.
tovább »
Okostelefonból távirányító

Okostelefonból távirányító

Debrecen - Egy háztartásban átlag három távirányító biztos kallódik, de mostantól elég lesz helyettük egy telefon.
tovább »

Prezi androidos alkalmazása keddtől elérhető

Budapest, 2015. február 24., kedd (MTI) - A Prezi androidos alkalmazása keddtől ingyenesen letölthető, ezzel immár az androidos felhasználók is megoszthatják, gyakorolhatják vagy épp előadhatják prezentációjukat mobiljukról a világ minden részén - közölte a Prezi az MTI-vel kedden.
tovább »

Pályázat háromdimenziós nyomtatási technológiával készülő műalkotásokra

Budapest, 2015. február 23., hétfő (MTI) - Háromdimenziós nyomtatási technológiával készülő műalkotásokra hirdetett pályázatot a Design Terminál What-to-print-in-3D címmel; a leadási határidő március 30.
tovább »

Magyar pénzügyi fejlesztés gyorsíthatja a könyvelést

Budapest, 2015. február 23., hétfő (MTI) - A könyvelők munkáját 30 százalékkal is gyorsíthatja a magyar SDS Zrt. által kidolgozott felhőalapú dokumentum-közműrendszer, amely a könyvelő programjába továbbítja a számla képét és adatait, és visszakereshető módon tárolja is azokat - közölte a fejlesztő vállalat hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Töltsd le az appunkat és nyerj egy Sony vésztöltőt!

Töltsd le az appunkat és nyerj egy Sony vésztöltőt!

Az okostelefon szuper találmány, egy hátránya van csak, hogy a legrosszabb pillanatokban merül le. Ilyenkor előfordulhat, hogy lemaradsz a friss hírekről is. Ezen a problémán szeretnénk most egy nyereményjátékkal segíteni.
tovább »

Két adatközpontot épít Európában az Apple

Budapest, 2015. február 23., hétfő (MTI) - Az Apple 1,7 milliárd eurós beruházással adatközpontokat épít Írországban és Dániában az iTunes Store, App Store, iMessage, Maps és Siri szolgáltatásai európai ügyfeleinek kiszolgálására.
tovább »

A Dal - A Leander Rising nyerte az online akusztik szavazást

Budapest, 2015. február 23., hétfő (MTI) - A Leander Rising nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyéhez, A Dalhoz kapcsolódó versenyt, amelyben a közönség a számok akusztikus verzióra szavazhatott. A Leander Rising ezzel a produkcióval felléphet A Dal február 28-i döntőjének showműsorában.
tovább »
Tíz elképesztő kütyü a „jövőből”

Tíz elképesztő kütyü a „jövőből”

Debrecen - Ha elolvassa listánkat, rájön, a sci-fikben megálmodott világ lassan teljesen körülvesz minket.
tovább »
Oscar-díj - Az illegális letöltők körében az Amerikai mesterlövész nyerne

Oscar-díj - Az illegális letöltők körében az Amerikai mesterlövész nyerne

Los Angeles, 2015. február 22., vasárnap (MTI) - Az Amerikai mesterlövész című film nyerné el a legjobb filmnek járó Oscar-díjat vasárnap, ha az illegális letöltések száma alapján ítélnék oda az amerikai filmakadémia elismerését.
tovább »
Van egy kis gond a Lenovo laptopokkal

Van egy kis gond a Lenovo laptopokkal

Ha mostanában vett Lenovo laptopot, mindenképp olvassa el ezt a cikket, ugyanis lehet, hogy problémái lesznek. A cég egy SuperFish nevű adware-t telepített mindegyikre véletlenül.
tovább »
The Order: 1886 - nagyon szép, de unalmas

The Order: 1886 - nagyon szép, de unalmas

Megérkezett a legújabb PS4 exkluzív játék, a The Order: 1886. A grafikája miatt már mindenki várta, hiszen végre gyönyörködhetünk abban, amit ez a brutális vas nyújt. A játékmenet viszont borzalmas lett.
tovább »

Optikai távolságmérőt fejlesztett egy magyar cég

Budapest, 2015. február 22., vasárnap (MTI) - A Profitrade 90 Kft. és a BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft. konzorciuma egykamerás optikai távolságmérő technológia kutatását és erre épülő okostelefonos alkalmazások fejlesztését valósította meg közel 273,25 millió forintból, a konzorcium a projekthez közel 196,1 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert - közölte a cég az MTI-vel.
tovább »
Fotók: Boldog születésnapot, Photoshop

Fotók: Boldog születésnapot, Photoshop

25 évvel ezelőtt megszületett egy képszerkesztő program, Photoshop névre keresztelték. Mindent megváltoztatott, azóta minden fotó hitelességét megkérdőjelezzük.
tovább »
Megbukott a Google füstjelzője

Megbukott a Google füstjelzője

Debrecen - A Nest Protectet még a „Googlerek” is cikinek tartják.
tovább »
Intel: a korszerű asztali gépet harmadával olcsóbb üzemeltetni

Intel: a korszerű asztali gépet harmadával olcsóbb üzemeltetni

Budapest, 2015. február 21., szombat (MTI) - A korszerű asztali számítógépek mintegy 30 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak, mint például az öt évesnél régebbiek.
tovább »
Nyitott könyv lehet a hírszerzők előtt a SIM-kártya

Nyitott könyv lehet a hírszerzők előtt a SIM-kártya

London, 2015. február 20., péntek (MTI) - Amerikai és brit titkosszolgálatok már évekkel ezelőtt megszerezték a világ legnagyobb SIM-kártya gyártójának azonosítási és titkosítási kódrendszerét és így szabad hozzáféréshez jutottak a mobil készülékeken bonyolított beszélgetésekhez és adatforgalomhoz - írja a The Intercept hírportál.
tovább »
Díjnyertes ötletelő az egyetemen

Díjnyertes ötletelő az egyetemen

Debrecen - A Debreceni Egyetem hallgatója, Sági Johanna hozta el a második díjat egy internetes webáruház ötletversenyéről.
tovább »
Két napig egy töltéssel

Két napig egy töltéssel

Debrecen - Egyre többet bírnak a laptopok akkumulátorai.
tovább »

5 Perc Angol: a sikerélményhez olyan tananyag kell, amellyel jó foglalkozni

Budapest, 2015. február 19., csütörtök (MTI) - A weboldal célja az, hogy kedvet csináljon a nyelvtanuláshoz minden korcsoportban, és olyan tananyagokkal, amelyekkel az embereknek van kedvük foglalkozni - mondta el Szalai Nóra, a világ legjobb angolnyelv-oktató portáljának másodszor megválasztott 5 Perc Angol tulajdonosa az MTI megkeresésére.
tovább »
Fogyasztóik titkaiért versengenek a vállalatok

Fogyasztóik titkaiért versengenek a vállalatok

Debrecen - Mitch Barns állítása szerint drámai változásokat okozhat az elektronikus kereskedelem.
tovább »

Ötéves csökkenés után emelkedtek a magyarországi televíziós reklámköltések tavaly

Budapest, 2015. február 19., csütörtök (MTI) - Ötéves csökkenés után emelkedtek a magyarországi televíziós reklámköltések tavaly - mondta el a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME) és az EY (a volt Ernst&Young) közös felmérésének eredményeit bemutató csütörtöki sajtótájékoztatóján Kovács Krisztián, a MEME elnöke.
tovább »
Androidosok! Veszélyes kémprogram terjed! Mindenki legyen résen!

Androidosok! Veszélyes kémprogram terjed! Mindenki legyen résen!

Az AVG biztonsági cég szerint ez az egyik legtrükkösebb malware, amivel csak találkoztak, ugyanis még akkor is tud kémkedni, amikor kikapcsoljuk a telefont.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Gina, a nap szépe

Habár Gina nem mondható rutinos fotómodellnek, mégis a profikat is megszégyenítő magabiztossággal állt a fényképezőgép elé. Fotó: Racskó Tibor
tovább »

További hírek a Multimédia kategóriából
Videó: Hyperloop - 2018-ban már kezdik a tesztelést?
Amikor bemutatták a koncepciót, mindenki csak legyintett. Most viszont úgy néz ki, hogy 2018-ban már egy 5 [...] tovább »
Ericsson: a mobil-előfizetők többsége már az LTE technológiát választja
Budapest, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - Az új mobil-előfizetők többsége már az LTE technológiát [...] tovább »
Videojátékokat mesteri szinten űző programot fejlesztett a Google
London, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - Emberi agy ihlette számítógépes algoritmust fejlesztett a Google, [...] tovább »
Ez a 15 éves lány 133 milliót keres évente
Noa Mintz mindössze 15 éves. Beszállt a bébiszitter bizniszbe, ami most évente 500 000 dollárt, vagyis [...] tovább »
Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságot a médiatanács a HírTV-re
Budapest, 2015. február 26., csütörtök (MTI) - A médiatanács határozata szerint a Hír TV szilveszteri Paletta [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása