A jövő internetét kutatják

A jövő internetét kutatják

Debrecen - Két éves kutatómunka eredményéről számoltak be pénteken a szakemberek a DAB Székházban.
tovább »
Ezek voltak idén a legrosszabb szelfik

Ezek voltak idén a legrosszabb szelfik

Nemrég publikáltuk a legjobban sikerült 2014-es alkotásokat, most pedig megnézzük egy kicsit a másik oldalt, listázzuk a legpocsékabb felvételetek.
tovább »

Szíria - Nyugati hírportálokat támadott meg egy szíriai hackercsoport

Budapest, 2014. november 27., csütörtök (MTI) - A damaszkuszi kormányhoz hű, Szíriai Elektronikus Hadsereg (SEA) elnevezésű csoport csütörtökön magára vállalt több, nyugati hírportálok ellen elkövetett hackertámadást - közölte a The Guardian című brit napilap.
tovább »
Telekom: a módosított MobilTárca alkalmazás már letölthető

Telekom: a módosított MobilTárca alkalmazás már letölthető

Budapest, 2014. november 27., csütörtök (MTI) - A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatásához szükséges alkalmazás egy ideig nem volt elérhető, a módosított alkalmazás azonban már letölthető a Google Play áruházból - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
tovább »
Internetet.hu: gyors netet kapnak pénzükért a magyarok

Internetet.hu: gyors netet kapnak pénzükért a magyarok

Budapest, 2014. november 27., csütörtök (MTI) - Gyors netet kapnak a pénzükért a magyar internetezők, akik átlagosan havi 5300 forintot fizetnek a szélessávú internetért - közölte az Internetet.hu távközlési ár-összehasonlító portál csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Nincs már szükség pénztárcára!

A nyáron lezárult sikeres MobilTárca tesztet követően a Magyar Telekom az országban elsőként elindította a MobilTárca szolgáltatást. A Telekom partnereinek, az OTP Banknak, a MasterCardnak, a SuperShopnak és az InterTicketnek köszönhetően már induláskor országszerte kiterjedt elfogadói hálózat várja a MobilTárca használóit.
tovább »
Bankkártya-adatokat csalnak ki a Facebookon

Bankkártya-adatokat csalnak ki a Facebookon

Budapest, 2014. november 26., szerda (MTI) - Otthon végezhető munkára jelentkezéssel bankkártya-adatokat csalnak ki ismeretlenek az egyik közösségi portálon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán. Az MTI információi szerint a felhívás a Facebookon jelent meg.
tovább »

Átadták a KódVilág dizájnpályázat díjait

Budapest, 2014. november 26., szerda (MTI) - A KódVilág dizájnpályázat első három helyezettje mellett a közönség által legjobbnak ítélt alkotást is díjazták szerdán Budapesten a Design Terminálban, ahol a legjobb pályamunkákból vasárnapig látható kiállítás.
tovább »
Okostelefonról is intézhetők az okmányügyek egy új alkalmazással

Okostelefonról is intézhetők az okmányügyek egy új alkalmazással

Budapest, 2014. november 26., szerda (MTI) - A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) szerdán bemutatott egy mobilalkalmazást, amellyel okostelefonról is intézhetők okmányügyek a jövőben.
tovább »
Végre lesz tétje a lövöldözős játékoknak

Végre lesz tétje a lövöldözős játékoknak

Lássuk be, FPS-sel játszani tök jó, de azért közel sincs meg az izgalma, a tétje. Ezen próbál meg változtatni egy startup cég. Kattintson és megtudja, hogyan!
tovább »

IBM-Ericsson együttműködés 5G mobilantenna fejlesztésére

Budapest, 2014. november 26., szerda (MTI) - Közös programot indít az Ericsson és az IBM a jelenleginél nagyságrendekkel gyorsabb hálózati adatátviteli sebességet biztosító ötödik generációs (5G) mobil hálózati antenna technológia kifejlesztésére - tájékoztatta az MTI-t szerdán az Ericsson Magyarország.
tovább »

A Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást

Budapest, 2014. november 26., szerda (MTI) - A Magyar Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást, amely digitális pénztárcává alakítja a mobiltelefont - jelentette be Christopher Mattheisen, a mobilszolgáltató társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.
tovább »

A tüdődaganat kockázatát méri fel pécsi orvosok mobilos alkalmazása

Pécs, 2014. november 26., szerda (MTI) - A tüdődaganat kialakulásának kockázatát felmérő, okostelefonokra letölthető alkalmazást fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem (PTE) orvosai a közelmúltban.
tovább »
Digitális világ a gyakorlatban

Digitális világ a gyakorlatban

Nyíregyháza - Akár jegyet is válthatunk majd a buszokra a telefonjainkkal.
tovább »
Elindult a Tüskecsarnok honlapja

Elindult a Tüskecsarnok honlapja

Budapest, 2014. november 25., kedd (MTI) - Két nappal a hivatalos átadó előtt elindult a budapesti Tüskecsarnok honlapja.
tovább »

Bővíti a Telenor mobiltelevíziós szolgáltatását

Budapest, 2014. november 25., kedd (MTI) - A Telenor bővíti televíziós szolgáltatását, nő az élőben nézhető csatornák száma, bővül a video tartalom, új tematikus csomagokat és adatjegyeket vezet be a társaság, valamint tévékészüléken is elérhetővé válik a mobiltévézés.
tovább »
Gemius: tovább emelkedett a magyar internetfelhasználók száma

Gemius: tovább emelkedett a magyar internetfelhasználók száma

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Tovább emelkedett az internetfelhasználók száma Magyarországon. Szeptemberben már közel 5,2 millió magyar használta a világhálót, azaz a 15 évnél idősebb lakosság 60,78 százaléka - derül ki a Gemius üzleti tanácsadó cég hétfőn közölt harmadik negyedéves jelentéséből.
tovább »
Szalagavató a közösségi médiában

Szalagavató a közösségi médiában

Egy igazi középiskolás Instagram profiljáról nem hiányozhatnak a szalagavatós képek. Ezekből a képekből mazsoláztunk egy kicsit. Nagy lépés ez, hiszen már csak pár hónap és itt az érettségi!
tovább »

FT: minden eddiginél fejlettebb vírus támadja az orosz és a szaúdi távközlést

London, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Minden eddiginél fejlettebb kémprogram támadja mások mellett Oroszország és Szaúd-Arábia távközlési vállalatait - írta iparági szakértőket idézve a hétfői Financial Times.
tovább »
A Facebook és a családi asztal

A Facebook és a családi asztal

Debrecen - Egy friss felmérés szerint a közösségi média szétrobbantotta az étkezési kultúrát.
tovább »
Fotók: Fogadjunk, hogy ilyen szelfiket még nem látott

Fotók: Fogadjunk, hogy ilyen szelfiket még nem látott

Ignas Kutavicius egy olyan fotós, aki nem szereti, ha keretek közé szorítják, mindig valami újdonságon töri fejét. Most épp a szelfit értelmezte újra.
tovább »

Mintegy 400 millió forintos informatikai fejlesztés a KSH-nál

Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Mintegy 400 millió forintból fejlesztette honlapját, elektronikus adatgyűjtési szolgáltatásait és a hozzá kapcsolódó infrastruktúrát a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), amivel egységesebbé és hatékonyabbá válik az adatgyűjtés és az ügyintézés - mondta Vukovich Gabriella, a KSH elnöke csütörtökön Budapesten.
tovább »

Negyedik éve kínai a világ leggyorsabb számítógépe

Sanghaj, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Idén is a kínai Tianho-2 a világ leggyorsabb számítógépe, immár negyedik éve vezeti a szuperszámítógépek a listáját a China Daily napilap szerint.
tovább »

Nyilvános konzultációt indít az NMHH az OTT-tartalomszolgáltatásokról

Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Nyilvános konzultációt indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az úgynevezett over-the-top (OTT) online tartalomszolgáltatások médiarendszerre gyakorolt hatásáról, a témával kapcsolatos észrevételeket 2015. január 31-ig várják.
tovább »

Gondolatbörze a Telekomtól

A Telekom az online vállalattá válás újabb fontos lépéseként felhasználók párbeszédére épülő új, komplex közösségi oldalt indított Gondolatbörze néven.
tovább »

Naponta több ezer támadás éri a német kormányzat informatikai rendszereit

Berlin, 2014. november 19., szerda (MTI) - Naponta több ezer támadás éri a német kormányzat informatikai rendszereit, és egyre gyakrabban észlelhető külföldi titkosszolgálatok irányából érkező behatolási kísérlet - figyelmeztet a német alkotmányvédelmi hivatal (BfV).
tovább »
A vezetékes alig bővül

A vezetékes alig bővül

Budapest - Fejlesztésre van szükség az internet további terjedéséhez.
tovább »

Romániai elnökválasztás - Meghaladta az egymilliót Klaus Johannis kedvelőinek száma a Facebookon

Bukarest, 2014. november 19., szerda (MTI) - Klaus Johannis, Románia újonnan megválasztott államfője az első európai politikus, akinek több mint egymillió kedvelője van a Facebookon - közölte szerdán internetes oldalán a Romania Libera című lap.
tovább »

Harmadával nőtt a kibertámadások száma a harmadik negyedévben

Budapest, 2014. november 19., szerda (MTI) - Harmadával nőtt a kibertámadások száma a harmadik negyedévben világszerte az előző negyedévihez képest - derül ki a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat negyedéves jelentéséből.
tovább »

Mattheisen: a digitális fejlesztésben egyensúlyt kell találni az állami és magánszektor között

Budapest, 2014. november 19., szerda (MTI) - A digitális Magyarország felépítése nagy lehetőséget jelent az ország számára, de a program megvalósításakor meg kell találni a helyes egyensúlyt az állam és a magánszektor szerepvállalása között - vélekedett Christopher Mattheisen, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) elnöke, a Magyar Telekom vezérigazgatója a szövetség szakmai konferenciáján szerdán Budapesten.
tovább »
A világ legnagyobb hirdetőtábláját bérli a Google

A világ legnagyobb hirdetőtábláját bérli a Google

New York, 2014. november 19., szerda (MTI) - A világ legnagyobb hirdetőtábláját alakították ki New Yorkban. A Times Square-en álló új digitális reklámfelületet a Google bérelte ki.
tovább »

Ericsson: tízszeresére nő a videóforgalom hat év alatt

Budapest, 2014. november 18., kedd (MTI) - A videóforgalom várhatóan a mostani tízszeresére növekszik 2020-ra a teljes mobiltelefonos adatforgalomban, s ezzel párhuzamosan a videónézésre alkalmas eszközök is gyorsan fejlődnek – mondta Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója kedden Budapesten sajtóbeszélgetésen.
tovább »
Érdemes regisztrálni az ELLO-ra?

Érdemes regisztrálni az ELLO-ra?

Legyünk rövidek és tömörek: még annyira sem értjük, mint a Twittert. Nem azért mert öregek vagyunk, hanem egyszerűen nincs értelme olyan közösségi oldalon lógni, ahol nincs közösség.
tovább »
Közfelháborodás napja a közösségi médiában

Közfelháborodás napja a közösségi médiában

Országszerte voltak november 17-én kormányellenes tüntetések. Megmutatjuk, hogy csapódott le az esemény a közösségi médiában.
tovább »
Lehet, hogy a közösségi média miatt bukta a legutóbbi álláspályázatát

Lehet, hogy a közösségi média miatt bukta a legutóbbi álláspályázatát

Egy új kutatás szerint, a munkaadók 55%-a meggondolta magát, amikor meglátta a jelölt Facebook profilját. Nem árt tehát kicsit átnézni és elgondolkodni!
tovább »
A legjobb szelfik 2014-ben

A legjobb szelfik 2014-ben

2014 a szelfik éve volt (illetve még mindig az), összegyűjtöttük a legjobbakat: űr, királynő, Obama, kecske, felhőkarcoló és még sok más. Idén már senki se készítsen ütős szelfit, mert akkor érvényét veszti ez a szuper lista.
tovább »

Behatolást észleltek az amerikai külügyminisztérium e-mail-rendszerében

Washington, 2014. november 17., hétfő (MTI) - "Aggodalomra okot adó tevékenységet" észleltek az amerikai külügyminisztérium elektronikus levelezőrendszerének egy részében - közölte híroldalán hivatalos forrásra hivatkozva vasárnap a CNN televízió.
tovább »
A Facebook kipucolja az üzenőfalunkat

A Facebook kipucolja az üzenőfalunkat

Jó hírünk van azok számára, akiknek elege van a facebookos reklámáradatból. Már csak januárig kell kibírni, utána mennek a kukába.
tovább »
Játék számológépre is

Játék számológépre is

November 21-én jelenik meg a Super Smash Bros. Nintendo Wii-re, de most azoknak van jó hírünk, akik beérik az egyszerűbb élményekkel.
tovább »

Rosetta - Minden adatot sikeresen továbbított a fúrásról a Philae

Párizs, 2014. november 15., szombat (MTI) - Mielőtt szombat hajnalban lemerültek a tápegységei, a Rosetta űrszonda Philae nevű leszállóegysége minden adatot sikeresen továbbított a 67P/Csurjumov-Geraszimenko üstökös felszínén végzett fúrásról - erősítette meg szombaton az Európai Űrügynökség (ESA).
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Melinda, a nap szépe

Melinda nagykálló diáklány, aki rendészeti szakon tanul, régi álma vált valóra a nap szépe fotózáson való részvétellel. Fotó: Racskó Tibor
tovább »

További hírek a Multimédia kategóriából
A jövő internetét kutatják
Debrecen - Két éves kutatómunka eredményéről számoltak be pénteken a szakemberek a DAB Székházban. tovább »
Ezek voltak idén a legrosszabb szelfik
Nemrég publikáltuk a legjobban sikerült 2014-es alkotásokat, most pedig megnézzük egy kicsit a másik oldalt, [...] tovább »
Szíria - Nyugati hírportálokat támadott meg egy szíriai hackercsoport
Budapest, 2014. november 27., csütörtök (MTI) - A damaszkuszi kormányhoz hű, Szíriai Elektronikus Hadsereg (SEA) [...] tovább »
Telekom: a módosított MobilTárca alkalmazás már letölthető
Budapest, 2014. november 27., csütörtök (MTI) - A Magyar Telekom MobilTárca szolgáltatásához szükséges [...] tovább »
Internetet.hu: gyors netet kapnak pénzükért a magyarok
Budapest, 2014. november 27., csütörtök (MTI) - Gyors netet kapnak a pénzükért a magyar internetezők, akik [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása