A Facebook és a családi asztal

A Facebook és a családi asztal

Debrecen - Egy friss felmérés szerint a közösségi média szétrobbantotta az étkezési kultúrát.
tovább »
Fotók: Fogadjunk, hogy ilyen szelfiket még nem látott

Fotók: Fogadjunk, hogy ilyen szelfiket még nem látott

Ignas Kutavicius egy olyan fotós, aki nem szereti, ha keretek közé szorítják, mindig valami újdonságon töri fejét. Most épp a szelfit értelmezte újra.
tovább »

Mintegy 400 millió forintos informatikai fejlesztés a KSH-nál

Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Mintegy 400 millió forintból fejlesztette honlapját, elektronikus adatgyűjtési szolgáltatásait és a hozzá kapcsolódó infrastruktúrát a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), amivel egységesebbé és hatékonyabbá válik az adatgyűjtés és az ügyintézés - mondta Vukovich Gabriella, a KSH elnöke csütörtökön Budapesten.
tovább »

Negyedik éve kínai a világ leggyorsabb számítógépe

Sanghaj, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Idén is a kínai Tianho-2 a világ leggyorsabb számítógépe, immár negyedik éve vezeti a szuperszámítógépek a listáját a China Daily napilap szerint.
tovább »

Nyilvános konzultációt indít az NMHH az OTT-tartalomszolgáltatásokról

Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Nyilvános konzultációt indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az úgynevezett over-the-top (OTT) online tartalomszolgáltatások médiarendszerre gyakorolt hatásáról, a témával kapcsolatos észrevételeket 2015. január 31-ig várják.
tovább »

Gondolatbörze a Telekomtól

A Telekom az online vállalattá válás újabb fontos lépéseként felhasználók párbeszédére épülő új, komplex közösségi oldalt indított Gondolatbörze néven.
tovább »

Naponta több ezer támadás éri a német kormányzat informatikai rendszereit

Berlin, 2014. november 19., szerda (MTI) - Naponta több ezer támadás éri a német kormányzat informatikai rendszereit, és egyre gyakrabban észlelhető külföldi titkosszolgálatok irányából érkező behatolási kísérlet - figyelmeztet a német alkotmányvédelmi hivatal (BfV).
tovább »
A vezetékes alig bővül

A vezetékes alig bővül

Budapest - Fejlesztésre van szükség az internet további terjedéséhez.
tovább »

Romániai elnökválasztás - Meghaladta az egymilliót Klaus Johannis kedvelőinek száma a Facebookon

Bukarest, 2014. november 19., szerda (MTI) - Klaus Johannis, Románia újonnan megválasztott államfője az első európai politikus, akinek több mint egymillió kedvelője van a Facebookon - közölte szerdán internetes oldalán a Romania Libera című lap.
tovább »

Harmadával nőtt a kibertámadások száma a harmadik negyedévben

Budapest, 2014. november 19., szerda (MTI) - Harmadával nőtt a kibertámadások száma a harmadik negyedévben világszerte az előző negyedévihez képest - derül ki a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat negyedéves jelentéséből.
tovább »

Mattheisen: a digitális fejlesztésben egyensúlyt kell találni az állami és magánszektor között

Budapest, 2014. november 19., szerda (MTI) - A digitális Magyarország felépítése nagy lehetőséget jelent az ország számára, de a program megvalósításakor meg kell találni a helyes egyensúlyt az állam és a magánszektor szerepvállalása között - vélekedett Christopher Mattheisen, a Joint Venture Szövetség (JVSZ) elnöke, a Magyar Telekom vezérigazgatója a szövetség szakmai konferenciáján szerdán Budapesten.
tovább »
A világ legnagyobb hirdetőtábláját bérli a Google

A világ legnagyobb hirdetőtábláját bérli a Google

New York, 2014. november 19., szerda (MTI) - A világ legnagyobb hirdetőtábláját alakították ki New Yorkban. A Times Square-en álló új digitális reklámfelületet a Google bérelte ki.
tovább »

Ericsson: tízszeresére nő a videóforgalom hat év alatt

Budapest, 2014. november 18., kedd (MTI) - A videóforgalom várhatóan a mostani tízszeresére növekszik 2020-ra a teljes mobiltelefonos adatforgalomban, s ezzel párhuzamosan a videónézésre alkalmas eszközök is gyorsan fejlődnek – mondta Jakab Roland, az Ericsson Magyarország ügyvezető igazgatója kedden Budapesten sajtóbeszélgetésen.
tovább »
Érdemes regisztrálni az ELLO-ra?

Érdemes regisztrálni az ELLO-ra?

Legyünk rövidek és tömörek: még annyira sem értjük, mint a Twittert. Nem azért mert öregek vagyunk, hanem egyszerűen nincs értelme olyan közösségi oldalon lógni, ahol nincs közösség.
tovább »
Közfelháborodás napja a közösségi médiában

Közfelháborodás napja a közösségi médiában

Országszerte voltak november 17-én kormányellenes tüntetések. Megmutatjuk, hogy csapódott le az esemény a közösségi médiában.
tovább »
Lehet, hogy a közösségi média miatt bukta a legutóbbi álláspályázatát

Lehet, hogy a közösségi média miatt bukta a legutóbbi álláspályázatát

Egy új kutatás szerint, a munkaadók 55%-a meggondolta magát, amikor meglátta a jelölt Facebook profilját. Nem árt tehát kicsit átnézni és elgondolkodni!
tovább »
A legjobb szelfik 2014-ben

A legjobb szelfik 2014-ben

2014 a szelfik éve volt (illetve még mindig az), összegyűjtöttük a legjobbakat: űr, királynő, Obama, kecske, felhőkarcoló és még sok más. Idén már senki se készítsen ütős szelfit, mert akkor érvényét veszti ez a szuper lista.
tovább »

Behatolást észleltek az amerikai külügyminisztérium e-mail-rendszerében

Washington, 2014. november 17., hétfő (MTI) - "Aggodalomra okot adó tevékenységet" észleltek az amerikai külügyminisztérium elektronikus levelezőrendszerének egy részében - közölte híroldalán hivatalos forrásra hivatkozva vasárnap a CNN televízió.
tovább »
A Facebook kipucolja az üzenőfalunkat

A Facebook kipucolja az üzenőfalunkat

Jó hírünk van azok számára, akiknek elege van a facebookos reklámáradatból. Már csak januárig kell kibírni, utána mennek a kukába.
tovább »
Játék számológépre is

Játék számológépre is

November 21-én jelenik meg a Super Smash Bros. Nintendo Wii-re, de most azoknak van jó hírünk, akik beérik az egyszerűbb élményekkel.
tovább »

Rosetta - Minden adatot sikeresen továbbított a fúrásról a Philae

Párizs, 2014. november 15., szombat (MTI) - Mielőtt szombat hajnalban lemerültek a tápegységei, a Rosetta űrszonda Philae nevű leszállóegysége minden adatot sikeresen továbbított a 67P/Csurjumov-Geraszimenko üstökös felszínén végzett fúrásról - erősítette meg szombaton az Európai Űrügynökség (ESA).
tovább »
Na és ki fizeti az ingyen WiFit?

Na és ki fizeti az ingyen WiFit?

Miskolc - Nekünk csak regisztrálni kell, s máris bárhol, ingyen wifizhetnek a UPC ügyfelei? Így van, állítja: a szolgáltató.
tovább »
Ha külföldről érkezik a csomag

Ha külföldről érkezik a csomag

Nyíregyháza -   A karácsony közeledtével egyre többen döntenek úgy, hogy interneten rendelt, külföldön postára adott ajándékkal lepik meg szeretteiket.
tovább »
A GVH 125 millióra büntette a Vodafone-t

A GVH 125 millióra büntette a Vodafone-t

Budapest, 2014. november 14., péntek (MTI) - A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 125 millió forintos bírságot szabott ki a Vodafone-ra a cég jogsértő reklámkampánya miatt - közölte a versenyhivatal az MTI-vel pénteken.
tovább »

Helyreállt a BTel szolgáltatása

Budapest, 2014. november 12., szerda (MTI) - Helyreállt a Business Telecom (BTel) távközlési cég szolgáltatása, amely országosan 22 órán keresztül szünetelt áramellátási probléma miatt. A hibát szerdán délutánra sikerült elhárítani, így a szolgáltatás ismét problémamentesen működik minden ügyfelet érintően - közölte a vállalat az MTI-vel szerda este.
tovább »

Műszaki problémák a BTel szolgáltatásában

Budapest, 2014. november 12., szerda (MTI) - Műszaki problémák miatt fennakadások vannak a Business Telecom (BTel) szolgáltatásában, a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) egyik telekommunikációs szolgáltatója, emiatt a tőzsde vezetékes telefon és fax elérhetősége sem működik.
tovább »

Fekete Péntek akció az Extreme Digitalnál

Budapest, 2014. november 12. szerda (MTI) - Az internetes értékesítési forma népszerűsítésére Magyarországon az Extreme Digital (edigital) alkalmazza először a tengerentúlon a téli bevásárlási szezon nyitányának tekintett Fekete Péntek (Black Friday) akciós értékesítési napot - jelentette be Várkonyi Balázs, az edigital ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
tovább »
99 iPhone is kevés volt a lánykéréshez

99 iPhone is kevés volt a lánykéréshez

Pedig minden olyan jól indult. A srác megvásárolt 99 darab vadonatúj iPhone-t, szív alakba rendezte a dobozokat, majd jött a szerelme, aki nemet mondott. Hol rontotta el?
tovább »

A Huawei a világ száz leginnovatívabb vállalata között

Budapest, 2014. november 11., kedd (MTI) - A Huawei felkerült a Thomson Reuters üzleti hírszolgálatnak a világ száz leginnovatívabb vállalatát felsoroló listájára, az első szárazföldi kínai cégként - közölte a Huawei kedden az MTI-vel.
tovább »

Ericsson: nő az igény az internet alapú információk iránt

Stockholm/Budapest, 2014. november 10., hétfő (MTI) - Egyre több információt szeretnének okostelefonjukon elérni a városlakók, többek között a forgalmi helyzetről szóló valós idejű adatokat és háztartási energiaköltségeik napi szintű alakulását - mondta Michael Björn, az Ericsson ConsumerLab fogyasztói viselkedést kutató központ vezetője Stockholmban, az Ericsson éves üzleti innovációs fóruma keretében.
tovább »

A Google Glass-ra fejleszt alkalmazásokat a Pannon Szoftver Kft.

Budapest, 2014. november 9., vasárnap (MTI) - A Google okosszemüvegére, a Google Glass-ra optimalizált logisztikai és kereskedelmi alkalmazásokat fejleszt a debreceni székhelyű IT-vállalkozás, a Pannon Szoftver Kft. - közölte a cég az MTI-vel.
tovább »

Gartner: piacvezető a Vodafone az M2M-ágazatban

Budapest, 2014. november 9., vasárnap (MTI) - Az amerikai Gartner informatikai és távközlési piackutató vállalat felmérése szerint a Vodafone mind technológiai lehetőségeivel, mind pedig vízióival vezeti a gépek közötti (M2M) adatforgalmi szolgáltatási piacot az élvonalbeli nemzetközi mobil távközlési cégek között.
tovább »

Ericsson: hat év múlva a világ 90 százalékát lefedi a szélessávú mobilnet

Stockholm/Budapest, 2014. november 8., szombat (MTI) – Hat év múlva 90 százalékos szélessávú mobilinternet-lefedettség lesz a világon, miközben a mobil adatforgalom várhatóan a mostani tízszeresére nő – derült ki az Ericsson svéd távközlési óriáscég éves üzleti innovációs fórumán Stockholmban, aminek fő témái a digitális technológia jövője és társadalmi hatásai voltak.
tovább »
Orbán Viktor mém a 9gag.com portálon

Orbán Viktor mém a 9gag.com portálon

A 9gag.com a mémem királya, a komoly dolgok poénkodássá tételének fáraója. Erre a portálra került ki egy Orbán Viktorról készült fotó.
tovább »
Tudta, hogy miért hordja Mark Zuckerberg mindig ugyanazt a pólót?

Tudta, hogy miért hordja Mark Zuckerberg mindig ugyanazt a pólót?

Ha eddig nem tudta, most megtudja. És ha megtudja, lehet, hogy változtatni fog az életvitelén, mert a magyarázat elég ésszerű.
tovább »

Piacvezető az Ericsson a távközlési szoftverek területén

Budapest, 2014. november 7., péntek (MTI) – Az Ericsson tovább javította globális piacvezető pozícióját a távközlési szoftverekből származó bevétel alapján tavaly - derül ki az Analysys Mason telekommunikációs tanácsadó cég éves jelentéséből, amelynek eredményeit az Ericsson pénteken juttatta el az MTI-hez.
tovább »

eFestival-különdíjas a KSH Könyvtár Népszámlálási digitális adattára

Budapest, 2014. november 7., péntek (MTI) - A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Könyvtár és az Arcanum Adatbázis Kft. által közösen kifejlesztett Népszámlálási digitális adattár (Néda) a balatonfüredi Infotér Konferencia eFestival-díjátadó gáláján elnyerte a "Kormányzat/turisztika" kategória minőségi különdíját, és jogosulttá vált a "Kiváló magyar tartalom", valamint a "Felhasználóbarát holnap" cím viselésére - közölte a KSH az MTI-vel pénteken.
tovább »
Új platformon debütált a debreceni fejlesztők játéka

Új platformon debütált a debreceni fejlesztők játéka

Debrecen - A Bugs vs. Aliens már Android operációs rendszerű okos készülékekre is letölthető.
tovább »

A MOL Bubi kerékpárokat is számításba veszi a BKK utazástervezője

Budapest, 2014. november 6., csütörtök (MTI) - A MOL Bubi (Budapest Bicikli) kerékpárjait is figyelembe veszi a Budapesti Közlekedési Központ utazásszervező- és utastájékoztató programja, a Futár - közölte a központ csütörtökön az MTI-vel.
tovább »
Mémek a kitiltási botrány kapcsán is

Mémek a kitiltási botrány kapcsán is

A internetezők ismét Photoshopot ragadtak, hogy kinyilvánítsák véleményüket a kitiltási botránnyal kapcsolatban. Ezúttal Vida Ildikó, a NAV elnöke került a célkeresztbe.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Zsófi, a nap szépe

Zsófi nyíregyházi diáklány, aki nagyon magabiztosan mozog a fényképezőgép előtt, ami nem is csoda, hiszen nagyon szereti ha fotózzák. Fotó: Racskó Tibor
tovább »

További hírek a Multimédia kategóriából
A Facebook és a családi asztal
Debrecen - Egy friss felmérés szerint a közösségi média szétrobbantotta az étkezési kultúrát. tovább »
Fotók: Fogadjunk, hogy ilyen szelfiket még nem látott
Ignas Kutavicius egy olyan fotós, aki nem szereti, ha keretek közé szorítják, mindig valami újdonságon töri [...] tovább »
Mintegy 400 millió forintos informatikai fejlesztés a KSH-nál
Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Mintegy 400 millió forintból fejlesztette honlapját, elektronikus [...] tovább »
Negyedik éve kínai a világ leggyorsabb számítógépe
Sanghaj, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Idén is a kínai Tianho-2 a világ leggyorsabb számítógépe, [...] tovább »
Nyilvános konzultációt indít az NMHH az OTT-tartalomszolgáltatásokról
Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Nyilvános konzultációt indít a Nemzeti Média- és Hírközlési [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása