PR cikk

2012.03.02. 11:12

Norvégiában biztos tudják, hogy mivel a legjobb fűteni

Egy egész lakás fűtésrendszerének kiépítése akár 100.000Ft-ból?!

Egy egész lakás fűtésrendszerének kiépítése akár 100.000Ft-ból?!

 • Kedvező árú és gondtalanul üzemeltethető elektromos fűtésmegoldást keres?

 

. Elege van gázkonvektora fogyasztásából és egészségtelen fűtési hatásaiból ?

 

• Nem akar kompromisszumokat, nem tudja mivel fűtsön?

Az új generációs, intelligens vezérlésű elektromos fűtések alkalmazásával a fogyasztás akár harmadára csökkenthető a hagyományos villanyfűtésekhez hasonlítva. Emellett működésük tiszta, zajtalan és elektroszmog mentes, telepítésük egyszerű, fenntartási költségük gyakorlatilag nincs, nem kell tartani még a szénmonoxid mérgezéstől sem.

Megtámogatva mindezt kis beruházásigényükkel, helyiségenkénti vezérelhetőségükkel, komoly alternatívát jelentenek a gázfűtésekkel, különösen a gázkonvektoros fűtésekkel szemben.

Az „Elektromos Fűtési Megoldások” bemutatótermében a ma Magyarországon forgalmazott legjobb ár-érték arányú termékeket válogattuk össze, így egyszerre több cég márkaképviseletét is ellátjuk Miskolcon és vonzáskörzetében. Ezek például: CALEO fűtőfilmek, BVF infrapanelek és fűtőszőnyegek, GLAMOX, ADAX, NOREL norvég fűtőpanelek, MOEL olasz infra hősugárzók, stb.

Legyen bármilyen igénye az elektromos fűtések területén, mi megoldjuk!

Termékeink garanciája is rendkívüli, fajtától függően 5, 10 illetve 15 év!

Az elektromos fűtésrendszerek perspektívát jelentenek a jövőben is, hiszen a későbbiekben tovább fejleszthetők akár napelemes energia ellátással kombinálva is, melyre szintén ad javaslatokat, lehetőségeket a cégünk.

Jelmondatunk szerint, mely „Minden fűtés, ami elektromos” foglalkozunk még hagyományos és üveg infrapanelek, fűtőpanelek, infra hősugárzók, fűtőfilmek, fűtőszőnyegek, fűtőkábelek, elektromos kazánok, sőt infrafűtéssel kombinált fabútorok forgalmazásával is.

Bemutatótermünk: Miskolc, Soltész Nagy Kálmán út 45. alatt, illetve telefonon a 30/995-2238 számon hívhat minket.

Mindenre kiterjedő információ :

honlapunkon : www.egerinfra.hu és webáruházunkban : www.infra.unas.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában