Hiszel a jóslásban?

Hiszel a jóslásban?
Nyíregyháza – Lelkes Vivien: Bár nagyon sok a kókler, bizonyos helyzetben én biztosan kikérném egy jós véleményét. Igaz, nem került ilyesmire sor eddig, de szerintem vannak olyan furcsaságok, amikre nehéz racionális magyarázatot találni.

Fabók Dorina: Nekem ne mondja meg senki, mi fog történni a jövőben, sokkal inkább rábízom magam a véletlenekre. Nem is lenne jó, ha tudnánk a sorsunkat előre, mert akkor mindig azon járna az eszünk, hogyan kerüljük el.

Fabók Dorina

Torkos Marcell: Teljesen racionális gondolkodású embernek tartom magam, semmi ilyesmiben nem hiszek. Annak, hogy valaki leveszi rólam a rontást, vagy elárulja a jövőmet, szerintem semmilyen alapja nincs, ez számomra inkább vicces.

Torkos Marcell

Czank Szilvia: Egyszer egy éppen akkori élethelyzetnek köszönhetően magam is kipróbáltam egy jós tudományát, de nem jött be, amit mondott. Nem valószínű, hogy még egyszer ilyesmivel próbálkozom.

Czank Szilvia0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés