Helyi közélet

2008.12.01. 16:41

"Kataklizma" hétfőn este Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Az elsődleges információk szerint egy Ford típusú személygépkocsi a forgalommal szemben haladt a Hunyadi utcán hétfőn este a Pazonyi tér felől a Vay Ádám körút felé haladva. <dia width="960" height="800" alt=" Kataklizma hétfőn este Nyíregyházán 2008.12.01."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_Kataklizma__h_tf__337_n_este_Ny_regyh_z_n_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt=" Kataklizma hétfőn este Nyíregyházán 2008.12.01." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/34499/----kataklizma-----h--tf--n-este-ny--regyh--z--n"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A bal oldalba átsodródott autó előbb egy Mercedessel ütközött, aztán egy Opelt fordított rá egy másik személygépkocsira és egy kisbuszra.

A Forban ülő két személy könnyebben megsérült, a mentők kórházba vitték őket (egyikőjükben többen az egyik másodosztályú futballcsapat labdarúgóját vélték felfedezni).

Miközben a balestet nézegették, a László utcának a benzinkút felőli szakaszán egy autó ütközött neki az előtte haladó BMW végének.

Koccanásról számolhatunk be az Erdő soron és egy gyereket gázoltak el a Tiszavasvári felüljárónál.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában