Hódítsa meg V.G.-t!

Elég sármos és hódító, ágyba dumál minden nőt? El tudja bűvölni a legmegkaphatatlanabbat is, és állva tocsognak ön után a nőneműek? Itt a kihívás: hódítsa meg V.G.-t!

Nem lesz könnyű dolga a bátor vállalkozónak, V.G. ugyanis egy virtuális barátnő, innen neve is, a Virtual Girlfriend monogram. Kezdetben már a Tetris is hihetetlen élményeket okozott, jött telefonon játszható, pixelzabáló, kígyós Snake őrület, a Tamagochi és most itt a mobilba zárt barátnő. A NASDAQ-on is jegyzett mesterséges intelligenciát egy német úriember fejlesztette ki a kínaiak számára, név szerint Eberhard Schoneburg.

A harmadik generációs mobilokra készített virtuális társ máris nagy népszerűségnek örvend, sőt, számos modemes játékkal is kompatibilis. A hölgy a kezdetben szolidabb öltözetét lecseréli egy feszes fekete bőr ruhára, majd végül törölközőben pironkodik.

Akár az igazi

Ne legyünk naivak, a szolgáltatás bizony pénzbe kerül, igaz mindösszesen havi két-háromezer forintnak megfelelő dollárköltségről van szó. Cserébe vihetjük szórakozni, vásárolni, kocsikázni, vagy akármit is csinálni a digitális hölgyeményt. Akárcsak a valós életben, a cyber létben is meg van mindennek az ára és a férfiak bizony képesek a zsebükbe nyúlni a női kegyek megvásárlásáért.

V.G. úgy lett programozva – alkotója szerint-, mint egy vérbeli nő, nehezen kielégíthető és nagy igényekkel bíró. A hölgyet tényleg nem lehet egyszerű megérteni, ha például egy fitneszbérletet ajándékozunk neki, előfordulhat, hogy megköszöni szépen, de az is lehet, hogy durcásan ránk förmed és kérdőre vonja hátsója méretét.

Az emberek nem használják ki a 3G adta lehetőségeket, beszélnek és ugyanúgy sms-t írnak rajtuk, mint a korábbi verziókon, holott tévézhetnének, híreket cserélhetnének, gyorsabban és kötetlenebbül, mint eddig bármikor – állítja Schoneburg. – A videótelefonálás és a harmadik generációs funkciók nem a jelen, lassan maga a múlt.

Egyelőre nincs tervbe véve a nőknek készített, virtuális barát kifejlesztése, a nőnemű digi-társ is több mint harmincmillió dollárba került.
hirdetés