Helyi közélet

2011.07.08. 10:25

Ma este a Grease a szabadtéri színpadon

A hagyományokhoz híven a Hang–Szín Tanoda ebben az évben is nagyszabású előadással zárja a tanévet: a felnőtt csoport július 8-án este mutatja be, mit tanultak az elmúlt egy év alatt.

A hagyományokhoz híven a Hang–Szín Tanoda ebben az évben is nagyszabású előadással zárja a tanévet: a felnőtt csoport július 8-án este mutatja be, mit tanultak az elmúlt egy év alatt. Pénteken 21 órától a nyíregyházi Szabadtéri színpadon Jim Jacobs és Warren Casey Grease című világhírű musicaljét állítják színpadra, az előadás előtt és a szünetben a Special Band húzza és zúzza a Rock&Roll dalokat.

– A kis és a középső csoport záró vizsgaelőadásán már túl vagyunk: az előbbi csoport az Óz, a csodák csodája, utóbbi csoport pedig a Valahol Európában, a Popfesztivál és az Abigél című darabokból adott elő részleteket – mondta lapunknak dr. Bánhidiné Maróti Magdolna, a tanoda vezetője.

– Mindkét előadás nagyon jól sikerült, s abban bízunk, hogy ez nem lesz másként pénteken sem. Egy látványos, táncos, nagyon vidám darab a Grease, mely fiataloknak és idősebbeknek egyaránt remek szórakozást kínál. Az előadást Fitos Viktor rendezi, a koreográfus pedig Hadobásné Magocsa Rita, a kitűnő hang- és fénytechnikáról is profi szakemberek gondoskodnak. A 22 tehetséges fiatal már nagyon várja, hogy a közönség elé léphessen, az előadásra jegyek elővételben a Tourinform Irodában ( Nyíregyháza, Országzászló tér 6.) és a helyszínen az előadás napján kaphatók.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában