Hogy ne tegyenek keresztbe!

A mátészalkai csapatra, miként a Kölcseyre is nagy gyűrközés vár
A mátészalkai csapatra, miként a Kölcseyre is nagy gyűrközés vár - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Veszélyes túra vár az éllovas Szalkára, rangadót vív a Kölcsey, idegenbeli mérlegén javítana a Várda.


A Fehérgyarmat NB II-es férfi kézilabdacsapata számára itt a lehetőség, hogy feljebb tornázza magát a tabellán. A szatmáriak szombaton (kezdés. 18 óra) hazai pályán szerepelnek, amennyiben legyűrik a két ponttal többet „összegereblyézett”, pillanatnyilag ötödik Kazincbarcikát – máris utolérhetik borsodi vetélytársukat. Ami egyátlalán nem megvalósíthatatlan küldetés, mindazonáltal nagy figyelmet követel.

Az idegenben nem igazán remeklő Kisvárda (mindhárom tavaszi fellépését elbukta vendégként…) ezúttal Nádudvaron kozmetikázhat mérlegén. Az ősszel gyengélkedő hajdúságiak az idény második felére feltámadtak: csak a bajnokesélyes DEAC-tól kaptak ki, így a hatodik látogatókra borítékolhatóan rázós csata vár.
Női vonalon rangadót játszik a Kölcsey-DSE Nyíregyháza: a tabellán negyedik Hadobás-gárda a második Hajdúböszörményt fogadja szombaton (kezdés: 11.30) a Continental Arénában. A házigazda legutőbb fényes győzelmet aratott Bőcsön, a formája tehát biztató, egyáltalán nem kizárt, hogy szoros partira kényszeríti a látogatót. Sőt, talán több is kisülhet a meccsből…

Vasárnap délelőtt mezőkeresztesi bevetést tejesít az immár hosszú hetek óta megingathatatlanul menetelő Mátészalkai MTK. Az élen táborozó MMTK többször bizonyította, képes megoldani a legnehezebb erőpróbát is, nos, ez a mérkőzés is a veszélyes kategóriába tartozik, a hazaiak ugyanis masszív ellenfélnek számítanak, persze Vakarcs Krisztina társulata még acélosabb, vagyis okkal bizakodhat, hogy ezúttal sem tesznek keresztbe neki.

A zsinórban három bajnoki összecsapást elbukó Vitka egyértelműen kiéhezett a diadalra. A beregiek vasárnap (17 óra) saját közegükben javíthatnak, méghozzá a Bőccsel szembeni találkozón. Csapó Erika csapata eleddig jobban muzsikált, mint borsodi riválisa, ha él az eséllyel, tagja marad az élcsoportot ,,ostromlók,, különítményének,

KM-KT
hirdetés