Hogy tetszik a nyíregyházi forgatag?

Hogy tetszik a nyíregyházi forgatag?
Nyíregyháza – Váradi Bence már korábban szétnézett a készülő forgatagban, de még nem sokat látott. – Szép, de aligha tér el a tavalyitól. Az igazi akkor lenne, ha egy kis hó is hullana hozzá, mert fehéren szép a karácsony – mondta el.

Nagy Laura meglepődött, amikor látta, hogy már fel van állítva a fa. – Nekem az a legszebb, amikor kigyúlnak a fények a fenyőn, ezért is gyakran sétálunk le ide esténként – árulta el.

Nagy Laura

Rozsályi Gábor jó ötletnek tartja, hogy van karácsonyi forgatag a városban. – Szerintem itt jobb helyen van, mint a városháza előtt, s ha nem is gyakran, de szívesen vásárolok itt az ünnep előtt – nyilatkozta.

Rozsályi Gábor
Kulcsár Dorina oda szeret a legjobban beülni, ahol forró teát és lepcsánkát is adnak. – Nem Nyíregyházán lakunk, de én sem hagynám ki, hogy sétálgassak itt, s apróságokat is szoktam vásárolni – tette hozzá.

Kulcsár Dorina

Pálvölgyi Ákos a családjával is gyakran kisétál ide, megisznak egy forrócsokoládét vagy éppen nézelődnek. – A debrecenit is láttam már, de nekem az túl zsúfolt, ez itt családiasabb – jelentette ki.

Pálvölgyi Ákos

Bakó Evelin tavaly látta először a város adventi forgatagát. – Inkább kürtős kalácsot, innivalókat vettünk, de nagyon hangulatos volt, s már az idén is várom, hogy ismét kisétáljunk ide – válaszolta.

Bakó Evelin

KM-MJ
hirdetés