Hogyan, gyógyítod magad?

Hogyan, gyógyítod magad?
Nyíregyháza – Nagyszüleink példáját követve, én a természetes gyógymódokban és a betegségmegelőzésben hiszek: hagyma, szalonna, savanyú káposzta, gyümölcsök, teák, olykor egy kis szíverősítő… – válaszolta Csépes László.

Fabók Luca csak akkor fordul orvoshoz, ha nagyon muszáj. – A kisebb megfázásokat, fejfájásokat igyekszem teával és pihenéssel legyőzni. Sok készítményt, kenceficét reklámoznak manapság, nehezen bízom meg ezekben.

Fabók Luca

Király Anna nagyivó, de a szó legtisztább értelmében. – Kiadós pihenés, a vitamindús étkezés és sok-sok folyadékbevitel. Nekem ez a jól bevált egészségreceptem, ha mégis megbetegszem, a nagyi gondjaira bízom magam, aki tudja, mit kell (t)enni, hogy hamar rendbe jöjjek – árulta el.

Király Anna

Lakatos Ernő Levente (Újkenéz) és barátnője, Orosz Ildikó (Besenyőd) sem gyakori vendég a háziorvosnál. A méz, citrom, menta, gyömbér és egyéb „természeti kincsek” gyógyító erejében bíznak, amikor mégis szükségük van egy-egy – nem vényköteles – pirulára, a családtagjaik, ismerőseik ajánlásában bíznak.

Lakatos Ernő Levente

Orosz Ildikó

– Rendszeresen szedem a kötelező gyógyszeremet, de semmi mást, inkább odafigyelek az étkezésemre, sokat sétálok, vigyázok magamra – válaszolta Lyach Miklós.

Lyach Miklós

KM–PI
hirdetés