Hogyan látják ők a tűzoltókat?

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A pályaműveknek május 3-áig kell beérkezniük levélben, e-mailben, vagy elektronikus adathordozón.

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2018-ban is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére; a műveket május 3-áig kell eljuttatni a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

Az ovisoktól rajzot várnak

A pályázat céljában nincs változás, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság továbbra is olyan alkotásokat vár, amelyeken keresztül az óvodások és az iskolások megmutatják, hogyan látják ők a tűzoltókat, a tűzoltói hivatás világát. Az óvodásoktól szabadkézi rajzokat várnak, az iskolások három korcsoportban (6-10, 11-14, 15-18 éves kor között) pályázhatnak. Ők szabadkézi rajzot, plakátot, egyéb kézműves alkotást küldhetnek be, de írhatnak verset vagy mesét is, esetleg készíthetnek számítógépes alkalmazást. A pályaműveknek május 3-áig kell beérkezniük levélben, e-mailben, vagy elektronikus adathordozón a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra (székhely: Nyíregyháza, Erdő sor 5.; e-mail: szabolcs.titkarsag@katved.gov.hu). Az alkotáshoz mellékelni kell a pályázó nevét, a pályázat beérkezési határidejének napján betöltött életkorát, e-mail címét, valamint az iskola nevét és címét is. Fontos, hogy az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell – tájékoztatta lapunkat Dóka Imre.

KM
hirdetés